- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.321
hb jalecim ekliyorum yazmışsın ekledinmi faceden ? bu araar berat çok huysuz fırsat vermiyoki girip yazxayım bişeyler hep kucak hep gezmek istiyo yaw :1shok:
Jale ya benim park yatakta kraftın ama acaip gıcırdamaya başladı bu aralar yaa o kırılma noktası özellikle çok gıcırdıo. hani agzı lastikli cep gibi bişey warya o taraf gıcırdıo sürekli ordan sallıyorum ondan mı ki. seninkinde varmı bişey üff sinir oldum gacır gucur daa 2 aydır kurulu o benim.:S
KOCAMA ÇOK GÜLDÜM BEN YAAA OGÜN ANLATAYIM SABAH KALKTIK PASTANEDEN BİR DİLİMLİK YUVARLAK KÜÇÜK Bİ PASTA ALDIK ORUÇ TUTUMUYORDU PAŞAM SELİNLE BİRLİKTE YAKTIK MUMLARI BUNU KUTLAMAYLA UYANDIRIK ÇOK ŞAŞRIDI VE SEVİNDİ SONRA ALDIK ARABAMIZI DÜŞTÜK YOLLARA TAAA ŞİLE KUMBABAB KİMSECİKELR YOK SELİN İSMAİL VE BEN DOYA DOYA DENİZE GİRDİK SELİNİ SELİN PLAJDA ARABASINDA BİZİ İZLEDİ :):): ) SANKİ EVİN HAVUZUNDA GİBİYDİK SÜPER Bİ HAVA DENİZ SU KUM HEPSİ HARİKAYDI ... DÖNÜŞTEDE DEDİM SÜPRİZ SANA BİZİM ŞİRKET VİTRİNİNDEN SİPARİŞ VERDİM IPHONE GELECEK ŞİRKETE AMA Bİ KAÇ GÜN BEKLER DEDİM BU ÖNÜNE GELENE HAVA ATMIŞ KARIM BANA TELEFON ALDI DİYE MİLLETE BİDE EVLENMEZSİNİZ BAKINDA EŞ GÖRN HAYAT GÖRN FELAN NEYSE SONUÇ BİZİM ŞİRKETTE SİPARİŞLER YANITLANAMIYOR :):):):) ŞİMDİ KREDİ AKRTI ÇIAKRTACAK KARİZMAYI KURTARMAK İÇİN )::):):))
ağır misafirlerimizi ağırladık gecenin sonunda kayınvalidemler kalkmış görümcemler oturuyordu saat 12 yi vurduğunda gözlerim kapanmaya başladı yorgunluktan oturduğum yerde resmen uyuyacağım bende eymeni emzirmeye gittim uyumuşum orada görümcemlerde 10-15 dk.sonra kalkmış gitmişler koca kişisiyle sahurda barıştık... ama küs olduğumuzu kimseye belli etmedik... olumunekankayizsmile
kuzum aşıdan dolayı gece ateşlendi mafoldumben hala şurubun etkisi geçtikçe yükseliyo.. bacakları da acıyo sanırım dokununca ağlıyo
ayy keşke bu aşılar annelere vurulsa da sütten falan bebeğe geçse ne güzel olurdu boshayallersmile
ekleme butonuna basmıştım o ara net gitti, sanırım olmamış ama az önce ekledim
benimki 504 modeli gıcırdama yok çünkü ben sallayarak uyutmuyorum oğluşu sempatiksalakcinni
üff hakkaten gıcık bişey gıcırdama sesi, kapı gıcırtısına bile dayanamam; bizimki öyle olsa sinir küpü olurdum heralde
kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldüm yaa ağşam ağşam kaydirigubbakcemile3
hımmm olgun çift... belli etmediğiniz iyi olmuş kaydirigubbakcemile5
----------------------
kuzum aşıdan dolayı gece ateşlendi mafoldumben hala şurubun etkisi geçtikçe yükseliyo.. bacakları da acıyo sanırım dokununca ağlıyo
ayy keşke bu aşılar annelere vurulsa da sütten falan bebeğe geçse ne güzel olurdu boshayallersmile
