- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.201
sen yeni evlenmişsin daha
ben yanlış anlamışım resmi bilgisayara kaydetmeyin diye ok siliyorum
dersleri naptın çalışmıyormusun
evet canım çalışıyorum alttan iki dersim var bilerek bırakmıştım...
pazarlamayla yönetim bilgi...
geçerim onları seneyede kursa giden arkadaşım soru not vs.getirecek işte ondan çalışıcam ne yapayım...sen napıcaksın sondu galiba senin bu sene değilmi?
dila nasıl silicem olmuyor tüh
geçmiş olsun canım sağlık versin hepimizin bebeişlerine artık iyiysen çok güzel.
canım inşaalllah güzel haberlerle dönersin.bende yarın gidicem kısmetse bebeğimi görmeye.allahım yardımcımız yanımızda olsun:Saruboceq:.
iyi haberler getirirsin inşallah canım
bende kaçırmadım dila zemuszemus gördüm çok güzel gelin olmuşsun canım benim eee sen taze gelinsin daha benim 3 sene oldu ahhhh ahhh eskidim uleeeen sırnaşık şey
evet son sınıf son 2 ders seneye çaptan kayarız biz nisandaki sınava bebişle nasıl gideriz
yavaştan başladım çalışmaya
dila çok güzelmişin kız maşallah
Selam arkadaşlar nasılsınız? arada bir burdayım:)
Medecim, bana Dramamine verdiler önce hiçbir faydasını görmedim, doktorum Zofer adında bir ilaç verdi çok şükür gözüm açıldı, bulantı ve kusmaktan kendimi kaybediyordum o derece kötüydüm yani, ama sen bunları yine de bir doktora danışmadan içme canım, bana iyi geldi ama sana yan etki yapabilir, iyi gelmeyebilir, sorumluluk kabul etmem ona göre :))
dilacım bizi güldürdün sırnaşık şey ya o yeter
blueangel yürüyüşün etkisi gerçekten iyi olur ama sıcakta yürüme, sahurda benim iştah olmuyor kalkma sen yat uyu uykumu bölmeyin de ailene.
akşam yürüyoruz canım eşimle.sahurada kalkmıcam bugünden itibaren midem kazınıyor resmen ama engellicem biraz kendimi.
dilacım çok tatlı bir gelin olmuşsun bu arada
He heeeee!! Kayserili birini buldum.
Artık biz de buluşma yapabiliriz.. Hem de mantılı.. kaydirigubbakcemile
Aşağıda bir liste göreceksiniz bu listede şikayetler ve aylara göre belirlenmiş tabii ki herkese göre değişiyor ama bunlar belki bizi ve bebeğimizi tanıma fırsatlarıda oluyor yani
Çok sevdiğim bir arkadaşım yolladı bana Anne Anne Oluyorum Diye ....BİR KİTAPTAN alıntı kendisi şuan onu okuyor sağolsun bana da yollamış kendisi anne olma adayı ama tedavi oluyor 1.aşılama tutmadı hayırlısı ile Ramazan dan sonra İnşallah ...Biraz kaydı ama sizler anlarsınız sanırım gerekilirse sizlere mail atarım
pancuben teşekkür ederiz kaydetmek istedim ama sanırım kaymış
inşallah arkadaşında ramazandan sonra hamile kalır
benimde 5 yıl sonra oldu canım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?