2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

e hayırlısı olsun cnm, Allah gönlünüze göre bi iş versin inş.

Eymen sebze püresinden 7-8 kaşık yedi sonra bıktı sanırım bende zorlamadım yıkadım emzirdim şimdi ayağımda uyuyor

Yarın Ramazan başlıyor oruç tutacak olan var mı ?

afiyet olsun Eymen paşaya.
ben ilk gün kesin tutarım da inş. sonraki günlerde duruma bakıcam, sütümde ciddi bi eksilme hissedersem tutmayacam sanırım. offf öylesi de çok zor oluyor walla, daha geçen sene hamileleikte tutmadığım günler de duruyor

cengesiz az önce dediki kayhan abi (herhangi biri) ye sölim gelsin 1 hafta takılsın babamıda çağırayım köyden(!!!!) bizde antalyaya gidelim ordanda 2,3gün köye geçelim dedi.. 1 hafa tatil yaplım dedi.. bnde; kayhan abi geliyorsa babanı niye çağırıyorsun dedim babam olmadan yürümez dedi.. bnde o zamn gitmeyelim boşwer dedim! o da tamam dedi!
yanlışmı yaptım bilmiyorum ama başıma gelecekleri biliyorum.. babasını yine buraya yerleştirecek! bana 1 hafta sultanlık yaşatıp sonra babasıyla burda tekrar götgöte oturmaya mecbur bırakacak! babası yine sünepe dükkanda yatıp kalkacak çekemem! hiç gitmem daha iyi... ne yapmalıyım yaa.. bu adamın niye her işi böyle..

bence de 1 hafta tatil için sonra tekrar kalıcı bi misafir çekmeye gerek yok:1no2: Hasret abisinin durumu ne oldu? başladı mı işe?

bence de 1 hafta tatil için sonra tekrar kalıcı bi misafir çekmeye gerek yok:1no2: Hasret abisinin durumu ne oldu? başladı mı işe?

ahahah meralim senin haberin yok abisi geldi 1 hafta çalıştı:)) bizim elemanı dolandırdı 100lirasını tokatladı... oğlu barana kasadan bozuk para çaldırırken yakalandı we yolcu oldukötükedihüso cengiz yine sözüme geldi oturdu kıç üstü...

slm kızlar tünaydın
serhan iki gündür ishal oldu halbuki demir ilacı kabız yapıyodu iki gündür aptamilin gece mamasından veriyorum lifli olandan sanırım o yaptı çünkü farklı olarak sadece onu verdim iki haftadır hergün şeftali suyu içiyo böyle bişey olmadı daha öncede bebelac pirinçli muhallebi verdim ozaman da sorun olmamıştı sanırım lifli olduğu için mama ishal yaptı gece ağladı uykusunda hep rahat uyuyamadı sabah da ilk işi kaka yapmak oldu vermiycem artık o mamadan inşallah onunla alakalıdır ve düzelir

esrin canım esine de çok geçmiş olsun biran önce düzelir inşallah

yaramazımı yıkayıp uyutmuştum ama beşiği sallamaya başladı sıcak uyuyamıyo kolllarıda isilik oldu yine günde iki kez banyo yaptırıyorum üstelik

hijyenim eymen paşaya afiyet olsun bende serhana yapıyorum sebze püresi patates,havuş,kabak ve pirinçten çok seviyo inşallah eymen de severek yer yarasın kuzulara

cnm çok geçmiş olsun bizim dr ek gıdalara geçmedik ama vermeden önce çocuğun bileğine azıcık damlatırsın alerjik reaksiyona karşı demişti yoğurdu da bu şekilde deneyerek ver bari cnm

ay aman bencede ne bu böyle ya sürekli sülalesinden birilerini başına getiriyo burnundan gelicekse değmez cnm

hijyenim eymen paşaya afiyet olsun bende serhana yapıyorum sebze püresi patates,havuş,kabak ve pirinçten çok seviyo inşallah eymen de severek yer yarasın kuzulara

sağ ol canım inşallah ilk gün için iyi yedi sayılabilir... yarasın kuzulara inşallah...
geçen gün kilolarla ilgili yazmışsın yaklaşık 20 gün önce aynı şeyleri ben yazmıştım :gitme:
adam akıllı bir spor yapmadan gitmeyecekler sanırım...

