- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.121
kızlar nasılsınız bakalım?essemayit hoşgeldin çanım yeniden..
yaaa kaynatmışsınız yine sabah sabah..oku oku bitmiyor,,neyse ben bi bakayım dedim ,bugün çok işim var...öptüm hepinizi koçaman....
Ankaralı hamişler, benim dediğim C & A mağazası Antares te, biz eşimle gezerken tesadüfen görüp aldık, şu an kaç beden giyiyorsanız ona göre alıyorsunuz o pantolunu da, ben 36 beden aldım, hiç hamile pantolonu gibi durmuyor, ama şu an karnım çok çıkmadığı için, bir süre giymeyi düşünmüyorum, ayrıca o mağazada çok daha şık hamile kıyafetleri de vardı, fiyatları da gerçekten uygun geldi bana, tulumlar var mesela benim çok hoşuma gitti, karnım büyüyünce onlardan da almayı düşünüyorum ksımetse, Welcome to C&A | Welcome to C&A | 04 Mağazalar buradan nerelerde mağazası var Ankara da bakabilirsiniz.
canım sen nasılsın hımmm profil resmi yapmışız sensin değil mi o?çokta güzelmişiz:kedi: bende koyucam yaaa gerçi profilimde var ama olsun
sağol canım tam küstüm çıkıyodum
çok şükür iyi gidiyor hamilelik mart topiğine girmedim bayadır gireyim dedim benim sıpa nezaman gelicek muallakta mart 2 dededi şubat 15 de
senin nasıl gidiyor cinsiyeti belli oldumu test felan yaptrdınmı
neslihan28, elff, adigenur, ducks hoşgeldiniz sağlıkla alırsınız işallah bebişlerinizi kucağınıza...
yaz 34
vayyy çok güzel bir hatunmuşuz....mart annelerimizin hepsi çok güzel zaten...opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim canım:kedi:eee demekki mart bebekleride güzel olacak bu gidişle.
kızlar bişey soracağım progestan kullanan varmı ? Kaçıncı ayınıza kadar kullandınız ?ben 12 haflık hamileyim hal kullanıyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı yardımcı olsun
ben kullanıyorum hala anım.2 hafta daha kullanaçağım...
kızlar günaydın bu arada, dün akşam girdim foruma ama okumaktan yazmaya fırsat bulamadım, benim dünkü doktor randevum iyi geçti, ense kalınlığı normal çıktı çok şükür, kan sonuçlarını haftaya alacam, büyük ihtimalle de oğlum olacakmış, birde benim doğum yapacağım tarih 28 şubat mış, ben 3 aydır sizlerle çok mutluydum, aranızdan atmazsınız beni dimi, ben yinede bu topikte kalmak istiyorum, hem bakarsınız martta gelir bebeğim :))
ayy canım ne guzel hadı gozun aydın subatmı nasıl yanı o zaman kac haftalık oluyorsun canım
kaçıncı haftandasın .
Ankaralı hamişler, benim dediğim C & A mağazası Antares te, biz eşimle gezerken tesadüfen görüp aldık, şu an kaç beden giyiyorsanız ona göre alıyorsunuz o pantolunu da, ben 36 beden aldım, hiç hamile pantolonu gibi durmuyor, ama şu an karnım çok çıkmadığı için, bir süre giymeyi düşünmüyorum, ayrıca o mağazada çok daha şık hamile kıyafetleri de vardı, fiyatları da gerçekten uygun geldi bana, tulumlar var mesela benim çok hoşuma gitti, karnım büyüyünce onlardan da almayı düşünüyorum ksımetse, Welcome to C&A | Welcome to C&A | 04 Mağazalar buradan nerelerde mağazası var Ankara da bakabilirsiniz.
canımsın ya dilacım çok teşekkürler çok güzel olmuş tatlııcm.zahmet oldu sana.bizim kuzuşa söyledim dila teyze yaptı senin gebelik çizelgeni diye.teşekkür ediyor.:sm_cool:.tatlım yaptım ben bişi yapma sen aşağıda tablon var farketmedinmi çok şanslısın ha ben sabahtan beri uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?