- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.061
sağol tatlım içimi ferahlattın.nasıl evhamlı birşey olup .çıktım ben yaaİnternetten baktım..ilk bebekte 20.haftadan önce ikinci bebekte 16.haftadan önce hissedilmez dioooo
bayanlar slm ımı kimse almadı teşekkürler size iyi sohbetler iyi güner
canım dur gitme.hoşhgeldin.kaç haftalıkyı senin bebiş.bayanlar slm ımı kimse almadı teşekkürler size iyi sohbetler iyi güner
cumartesi günü ikili test için gideceğim. önce hayırlısıyla iyi sonuçlarımızı alalım, sonra bulantı için ilaç vermezse, boğazını sıkmayı düşünüyorum :))
essemayit aleykum selam hoşgeldin kardeş nasıl gidiyor hamilelik ?
sağol tatlım içimi ferahlattın.nasıl evhamlı birşey olup .çıktım ben yaa
kızlar bayadır mart topiğine uğramadım doktorum belki 15 şubatta olur dedi aslında 2 mart tı
işte belli deil
ne güzel mart ayı anniş lerindede cinsiyet öğrenen olmuş çoğunluk erkekmiş maşallah paşalarınıza
benim belli deil daha mart topiğinde hamile olduğunu öğrenen ikinci kişiydim esteryamız vardı ilk öğrenen ama o kaybetti herkes iyidir umarım geçmişi okumadan slm vereyim dedim opuyorumnanaktan
listeniz hangi sayfada onuda göreyim bi
bayanlar slm ımı kimse almadı teşekkürler size iyi sohbetler iyi güner
Günaydın herkese kızlar..Geçmişi merak ettiğim için okuyup ancak gelebildim..
BU arada saçma rüyalara devam..Yine bi rüya gördüm..Kayaktan kaymak için botlarımı çıkardım kaydım..Ama geri gelip baktığımda botlarım yoktu ve bulamadımacaba ne anlama gelio..
canım dur gitme.hoşhgeldin.kaç haftalıkyı senin bebiş.
bide diyorki daha rahat duyabilmek için bu zamanlarda düz bi yere uzanın gevşeyin ve şekerli bişiler yiyin diyoo :)
evhamlanma tatlım..Ya ben napıyım gitmemize daha ben 12 haftalık değilim 2,5 hafta sora kontrole gitçem..Çok merak ediyorum sağlık durumunu..Arada esiyo acaba gidip bi görsemmi diyorum bebikimi :)
Kızlar günaydın bu arada, dün akşam girdim foruma ama okumaktan yazmaya fırsat bulamadım, benim dünkü doktor randevum iyi geçti, ense kalınlığı normal çıktı çok şükür, kan sonuçlarını haftaya alacam, büyük ihtimalle de oğlum olacakmış, birde benim doğum yapacağım tarih 28 Şubat mış, ben 3 aydır sizlerle çok mutluydum, aranızdan atmazsınız beni dimi, ben yinede bu topikte kalmak istiyorum, hem bakarsınız martta gelir bebeğim :))
canım ya kıyamam.biz daha hamileyiz bide allahın izniyle kucağımıza alınca naısl olucaz acaba.bende çok merak ediyorum sağlığı nasıl büyüdümü.anlıyorum seni inan.biraz daha sık düşünü.iyidir annesi merak etme.allahın izniyle bi kucağımıza alsaydık hepimiz.bide diyorki daha rahat duyabilmek için bu zamanlarda düz bi yere uzanın gevşeyin ve şekerli bişiler yiyin diyoo :)
evhamlanma tatlım..Ya ben napıyım gitmemize daha ben 12 haftalık değilim 2,5 hafta sora kontrole gitçem..Çok merak ediyorum sağlık durumunu..Arada esiyo acaba gidip bi görsemmi diyorum bebikimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?