2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben 50 ile başladım şu an 52 yim, sende fazla almamışsın bence, niye kafana takıyorsun ki?

canım sıkma canını tabi sigarayı bırakmanın etkiside olabilir ayrıca iyi beslenmen lazım yarıyor işte.verirsin annesi bebişin doğunca üzme kendini.

Çok tuzlu yiyosan vücudun su tutmuş olabilir.

canım hiç sıkma canını bende aynıyım 58 ile başladım şimdi 60 oldum :kedi: tabii bu kiloda kaldıysam en son 21 de tartıldım hehehe kaydirigubbakcemile3

hamileliğin ilk 3 ayında 2 kilo almak gerekiyor zaten sen sigarayıda bırakmışsın takma bence verirsin bi şeycik olmaz bebişin sağlıklı olsun yeter ki

merhaba arkadaşlar,kanamalı bir haftanın sonunda iyiyim artık bi sorun yok şuan,Allah kımseye bu korkuyu yaşatmasın..
geçmiş olsun canım sağlık versin hepimizin bebeişlerine artık iyiysen çok güzel.
Ellerine sağlık canım.
Bebişler büyüyor.. kaydirigubbakcemile2 Listemiz dolu dolu.. Ne güzel baharın ilk bebeklerini biz doğurucaz.
Ben de yarın gidiyorum doktora. İnşallah iyi haberlerle gelirim..

canım inşaalllah güzel haberlerle dönersin.bende yarın gidicem kısmetse bebeğimi görmeye.allahım yardımcımız yanımızda olsun:Saruboceq:.

canım ben 55 ile başladım şuan 52yim.Ama benimki de kötü sen en azından yiyebiliyorsun.ben yediğimi de çıkartmaya başladım.yemek yemeyi özledim.bence dert etme kiloyu ama geç saatlerde fazla yememeye çalış.

teşekkür ederim canım ama 3 bitiriyom 3/5 oluyom gaba mı yoksa 3 mü 3 işte 3 boşveeeer yaaaww :roflol:

herkes oğlan diyor ama herif irkek ne demek :dance:

dilacım benim bebeğin cinsiyetinide tahmin edermisin seni uğraştırmassa lütfennnnnnnnnnn:kedi:

hamileliğin ilk 3 ayında 2 kilo almak gerekiyor zaten sen sigarayıda bırakmışsın takma bence verirsin bi şeycik olmaz bebişin sağlıklı olsun yeter ki

amaaann bi gittim geldim ortalık coşmuş...şindi anlatayım benim bu akşama misafirim varda dün akşamdan patates püresi yaptım mercimek çorbası getirmiş cadalos kaynanacum pilav yapıcam iftara yetişmez diye dışardan kağıt kebabı aldım alümünyum folyoda sarılı nası ısıtıcam bilmiyom hiç...
suda buharlan ısıtın dediler o nedemek laaaa?
çatladapatla geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine şekerin düşmüştür..totonun üstüne düştüğüne göre bişi olmaz korkma bebişin totosu azcık düz olur belki şakaaaaaa...
efecrin bebişim sat göre hesap yap işte şimdi 3 e giriyosun daha sen...
mutlu03 bizim orda erkeklere herif derler herifim vs...
mede ne bileyim bacım yaa attım öylesine ben tamam seninki oğlan.
pembedüşler seninkide oğlan rica ederim tatlım nolucak...
sigarayı bırakan arkadaşımı tebrik ediyourm çok birileride beni tebrik etse ahh ahh kokusu burnumda çok istiyorum bi tane içsem off yaaa...

Bu arada arkadaşlar sizin de tiksinti kusmalar devam ediyormu?benim azalacağına çoğaldı resmen.az önce yediğimi çıkarttım.beslenemiyorum yeterince diye çok üzülüyorum :sinifsinif: ve de kilo alamıyorum.doktor herhangi bir ilaç vermedi bu konuyla ilgili.geçecek zorlama kendini yemek konusunda dedi.

dilacım bakacağız 10 gün sonra tahminin tutacakmı kaydirigubbakcemile3

sigarayı bırakan arkadaşımı tebrik ediyourm çok birileride beni tebrik etse ahh ahh kokusu burnumda çok istiyorum bi tane içsem off yaaa...[/B][/COLOR][/QUOTE]

dilacım bende istemiştim cinsiyet tahmini ama yaa.ayrıca ben tebrik ediyorum seni tabi içmediğin sürece yazık annesiii:ecrin_bebek:

canım sen hamurişi filan yiyorsan azalt kepekli ekmek ye meyveyi çoğalt
bende kilo almadım diye üzülüyorum ya sorunmu var diye,

sigarayı bırakan arkadaşımı tebrik ediyourm çok birileride beni tebrik etse ahh ahh kokusu burnumda çok istiyorum bi tane içsem off yaaa...[/B][/COLOR]

dilacım bende istemiştim cinsiyet tahmini ama yaa.ayrıca ben tebrik ediyorum seni tabi içmediğin sürece yazık annesiii:ecrin_bebek:[/QUOTE]

dilacım bakacağız 10 gün sonra tahminin tutacakmı kaydirigubbakcemile3

senin kızın olucak tatlım kendin gibi güzel....
mutlu03 beni falcıya çevirdiniz ha allah bilir güzelim bide görcez bakcaz yazmayın bari beaaaa...ne bileyim istediniz yazdım...bukadar hatuna tahmin yaptım biri tutsa yeter..istatistiki olarak birinin tutması lazım
zatendelikafadulden

dilacım tebrikler sanada tatlım.içme sakın bu vesileyle belkide tamamen bırakırız.şimdi içen insanların kokusu beni deli ediyor valla

dilacım bende istemiştim cinsiyet tahmini ama yaa.ayrıca ben tebrik ediyorum seni tabi içmediğin sürece yazık annesiii:ecrin_bebek:

senin kızın olucak tatlım kendin gibi güzel....
mutlu03 beni falcıya çevirdiniz ha allah bilir güzelim bide görcez bakcaz yazmayın bari beaaaa...ne bileyim istediniz yazdım...bukadar hatuna tahmin yaptım biri tutsa yeter..istatistiki olarak birinin tutması lazım
zatendelikafadulden[/QUOTE]

sağol canımcım merak etme sen mutlaka tutar bir iki taneyerimseniben.

kızlar aşağı yukarı 2 3 kilo almışız genelde sanki.tamam üzülmücem artık ama dikkat edicem.yürüyüşe başladım zatii.cumarteside doktorla randevum var bakalım ne dicek.tek suçlu şu yufka:) annem ramazan için yaptırmış şu an rahatlıkla yiyebildiğim tek şey yufka peynir utanmadan bide oruç tutuyomuşum gibi savura kalkıyorum.söleyim bizimkilerede sessizce kalksınlar beni uyandırmadan

dialcım yazdım bir kenara.oğlan olucak dedin.hayırlsıyla inşallah.sağlıkla olsunda.eğer tutarsa adın falcı bazıya çıkıcak ona göre.
bu arada sen kendin için ne hissediyorsun.

dilacım bizi güldürdün sırnaşık şey ya o yeter

blueangel yürüyüşün etkisi gerçekten iyi olur ama sıcakta yürüme, sahurda benim iştah olmuyor kalkma sen yat uyu uykumu bölmeyin de ailene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…