- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.181
canım hoşgeldin tebrikler.allah sağlıkla kucağınada almayı naisp etsin.selam ben yeni girdim siteye nasip olursa mart 17 de bebeğimi kucağıma alıcam 11 haftalık hamilieyim
selam ben yeni girdim siteye nasip olursa mart 17 de bebeğimi kucağıma alıcam 11 haftalık hamilieyim
:CüvCüv: sSLM İNŞALLAH BENDE MART AYINDA ANNE OLACAĞIM ŞU ANDA 10 HAFTALIK. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN...
selam ben yeni girdim siteye nasip olursa mart 17 de bebeğimi kucağıma alıcam 11 haftalık hamilieyim
Selam arkadaşlar nasılsınız? arada bir burdayım:)
h.g. emine iyiyiz sen nasılsın
takvimini ayarlar bölümünden kilo doğum bölümüne kayet galiba yanlış yapmışsın
arkadaşlar merhaba herkes iimi bakalım?benim canım sıkkın bu ara aldığım kilolardan52 kiloyla başladım 55 kiloyum şu an dikkat etmeme rağmen.sigarayı bıraktım hamileliğimi öğrenince onunda etkisi varmıdır bilmiyorum ama çok üzülüyorum siz kaç kiloyla başladınız şimdi kaçsınız?
bede bende eskişehirliyim nasılsın
teşekkür ederim arkadaşlar hadi ben siliyorum sizde ekleyin olurmu?
mutlu03 tatlım alıntıyı silermisiiinnn?
ben siliyorum şimdi resmi herkes görmüştür herhalde...ha canım biz geçen sene mayısta evlendik
Canım ben 57 ile başladım..Şimdi 58 kilodayım..
Bi yazıda okudum 1,3-3,6 kilo alımı normalmiş..Ve zayıf insanlar daha çabuk vücudu yağlanır kilo almaya başlarmış..Göbekleri daha çabuk çıkarmış çünkü göbek çevresinde yağ tabakası bulunmadığından vücut yağ depolamaya başlarmış..Böylece bunları emzirme döneminde kullanmak için saklarmış..Ve emzirme döneminde bebeği emzirmediğimiz takdirde bunlar bize bebeğin hediyesi olarak kalırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?