2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

heyooooooooookaydirigubbakcemile2:lepi:delikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt
gözlerme inanamıyorummm
görüyorummmmmm
sizleri görüorummmmohaoldumsmile

hb jalecim ekliyorum yazmışsın ekledinmi faceden ? bu araar berat çok huysuz fırsat vermiyoki girip yazxayım bişeyler hep kucak hep gezmek istiyo yaw :1shok:

ekleme butonuna basmıştım o ara net gitti, sanırım olmamış ama az önce ekledim

benimki 504 modeli gıcırdama yok çünkü ben sallayarak uyutmuyorum oğluşu sempatiksalakcinni
üff hakkaten gıcık bişey gıcırdama sesi, kapı gıcırtısına bile dayanamam; bizimki öyle olsa sinir küpü olurdum heralde

kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldüm yaa ağşam ağşam kaydirigubbakcemile3

hımmm olgun çift... belli etmediğiniz iyi olmuş kaydirigubbakcemile5
----------------------

kuzum aşıdan dolayı gece ateşlendi mafoldumben hala şurubun etkisi geçtikçe yükseliyo.. bacakları da acıyo sanırım dokununca ağlıyo
ayy keşke bu aşılar annelere vurulsa da sütten falan bebeğe geçse ne güzel olurdu boshayallersmile

geçmiş olsun asya bebeğe olcaycığım bence de biri okusun...

eymen bugün anamı ağlattı tabiri caizse
çok huysuz ve gözünün etrafı kızardı sinekler ısırmış her yerini acaba ona mı alerjisi var
off bu alerji işi her gün kurar dururum artık acaba ona mı buna mı diye

geçmiş olsun Ardaya opuyorumnanaktan
fikir güzel hayata geçer inşallah bir gün bebeler acı çekmekten kurtulur...

nerdesin jaleee şimdi baktım faceye yanlış özlem uysal olmasın ordada aynı oğlumun bu resmi vardı ohaoldumsmile canım

Ayy bugün daha yeni girebildim çooook geçmiş olsun, allah üçüncüden korusun.

Görürsün belki, bayramda Altınoluk'a gelsek mi diye düşünüyoruz :)
Görürsen, atış serbest, istediğini yapabilirsin :)

Altınoluk ve Akçay taraflarına bikaç gün önce gitmiş biri olarak tavsiye ediyorum Burcu, denizi temiz, çarşısı güzel.

anaaa kimse yokk hasta olan bebeklere geçmiş olsun silver çookk korktumm yaaa Allahh korumuş yavruyuu ...teyzeleriii kızımın incisi çıktııı yaaaaaaaaaaa:teytey:

slm kızlar size bebeklerinizle mutluluklar diliyorum.nasip olursa ben bu martta anne olacam .aranızda öğretmen olanlar varsa yarıyıl tatili doğum iznine ekletilebiliyormu bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirseniz sevinirim :))

kızlarr napıyosunuzben bi görünüp bi kayboluyorumsempatiksalakcinniokul başladı malum.2komşum bakıyo Cerene,şimdilik iyi gidiyo.cok rahatım,hiç agama üzülme filan yok bende:)hatta bayramda kayınvaldeme bırakıp cereni tatile gidicem.kötü annealsanaalsanasmile

babays,yok canım ekletilmiyo.hatta dogum öncesi dogum sonrasına da eklenmiyo artık.benim 1 haftam gitti öyle.

nasıl yani 5 hafta aktarma hakkı yok mu artık

anaaa kimse yokk hasta olan bebeklere geçmiş olsun silver çookk korktumm yaaa Allahh korumuş yavruyuu ...teyzeleriii kızımın incisi çıktııı yaaaaaaaaaaa:teytey:

Ayy bugün daha yeni girebildim çooook geçmiş olsun, allah üçüncüden korusun.

teşekkürler teyzeleri...

kızlarrr nasılsınız.herkes iyidir inşallah.anam iki gün giremiyorum.kopuyorum konulardan.ne çok kaynatmışsınız.canlarım.evde tek kalınca yalnız kalmıyorum sayenizde.evde değildim.özledim sizleri.kendinize ve bebişlere iyi bakın.çok öptüm hepinizi.

ewet kendi doğrulup oturuyo uyanınca genelde.. yerde falanda otuırup oynuyo tabi yastık koyuyorum arkasına düşer die..
tüü kız o daha mı pratik deli.. git sir ağda al yap ormana çewrcen bacaklarını.. sesu al daha kolay cezwde ısıt 10 dakka su gibi oluo:mymeka:

oyy cereoşu bırakıp gidio anasıııııılmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…