- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.081
kızlar günaydın bu arada.geçmişi okuyup anca geldim.birsürü yeni arkadaşımız gelmiş.atladıkklarım olduysa kusura bakmayın.hepsi hoşgelmişşş.a.s.
gülencim canım tekrar başın sağolsun..canım sıkma canını unutma herşeyden önce düşünmen gereken bir bebeğin var.
dilaaa ya ben göremiyorum tatlım varmı benim gebelik çizelgam dedimya herşeyi engellemişler işyerinde.eğer gözükmüyorsa yapabilirmisin benim çizelgeyi.sat 27 mayıs.zahmet olucak canım.
benim bulantıalr çok azaldı kızlar şimdide yanma başladı.pazartesiye kadar dayanıcam.dr söyliycem şurup felan verisn.dün akşam yemekten sonra kalkamadım yerimden.erkenden uyudum gene.
Bu arada günaydın herkese opuyorumnanaktan
Essemayit canım hoşgeldin a.s.
efecrin siendurence teşekkürler kızlar
yaptırdım 2 limi çok şükür temiz sorun yok sadece vitamin ilacı alıyorum günde bir tane
kızlar mart topiği erkek doluymuş he benim neyim olucak acaba okadar tatlı yiyorum hep kız olursa tabuları yıkmış olucaz ruyamda kız çocukları görüyorum hep
ya listeniz nerde nilüferşahh nerelerde bu arada bi yaramz durumu yoktur umarım
şimdi kafam karıştı ben 4.aya mı girdim yoksa 3/5 mu oluyorum yaaa ben bu ay olayını çok karıştırıyorum kafamçokkarıştı ama annemde kayınvalidemde hafta işini anlamıyor :bbo:
beni unutma beni unutmaaaaa....
kızın olucak senin...içime doğdu
kaç haftalıksınki tatlım?
Beknur, ben de rüyamda bambaşka bir yerdeydim. Babam, abim, annem, kardeşim de vardı. Kocaman örümcekler vardı... Biri beni ıssırdı.:1shok: Babama, baba beni ıssırdı dedim, tepki bile vermedi:1no2: Kötüydü yanisenağlama
selam canım bende kız rüyaları görüyorum anlamına baktım tersi olurmuş kız erkek erkek görürsen hamile kadının kızı olurmuş banada herkes erkek olacak diyor bakalım hayırlısı ve sağlıklısı benim ilk bebiş
canım gözünaydın.bende 13.haftadayım.ense kalınlığı ölçüldü.allaha şükür iyi çıktı.pazarteside kan sonuçlarını alıyorum.senin sat kaçtı.hoşbuldum canım :1hug:
ben 14 haftamdayım 1 hafta önden gidiyomuş 2 li testlerim felan yapıldı temiz çıktı çok şükür
selam canım
hayırlısı olsunda ilk bebeğimiz farketmez
ama merak ediyo insan acaba ne die alışveriş yapmak istiyorum bişiyler alcam alamıyorum :)
12 haftaya girdim bugün tatlım zemuszemus
canım hangi yazıyı kopyalayım.tatlım şu yazıyı profiline bi kopyala...
ok ben yaptım
dila naber,
benim neyim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?