- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.361
Günaydın,
Çökmüş durumdayım kızlar.
Doruk'ta rota virüsü çıktı.
Meğer iştahsızlığı, huysuzluğu, hafif ishali hep ondanmış.
Dün doktor kontrolümüz vardı ya, orada çok huzursuzlandı, ateşi yükseldi, bi de kilo almamış hiç, doktor acile yönlendirdi. Oradaki tahlillerde çıktı. Aşı olduğu için ve anne sütü aldığı için hafif geçiriyormuş.
Karın ağrısı varmış, yavrum nasıl inliyordu boynuma sarılıp...
Sıvı kaybetmiş ama serum gerekecek kadar değilmiş, bütün gece emzirdim kuzumu.
Bugün çok kritik işlerim olduğu için gelmek zorunda kaldım, toparlayıp gidicem hemen...
canım bu belirtiler migren belirtisi.belirli zamanlarda ortaya çıkıveriyor.ya regl döneminde, ya çok sinirlenince.düzenli uyku uyumadığında,düzenli beslenmediğinde ve hatta banyo düzenin bozulunca bile ortaya çıkıyo.bende de var .Allah migreni olan herkese sabır versin o baş ağrısına dayanılacak gibi değil.
ya kızlar bana nazarmı degdı ne anlamadım :)) pazartesı gununden berı basım agrıyor.salı gunu kusmaya basladım.mıdem bulanıyor bırde.dunden berı de basım donuyor.gece uyanıyorum basım agrıyor gunduz gozumu acamıyorum agrıdan.tansıyonum normal.hamıle de degılım.ense koku basınc yapılıyormus gıbı sakaklarım ayrı sızlıyor.anlamadım ne oluyor.
bugun saat 14:00 e norolojı bolıumunden randevu aldım.bakalım Allah hayır etsın ınsallah.
burcum kıyamam doruk kuzuma geçmiş olsun üstelik aşılı iken kapmış haa ben aşı yaptırmadım.geçecek canım bak göreceksin hemencecik toparlayacak doruğum.Allah şifa versin,hepimizin yavrularını korusun.
günaydın canlaropuyorumnanaktan
sürekli mıy mıy mıy.ağlamıyorda haaaa.sürekli mızıldıyor.eğer ilgilenmezsen basbas bağırıyor ensonda ağlıyor.hiç birşeyden memnun olmuyor.kafayı yedirtecek bana tüm vaktimi onunla geçiriyorum genede yok.offf yaa off.
OLCAYCIM dün okudum ama evimde canavar besliyorum ya ondan yazamadım ASYA MA çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
çok geçmiş olsun melekler korusun bebişini allahtan aşıyı ihmal etmemişsiniz umarım en kısa zamanda yine cin gibi bakar gözünün içine
e ben hala goremıyorum onlıne olanları
umarım mıgrendır en fazla :))) daha once beyın kanaması gecırdıgım ıcın tırsmıyorda degılım hanı.
gercı pazartesı cok sınırlenmıstım ve 1 saat sonra baslamıstı agrım.
aynen aynen aynen aynen ayneeen..kafamçokkarıştı[/Bgünaydın canlaropuyorumnanaktan
sürekli mıy mıy mıy.ağlamıyorda haaaa.sürekli mızıldıyor.eğer ilgilenmezsen basbas bağırıyor ensonda ağlıyor.hiç birşeyden memnun olmuyor.kafayı yedirtecek bana tüm vaktimi onunla geçiriyorum genede yok.offf yaa off.
OLCAYCIM dün okudum ama evimde canavar besliyorum ya ondan yazamadım ASYA MA çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.[/COLOR][/B]
umarım mıgrendır en fazla :))) daha once beyın kanaması gecırdıgım ıcın tırsmıyorda degılım hanı.
3 gündür giremedim.geçmiş epey birikmiş.şu 3 gündür başımıza gelmeyen kalmadı..geçen akşam eltimlere yemeğe gitmiştik.asyada yerde oynuyodu.döne döne konsola ulaştı.ayaklarıyla hafif hafif konsol kapağına vuruyodu...pat diye koca kapak asyanın üstüne düştü...zaten emanet duruyomuş..salaklar insan bi uyarır.gerçi yemek teleşından onların d aklına gelmemiş.epey suçlandılar..çok ağladı çok korktu yavrum.benim de ömrümden ömür gitti..allahtan ayakları havadaydı düşme esnasında da yüzüne kafasına gelmedi.bunu ucuz atlattık.ertesi günde benim toplantım vardı okulda..annemdeydi kuzum..karyoladan düşmüş...geldimki annem bana söylemeye cesaret edemiyo ama anladım nasıl ürkek yavrum..durup durup gözyaşlarıyla ağlıyo..ne oldu kuzum sana dedim ..o zaman anlattı annem ağlaya ağlaya.kadıncağızın nutku tutulmuş zaten ,korkudan kendinden geçmiş,lanetler ediyo kendine...kızamadım...kafası kocaman şişmiş.hemen hastaneye götürdük cerraha...baktı cin gibi maşallah dedi..ama sabaha kadar gözlemleyin dedi...çok şükür bunu da atlattık...kabus gibiydi.yavrumun kafası hala şiş.ve o tarafa dönemiyo ,çok ağrıyo.....bugün daha iyi şükür.bir uğursuzluk var üstümüzde....
