2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyynen. neden ev tipi ultrason yok diye de arastirdim ben:1shok: aletler cok buyuk, minicik yapamiyorlarmis. bizden 10 yıl sonra cıkarsa sinir olucam :)) fisfisfis

meraba kızlar geçmişi okumaktan helak oldum valla.kızımla bikaç gündür deniz sefası yapıyoduk canınız çekmesin ama deniz saay 5ten sonra süper.dün akşamda halamın dünürünün öldüğünü öğrendik bugün cenazedeydik kadın sapasağlamdı gençte kalp krizi yakın değil ama insan üzülüyo.bende 80 doğumluyum yani 29 yaşındayım aramızda nekadarda genç hamileler varmış kızımı doğurduğumda 25 yaşındaydım.6 yıllık evliyim.

kussebfilal selam benim bu cumartesi doktorum var testler icin gidicem.ikili testide yaparmi bilmiyorum seninle ayni tarih sat imiz benim test icin biraz erken mi sence?11 haftaya giriyorum ama 10 haftalik sayilcak cumartesi

bende hamileligimde orta kulak iltihabi yuzunden antibiyotik kullanmistim.ben Ameikada yasiyorum ve burdaki doktorlar saglik konusunda normalden cok daha titizler.verdigi antibiyotigin bebegi etkilemecegini soylemisti.ve kizim cok saglikli bir sekilde dogdu.icini ferah tut.bisey olmaz bebegine.eger ilaci kullanmazsan iltihabin cocugu etkileyecegini soylemisti doktor bana.

Başak burcu anne 24 Ağustos-23 Eylül:
Çok çabuk çocuk sahibi olmazlar. Annelik duygusunu tatmin etme ihtiyaçları yok gibidir. Ama anne olduklarında, disiplinli ve titiz bir annedir. Çocuğunu asla kirli göremezsiniz. Şakacı ve nazik, tatlı bir havaları vardır, çocuklar onlara güvenir ve sevildiklerini bilirler. Rahat, disiplinli ama sevgisini gösterebilen bir annedir.

bende tam bir başak annesiyim.hakikatten adamlar işini biliyorlar.doğru tahmin yapıyorlar.

zelişçim sakın üzme kendini benimki 6,2 çıktı 12.haftada 15.haftada 2,6 ya düştü.bende cvc yaptırdım istersen aminosentezi bekleme bu test ile daha kısa zamanda sonuç alabiliyorsun.şuan bebeğim çok sağlıklı.22.haftadayım.(kan testim normal çıkmıştı).seninn kide iyi çıkarr sakın sıkma canınııı.

iyi akşamlar herkese ben de kısmetse mart 20 de bekliyorum bebişimi. Ben 10 hafta 5 günlük gebeyim . dr 2 hafta sonra test yapacak ama ben bu testler konusunda bilgisizim. Acaba bilgi sahibi olan yaptıran var mı 11- 14 haftalardaymış bu ikili testler

canım evet ikili test o haftalar arasında yapılıyor.Doktor ultrasondan bebeğin ense kalınlığını ölçüyor.sonra anneden kan alınıyor ve kanda bazı değerlere bakılıyor.ben yaptırdım ense kalınlığı iyi çıktı yarın da inşallah kan sonuçlarımı öğreneceğim.darısı başına.

Selam tekrardan yaa öğlen sizlere göndermiştim onu resim halinde formatını değiştirdim sizinde bilgisayarlarınızda bir yerlerde durmasında fayda olur.
9 ay boyunca anne adaylarında olan değişiklikler nelerdir her anne de olmaya bilir ama 10-7 si genelde aynı belirtiler olduğunu söylüyorlar ve daha sonrada nasıl beslenmeli onu da yolluyacağım

Eklentiler

• $hamilelik belirtileri.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 33
Ve hamilelikte beslenme ile ilgili dikkat edilecekler de burada okumanızı tavsiye ederim

Eklentiler

• $hamilelik beslenmei.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 37
Bende KOVA burcuyum bakalım yazılanlar gibi mi olucam bilmiyorum ama yeğenlerimle resim yapmak ders yapmak benim en büyük ilgi alanımdır.... Sanırım başarabilirimm[I[/I]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…