- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.901
canımcım esasında bu işte gerçekten güzel para war! Ama işte gücü olana bir kişiyle hayatta yürümez kaldıramaz o kişi ancak abisi olacak amcası olacak falan ki sende tatilini ewini bilesin.. Bizim kimsemiz olmadığı için bunaldık ne pazarımız war ne bayramımz... Ona buna emanet edip gidersek gidiyoruz o da ayda yılda bir..
Sekreter koyarsınız kasaya desem ama uzaktan olmaz çok güzel çalarlar haberiniz olmaz.. Para sürekli geliyo çünkü sadece damacana satışı yok burda 0,5lik 1,5luk, 5lik, 10luk, sodalar falan filan.. Ancak sayımı çok çok iyi tutarsanız kuruşu kuruşuna hesap sorabilirsiniz bizde 2,3 günde bir binlerce pet su girip çıkıyo dükkana onun takibini yapamıyoruz.. Diyorum ya günde 50 damacana sat restrantlkar kafeler 50 kolide pet su sat günlük 100lira kar olarak kalır cebine
arkadaşlar nedir bu kakalardan çektiğimiz ya yapsalar bidert yapmasalar bi dert benim oğluşumda dört günde bir yapıyor artık çıldırıcam ıkınmaktan bi hal oluyor kuzucum sıcaklarmı etkiliyor kuzuları bilmemki cadıarzu
o kocamı allah islah etsin! Niyeti şu; kendisi pub açacakya onun işleriyle uğraşacak dükkanıda zaten satmaya gönlü yok! Satılmazsa hasret dükkana baksın babasıda başını beklesin! Yerlelr onun oyununu! Planını böyle elinde patlatırım! Ohh şimdi düşünüyorumda ne iyi etmişim o aman gitmeyelim diyerek! Böylece otursun kendi düşünsün demekki bu derece nefret ettiğimi anlasın kocamla kızımla tatilimizi yakcak kadar tiksiniyorum o sülaledensenağlama
cengesiz az önce dediki kayhan abi (herhangi biri) ye sölim gelsin 1 hafta takılsın babamıda çağırayım köyden(!!!!) bizde antalyaya gidelim ordanda 2,3gün köye geçelim dedi.. 1 hafa tatil yaplım dedi.. bnde; kayhan abi geliyorsa babanı niye çağırıyorsun dedim babam olmadan yürümez dedi.. bnde o zamn gitmeyelim boşwer dedim! o da tamam dedi!
yanlışmı yaptım bilmiyorum ama başıma gelecekleri biliyorum.. babasını yine buraya yerleştirecek! bana 1 hafta sultanlık yaşatıp sonra babasıyla burda tekrar götgöte oturmaya mecbur bırakacak! babası yine sünepe dükkanda yatıp kalkacak çekemem! hiç gitmem daha iyi... ne yapmalıyım yaa.. bu adamın niye her işi böyle..
slm kızlar tünaydın
serhan iki gündür ishal oldu halbuki demir ilacı kabız yapıyodu iki gündür aptamilin gece mamasından veriyorum lifli olandan sanırım o yaptı çünkü farklı olarak sadece onu verdim iki haftadır hergün şeftali suyu içiyo böyle bişey olmadı daha öncede bebelac pirinçli muhallebi verdim ozaman da sorun olmamıştı sanırım lifli olduğu için mama ishal yaptı gece ağladı uykusunda hep rahat uyuyamadı sabah da ilk işi kaka yapmak oldu vermiycem artık o mamadan inşallah onunla alakalıdır ve düzelir
esrin canım esine de çok geçmiş olsun biran önce düzelir inşallah
yaramazımı yıkayıp uyutmuştum ama beşiği sallamaya başladı sıcak uyuyamıyo kolllarıda isilik oldu yine günde iki kez banyo yaptırıyorum üstelik
hijyenim eymen paşaya afiyet olsun bende serhana yapıyorum sebze püresi patates,havuş,kabak ve pirinçten çok seviyo inşallah eymen de severek yer yarasın kuzulara
Eymen sebze püresinden 7-8 kaşık yedi sonra bıktı sanırım bende zorlamadım yıkadım emzirdim şimdi ayağımda uyuyor
Yarın Ramazan başlıyor oruç tutacak olan var mı ?