Ciddi birşey değildir umarım...
Sağol Yazgıcım...
Amin, Allah hepsini korusun, hiç hasta olmasınlar, biz olalım onların yerine...
Yerim o canavarı...
Çok teşekkürler, inşallah...
Ben de göremiyorum..
Öznur beyin kanaması mı geçirdin sen?
Ne zaman, nasıl oldu yaw?
Çok geçmiş olsun..
Daha önce beyin kanaması mı geçirdinnnn nası yaniii :1shok: hemen kontrole git amannnnn ihmal etme
canım kötü düşünme inşaallah önemli bişey yoktur.geçmiş olsun daha önce böyle bişey yaşadıysan hemen git görün ihmal etme Allah korusun.umarım mıgrendır en fazla :))) daha once beyın kanaması gecırdıgım ıcın tırsmıyorda degılım hanı.
evet bende razıyım aşılarını ben olablirim,hasta olabilirim,aç kalabilirim,diş çıkartabilirim hatta imkanı varsa yada şeyim olsa sünnette olabilirim razıyım yanisempatiksalakcinniyeterki onlara bişey olmasın.Sağol Yazgıcım...
Amin, Allah hepsini korusun, hiç hasta olmasınlar, biz olalım onların yerine...
Yerim o canavarı...
Burcu geçmiş olsun Doruğumuza... çabucak atlatır inşallah...
Yazgı aynısından bende de var o yüzden ben de yazamıyorum ve seni çok iyi anlıyorum
Burcu geçmiş olsun Doruğumuza... çabucak atlatır inşallah...
Yazgı aynısından bende de var o yüzden ben de yazamıyorum ve seni çok iyi anlıyorum
Bu arada ben de iğrenç bir güne uyandım, işe arabayla giderim 1 saat daha uyuyayım dedim kuzucuk erkenden hortladı yine uyumak yalan oldu, bi baktım Keremciğin burnu tıkalı, tabi sigara içmek için sürekli camı açan ve zaten küs olduğum koca kişisine iyice sinir oldum, dışarı çıktım arabayı bulamadım tekrar eve döndüm arabanın yerini sormak için, sonra işe gelebildim bi baktım süt sağma pompasını unutmuşum,tuvalete bi gittim adet olmuşum
bunları yaşadık burcucum...
Günaydın,
Çökmüş durumdayım kızlar.
Doruk'ta rota virüsü çıktı.
Meğer iştahsızlığı, huysuzluğu, hafif ishali hep ondanmış.
Dün doktor kontrolümüz vardı ya, orada çok huzursuzlandı, ateşi yükseldi, bi de kilo almamış hiç, doktor acile yönlendirdi. Oradaki tahlillerde çıktı. Aşı olduğu için ve anne sütü aldığı için hafif geçiriyormuş.
Karın ağrısı varmış, yavrum nasıl inliyordu boynuma sarılıp...
Sıvı kaybetmiş ama serum gerekecek kadar değilmiş, bütün gece emzirdim kuzumu.
Bugün çok kritik işlerim olduğu için gelmek zorunda kaldım, toparlayıp gidicem hemen...
durup dururken olmadı aslında.trafık kazasına baglı beyın kanaması ve ıc kanama gecırdım.oldu dıye morga koymuslar kaydirigubbakcemile3
kucukdum daha.arabalara otobuslere bınemezdım ben kusardım sarsıntıda falan.sureklı burnum kanardı.lıse bıttı bulantılar kanamalar gectı.sag kolumda ve herıkı ayak bıleklerımde dıkıs ızlerı vardır kocaman kocaman.bıde kafatasında catlak kaydirigubbakcemile3 dalga gecenı oyarımmm
:1shok::1shok:akannehirakannehir
neler atlatmışsın geçmiş olsun.gülünür mü kız deli morga koydular diyeohaoldumsmileayy ALLAH KORUSUN bidaha yaşatmasın:Saruboceq:
günaydın canlaropuyorumnanaktan
OLCAYCIM dün okudum ama evimde canavar besliyorum ya ondan yazamadım ASYA MA çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
Yazgı bahsettiğinin aynısından bende de var.Canımı okuyor.Mızmızmız.Umarım geçici bir dönemdir.Zira ben hadi neyse annesiyimde , bayramdan sonra annem bakmaya başlayacak.Kadına yazık.
Yazgı bahsettiğinin aynısından bende de var.Canımı okuyor.Mızmızmız.Umarım geçici bir dönemdir.Zira ben hadi neyse annesiyimde , bayramdan sonra annem bakmaya başlayacak.Kadına yazık.
ay senın bu kızına hastayım ben ya.cızgı fılm karakterı betty bop gıbı.mınıcık agız burun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?