2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız bakalım?essemayit hoşgeldin çanım yeniden..
yaaa kaynatmışsınız yine sabah sabah..oku oku bitmiyor,,neyse ben bi bakayım dedim ,bugün çok işim var...öptüm hepinizi koçaman....

Ankaralı hamişler, benim dediğim C & A mağazası Antares te, biz eşimle gezerken tesadüfen görüp aldık, şu an kaç beden giyiyorsanız ona göre alıyorsunuz o pantolunu da, ben 36 beden aldım, hiç hamile pantolonu gibi durmuyor, ama şu an karnım çok çıkmadığı için, bir süre giymeyi düşünmüyorum, ayrıca o mağazada çok daha şık hamile kıyafetleri de vardı, fiyatları da gerçekten uygun geldi bana, tulumlar var mesela benim çok hoşuma gitti, karnım büyüyünce onlardan da almayı düşünüyorum ksımetse, Welcome to C&A | Welcome to C&A | 04 Mağazalar buradan nerelerde mağazası var Ankara da bakabilirsiniz.

kızlar nasılsınız bakalım?essemayit hoşgeldin çanım yeniden..
yaaa kaynatmışsınız yine sabah sabah..oku oku bitmiyor,,neyse ben bi bakayım dedim ,bugün çok işim var...öptüm hepinizi koçaman....

canım sen nasılsın hımmm profil resmi yapmışız sensin değil mi o?çokta güzelmişiz:kedi: bende koyucam yaaa gerçi profilimde var ama olsun

istanbuldada profilo (avrupa yakasında) ve palladyum(anadolu yakası_ataşehir) da var var

kızlar ya ben ev in işine bakmam greke ama çouğun odasını topladım geldim yine bilgisayarın başına...aklım burda kalıyor...hadi ben gidiyorum 10 dak sonra yine uğrarım...kaydirigubbakcemile3

canım benim cinsiyet belli değil henüz mart 23 doğum biz küçüğüz daha :)
çok şükür iyi sayılırım mide bulantılarımda olmasa daha iyi olacak ama
bu arada kusura bakma işe dalmışım görmedim mesajını

kızlar bişey soracağım progestan kullanan varmı ? Kaçıncı ayınıza kadar kullandınız ?ben 12 haflık hamileyim hal kullanıyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı yardımcı olsun

ayy canım ne guzel hadı gozun aydın subatmı nasıl yanı o zaman kac haftalık oluyorsun canım

Kıskançlığından çatlayan smiley!!!
Burda yok öyle mağazalar kızlar ya.. Göbeğim büyüdükçe incir yapraklarıyla gezicem heralde ben bu gidişle... kafamçokkarıştı
Simenay tatlım benim şu hamile kıyafertleri topiğine ekler misin pantolonunu merak ettim şimdi.. :CüvCüv: http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/307478-hamileler-bugun-giydiniz.html

tatlım yaptım ben bişi yapma sen aşağıda tablon var farketmedinmi çok şanslısın ha ben sabahtan beri uğraşıyorum.
canımsın ya dilacım çok teşekkürler çok güzel olmuş tatlııcm.zahmet oldu sana.bizim kuzuşa söyledim dila teyze yaptı senin gebelik çizelgeni diye.teşekkür ediyor.:sm_cool:.
bu aradabenim içinde cinsiyet tahmini alabilirmiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…