2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlarım geldi bu akşam gırgır şamata gittiler kocam we kız uyuyo bni uyku tutmadı kafamda soru işaretleri dolaşıyorum.. hiç yapmicam bişey yaptım yarım dal sigara da içtim bahçede, başım dönüyo:umursamaz: dişleri fırçalayıp eli yüzü yıkıyam hemen we dooru yatağa(((( sabah 8 cery kalkar

HERKESLERE GÜNAYDIIINNNN BİZİM UYKUSUZ GECELER DEVAM SELİN SAOLSUN GECE KOYUMUZDA UYUYOR VE SÜREKLİ HER UYANDIĞIDNDA BABASINIDA KALDIRMAK İSTİYOR EĞER BABASINI NARKASI DÖNÜKSE AĞLAMAYA BAŞLIOR :):):):)

herkese iyi akşamlar . yeni katıldım aranıza işsiz bir mart annesiyim :) oğluşumu uyuttum dolşırken nette size eklendim.

HOŞGELDİNNN.... BİZDE GELEN GİDEN PEK Bİ ÇOK ZATEN )::):)

anaaa kimse yokk hasta olan bebeklere geçmiş olsun silver çookk korktumm yaaa Allahh korumuş yavruyuu ...teyzeleriii kızımın incisi çıktııı yaaaaaaaaaaa:teytey:

MAŞŞLAHHHHH ..... BİZDE VERSEK ARTIK ŞU GÜZEL HABERİİİ... İNŞALALH ATEŞİ FELAN OLMAMIŞTIR ?

ekleme
kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldüm yaa ağşam ağşam kaydirigubbakcemile3
]

BEN HALA GÜLÜYORUM ŞEKERİM ÇÜNKİ KREDİ KARTI GELMEDİ VE IPOHON ALAMADI HALA İŞYERİNDEKİLER HALA SES ÇIAKRMADI AMA BAYRAMDAN SONRA ALMAM LAZIM DİYOR :):) BİDE DUURP DURUP BANA KIZIYOR NEDEN ÖNCEDEN SİPARİŞ ETMEDİN NEDEN GELMEDEN BANA SÖYLEDİN DİYE :):) SANKİ BEN DDİM GİT MİLELTE HAVASINI AT ELİNE ALMADIĞIN TELEFONUN DİYE :):): )

BENDE ÖYLE HESAPLADIM CANIM DOĞRU BİLİYORMUŞUM DEMEKKİ.. ÇOK SAOLASIN .... ŞİMDİ AYIN 5 İ İLE ONU ARASINDA POSTANEDEN ALACAĞIM BAKALIM OLMADI GİDİP ARAŞTIRIRIM...

YÜRÜTEÇ BENDE DÜŞÜNÜYORUM AMA HERKES KULLANMA DİYOR NAPSAM ?

HOROZ ŞEKERİ NE Kİ KIZZ )::):) kafamçokkarıştı
AHA SANA HOROZ ŞEKERİ
BİLDİĞİN AGDADAN YAPILIO YANİ.
sempatiksalakcinni[/QUOTE]

:):):):): )

Günaydın,

Çökmüş durumdayım kızlar.
Doruk'ta rota virüsü çıktı.
Meğer iştahsızlığı, huysuzluğu, hafif ishali hep ondanmış.
Dün doktor kontrolümüz vardı ya, orada çok huzursuzlandı, ateşi yükseldi, bi de kilo almamış hiç, doktor acile yönlendirdi. Oradaki tahlillerde çıktı. Aşı olduğu için ve anne sütü aldığı için hafif geçiriyormuş.
Karın ağrısı varmış, yavrum nasıl inliyordu boynuma sarılıp...
Sıvı kaybetmiş ama serum gerekecek kadar değilmiş, bütün gece emzirdim kuzumu.
Bugün çok kritik işlerim olduğu için gelmek zorunda kaldım, toparlayıp gidicem hemen...

canım çok geçmiş olsunnn... işte anne sütünün faydaları .... mevlam kolay atlatmsını nasip etsin ... neden olmuş peki bu ? bu arada çöktüm felan deme anlıyorum bebişler bizi çok etkiliyor ama annesi sen bakacaksın ona ... işlerine ekşke yardımcı olsakta hemen gidebilsen .... çabuk toparla bari burda da çok zaman geçirme işine bak bizide haberda et genede ama ?

Sağol canım benim...
Valla rota virüsü herşeyden bulaşabiliyormuş, biz taşıyabilirmiş, oyuncaktan, başka hasta çocuklardan bulaşabilirmiş.
Yılda 2 milyon bebek bu yüzden hastaneye yatıyormuş.
Çöktüm, çünkü çocuğum nerdeyse 10 gündür savaşıyormuş virüsle, ama doktorumuz farkında değil...
Haber veririm gelişmeleri..

çok geçmiş olsun. hiç merak etme aNNE SÜTÜYLE KISA SÜREDE ATLATIR. DEFNE 50 GÜNLÜKKEN BRONŞİT BAŞLANGICI OLDU . BOL BOL EMZSİRDİM.15 GÜNDE SAPASAĞLAM OLDU. Allah şifa versin...

