2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canımm ya şu cengisiz kararsızlığı bizi verem etti sende peygamber sabrı varmış valla.. Helal sana. kız cengizin aklına gir sarıyer tarafına gelin deniz orman şehir heryere yakın daa sakin rahat

deme yaaaa...inşallah öyle olmaz bizim cadı da...yazık anneciğine zor bebekmişsin-tatlicadiarzu-

sanırım öyle Meralcim ya...yapayım dediklerini....

çok geçmiş olsun canım...iyileşince toparlar yakışıklı öp o güzel nanaklarından benim için....

Nihanın da ağzının kenarlarında kızarıklık yaptı o tür mamalar ama kusması olmadı...alerjisi var demek oluyor...ama neye????????
korkma canım ama tedbiri de elden bırakma bir test yaptır...
kıyamam ben o güzel surata :çok üzgünüm:

iyi geceler kızlar:) ben geldim..:))
eşimin off u uzun olunca biz çıralı ya kactık 2 gün..tereddüt etmiştim oğlumla ilk kez yolculuk yapacaktık ama korktuğum gibi olmadı:)
evde durmayan sıpacım orda yeşillik serinlik ve bol oksijeni bulunca bol bol uyudu.hamağa koydum neredeyse hiç ağlamadı dışarda:) antalyaya döndük başladı mızıklamayaa..
geçmişe üstün körü baktım..alerjisi olan bebişlere dikkat kızlar sizlerinde alerjisi varsa bişeylere bebişlere dikkatli yedirin..
herkes başladı ek gıdaya sanırım biz hala anne sütüne devam ediyoruz önümüzdeki ay başlatacak dr sanırım.
demir kullanmaya başladınız mı??
son bir soru eşlerle aranız nasıl? ya biz oğlumuz doğduktan sonra cok atışmaya başladık anlamadım hiç bööle olmazdı???:)

günaydın canlar :asigim:

Eymen beyi dün doktora götürdük kilosu artmış mı diye 1 hafta da 80 gr almış miniğim
Doktor yine az buldu doğal olarak... toplam 6 kilo 780 grm
Çok hareketli ve gündüz hiç uyumuyor ben kilo almamasını buna bağlıyorum ama kimseye anlatamıyorum o ayrı...

Doktora ek bir şeyler vereyim artık dedim o da sebze püresi hazırlayıp ver o zaman dedi
Bugün deneyeceğim patates havuç ve pirinçten yapıp bakalım beğenecek mi ?

vadideki zambak bizde sünnet olmuştuk maşallah size de kurtuldunuz
mrlciğim Eymen'e geçmiş olsun benimki de yemiyor o hazır mamaları şimdi iyidir umarım geçmiş olsun

Günaydın,

Meralcim çok geçmiş olsun...
Vadideki Zambak, oğlunun sünneti hayırlı olsun canım, geçmiş olsun ikinize de...
Hepatit, yine karşılaşamadık :) Bizde de durum iyi değil, hem de hiç iyi değil, özellikle benim tarafımdan...

Evliliğimiz iyi gitmiyor kızlar... Evdekilerin varlığı beni o kadar bunalttı ki, artık kocama da tahammül edemiyorum. Doruk doğmadan önce bunları hissetseydim, devam ettirmeye çalışmazdım sanırım.

Günaydın herkeseeeeee...........

Bugün patlamaya hazır bomba gibiyim dene bilmem bi gerginlik varki üzerimde sormayın... Hasret üsküdar gerçekten sakin güzel yerdir....

Kız en son senin şu tükanı biz mi devralsak :):): )

Oksjeni bol olan yerlerde güzel uyuyor bızdıklar:))bizde halen anne sütçüyüz .Bugün ilk defa yoğurt vericem dün gece koydum makineye devam sütü ile yap dedi benim doktor buzdolabına attım bakalım nasıl oldu öğlene doğru vericem...demir 10 gündür kullanıyoruz ve ne yazık ki hergün kakasını yapan oğlum fitilsiz yapamıyor kakasını ,demir kabız yapıyormuş bazı bebekleri bizde o bazı bebeklerdeniz ne yazık ki(Son soruna cevabım bizde de aynı durumlar,birgün canciğer kuzu sarmasıyız birgün en ufak şeye kızıyorum atışıyoruz...sebep tamamen benim aslında bununda farkındayım!ufacık şeyden nem kapabiliyorum birden:))Aras'ın doğumu ile tahammülsüz oldum biraz...

