- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.221
mede birşey sorabilirmiyim doktorun kim
Canım ben 57 ile başladım..Şimdi 58 kilodayım..
Bi yazıda okudum 1,3-3,6 kilo alımı normalmiş..Ve zayıf insanlar daha çabuk vücudu yağlanır kilo almaya başlarmış..Göbekleri daha çabuk çıkarmış çünkü göbek çevresinde yağ tabakası bulunmadığından vücut yağ depolamaya başlarmış..Böylece bunları emzirme döneminde kullanmak için saklarmış..Ve emzirme döneminde bebeği emzirmediğimiz takdirde bunlar bize bebeğin hediyesi olarak kalırmış
He heeeee!! Kayserili birini buldum.
Artık biz de buluşma yapabiliriz.. Hem de mantılı.. kaydirigubbakcemile
kız beni burda şişiricen bak etme eyleme yaw...
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=23153&stc=1&d=1251375687
Bu da ben Yıl 2006 12 Kasım Stüdyo Fotograf Çekimi (Eşim bunu gizlice fotografçı çekmeden çekmişti)
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=23153&stc=1&d=1251375687
Bu da ben Yıl 2006 12 Kasım Stüdyo Fotograf Çekimi (Eşim bunu gizlice fotografçı çekmeden çekmişti)
dila'cım kağıt kebabını ısıtmayı sormuşun buharla..
kaynar su dolu tencerenin üstüne tel sepet, süzgeç yada kevgir yada delikli bişi koy işte..o sepetin içine kağıt kebaplarını koyup tencerenin kapağını kapat...yada okadar kasma mikrodolga varsa koy ısıt
aşk olsun ben kimseyi bulamadım hala :sinifsinif: kocaeli de kimse yok yaa :umursamaz:
tek kaldıııım mafoldumben
Çok güzel bi gelin olmuşsun... Allah mutluluğunu daim etsin.
gördüm gördüüümmm...sende çok güzel olmuşsun jınımmm...
canım fırına koysam olurmu?folyo varya mikrodalgaya koyamam açarsamda şekli bozulur öbür türlüde uygun tencerem yok öyle vaktimde yok fırına sürsem 5 tane zaten kurumaz dimi?
sağol canım benim içim rahatladı biraz valla göbek fırladı evet millete 3 ayı geçti diyorum:)
üzülme yakınsın geliriz bi hafta sonu yawwww....
:roflol: alemsin..
bendede birden göbek fırladı zayıf olmama rağmen ve benim birazda şişkinlik gaz ve kabızlık sorunum var ondan
canım fırına koysam olurmu?folyo varya mikrodalgaya koyamam açarsamda şekli bozulur öbür türlüde uygun tencerem yok öyle vaktimde yok fırına sürsem 5 tane zaten kurumaz dimi?
Fırının içine bir tepsi su koy yada bulunan tepsiye su koy ben fırında sütlaç yaparken alimunyum folyolunun içindekine bile tepsinin içine su koyuyorum Kurumaz merak etme yada hafifçe içlerine su koy ısınırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?