canım atlattığına sevindim....tedbiri elden bırakma meralcim...Günaydın bayanlar, kalabalığız bakıyorum. geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. çok şükür şurubu içtikten sonra düzeldi yavrum. ama çok kötüydü yaaa, resmen tüm suratını arılar sokmuş gibiydi, göz kapaklarının şişliğinden gözleri kısık açılabiliyordu ve kulaklar kıpkırmızı kesilip kalınlaşmıştı. inşallah bi test yaptırıcam, büyük ihtimal süte alerjisi var. çünkü daha önce sadece 1 çay kaşığı kadar içtiği devam sütünde de ağzının çevresi çok kötü olmuştu. dünkü kaşık mamasında da devam sütü vardı. yoğurt henüz hiç vermedim, bugün mayalayacaktım ama artık korkuyorum(
Esrin'cim geçmiş olsun cnm inş. bir an evvel düzelir. benimkinde de çoğu bebek gibi kabızlık problemi var daha doğrusu geç yapma
lal34 cnm burda daha önce de geçmişti bu bezde kırmızılık konusu. burada bi arkadaşa da doktoru susuzluktan olabileceğini söylemişti cnm
mrb arkadaşlar
ben de mart annesiyim aslında çoktandır üyeyim ama bir türlü vakit bulup giremiyordum
arada bakıyorum sizlere bişey sorucam
oğluşun bezinde dün pembemsi bişeyler farkettik önce ilaç zannettik fakat değilmiş
sonra doktorunu aradık tatildeymiş başka bir doktora gittik o bezin üstündeki resimlerden boya gelmiş olabilir dedi başka bez denedim ama bugün yine var
hafif pembe leke kan değil.. ne sizce? bir arkadaşım susuzluktan dedei
Günaydın kızlar.Kocalardan bahsetmişsiniz biz de aynen sizin gibiyiz.2 gün iyiysek 2 gün kavgalıyız.Ben de ne zaman düzelecek diye sabırla bekliyorum.
Mrl çok geçmiş olsun.Bir alerji testi yaptır yazık yavruya.
tABURCU Esin kakasını ıkınarak mı yapıyor?Kakasının rengi ne?Ece nin kakası yeşil ve sümüksüydü , ishal olmasına rağmen kakasını ıkınarak yapıyordu ve biliyorsun kakasında amip çıktı.Bir kaka testi yaptırsanız iyi olur bence.Çok geçmiş olsun.
Kızlar hiç keyfim yok. Esin cumayı cumartesiye bağlayan gece ishal oldu. Kakası gitgide sıvılaştı artık su gibi yapıyor. Nasıl ıkınıyor, gece ağlayarak kalkıyor. İshal kaç gün sürer ki.
Cumartesi rutin kontrolümüz vardı 600 gr almış. Gece kakaya kalktı dedim problem yok devam ederse bakalım dedi. Demir verdi multitabs verdi. Esin her ikisinide hiç sevmedi. Demir de feci leke yapıyor herşeyini.
Pazar günü iyice kötüleşti kaka sayısı 8'i buldu artık su gibi olunca acile götürdük. Acildeki doktor zinco verdi. Pazartesi de kendi doktorunu aradık anlattık zinko'ya devam dedi. Ama kızım hala su gibi yapıyor. Bugün düzelme olmazsa bir daha arayacağım Rabbim bebeklerimize sağlık ver.
Meral çok geçmiş olsun. Alerji önemli bir konu Allah korusun çok ciddi sonuçları olabiliyor. Mutlaka doktorunla konuş alerji testleri var. Senin anlattığın basit bir alerji değil.