Esrinciğim Esin'e çok geçmiş olsun canım

bencede gitme bir yere daha iyi canım...

kaç kez yapıyor ki?

ay aman bencede ne bu böyle ya sürekli sülalesinden birilerini başına getiriyo burnundan gelicekse değmez cnm

ee köpek bok yemekten doymazmış.. bizim kide o hesap ne bu dicem daha doymadınmı her gelmeleri bi olay bi kawga yeter dicem kawga çıkacak yok yere huzursuzluk sıkıldım gerçekten! hiç gitmem daha iyi günübirlik gider geliriz..

bencede cnm ya ne olursa olsun aillelerinden vazgeçmez hatalarınıda görmez görselerde hemen unutuverirler cnm benimki de öyle erkeklerin hepsi böyle

bencede cnm ya ne olursa olsun aillelerinden vazgeçmez hatalarınıda görmez görselerde hemen unutuverirler cnm benimki de öyle erkeklerin hepsi böyle

gidip onlarla yaşasınlar ya ozamn! sinirime dokunan biz ewlendikten sonra cengizin kıçında bu kadar dönmeye başladılar ben cengizi tanıdığımda 6ay boyunca ne anne ne baba yoktu piyasada birden kıymete bindi ne mübarek elim warmış:umursamaz:

burcu üzme artık kendini bize anlatmayacaksın da kime anlatacaksın sabırlı olman en iyisi hoş ramazan geldi gitmezle bi de bunlar...

esin çok ama çok geçmiş olsun .....

kuju size de geçmiş olsun canım
hijyenim ek gıdaya başla canım kujunu dediği gibi sebze püresi,meyva püresi ver balım...
Vadide Zambak hayırlı olsun sünnetiniz...

Hasret canım senin bu kocan bizim ve senin özellikle ömrünü yedi hoş planlar yapması çok güzel ama önce planlasın gerçekleşebilcekse sana söylesin seni de ümitlendiriyor yada ümitlerini kırıyor....[/B]
LAL hoşgeldin aramıza
ve MART ANNELERİ HAYIRLI RAMAZANLAR ŞİMDİDEN ben bu sene de oruç tutmayacağım hoş ek gıdalara geçtik Hilal mamayı az alıyor beni emiyor daha çok mama sık alsaydı oruç tutacaktım ama eşimde zorlama kendini dedi seneye tutarsın dedi şuan Hilal'in sana ihtiyacı var dedi..Geceden sabaha kadar meme başında hep...2 günden beri de 1 er saat arayla uyanıyor gündüzleri eğer emzirmesem uyumayacak zilli...

o kocamı allah islah etsin! niyeti şu; kendisi pub açacakya onun işleriyle uğraşacak dükkanıda zaten satmaya gönlü yok! satılmazsa hasret dükkana baksın babasıda başını beklesin! yerlelr onun oyununu! planını böyle elinde patlatırım! ohh şimdi düşünüyorumda ne iyi etmişim o aman gitmeyelim diyerek! böylece otursun kendi düşünsün demekki bu derece nefret ettiğimi anlasın kocamla kızımla tatilimizi yakcak kadar tiksiniyorum o sülaledensenağlama

bizim ki de öyle 4.5 gündür günde 3,4kez yapıyor ben ishale bağlamadım amaCADIARZU
öncden günde 1 kez yapardı..

2 saat olmadı daha altını değiştireli yine yapıyo daha öğlen saati ve bu üç oldu bakarsan bi sorunu yok gibi duruyo ama normal değil serhan şimdiye kadar hiç günde birden fazla yapmadı ne yapsam acaba yarında takip ederim olmazsa doktora götürücem off yaparken ıkınıyor birde

sağol canım takipteyim yarında devam ederse hemen doktora yediği durmuyorki içinde mama yediriyorum arkasından hemen yapıyo patates püresi yapayım sade onu yedireyim

Hepiniz sağolun kızlar.
Ben de biberondan oldu herhalde dedim. İyi dezenfekte edemedik herhalde yada anne sütünü dışarıda fazla mı beklettiler sütte mikroorganizmalar mı üredi bilemedim.

Nevin ıkınarak yapıyor ve kakası sümüksüydü ama kaka testleri temiz çıktı yani Esin'in kakasının doğal yapısı sümüksüymüş. Zaten şu anda sümüksü hali kalmadı hep su gibi. Rengi sarı kahve arası.

Seyhan valla bizimkisi gece ıkınıp kaka yapıyor artık kaka da denmez ona ya sırf su çıkıyor. Evle konuştum 1 kez daha yapmış git gide azalıp kesilse bugün 4. gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…