2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mart topiği erkek doluymuş he benim neyim olucak acaba okadar tatlı yiyorum hep kız olursa tabuları yıkmış olucaz ruyamda kız çocukları görüyorum hep
ya listeniz nerde nilüferşahh nerelerde bu arada bi yaramz durumu yoktur umarım

tatlım şu yazıyı profiline bi kopyala...
ok ben yaptım

Son düzenleme:
kızlar geçmişi yeni okudum bitirdim çok şükür kaydirigubbakcemile3
yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz opuyorumnanaktan

buarada saçma sapan rüyalar kabuslar bendede devam ediyor ne zaman biticek buu...

yavru kuşumla biz bugün 12 hafta yaşındayız artık :lepi:

selam canım bende kız rüyaları görüyorum anlamına baktım tersi olurmuş kız erkek erkek görürsen hamile kadının kızı olurmuş banada herkes erkek olacak diyor bakalım hayırlısı ve sağlıklısı benim ilk bebiş

şimdi kafam karıştı ben 4.aya mı girdim yoksa 3/5 mu oluyorum yaaa ben bu ay olayını çok karıştırıyorum kafamçokkarıştı ama annemde kayınvalidemde hafta işini anlamıyor :bbo:

Hayır olsun tatlım inşallah..Ama ben benim rüyanın anlamına baktım pek beyenmedim hemen okumadan kapattım...Hayra yoralım artıkın..

selam canım
hayırlısı olsunda ilk bebeğimiz farketmez
ama merak ediyo insan acaba ne die alışveriş yapmak istiyorum bişiyler alcam alamıyorum :)

Sinpac, canım oğlan gibi görünüyor evet, hayırlısı artık, sağlıklı olsunda, benim için farketmez, ilk çocuk üstelik..

Essemayit, canım tabuları boşver, bende yıktım o tabuları, çünkü ekşi yiyorum ama dokktorun dedğine göre büyük ihtimalle oğlanmış, bu arada rüyalarımda hep kız çocukları görüyordum bende, bak tersi çıktı, hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…