- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.861
geçmiş olsun dileklerini ileten annişlere tşklerimizi iletiyoruz oğlumla
günaydın bayanlar
[
wallahi gelin alın.. hem bn yardımda ederim size süper kalkınırsınız-tatlicadiarzu-
En kritik zamanlar...
İnşallah biz de toparlayabilenlerden oluruz.
Ben de şimdi aynı şeyi düşünüyordum, bir daha eskisi gibi olacak mı?
Belli değil Hasretcim, en az 3 hafta daha burdalar, gerisi belli değil.
Bizde de oldu, daha çok erkek bebeklerde oluyor sanırım.
Bizim doktorumuz az beslenip çok su kaybetmekten dedi...
günaydnnnn...
Kocaları topluca bir süreliğine askere mi göndersek yeniden acaba, bizde biraz kafa dinleriz :))
anaa HAsret dükkanı fatmalara satacağınız galibasempatiksalakcinni
ama şöle aralarda binlerce km olmalı yoksa bizimki kaçar kaçar gelirdelikafadulden
delikanlı oldu yakışıklı mevlam hayırlıs eylesinn.........
günaydınn....
biz arıyoruz şöyle kendi giderler,n, karşılayıpta 500-600 lira bile olsa para bırakacak bi iş sahası ?
ama şöle aralarda binlerce km olmalı yoksa bizimki kaçar kaçar gelirdelikafadulden
valla sorma sneinki kaçmyıda beceriri biizmki sadece iki kez kaçabildmişti :):):) 3-4 kez ben gitmiştim 2 kezde özel izinli geldi bi baktık askerlik bitmiş :teytey::teytey: ayyy şimdi öyle ama o zaman en zor gelmişti.... hem sen gödneremezsin kcoanı burda artık cengizim cengizim canın çıakr herhalde :):):) bize gün değil saat saydırırısın valla:)::):)))
500-600müüüüakannehir aylık ye iç gez toz harca saç... o dediğin rakamın en az5 katı garanti cepte... ki yani bi broşür bi kampanya yapın işler 2 katı:) oda biz 1600 falan kira ödüyoruz küçük dükkana geçersiniz eleman azaltırsınız ohoosempatiksalakcinni
:jeyyar:hihoyyyta.s.Hatta başka ülkelere gönderelim istersen :)))
yok kıs aman aman ben onunla nasıl uğraşayım hasret gibi değilim ben onun maşşlahaı var altından kalkıyor ben öyle uzaktan idare edebileceğimiz içinde ki elemanın götürebileceği bişi istiyorum ... mesela arkadaşım bi turizm firmaısnın acentesini açtı şimdi oraya bi çok şey koydu uçak bileti otobüs bileti turlar sattığı herşeyinde makbuzu ve hesabı ortada girdi çıktı belli ortağıda kendide eşleride ayrı işlerde çalışıyor biz öyle bişi arıyoruz ....
canım çok kalıyorlar ama yazık sana yaa hle bu sıcakalrda
günauydınnnnnnnnnnn.......... ama öğlen olduu....
500-600müüüüakannehir aylık ye iç gez toz harca saç... o dediğin rakamın en az5 katı garanti cepte... ki yani bi broşür bi kampanya yapın işler 2 katı:) oda biz 1600 falan kira ödüyoruz küçük dükkana geçersiniz eleman azaltırsınız ohoosempatiksalakcinni
Hatta başka ülkelere gönderelim istersen :)))
naniknanikbi gitsin de bakalım nasıl oluyolaelaelaelaelae hiç ayrı kalmadıkkiCADIARZU
:jeyyar:hihoyyyta.s.
kız öle bi iş sahası bulursan haber werde bizde açalım.. ama ben artık yemin werdim çalışırsam kesinlikle elin işinde çalışacağım.. ohh akşamım belli bayramım belli haftasonum belli olacak... sallayıp başımı alacağım maaşımızemuszemusbayanssulusmile uğraşamam böyle walla kafam kazan oldu, sinir stres sahibi oldum beaasempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
ooo 40 gün oldu bile, üstüne de 3 hafta koy, en az 2 ay eder...
İştahım kabardı, ben de mi talip çıksam...
Gitsin, gözüm görmesin...klava:
Allah ayırmasın
birincisi sen tam oalrak ne iş yapıyorsun ? ikincisi canımcım ben oraya eleman koysam nasıl takip eeceğim adam bei batırır :):):): ) 3. sü gerçekten öyle işlere girildiğinde aylık getirisi ne olur ki ? biz ek gelir mahiyetinde arıyoruz aslında belki çok iyi olursa ilerde ben geçerim başına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?