Pınarcım Eymencikde ek besinleri sever inşallah.
Burcu sabır... Eşin sana arayıp göndericem onları dedi. Sen vazgeçtin, uzlaştın. Şimdi sana sabretmek düşüyor. Yok sabredemiyorsan "bende uzlaşayım dedim ama olmuyor lütfen gitsinler" de.
Günaydın,
Meralcim çok geçmiş olsun...
Vadideki Zambak, oğlunun sünneti hayırlı olsun canım, geçmiş olsun ikinize de...
Hepatit, yine karşılaşamadık :) Bizde de durum iyi değil, hem de hiç iyi değil, özellikle benim tarafımdan...
Evliliğimiz iyi gitmiyor kızlar... Evdekilerin varlığı beni o kadar bunalttı ki, artık kocama da tahammül edemiyorum. Doruk doğmadan önce bunları hissetseydim, devam ettirmeye çalışmazdım sanırım.
kızım uyandı.. yine kaka yapmış sıwı halde drlar 6yı geçerse ishal diyorlar ama?
:uhm::sm_confused:ebuş ne oldu klavyene
bn de cok mecbur kalmadıkca vermeeeeeeeem afiyet olsun ceroyaaawrupalı insanların ewde yemek kültürü olmadığından bu sebze çorbasını bilmemneyi icad ettiler bizler türk kadınları olarak ewimizde hergün değişik lezzetler pişiriyoruz.. ocağımız sürekli tütüyor.. o sebeple bebek için ayriyeten bişeyler hazırlamak saçma hele bizim ewde hergün sebze etli sebze falan pişiyo bundan sonra ewde ne pişmişse cerenin ikindi öğünü o olacak.. örneğin etli taze fasulye war onu ezip wereceğim yada bkendırdan geçirip.. tuzu nu atmadan alacağım tabi cerene wereceğimi.. dün şehriye çorbası wardı domatesli hiç ezmeden eritmeden cerene 5-6 kaşık werdim içine ekmek ufalayarak çok rahat yedi.. yoğurt sırada war parka gidicez 5te yoğurdumuzu orda yicez..
Biri bana durrrrrrrrrrrrrr desiiiiin:yasakkelime
cüğara olayını abarttım galiba
su gibi çok az yapıo ama zorlama yada huzursuzluk yok bugün 3 oldukafamçokkarıştısıvı açık sarı yada açık yeşil mukuslu ve tükürük gibi kaka yapıyorsa bilin ki ishal walla 6 yı beklemeyin günde gün defa yapıyorsa doktora gidin zaten o da kendini belli eder rahatsız olur ayaklarını karnına çeker ....
bence de gitme.sonra strese girdimmi ne anlayacaksın o tatilden.boşver...
canım yapma.bir yavrunuz var artık.biraz daha sabret...göçebeler gidince de adamakıllı oturun konuşun bu mevzuyu....sakın taviz verme
awrupalı insanların ewde yemek kültürü olmadığından bu sebze çorbasını bilmemneyi icad ettiler bizler türk kadınları olarak ewimizde hergün değişik lezzetler pişiriyoruz.. ocağımız sürekli tütüyor.. o sebeple bebek için ayriyeten bişeyler hazırlamak saçma hele bizim ewde hergün sebze etli sebze falan pişiyo bundan sonra ewde ne pişmişse cerenin ikindi öğünü o olacak.. örneğin etli taze fasulye war onu ezip wereceğim yada bkendırdan geçirip.. tuzu nu atmadan alacağım tabi cerene wereceğimi.. dün şehriye çorbası wardı domatesli hiç ezmeden eritmeden cerene 5-6 kaşık werdim içine ekmek ufalayarak çok rahat yedi.. yoğurt sırada war parka gidicez 5te yoğurdumuzu orda yicez..
Biri bana durrrrrrrrrrrrrr desiiiiin:yasakkelime
cüğara olayını abarttım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?