- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.841
valla geçen sene bu zamanalrda daha hamilelikte ikinci ayımızdı ve biz senle kocişleri uğurlamaya hazırlanıyorduk ço kzordu behey gidi ama ne çabuuuukk geçti dimi zaman senin eşin gelir gelmez işine devam etti dimi ?
Kızlar hiç keyfim yok. Esin cumayı cumartesiye bağlayan gece ishal oldu. Kakası gitgide sıvılaştı artık su gibi yapıyor. Nasıl ıkınıyor, gece ağlayarak kalkıyor. İshal kaç gün sürer ki.
Cumartesi rutin kontrolümüz vardı 600 gr almış. Gece kakaya kalktı dedim problem yok devam ederse bakalım dedi. Demir verdi multitabs verdi. Esin her ikisinide hiç sevmedi. Demir de feci leke yapıyor herşeyini.
Pazar günü iyice kötüleşti kaka sayısı 8'i buldu artık su gibi olunca acile götürdük. Acildeki doktor zinco verdi. Pazartesi de kendi doktorunu aradık anlattık zinko'ya devam dedi. Ama kızım hala su gibi yapıyor. Bugün düzelme olmazsa bir daha arayacağım Rabbim bebeklerimize sağlık ver.
Meral çok geçmiş olsun. Alerji önemli bir konu Allah korusun çok ciddi sonuçları olabiliyor. Mutlaka doktorunla konuş alerji testleri var. Senin anlattığın basit bir alerji değil.
Pınarcım Eymencikde ek besinleri sever inşallah.
Burcu sabır... Eşin sana arayıp göndericem onları dedi. Sen vazgeçtin, uzlaştın. Şimdi sana sabretmek düşüyor. Yok sabredemiyorsan "bende uzlaşayım dedim ama olmuyor lütfen gitsinler" de.
seyyalcim canım geçen sene bu zamanlar çıtır hamileyken eşlerimizi uğurlamaya hazırlanıyorduk hey gidi beeeeeeeeeeeee hikaye oldu şimdi yaşadıklarımız :gitme:
Çok üzgünüm çoookGünaydın,
Meralcim çok geçmiş olsun...
Vadideki Zambak, oğlunun sünneti hayırlı olsun canım, geçmiş olsun ikinize de...
Hepatit, yine karşılaşamadık :) Bizde de durum iyi değil, hem de hiç iyi değil, özellikle benim tarafımdan...
Evliliğimiz iyi gitmiyor kızlar... Evdekilerin varlığı beni o kadar bunalttı ki, artık kocama da tahammül edemiyorum. Doruk doğmadan önce bunları hissetseydim, devam ettirmeye çalışmazdım sanırım.
canım benim böyle düşünme ama hepimizin başında aynı dertler hepimiz aynışeyleri yaşıyoruz buda geçer canım biliyorum zor ve yorucu oluyor ama sabret tatlım boshayallersmile
Taburcu, çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda düzelir, bu aralar salgın var diye duydum, çevremden sürekli ishal şikayetleri duyuyorum, dikkatli olmak lazım ama ne yapabiliriz ki...
Az dinlemedik sizin asker koca muhabbetlerinizi, sizinle beraber bizde gün saydık, Allah ayırmasın bir daha..
Aynı durum bizde de var 2 gün iyiysek 2 gün kötüyüz ve ben niye olduğunu çözemediğimden düzeltemiyorum da
Kızlar hiç keyfim yok. Esin cumayı cumartesiye bağlayan gece ishal oldu. Kakası gitgide sıvılaştı artık su gibi yapıyor. Nasıl ıkınıyor, gece ağlayarak kalkıyor. İshal kaç gün sürer ki.
Cumartesi rutin kontrolümüz vardı 600 gr almış. Gece kakaya kalktı dedim problem yok devam ederse bakalım dedi. Demir verdi multitabs verdi. Esin her ikisinide hiç sevmedi. Demir de feci leke yapıyor herşeyini.
Pazar günü iyice kötüleşti kaka sayısı 8'i buldu artık su gibi olunca acile götürdük. Acildeki doktor zinco verdi. Pazartesi de kendi doktorunu aradık anlattık zinko'ya devam dedi. Ama kızım hala su gibi yapıyor. Bugün düzelme olmazsa bir daha arayacağım Rabbim bebeklerimize sağlık ver.
Meral çok geçmiş olsun. Alerji önemli bir konu Allah korusun çok ciddi sonuçları olabiliyor. Mutlaka doktorunla konuş alerji testleri var. Senin anlattığın basit bir alerji değil.
