2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kayra kıs ismi yahu ,
bilmiyorumki ben yunanistanlıyım ya heğ istiyuorum bizim yöreye uysun çok fenayım demii , ege çok istiyorum
umut olabilir ama baydı artık umut
deniz begeniyorum
arel ege
arel deniz olabilir yada armin ne bilim daha çok erken
çok pahalı yaa , benim kuzenim saraçhaneden almış 200 tl bebek aabasını pusetide 200 almış..

ezgimm hele şükür öteki arkadaşlar bi süre seyredeceklermi acaba :)

Kızlarr, ben doktora gidiyorum şimdi, umarım iyi haberlerle gelirim, bakalım benim ikili test nasıl sonuçlanacak, dualarınızı esirgemeyin benden, hala kusuyorum bu arada, bugun banyoyu mesken tuttum resmen :))

canım dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz bugün ben de çok kötüydüm kusamadım ama banyodan da çıkamadım.

olurmu kız erkek ismi diye biliyorum ben...
ege güzel bir isim,olabilir....umutut beğenmiyorum ben yaaa....
denizde hem erkek hem kız kullanılıyor....

saraçhane ucuz doğru,ordanda bakılabilir,bakalım daha zaman var ama bu araba çok hoşuma gitti benim çok kullanışlı hafif ve kumaşı güzel!bakalım daha ya zaman var nasılsa...

alta kısımda baya okuyyan ama yazmayan arkadaş varya onu kastettim ,

ikiili testler artık cogumuz yağptırdık değilmi? zelişten haber varmı

ya o kadar para ne vericenn al sarachanedenn :) ya dogumdan sonra almıcakmısın sen bebek arabasını ? zaten kışın alnında dogurucaz sende bana yakınsın biz muhakak şubatın sonunda karlı bi günde dogurucaz :) nisan gibi alınması da uygun değilmi

kayra kıs ismi galiba yahuu :) bi tanıdımızın ikizi var kayra kızın adı, kays oglunun adı

ok ben tüm sayfaları okuyamadım valla bayağı bir birikmiş.ben dün yaptırdım canım yarın veya cuma kan sonucumu öğreneceğim.Zelişi ben de çok merak ediyorum umarım iyi haberler getirir bize

anacım örme diyor duruyor öyle :)

hatta bana kalırsa nisanda erken 1 aylık bebekle tintini tintiniş gezmeye gidemeyiz ya mayıs ortasında alak

ınşallah hepimiz saglıkla kucağımıza bebeklerimizi alırız martta çok kayıp oldu Allah korusun bizleri

alev hoşgeldin hayırlı olsunn
listeye eklemek için acık bilgiler lazım son adet tarihin kilon
dogum tarihi
ve olmazsa olmaz kızmı hissediyosun erkekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…