2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar nedir bu kakalardan çektiğimiz ya yapsalar bidert yapmasalar bi dert benim oğluşumda dört günde bir yapıyor artık çıldırıcam ıkınmaktan bi hal oluyor kuzucum sıcaklarmı etkiliyor kuzuları bilmemki CADIARZU

yok canım yaa bizde de öyle çaışacak kims yok ismailin kimsesi yok zaten bi almnayada anne baba kardeş bide giresunda abla enişte yeğen onalrda yılda bir kez bir hafat gerisinde tlefonal göürşürler han işdestek sağlayacak kimse yok bana gelince babam memur olduğu için böyle işlerden anlamz aslında emekli ol açalım biz sana bir yer orda çalış diyoruz ama kabul etmez hayatta ... O yüzden bizde tanımadığımız bir eleman çalışacak ve herşey yazılı oalcak ben bu acente işini beğendim bakalım gerçi o arkadaşarında yanında kızın ablası destek şimdilik önce onalrı bi izleyelim... Ona göre bizde anadolu yakası bayiliğini alırız...

yazık yaaa ben demiri vermediğimden herhalde sorunsuz gidiyoruz bakalım ?

aminnnn.....

Selam kızlar sizleri cok ozledım kızımla ugrasmaktan pek gıremıyorum bıde gecmıs kabardı gırınce saskoloz gıbı kalıyorum -tatlicadiarzu-

kızım kulak ıltıhabı oldu 2 kere bugun tekar gıttık kontrole ıı ama yıne kılo sorunumuz var 250 gr almıs ama boyu uzun dedı doktor sorun etme dedı kı takma cok uzuluyorum ek gıdaları sık werıcem artık kızımın kılosu 6.400 boyu 65.5 olmus :2:

bence de gitme.sonra strese girdimmi ne anlayacaksın o tatilden.boşver...

geçmiş olsun canım.takibi elden bırakma...

Eymen sebze püresinden 7-8 kaşık yedi sonra bıktı sanırım bende zorlamadım yıkadım emzirdim şimdi ayağımda uyuyor

Yarın Ramazan başlıyor oruç tutacak olan var mı ?

ben tutmayı düşünmüyorum.sıvı alımı süt yapımı için çok önemli....

canım atlattığına sevindim....tedbiri elden bırakma meralcim...

bizde de oldu canım burda birkaç arkadaşta da oldu.üşütme dediler.1 gün oldu bidaha da olmayınca üstünde durmadım..

bizimkide yeşil yapıyo endişeleniyorum ama ishal değil...asya da herhangi bir rahatsızlık durumu yok gerçi...

canım çok geçmiş olsun.sıvı alımına dikkat et canım....

canım yapma.bir yavrunuz var artık.biraz daha sabret...göçebeler gidince de adamakıllı oturun konuşun bu mevzuyu....sakın taviz verme

kızım uyandı.. yine kaka yapmış sıwı halde drlar 6yı geçerse ishal diyorlar ama?

sıvı açık sarı yada açık yeşil mukuslu ve tükürük gibi kaka yapıyorsa bilin ki ishal walla 6 yı beklemeyin günde gün defa yapıyorsa doktora gidin zaten o da kendini belli eder rahatsız olur ayaklarını karnına çeker ....

kızlar limangoda ateş ölçer alından 47 tl almak isteyenler için haber vereyim dedim bana çok uygun geldi ben braun kulaktan ölçenini 100 tlye almıştım

awrupalı insanların ewde yemek kültürü olmadığından bu sebze çorbasını bilmemneyi icad ettiler bizler türk kadınları olarak ewimizde hergün değişik lezzetler pişiriyoruz.. ocağımız sürekli tütüyor.. o sebeple bebek için ayriyeten bişeyler hazırlamak saçma hele bizim ewde hergün sebze etli sebze falan pişiyo bundan sonra ewde ne pişmişse cerenin ikindi öğünü o olacak.. örneğin etli taze fasulye war onu ezip wereceğim yada bkendırdan geçirip.. tuzu nu atmadan alacağım tabi cerene wereceğimi.. dün şehriye çorbası wardı domatesli hiç ezmeden eritmeden cerene 5-6 kaşık werdim içine ekmek ufalayarak çok rahat yedi.. yoğurt sırada war parka gidicez 5te yoğurdumuzu orda yicez..

bn de cok mecbur kalmadıkca vermeeeeeeeem afiyet olsun ceroyaa
yogurt myaladı annem ilk defa bugün başlayacam ama sewmeyebilir

su gibi çok az yapıo ama zorlama yada huzursuzluk yok bugün 3 oldukafamçokkarıştı
bence de gitme.sonra strese girdimmi ne anlayacaksın o tatilden.boşver...

canım yapma.bir yavrunuz var artık.biraz daha sabret...göçebeler gidince de adamakıllı oturun konuşun bu mevzuyu....sakın taviz verme

ewet dönünce yaşanacakların stresini düşünmekten, tatilde burnumdan gelir zaten:umursamaz: dur bakalım o kafaya koymuş tatili ben iyi yaptım bu tepkiyi wermekle.. o yeni bir çözüm düşünsün artık..

burcu konusunda sana katılıyorum..

sana katılıyorum canım yemek konusunda ve Hilal de ne versem yiyecek bizim evde de taze fasulye pişiyor ona ayırdım tuzsuz olarak ve domateste koymadan aksama deniyeceğim ben birazdan yoğurt zamanı ...:)))) az önce cici bebe ufaladım ona ıslattım ve ezdim sade olarak yedi zilli

Biri bana durrrrrrrrrrrrrr desiiiiin:yasakkelime
cüğara olayını abarttım galiba

sakın ama sakın fazla abartma da içiyorsan emziriyormusun yağmuru sen?
DUR EBRUUUUUUUUUU DURRRRRRRR NO SMOKİNG

Yazgının faceninde de gördüm acaba o mu bilmiyorum ama ALP 'in oturmuş resmi var ya orda el var elinde sigara Yazgı'mı çekti fotoyu yoksa eşimi biri var ve ben Yazgıya benzettim...
Umarım değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…