Pınarcım Eymencikde ek besinleri sever inşallah.
Burcu sabır... Eşin sana arayıp göndericem onları dedi. Sen vazgeçtin, uzlaştın. Şimdi sana sabretmek düşüyor. Yok sabredemiyorsan "bende uzlaşayım dedim ama olmuyor lütfen gitsinler" de.
Taburcu, çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda düzelir, bu aralar salgın var diye duydum, çevremden sürekli ishal şikayetleri duyuyorum, dikkatli olmak lazım ama ne yapabiliriz ki...
Az dinlemedik sizin asker koca muhabbetlerinizi, sizinle beraber bizde gün saydık, Allah ayırmasın bir daha..
valla canım ya hep beraber şafak saymıştık neydi yaaa şimdiki aklım olsaaaa kaydirigubbakcemile bu aralar biraz daha gönderebilirim şöyle bir iki ay arada gerekiyor yaaa :)))))
onu hep sölüyorum warya.. ama istemiyo yrafik sorunundan dolayı.. yoksa bn bayılıyorum oralara.. hem ne güzel komşu da olurdukahh canımm ya şu cengisiz kararsızlığı bizi verem etti sende peygamber sabrı varmış valla.. Helal sana. kız cengizin aklına gir sarıyer tarafına gelin deniz orman şehir heryere yakın daa sakin rahat
off burcu yaa onlar yüzünden ilişkiniz yıpranıyor we yara aldı mı kolay düzelmez acil çözümmmmm.. n zaman gidiyorlar tarih belli mi?Günaydın,
Meralcim çok geçmiş olsun...
Vadideki Zambak, oğlunun sünneti hayırlı olsun canım, geçmiş olsun ikinize de...
Hepatit, yine karşılaşamadık :) Bizde de durum iyi değil, hem de hiç iyi değil, özellikle benim tarafımdan...
Evliliğimiz iyi gitmiyor kızlar... Evdekilerin varlığı beni o kadar bunalttı ki, artık kocama da tahammül edemiyorum. Doruk doğmadan önce bunları hissetseydim, devam ettirmeye çalışmazdım sanırım.
Günaydın herkeseeeeee...........
Bugün patlamaya hazır bomba gibiyim dene bilmem bi gerginlik varki üzerimde sormayın... Hasret üsküdar gerçekten sakin güzel yerdir....
Kız en son senin şu tükanı biz mi devralsak :):): )
mrb arkadaşlar
ben de mart annesiyim aslında çoktandır üyeyim ama bir türlü vakit bulup giremiyordum
arada bakıyorum sizlere bişey sorucam
oğluşun bezinde dün pembemsi bişeyler farkettik önce ilaç zannettik fakat değilmiş
sonra doktorunu aradık tatildeymiş başka bir doktora gittik o bezin üstündeki resimlerden boya gelmiş olabilir dedi başka bez denedim ama bugün yine var
hafif pembe leke kan değil.. ne sizce? bir arkadaşım susuzluktan dedei
mrb arkadaşlar
ben de mart annesiyim aslında çoktandır üyeyim ama bir türlü vakit bulup giremiyordum
oğluşun bezinde dün pembemsi bişeyler farkettik önce ilaç zannettik fakat değilmiş
sonra doktorunu aradık tatildeymiş başka bir doktora gittik o bezin üstündeki resimlerden boya gelmiş olabilir dedi başka bez denedim ama bugün yine var
İnsanın başına gelmeden birçok şeyi anlayamıyor.bende de aynı sıkıntı var.kızım doğduktan sonra az kalsın boşanıyorduk,boşanamadık.şimdide eskisi gibi değil hep bi sıkıntılar,göze batmalar,tahammülsüzlük var.konuşacaklarımızı seçiyoruz.bilmem düzelir, düzelmez zamana bıraktım.ama ilk çocuğu olan birçok çiftte sorunlar oluyomuş.herkez bizde yaşadık diyo.
onu hep sölüyorum warya.. ama istemiyo yrafik sorunundan dolayı.. yoksa bn bayılıyorum oralara.. hem ne güzel komşu da olurduk
off burcu yaa onlar yüzünden ilişkiniz yıpranıyor we yara aldı mı kolay düzelmez acil çözümmmmm.. n zaman gidiyorlar tarih belli mi?
wallahi gelin alın.. hem bn yardımda ederim size süper kalkınırsınız-tatlicadiarzu-
mrb arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?