2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bayanlar, kalabalığız bakıyorum. geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. çok şükür şurubu içtikten sonra düzeldi yavrum. ama çok kötüydü yaaa, resmen tüm suratını arılar sokmuş gibiydi, göz kapaklarının şişliğinden gözleri kısık açılabiliyordu ve kulaklar kıpkırmızı kesilip kalınlaşmıştı. inşallah bi test yaptırıcam, büyük ihtimal süte alerjisi var. çünkü daha önce sadece 1 çay kaşığı kadar içtiği devam sütünde de ağzının çevresi çok kötü olmuştu. dünkü kaşık mamasında da devam sütü vardı. yoğurt henüz hiç vermedim, bugün mayalayacaktım ama artık korkuyorum(
Esrin'cim geçmiş olsun cnm inş. bir an evvel düzelir. benimkinde de çoğu bebek gibi kabızlık problemi var daha doğrusu geç yapma
lal34 cnm burda daha önce de geçmişti bu bezde kırmızılık konusu. burada bi arkadaşa da doktoru susuzluktan olabileceğini söylemişti cnm

geçmiş olsun dileklerini ileten annişlere tşklerimizi iletiyoruz oğlumla

delikanlı oldu yakışıklı mevlam hayırlıs eylesinn.........

günaydın bayanlar

günaydınn....

[

wallahi gelin alın.. hem bn yardımda ederim size süper kalkınırsınız-tatlicadiarzu-

biz arıyoruz şöyle kendi giderler,n, karşılayıpta 500-600 lira bile olsa para bırakacak bi iş sahası ?

canım çok kalıyorlar ama yazık sana yaa hle bu sıcakalrda

günauydınnnnnnnnnnn.......... ama öğlen olduu....

anaa HAsret dükkanı fatmalara satacağınız galibasempatiksalakcinni

yok kıs aman aman ben onunla nasıl uğraşayım hasret gibi değilim ben onun maşşlahaı var altından kalkıyor ben öyle uzaktan idare edebileceğimiz içinde ki elemanın götürebileceği bişi istiyorum ... mesela arkadaşım bi turizm firmaısnın acentesini açtı şimdi oraya bi çok şey koydu uçak bileti otobüs bileti turlar sattığı herşeyinde makbuzu ve hesabı ortada girdi çıktı belli ortağıda kendide eşleride ayrı işlerde çalışıyor biz öyle bişi arıyoruz ....

ama şöle aralarda binlerce km olmalı yoksa bizimki kaçar kaçar gelirdelikafadulden

valla sorma sneinki kaçmyıda beceriri biizmki sadece iki kez kaçabildmişti :):):) 3-4 kez ben gitmiştim 2 kezde özel izinli geldi bi baktık askerlik bitmiş :teytey::teytey: ayyy şimdi öyle ama o zaman en zor gelmişti.... hem sen gödneremezsin kcoanı burda artık cengizim cengizim canın çıakr herhalde :):):) bize gün değil saat saydırırısın valla :)::):)))

anaa HAsret dükkanı fatmalara satacağınız galibasempatiksalakcinni

delikanlı oldu yakışıklı mevlam hayırlıs eylesinn.........

günaydınn....

biz arıyoruz şöyle kendi giderler,n, karşılayıpta 500-600 lira bile olsa para bırakacak bi iş sahası ?

500-600müüüüakannehir aylık ye iç gez toz harca saç... o dediğin rakamın en az5 katı garanti cepte... ki yani bi broşür bi kampanya yapın işler 2 katı:) oda biz 1600 falan kira ödüyoruz küçük dükkana geçersiniz eleman azaltırsınız ohoosempatiksalakcinni

naniknanikbi gitsin de bakalım nasıl oluyolaelaelaelaelae hiç ayrı kalmadıkkiCADIARZU

birincisi sen tam oalrak ne iş yapıyorsun ? ikincisi canımcım ben oraya eleman koysam nasıl takip eeceğim adam bei batırır :):):): ) 3. sü gerçekten öyle işlere girildiğinde aylık getirisi ne olur ki ? biz ek gelir mahiyetinde arıyoruz aslında belki çok iyi olursa ilerde ben geçerim başına ?

Hatta başka ülkelere gönderelim istersen :)))
:jeyyar:hihoyyyta.s.

kız öle bi iş sahası bulursan haber werde bizde açalım.. ama ben artık yemin werdim çalışırsam kesinlikle elin işinde çalışacağım.. ohh akşamım belli bayramım belli haftasonum belli olacak... sallayıp başımı alacağım maaşımızemuszemusbayanssulusmile uğraşamam böyle walla kafam kazan oldu, sinir stres sahibi oldum beaasempatiksalakcinni

ama şöle aralarda binlerce km olmalı yoksa bizimki kaçar kaçar gelirdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3

canım çok kalıyorlar ama yazık sana yaa hle bu sıcakalrda

günauydınnnnnnnnnnn.......... ama öğlen olduu....

ooo 40 gün oldu bile, üstüne de 3 hafta koy, en az 2 ay eder...

İştahım kabardı, ben de mi talip çıksam...

Hatta başka ülkelere gönderelim istersen :)))

Gitsin, gözüm görmesin...klava:

naniknanikbi gitsin de bakalım nasıl oluyolaelaelaelaelae hiç ayrı kalmadıkkiCADIARZU

Allah ayırmasın

Eymen sebze püresinden 7-8 kaşık yedi sonra bıktı sanırım bende zorlamadım yıkadım emzirdim şimdi ayağımda uyuyor

Yarın Ramazan başlıyor oruç tutacak olan var mı ?

e söyledinm işte konuş otobüs acenteleridnen biriyle bul iyi bir eyr aç rahat et... uçak biletinden 40 lira otobüz biletlerinden de 5 lira kar kalıyormuş...

oyyy oyyy benim gül gibi mesleğim vardı uğraşmazdım böyle şeylerle şimdi kaldık veznedarlığa ah ulan ismail ah ulan ismail .... alsanaalsanasmile tutu kolumdan çekti beni çok yoruluyorum diye .... kaydirigubbakcemile çalışma saati 9-6 olan haftasonu çalışmayacağım bir muhasebe insan kaynakalrı bordrolama işi bilen vaarsa maaşı hiç öneml ideğil gelip çalışacağım bana haber verin uşaklar....

canımcım esasında bu işte gerçekten güzel para war! ama işte gücü olana bir kişiyle hayatta yürümez kaldıramaz o kişi ancak abisi olacak amcası olacak falan ki sende tatilini ewini bilesin.. bizim kimsemiz olmadığı için bunaldık ne pazarımız war ne bayramımz... ona buna emanet edip gidersek gidiyoruz o da ayda yılda bir..
sekreter koyarsınız kasaya desem ama uzaktan olmaz çok güzel çalarlar haberiniz olmaz.. para sürekli geliyo çünkü sadece damacana satışı yok burda 0,5lik 1,5luk, 5lik, 10luk, sodalar falan filan.. ancak sayımı çok çok iyi tutarsanız kuruşu kuruşuna hesap sorabilirsiniz bizde 2,3 günde bir binlerce pet su girip çıkıyo dükkana onun takibini yapamıyoruz.. diyorum ya günde 50 damacana sat restrantlkar kafeler 50 kolide pet su sat günlük 100lira kar olarak kalır cebine

biz ortalama 100-120su satıyoruz damacana olarak sadece... bir daha dükkan falan açarsam peti karıştuırmicanm sadece damacana satarsanız kafanız daha rahat olur 300 su mu geldi ona göre geleni gideni daha rahat takip edersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…