2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada dün akşam sohbeti oluyordu katılamadım, bende bir tane hamilelik pantolunu aldım, C & A dan aldım ben, orada fiyatlar uygun geldi bana, benim aldığım kot pantolonu 50 TL ye aldım mesela.

Kızlar bu arada dün akşam sohbeti oluyordu katılamadım, bende bir tane hamilelik pantolunu aldım, C & A dan aldım ben, orada fiyatlar uygun geldi bana, benim aldığım kot pantolonu 50 TL ye aldım mesela.

orası neresi bebişim evet çok uygunmuş 50 lira neki yaaa....hemen adresi ver bende alıcam.

canım gözünaydın.bende 13.haftadayım.ense kalınlığı ölçüldü.allaha şükür iyi çıktı.pazarteside kan sonuçlarını alıyorum.senin sat kaçtı.

canım satım 25 mayıs senin kaç
kan sonuçunu ne geç veriyolar ya ben hastaneye gidiyorum kontrole usg ile ölçtüler saat 11de kan verdim ertesi gün 1 de aldım herkes geç alıyo nedense özelde muayne oldukları için sanırım

hayırlısı olsun sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli deil işte ruyadan aşermeden bişetylere mana yükelyip gün geçiyoruz
ay meraktan çatlıcam 15 gün sonra kontrolüm var bide göstermiyomuş ne olduğunu :)

Kizlar iyisinizdir insallah...Bebsilerde iyidir umarim...

Ben gecen hafta kötüydüm doktora bi kagit almaya gittim isyeri icin...
Orda bayildim cok kötü Popomun üstüne düsmüsüm bide düserken
kafami duvara vurmusum...

Gözümü bi actimki heryerim ter ve tirtir titriyorum....
Cok korktum bebegime bisey olmusmudur diye Allaha sükür hersey yolunda...

Dila canim banada de bakiim...benim neyim olcak...
Esim kiz istiyor ama icime erkek doguyor diyor....Bakalim hayirlisi eli ayagi düzgün olsunda...

geçmiş olsun canım neden bayıldın tansiyonunmu düştü acaba dikkat et kendine rusyadamısınız?

geçmiş olsun canım neden bayılmışsın tansiyondanmı

Geçmiş olsun,
<neden bayıldın?

geçmiş olsun canım neden bayıldın tansiyonunmu düştü acaba dikkat et kendine rusyadamısınız?

Evet galiba tansiyonum düsmüs...
Bide iste hormonlar vücut felanda degisiyorya
onunda etkisi olabilirmis dedi doktor...

Esimde bende cok korktuk ama...
Dediklerine göre cok sert düsmüsüm cünkü...

Yok canim Almanyadayim ben...Rusyayi öylesine tiklamistim...

Müthiş fikir...delikafadulden
Ben kotu 65 e....laelaelaelaelae
Kumas pantolonu 40 a aldım..şakkıdı
Yer kızılay ama mağaza adını hatırlamıyorum... İsteyene tarif ederim...alkisalkisalkis

bende baktım pantolonlara biş gösteriyorlar nerdeyse 100 kiloluk kadın girecek içine daha biz kilo bile almadıkki siz aldınızmı?

yalnız dışarıya çıkma sıcaklar geçene kadar,
bizde almanyaya damat gönderiyoruz almanyalı kzı kaçırdı yaramaz ,
bizimde oğlumuz olursa yaramazmı olur acaba delikafaduldenlaelaelaelaelae

bir aşağıya indim geldim kaynatmışsınız yine valla oku oku bitmiyorkaydirigubbakcemile2

[ESSEMAYıT hoşgeldin canımopuyorumnanakta
dilacım cinsiyet tahminimi yapıyosun ee banada söle ozaman bende isterim
ecrincim canım bende aynen senin gibi karıştırıyorum ama tam üç ayımız doldu bugün galiba öyle oluyor:bbo:.

yaz34 hoşbuldum canım sağolasın
13 hafta bitince 3 aylık oluyor benim bildiğim
ben son satıma göre ay hesabı yapıyorum 25 mayıs tı her ayın 25inde ay sayıyorum
hafta hesabı karışıyo biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…