2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet tatlım iş derdimiz yoktu bizim kaydirigubbakcemile2 vay be millet şimdi askerlik yerleri açıklandı telaşına girince aklıma geldi :gitme:

Taburcu, çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda düzelir, bu aralar salgın var diye duydum, çevremden sürekli ishal şikayetleri duyuyorum, dikkatli olmak lazım ama ne yapabiliriz ki...

seyyalcim canım geçen sene bu zamanlar çıtır hamileyken eşlerimizi uğurlamaya hazırlanıyorduk hey gidi beeeeeeeeeeeee hikaye oldu şimdi yaşadıklarımız :gitme:

Az dinlemedik sizin asker koca muhabbetlerinizi, sizinle beraber bizde gün saydık, Allah ayırmasın bir daha..

Çok üzgünüm çoook

valla canım ya hep beraber şafak saymıştık neydi yaaa şimdiki aklım olsaaaa kaydirigubbakcemile bu aralar biraz daha gönderebilirim şöyle bir iki ay arada gerekiyor yaaa :)))))

Esrin çok geçmş olsun...Bizimkide kabız ne yazık ki(Demir bizi mahvetti anında kabız olduk...bu bebeklerde kaka yapsa bayram yapmasa bayram!!

allah razı olsun sizinle geçti zaman yawrum siz olmasanız valla ne yaprdım bilmem az rahatlatıp kavgadan çevirmediniz beni ::):)

valla canım ya hep beraber şafak saymıştık neydi yaaa şimdiki aklım olsaaaa kaydirigubbakcemile bu aralar biraz daha gönderebilirim şöyle bir iki ay arada gerekiyor yaaa :)))))

:)::):)) alsanaalsanasmilealsanaalsanasmiledelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknanik

ahh canımm ya şu cengisiz kararsızlığı bizi verem etti sende peygamber sabrı varmış valla.. Helal sana. kız cengizin aklına gir sarıyer tarafına gelin deniz orman şehir heryere yakın daa sakin rahat
onu hep sölüyorum warya.. ama istemiyo yrafik sorunundan dolayı.. yoksa bn bayılıyorum oralara.. hem ne güzel komşu da olurduk
off burcu yaa onlar yüzünden ilişkiniz yıpranıyor we yara aldı mı kolay düzelmez acil çözümmmmm.. n zaman gidiyorlar tarih belli mi?

wallahi gelin alın.. hem bn yardımda ederim size süper kalkınırsınız-tatlicadiarzu-

mrb arkadaşlar
ben de mart annesiyim aslında çoktandır üyeyim ama bir türlü vakit bulup giremiyordum
arada bakıyorum sizlere bişey sorucam
oğluşun bezinde dün pembemsi bişeyler farkettik önce ilaç zannettik fakat değilmiş
sonra doktorunu aradık tatildeymiş başka bir doktora gittik o bezin üstündeki resimlerden boya gelmiş olabilir dedi başka bez denedim ama bugün yine var
hafif pembe leke kan değil.. ne sizce? bir arkadaşım susuzluktan dedei

Aramıza hoşgeldin canım, benim başıma böyle bişey gelmedi ama okuyunca şöyle bişey aklıma geldi, ek gıda veriyorsan, yediği şeylerden dolayı kaka rengi değişiyor ve kakada pütürler oluyor, bundan dolayı olabilir mi acaba? Susuzluktan dolayı olacağını hiç duymadım ama dene istersen bugün biraz su içir bakalım yarında olacak mı, ama en önemlisi doktora tekrar götür devam ederse ve bezi de yanında götür bence, çok geçmiş olsun, inşallah önemli bişey değildir..

Günaydın kızlar.Kocalardan bahsetmişsiniz biz de aynen sizin gibiyiz.2 gün iyiysek 2 gün kavgalıyız.Ben de ne zaman düzelecek diye sabırla bekliyorum.
Mrl çok geçmiş olsun.Bir alerji testi yaptır yazık yavruya.
tABURCU Esin kakasını ıkınarak mı yapıyor?Kakasının rengi ne?Ece nin kakası yeşil ve sümüksüydü , ishal olmasına rağmen kakasını ıkınarak yapıyordu ve biliyorsun kakasında amip çıktı.Bir kaka testi yaptırsanız iyi olur bence.Çok geçmiş olsun.

Lal hoşgeldin.Yaazgının ve bir kaç arkadaşında başına gelmişti bu pembe leke.Hatırladığım kadarıyla az su verilmesi ile ilgiliymiş bu lekenin olması.Bebişine bol su ver ve bol bol emzir.

En kritik zamanlar...
İnşallah biz de toparlayabilenlerden oluruz.

Ben de şimdi aynı şeyi düşünüyordum, bir daha eskisi gibi olacak mı?
Belli değil Hasretcim, en az 3 hafta daha burdalar, gerisi belli değil.

Bizde de oldu, daha çok erkek bebeklerde oluyor sanırım.
Bizim doktorumuz az beslenip çok su kaybetmekten dedi...

sağolun arkadaşlar zaten kakasında değil bezin ön kısmında, acaba tahriş mi var dedik o da yok... ben de bol bol emzirip su vermeye çalışıyorum doktorumuz bu aya kadar su da vermemişti ama artık nem çok fazla ve çok sıcak diye veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…