canım benim böyle düşünme ama hepimizin başında aynı dertler hepimiz aynışeyleri yaşıyoruz buda geçer canım biliyorum zor ve yorucu oluyor ama sabret tatlım boshayallersmile

Kızlar hiç keyfim yok. Esin cumayı cumartesiye bağlayan gece ishal oldu. Kakası gitgide sıvılaştı artık su gibi yapıyor. Nasıl ıkınıyor, gece ağlayarak kalkıyor. İshal kaç gün sürer ki.

Cumartesi rutin kontrolümüz vardı 600 gr almış. Gece kakaya kalktı dedim problem yok devam ederse bakalım dedi. Demir verdi multitabs verdi. Esin her ikisinide hiç sevmedi. Demir de feci leke yapıyor herşeyini.

Pazar günü iyice kötüleşti kaka sayısı 8'i buldu artık su gibi olunca acile götürdük. Acildeki doktor zinco verdi. Pazartesi de kendi doktorunu aradık anlattık zinko'ya devam dedi. Ama kızım hala su gibi yapıyor. Bugün düzelme olmazsa bir daha arayacağım Rabbim bebeklerimize sağlık ver.

Meral çok geçmiş olsun. Alerji önemli bir konu Allah korusun çok ciddi sonuçları olabiliyor. Mutlaka doktorunla konuş alerji testleri var. Senin anlattığın basit bir alerji değil.

Pınarcım Eymencikde ek besinleri sever inşallah.

Burcu sabır... Eşin sana arayıp göndericem onları dedi. Sen vazgeçtin, uzlaştın. Şimdi sana sabretmek düşüyor. Yok sabredemiyorsan "bende uzlaşayım dedim ama olmuyor lütfen gitsinler" de.

Esrin çok geçmiş olsun... Bugün düzelir inşallah Esin.
Neden oldu acaba?

Diğer konuyla ilgili yazmayacam artık, yetti, bıktım, sizi de bıktırdım...

mrb kizlar bende araniza yeni katildim bi meraba demek istedim.uzun zamandir ziyaret edoyordum ama simdi kismet oldu uye olmak bende mart annesiyim herkese slmlar

hoşgeldin canım, bende yeni katılanlardanım.

seyyalcim canım geçen sene bu zamanlar çıtır hamileyken eşlerimizi uğurlamaya hazırlanıyorduk hey gidi beeeeeeeeeeeee hikaye oldu şimdi yaşadıklarımız :gitme:

çok geçmiş olsun kıyamam alerji yapmış.benim kızımada yedirince mamanın deydiği heryer özellikle ağız kenarları ve yüzü kıpkırmızı oluyor.ben milupanın sütlü pirinçli ve armutlu portakallısını veriyorum her ikisindede yapıyo.

seyyalcim canım geçen sene bu zamanlar çıtır hamileyken eşlerimizi uğurlamaya hazırlanıyorduk hey gidi beeeeeeeeeeeee hikaye oldu şimdi yaşadıklarımız :gitme:

valla geçen sene bu zamanalrda daha hamilelikte ikinci ayımızdı ve biz senle kocişleri uğurlamaya hazırlanıyorduk ço kzordu be hey gidi ama ne çabuuuukk geçti dimi zaman senin eşin gelir gelmez işine devam etti dimi ?

canım geçmiş olsun ....

İnsanın başına gelmeden birçok şeyi anlayamıyor.bende de aynı sıkıntı var.kızım doğduktan sonra az kalsın boşanıyorduk,boşanamadık.şimdide eskisi gibi değil hep bi sıkıntılar,göze batmalar,tahammülsüzlük var.konuşacaklarımızı seçiyoruz.bilmem düzelir, düzelmez zamana bıraktım.ama ilk çocuğu olan birçok çiftte sorunlar oluyomuş.herkez bizde yaşadık diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…