Günaydın
Geçecek merak etme, bak ben aşılatmadım senin aşılatman iyi olmuş :çok üzgünüm: Doruk çoğunlukla anne sütü aldığından bence de hafif atlatır içini ferah tut

burcu rota vırusu asısı yaptırmıssan su an kı rahatsızlıgı rota vırusu olamazmıs.ben dr ıle konusmustum bu meseleyı.anlatmıstım asıyı vurdurup yıne rota vırusu olan bebekler varmıs dıye.dr da bana testlerde bı oranın yanlıs algılandıgını rota vırusu asısı olan cocugun rota vırusu olma ıhtımalının olmadıgını soylemıstı.

çok geçmiş olsun. hiç merak etme aNNE SÜTÜYLE KISA SÜREDE ATLATIR. DEFNE 50 GÜNLÜKKEN BRONŞİT BAŞLANGICI OLDU . BOL BOL EMZSİRDİM.15 GÜNDE SAPASAĞLAM OLDU. Allah şifa versin...

Çok teşekkür ederim, inşallah çabuk atlatır.
Size de çok geçmiş olsun.
Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin...

Günaydın
Geçecek merak etme, bak ben aşılatmadım senin aşılatman iyi olmuş :çok üzgünüm: Doruk çoğunlukla anne sütü aldığından bence de hafif atlatır içini ferah tut

Sağol canım...
İçim ferah değil ama idare ediyorum :)

olcay burcu canlarım cok gecmıs olsun.
burcu asısını yaptırmamısmıydın canım ?

Öznur aşısı tamamlanmıştı ama %100 korumazmış.
Bulaşırsa, hafif atlatmasını, hastanelik olmamasını sağlarmış.

Olcay'a ne olmuş, geçmişe bakamıyorum.

Allah Allaaah !!!
Bak iyice kafam karıştı şimdi.
İki doktor baktı akşam tahlillere, ikisi de aynı şeyi söyledi.
Napıcam şimdi ben...
Bugün yeniden doktora götürecektim zaten, sıvı kaybını kontrol ettirmek için, yeni bi doktora götüreyim bari...

burcu rota vırusu asısı yaptırmıssan su an kı rahatsızlıgı rota vırusu olamazmıs.ben dr ıle konusmustum bu meseleyı.anlatmıstım asıyı vurdurup yıne rota vırusu olan bebekler varmıs dıye.dr da bana testlerde bı oranın yanlıs algılandıgını rota vırusu asısı olan cocugun rota vırusu olma ıhtımalının olmadıgını soylemıstı.

ben aksam doguhanı goturecegım dr a.ne zaman asısını tamamlamıstı.tekrar konusurum anlatırım boyle boyle dıye.

günaydın kızlarr..
burcum çok çok geçmiş olsuın....sıvı kaybı çok dfeğilmiş allahtan...hemen atlatır inşallah yavrum...

ben aksam doguhanı goturecegım dr a.ne zaman asısını tamamlamıstı.tekrar konusurum anlatırım boyle boyle dıye.

Tamam canım...
İkimiz de soralım bakalım, yine ne cevherler çıkacak.
Deli oluyorum, her doktor ayrı birşey söylüyor ya..

günaydınnn...
BURCU gecmiş olsun canım
iyiki yaptrmışssın aşısını
şahsen ben pişman oldum yaptrmadıgıma
..

Sağol Ebru...
İnşallah ne Yağmurcuk, ne de diğer kuzularımız kapmaz da aşıya falan da gerek olmaz...

günaydın kızlarr..
burcum çok çok geçmiş olsuın....sıvı kaybı çok dfeğilmiş allahtan...hemen atlatır inşallah yavrum...

Olcay teşekkür ederim canım.
Evet, çok şükür hafif atlatıyor, akşam fitili yedikten sonra şakımaya başladı yine bitanem...
Asya'ya ne oldu, okuyamadım ben?

ya kızlar bana nazarmı degdı ne anlamadım :)) pazartesı gununden berı basım agrıyor.salı gunu kusmaya basladım.mıdem bulanıyor bırde.dunden berı de basım donuyor.gece uyanıyorum basım agrıyor gunduz gozumu acamıyorum agrıdan.tansıyonum normal.hamıle de degılım.ense koku basınc yapılıyormus gıbı sakaklarım ayrı sızlıyor.anlamadım ne oluyor.
bugun saat 14:00 e norolojı bolıumunden randevu aldım.bakalım Allah hayır etsın ınsallah.

burcum kıyamam doruk kuzuma geçmiş olsun üstelik aşılı iken kapmış haa ben aşı yaptırmadım.geçecek canım bak göreceksin hemencecik toparlayacak doruğum.Allah şifa versin,hepimizin yavrularını korusun.

günaydın canlaropuyorumnanaktan

sürekli mıy mıy mıy.ağlamıyorda haaaa.sürekli mızıldıyor.eğer ilgilenmezsen basbas bağırıyor ensonda ağlıyor.hiç birşeyden memnun olmuyor.kafayı yedirtecek bana tüm vaktimi onunla geçiriyorum genede yok.offf yaa off.

OLCAYCIM dün okudum ama evimde canavar besliyorum ya ondan yazamadım ASYA MA çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

canım bu belirtiler migren belirtisi.belirli zamanlarda ortaya çıkıveriyor.ya regl döneminde, ya çok sinirlenince.düzenli uyku uyumadığında,düzenli beslenmediğinde ve hatta banyo düzenin bozulunca bile ortaya çıkıyo.bende de var .Allah migreni olan herkese sabır versin o baş ağrısına dayanılacak gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…