2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen yeni evlenmişsin daha
ben yanlış anlamışım resmi bilgisayara kaydetmeyin diye ok siliyorum
dersleri naptın çalışmıyormusun

evet canım çalışıyorum alttan iki dersim var bilerek bırakmıştım...
pazarlamayla yönetim bilgi...
geçerim onları seneyede kursa giden arkadaşım soru not vs.getirecek işte ondan çalışıcam ne yapayım...sen napıcaksın sondu galiba senin bu sene değilmi?

bende kaçırmadım dila zemuszemus gördüm çok güzel gelin olmuşsun canım benim eee sen taze gelinsin daha benim 3 sene oldu ahhhh ahhh eskidim uleeeen sırnaşık şey

evet son sınıf son 2 ders seneye çaptan kayarız biz nisandaki sınava bebişle nasıl gideriz
yavaştan başladım çalışmaya

iyi haberler getirirsin inşallah canım

İnşallah arkadaşlar.. Saolun..

bende kaçırmadım dila zemuszemus gördüm çok güzel gelin olmuşsun canım benim eee sen taze gelinsin daha benim 3 sene oldu ahhhh ahhh eskidim uleeeen sırnaşık şey

evet son sınıf son 2 ders seneye çaptan kayarız biz nisandaki sınava bebişle nasıl gideriz
yavaştan başladım çalışmaya

tatlım son sene öğleden sonra giriyosun sınavlara bir iki saat sütünü sağar bırakırsın hadi bakim damızlık anneler süt sağıcaz oy oy onların makinesi bile var 200 gayme bunlara hep para lazım nasıl olucak bilmniyorum yvaştan almak lazım bence.
efecrin canım çok sağol seninde yeniymiş dur daha eskimiş sayılmazsın...

Aşağıda bir liste göreceksiniz bu listede şikayetler ve aylara göre belirlenmiş tabii ki herkese göre değişiyor ama bunlar belki bizi ve bebeğimizi tanıma fırsatlarıda oluyor yani
Çok sevdiğim bir arkadaşım yolladı bana Anne Anne Oluyorum Diye ....BİR KİTAPTAN alıntı kendisi şuan onu okuyor sağolsun bana da yollamış kendisi anne olma adayı ama tedavi oluyor 1.aşılama tutmadı hayırlısı ile Ramazan dan sonra İnşallah ...Biraz kaydı ama sizler anlarsınız sanırım gerekilirse sizlere mail atarım

HAMİLELİK ŞİKAYETLERİ 1AY 2AY 3AY 4AY 5AY 6AY 7AY 8AY 9AY
Kas Sancısı X X X X X x
Sırt Ağrısı X X X
Dişeti Kanaması X X X X X X X X X
Göğüs Büyümesi X X X X X X X X X
Göğüste Hassasiyet X X X
Ağlama Hali Aşırı duygusallık X X X X X X X X X
Düzensiz kasılmalar X X X X
Nefes darlığı X X
Kabızlık X X X X X X X X X
Mide bulantısı X X X
Ödem X X X
Görüş bozukluğu X X X X X X X X X
Baş dönmesi X X X X X X X X X
Yorgunluk halsizlik X X X X X X
Yemekten tiksinme X X X X X X
Gaz sıkıntısı X X X X X X X X X
Baş ağrısı X X X X x X X X X
Hemoroit X X X X X X
Mide ekşimesi X X x
Uykusuzluk X X X x X X X X X
Kaşıntı X X X X X
Bacak krampları X X X
Karın çizgisi X X X X X X
Siyatik X X X
Ellerde uyuşukluk X X X X X X
Burun kanaması X X X X X
Deri değişimi X X X X X X X X X
Koku almada hassasiyet X X X X
Karın çatlakları X X X X
Terlemede artış X X X X X X
İdrara sıkışıklık X X X X X X
İdrar kaçırma X X X
Vajinal akıntı X X X X X X X X X
Varis oluşumu X X X X

çok sağol canım doktoruma sorup kullanıcam dayanamıyorum

dilacım bizi güldürdün sırnaşık şey ya o yeter

blueangel yürüyüşün etkisi gerçekten iyi olur ama sıcakta yürüme, sahurda benim iştah olmuyor kalkma sen yat uyu uykumu bölmeyin de ailene.

akşam yürüyoruz canım eşimle.sahurada kalkmıcam bugünden itibaren midem kazınıyor resmen ama engellicem biraz kendimi.

dilacım çok tatlı bir gelin olmuşsun bu arada

akşam yürüyoruz canım eşimle.sahurada kalkmıcam bugünden itibaren midem kazınıyor resmen ama engellicem biraz kendimi.

dilacım çok tatlı bir gelin olmuşsun bu arada

He heeeee!! Kayserili birini buldum.
Artık biz de buluşma yapabiliriz.. Hem de mantılı.. kaydirigubbakcemile

sağol bitanemmmm...
kız beni burda şişiricen bak etme eyleme yaw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…