2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın bu arada.geçmişi okuyup anca geldim.birsürü yeni arkadaşımız gelmiş.atladıkklarım olduysa kusura bakmayın.hepsi hoşgelmişşş.a.s.
gülencim canım tekrar başın sağolsun..canım sıkma canını unutma herşeyden önce düşünmen gereken bir bebeğin var.
dilaaa ya ben göremiyorum tatlım varmı benim gebelik çizelgam dedimya herşeyi engellemişler işyerinde.eğer gözükmüyorsa yapabilirmisin benim çizelgeyi.sat 27 mayıs.zahmet olucak canım.
benim bulantıalr çok azaldı kızlar şimdide yanma başladı.pazartesiye kadar dayanıcam.dr söyliycem şurup felan verisn.dün akşam yemekten sonra kalkamadım yerimden.erkenden uyudum gene.

cumartesi günü ikili test için gideceğim. önce hayırlısıyla iyi sonuçlarımızı alalım, sonra bulantı için ilaç vermezse, boğazını sıkmayı düşünüyorum :))

Yardıma ihtiyacın olursa, çekinme Bosna, sinirlerim acayip gergin, seve seve doktoru senin için tutarım... Sen de çıkar hırsını...

essemayit aleykum selam hoşgeldin kardeş nasıl gidiyor hamilelik ?

sağol canım tam küstüm çıkıyodum
çok şükür iyi gidiyor hamilelik mart topiğine girmedim bayadır gireyim dedim benim sıpa nezaman gelicek muallakta mart 2 dededi şubat 15 de
senin nasıl gidiyor cinsiyeti belli oldumu test felan yaptrdınmı

sağol tatlım içimi ferahlattın.nasıl evhamlı birşey olup .çıktım ben yaa

bide diyorki daha rahat duyabilmek için bu zamanlarda düz bi yere uzanın gevşeyin ve şekerli bişiler yiyin diyoo :)
evhamlanma tatlım..Ya ben napıyım gitmemize daha ben 12 haftalık değilim 2,5 hafta sora kontrole gitçem..Çok merak ediyorum sağlık durumunu..Arada esiyo acaba gidip bi görsemmi diyorum bebikimi :)

Kardeş hoşgeldin,
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....

Beknur, ben de rüyamda bambaşka bir yerdeydim. Babam, abim, annem, kardeşim de vardı. Kocaman örümcekler vardı... Biri beni ıssırdı.:1shok: Babama, baba beni ıssırdı dedim, tepki bile vermedi:1no2: Kötüydü yanisenağlama

selam kızlar

arada bende evhamlanıyorum ama napalım beklemek zorundayız

Simenaycım çok sevindim canım hadi gözün aydın darısı kan sonuçlarının da başına.Bu arada ne demek aranıza kabul ederseniz sen mart annesi oldun bir yere bırakmayız :umursamaz: demek oğluşun olcak çok sevindim hakikaten oğlan patlaması olacak.ben de bugün ya da yarın öğreneceğim kan sonuçlarımı.inşallah iyi haberler veririm.

efecrin siendurence teşekkürler kızlar
yaptırdım 2 limi çok şükür temiz sorun yok sadece vitamin ilacı alıyorum günde bir tane

canım ya kıyamam.biz daha hamileyiz bide allahın izniyle kucağımıza alınca naısl olucaz acaba.bende çok merak ediyorum sağlığı nasıl büyüdümü.anlıyorum seni inan.biraz daha sık düşünü.iyidir annesi merak etme.allahın izniyle bi kucağımıza alsaydık hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…