2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benim içim rahatladı biraz valla göbek fırladı evet millete 3 ayı geçti diyorum:)

dila'cım kağıt kebabını ısıtmayı sormuşun buharla..
kaynar su dolu tencerenin üstüne tel sepet, süzgeç yada kevgir yada delikli bişi koy işte..o sepetin içine kağıt kebaplarını koyup tencerenin kapağını kapat...yada okadar kasma mikrodolga varsa koy ısıt

Bu da ben Yıl 2006 12 Kasım Stüdyo Fotograf Çekimi (Eşim bunu gizlice fotografçı çekmeden çekmişti)[/QUOTE]

maşalah canım eşinde güzel çekmiş 2. işi şipşakçı olabilir çok güzel çıkmışsın

Bu da ben Yıl 2006 12 Kasım Stüdyo Fotograf Çekimi (Eşim bunu gizlice fotografçı çekmeden çekmişti)

maşalah canım eşinde güzel çekmiş 2. işi şipşakçı olabilir çok güzel çıkmışsın[/QUOTE]

Teşekkürler
ailece amatörde olsa fotograf çekeriz eşimde profosyonel olmasa da süper fotograf makinesi var ..

canım fırına koysam olurmu?folyo varya mikrodalgaya koyamam açarsamda şekli bozulur öbür türlüde uygun tencerem yok öyle vaktimde yok fırına sürsem 5 tane zaten kurumaz dimi?

Çok güzel bi gelin olmuşsun... Allah mutluluğunu daim etsin.

gördüm gördüüümmm...sende çok güzel olmuşsun jınımmm...

Amin Cümlemizin mutluluğu daim olsun şimdi ondan eser kalmadı desem şaşmayın kızlar saçlarımı uzun zamandır boyamıyorum ve 11 yıldan beri hep kızıl rengine boyarım Dr'um 4-5 ayının içinde boyatabilirsin dedi 55 kglar 63 kg lara çıktım Meleğim için hersey yaparım Sigarayı bile hemen kestim ....Aklıma bile gelmez. Bir tuz olayını kısabilirsem bana tuzsuz gelen başkasına tuzlu geliyor ...

canım fırına koysam olurmu?folyo varya mikrodalgaya koyamam açarsamda şekli bozulur öbür türlüde uygun tencerem yok öyle vaktimde yok fırına sürsem 5 tane zaten kurumaz dimi?

misafir umduğunu yemez bulduğunu yer sen hamilesin çalışuıyorsun oooooo süper nasıl yaptın derler ısıt koy boşver

Fırının içine bir tepsi su koy yada bulunan tepsiye su koy ben fırında sütlaç yaparken alimunyum folyolunun içindekine bile tepsinin içine su koyuyorum Kurumaz merak etme yada hafifçe içlerine su koy ısınırlar

tamam tatlım sağolun seferber oldunuz sizde benim için yaw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…