- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.161
arkadaşlar merhaba herkes iimi bakalım?benim canım sıkkın bu ara aldığım kilolardan52 kiloyla başladım 55 kiloyum şu an dikkat etmeme rağmen.sigarayı bıraktım hamileliğimi öğrenince onunda etkisi varmıdır bilmiyorum ama çok üzülüyorum siz kaç kiloyla başladınız şimdi kaçsınız?
arkadaşlar merhaba herkes iimi bakalım?benim canım sıkkın bu ara aldığım kilolardan52 kiloyla başladım 55 kiloyum şu an dikkat etmeme rağmen.sigarayı bıraktım hamileliğimi öğrenince onunda etkisi varmıdır bilmiyorum ama çok üzülüyorum siz kaç kiloyla başladınız şimdi kaçsınız?
geçmiş olsun canım sağlık versin hepimizin bebeişlerine artık iyiysen çok güzel.merhaba arkadaşlar,kanamalı bir haftanın sonunda iyiyim artık bi sorun yok şuan,Allah kımseye bu korkuyu yaşatmasın..
Ellerine sağlık canım.
Bebişler büyüyor..kaydirigubbakcemile2 Listemiz dolu dolu.. Ne güzel baharın ilk bebeklerini biz doğurucaz.
Ben de yarın gidiyorum doktora. İnşallah iyi haberlerle gelirim..
Ellerine sağlık canım.
Bebişler büyüyor..kaydirigubbakcemile2 Listemiz dolu dolu.. Ne güzel baharın ilk bebeklerini biz doğurucaz.
Ben de yarın gidiyorum doktora. İnşallah iyi haberlerle gelirim..
Kizlar iyisinizdir insallah...Bebsilerde iyidir umarim...
Ben gecen hafta kötüydüm doktora bi kagit almaya gittim isyeri icin...
Orda bayildim cok kötü Popomun üstüne düsmüsüm bide düserken
kafami duvara vurmusum...
Gözümü bi actimki heryerim ter ve tirtir titriyorum....
Cok korktum bebegime bisey olmusmudur diye Allaha sükür hersey yolunda...
Dila canim banada de bakiim...benim neyim olcak...
Esim kiz istiyor ama icime erkek doguyor diyor....Bakalim hayirlisi eli ayagi düzgün olsunda...
teşekkür ederim canım ama 3 bitiriyom 3/5 oluyom gaba mı yoksa 3 mü 3 işte 3 boşveeeer yaaaww :roflol:
herkes oğlan diyor ama herif irkek ne demek :dance:
dilacım benim bebeğin cinsiyetinide tahmin edermisin seni uğraştırmassa lütfennnnnnnnnnn:kedi:
canımsın ya dilacım çok teşekkürler çok güzel olmuş tatlııcm.zahmet oldu sana.bizim kuzuşa söyledim dila teyze yaptı senin gebelik çizelgeni diye.teşekkür ediyor.:sm_cool:.
bu aradabenim içinde cinsiyet tahmini alabilirmiyiz.
hamileliğin ilk 3 ayında 2 kilo almak gerekiyor zaten sen sigarayıda bırakmışsın takma bence verirsin bi şeycik olmaz bebişin sağlıklı olsun yeter ki
canımsın ya dilacım çok teşekkürler çok güzel olmuş tatlııcm.zahmet oldu sana.bizim kuzuşa söyledim dila teyze yaptı senin gebelik çizelgeni diye.teşekkür ediyor.:sm_cool:.
bu aradabenim içinde cinsiyet tahmini alabilirmiyiz.
pembedüşler seninkide oğlan rica ederim tatlım nolucak...
sigarayı bırakan arkadaşımı tebrik ediyourm çok birileride beni tebrik etse ahh ahh kokusu burnumda çok istiyorum bi tane içsem off yaaa...[/B][/COLOR]
dilacım bakacağız 10 gün sonra tahminin tutacakmı kaydirigubbakcemile3
dilacım bende istemiştim cinsiyet tahmini ama yaa.ayrıca ben tebrik ediyorum seni tabi içmediğin sürece yazık annesiii:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?