- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.821
helin bu gün 12yle 16,30 arası uyudubnde hep ewdeydim we sürekli yanına uzanıp emzirdim tabi aç olsa uyumaz zaten.. bnde yemeklerimi az da olsa temizliğimi yaptım.. tabi ew we dükkan arasında meik dokudum o ayrı.. hasret şunu hesapla hasret bilmem ne sokak nerde hasret bu abonenin weresiyesi nerde yazıyo ufff ewde olmam daha yorucu oluyo benim için anlamadımn bu işi:dilcikar:
dükkan dewri için ilan wermiştim bu gün biri sözde gelcekti görüşmeye gelen olmadı uff neye heweslensem kursağımda kalıyor.. cengiz kiralık ew we dükkan bakıyor çarşıdan... ne kiralığı dedim ne saçmalıyosun dükkan satılmıyosa napabiliriz dedi.... mecbur satılana kadar duracağız dedi.. allahım umarım taşınmaya gerek kalmadan satılırda kiraya değil kendi ewime giderim..
bu gün cengiz beyden bir bomba daha geldi.. ew alırsa üsküdar beylerbeyi tarafında alıyormuşşş.. oralar daha sakinmişşş.. benim için farketmez tabi ama kendi gecenin yarısı işten nasıl döeneck onu bilmiyorum..
neyse kızımı yıkadım uyuttum.. umarım bu gecde bi köründe uyanıp annesine bir kaç saat uykuyu haram etmez:1rolleyes:
bu gece ewdeyiz köfteleri çıkardım buzluktan pataes yanınada.. fırına atarım akşam akşam kızrtma olmaz..
selkie güle güle kullan.saat&saat ve alışverissaati.com'a bak dicektim ama almışsın.
hanife,senin kız gibiymişim ben de,emicem diye aglarmışım.1 yaşıma kadar da ek gidayı da kabul etmemişim çorba dışında:))
cuma güne debizim evlilik yıldönümümzdü.cereni komşuya bırakıp şık biyere gittik,eşim süpriz yaptı,bi de hediye almış hem 5 yılımız hem dogum hediyesi olarak.benden keyiflisi yokşakkıdı
Ayşegül ve Handan nice mutlu senelere kızlar
Ebuşum sen de üzülme boşver çok telaşınız oldu bu ara normaldir
Hanifecim suyu az içtiği için bu sıcaklarda daha çok emmeyi istiyor olabilir. bol bol yeşillik yiyip su iç sen de
Şebnem geçmiş olsun canım Ata'ya. eşinle mi kavga ediyosunuz? en son aranız iyiydi diye biliyorum
slm kızlar bızde dr dan geldık once asımızı olduk sonrada kontrol surubumuzu degıstırdı dr balgam sokturucu verdı neysekı cıgerlere ınmemıs bogazındaymıs buarada kılo almamıs 15 gundur bırde ustune vermıs su hastalık bıtsede normale gelsek meralcım buarada kavgam vodafonla hala yapmadılar ınternetımı kocamla aram ıyı cok sukur
Kızlar çok kötü bişi oldu. oğluma 1 saat kadar önce bebelac armutlu pirinçli muhallebi yedirmiştim. 3 çay kaşığı kadar yedikten sonra hepsini kustu ve ağzının çevresi hep kızardı. sonra yıkayıp uyuttum az evve kalktığında bütün yüzünü şiş gördüm.kulakları ve göz kapakları dahil her tarafı şiş
offff canım çok sıkıldı yaaa. son kullanma tarihinde sorun yok kızlar, ilk kez yedirdim sanırım alerjisi var ama neye?? daha önce de devam sütü verdiğimde ağzının etrafı kızarmıştı. bu muhallebi de devam sütlüydü. sanırım ona alerjisi var kuzumun. şu an onu tanıyamıyorum resmen başka bir surat var karşımda( doktoru bi şurup ismi vardi onu vericem bakalım. ama artık çocuğa bişi yedirmeye de korkuyorum acaba neye alerjisi
iyi geceler kızlar:) ben geldim..:))
eşimin off u uzun olunca biz çıralı ya kactık 2 gün..tereddüt etmiştim oğlumla ilk kez yolculuk yapacaktık ama korktuğum gibi olmadı:)
evde durmayan sıpacım orda yeşillik serinlik ve bol oksijeni bulunca bol bol uyudu.hamağa koydum neredeyse hiç ağlamadı dışarda:) antalyaya döndük başladı mızıklamayaa..