3 gündür giremedim.geçmiş epey birikmiş.şu 3 gündür başımıza gelmeyen kalmadı..geçen akşam eltimlere yemeğe gitmiştik.asyada yerde oynuyodu.döne döne konsola ulaştı.ayaklarıyla hafif hafif konsol kapağına vuruyodu...pat diye koca kapak asyanın üstüne düştü...zaten emanet duruyomuş..salaklar insan bi uyarır.gerçi yemek teleşından onların d aklına gelmemiş.epey suçlandılar..çok ağladı çok korktu yavrum.benim de ömrümden ömür gitti..allahtan ayakları havadaydı düşme esnasında da yüzüne kafasına gelmedi.bunu ucuz atlattık.ertesi günde benim toplantım vardı okulda..annemdeydi kuzum..karyoladan düşmüş...geldimki annem bana söylemeye cesaret edemiyo ama anladım nasıl ürkek yavrum..durup durup gözyaşlarıyla ağlıyo..ne oldu kuzum sana dedim ..o zaman anlattı annem ağlaya ağlaya.kadıncağızın nutku tutulmuş zaten ,korkudan kendinden geçmiş,lanetler ediyo kendine...kızamadım...kafası kocaman şişmiş.hemen hastaneye götürdük cerraha...baktı cin gibi maşallah dedi..ama sabaha kadar gözlemleyin dedi...çok şükür bunu da atlattık...kabus gibiydi.yavrumun kafası hala şiş.ve o tarafa dönemiyo ,çok ağrıyo.....bugün daha iyi şükür.bir uğursuzluk var üstümüzde....
kızlarr napıyosunuzben bi görünüp bi kayboluyorumsempatiksalakcinniokul başladı malum.2komşum bakıyo Cerene,şimdilik iyi gidiyo.cok rahatım,hiç agama üzülme filan yok bende:)hatta bayramda kayınvaldeme bırakıp cereni tatile gidicem.kötü annealsanaalsanasmile
babays,yok canım ekletilmiyo.hatta dogum öncesi dogum sonrasına da eklenmiyo artık.benim 1 haftam gitti öyle.
anaaa kimse yokk hasta olan bebeklere geçmiş olsun silver çookk korktumm yaaa Allahh korumuş yavruyuu ...teyzeleriii kızımın incisi çıktııı yaaaaaaaaaaa:teytey:
Ayy bugün daha yeni girebildim çooook geçmiş olsun, allah üçüncüden korusun.
geçmiş olsun asya bebeğe olcaycığım bence de biri okusun...
eymen bugün anamı ağlattı tabiri caizse
çok huysuz ve gözünün etrafı kızardı sinekler ısırmış her yerini acaba ona mı alerjisi var
off bu alerji işi her gün kurar dururum artık acaba ona mı buna mı diye
ewet kendi doğrulup oturuyo uyanınca genelde.. yerde falanda otuırup oynuyo tabi yastık koyuyorum arkasına düşer die..Hasret senin kız uçacak yakında maşş. oturuo bide dimi o. yataan içinde oturuo demiştin. biz daa sürünüyoruz yerlerde :)) oturamıo gerçi ben oturtmuorm gündüz fırsatım olmuo bnm kırlentler çok sert tutmuo cocuumun yanlarını. akşam bacaklarımın arasında oturuo ama öne düşüo hala.
tüü kız o daha mı pratik deli.. git sir ağda al yap ormana çewrcen bacaklarını.. sesu al daha kolay cezwde ısıt 10 dakka su gibi oluo:mymeka:hee kı kendim yapıyomm..sesu ları beceremiorum ıstcandaa..hem yapışıp kalıyo..1 cay bard şeker,1 cay b.su bkacdmla limon suyu..cok prtik kız
yamuşumda uzatıo ellri artkk büyüyolaaarrr
adet olcan galiba seo
kızlarr napıyosunuzben bi görünüp bi kayboluyorumsempatiksalakcinniokul başladı malum.2komşum bakıyo Cerene,şimdilik iyi gidiyo.cok rahatım,hiç agama üzülme filan yok bende:)hatta bayramda kayınvaldeme bırakıp cereni tatile gidicem.kötü annealsanaalsanasmile
babays,yok canım ekletilmiyo.hatta dogum öncesi dogum sonrasına da eklenmiyo artık.benim 1 haftam gitti öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?