geçmişe üstün körü baktım..alerjisi olan bebişlere dikkat kızlar sizlerinde alerjisi varsa bişeylere bebişlere dikkatli yedirin..
herkes başladı ek gıdaya sanırım biz hala anne sütüne devam ediyoruz önümüzdeki ay başlatacak dr sanırım.
demir kullanmaya başladınız mı??
son bir soru eşlerle aranız nasıl? ya biz oğlumuz doğduktan sonra cok atışmaya başladık anlamadım hiç bööle olmazdı???:)
Günaydın,
Meralcim çok geçmiş olsun...
Vadideki Zambak, oğlunun sünneti hayırlı olsun canım, geçmiş olsun ikinize de...
Hepatit, yine karşılaşamadık :) Bizde de durum iyi değil, hem de hiç iyi değil, özellikle benim tarafımdan...
Evliliğimiz iyi gitmiyor kızlar... Evdekilerin varlığı beni o kadar bunalttı ki, artık kocama da tahammül edemiyorum. Doruk doğmadan önce bunları hissetseydim, devam ettirmeye çalışmazdım sanırım.
Kızlar hiç keyfim yok. Esin cumayı cumartesiye bağlayan gece ishal oldu. Kakası gitgide sıvılaştı artık su gibi yapıyor. Nasıl ıkınıyor, gece ağlayarak kalkıyor. İshal kaç gün sürer ki.
Cumartesi rutin kontrolümüz vardı 600 gr almış. Gece kakaya kalktı dedim problem yok devam ederse bakalım dedi. Demir verdi multitabs verdi. Esin her ikisinide hiç sevmedi. Demir de feci leke yapıyor herşeyini.
Pazar günü iyice kötüleşti kaka sayısı 8'i buldu artık su gibi olunca acile götürdük. Acildeki doktor zinco verdi. Pazartesi de kendi doktorunu aradık anlattık zinko'ya devam dedi. Ama kızım hala su gibi yapıyor. Bugün düzelme olmazsa bir daha arayacağım Rabbim bebeklerimize sağlık ver.
Meral çok geçmiş olsun. Alerji önemli bir konu Allah korusun çok ciddi sonuçları olabiliyor. Mutlaka doktorunla konuş alerji testleri var. Senin anlattığın basit bir alerji değil.
Pınarcım Eymencikde ek besinleri sever inşallah.
Burcu sabır... Eşin sana arayıp göndericem onları dedi. Sen vazgeçtin, uzlaştın. Şimdi sana sabretmek düşüyor. Yok sabredemiyorsan "bende uzlaşayım dedim ama olmuyor lütfen gitsinler" de.
Kızlar çok kötü bişi oldu. oğluma 1 saat kadar önce bebelac armutlu pirinçli muhallebi yedirmiştim. 3 çay kaşığı kadar yedikten sonra hepsini kustu ve ağzının çevresi hep kızardı. sonra yıkayıp uyuttum az evve kalktığında bütün yüzünü şiş gördüm.kulakları ve göz kapakları dahil her tarafı şiş
seyyalcim canım geçen sene bu zamanlar çıtır hamileyken eşlerimizi uğurlamaya hazırlanıyorduk hey gidi beeeeeeeeeeeee hikaye oldu şimdi yaşadıklarımız :gitme:
mrl81 kullanıcısından alıntı
Günaydın,
Meralcim çok geçmiş olsun...
Vadideki Zambak, oğlunun sünneti hayırlı olsun canım, geçmiş olsun ikinize de...
Hepatit, yine karşılaşamadık :) Bizde de durum iyi değil, hem de hiç iyi değil, özellikle benim tarafımdan...
Evliliğimiz iyi gitmiyor kızlar... Evdekilerin varlığı beni o kadar bunalttı ki, artık kocama da tahammül edemiyorum. Doruk doğmadan önce bunları hissetseydim, devam ettirmeye çalışmazdım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?