2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun melekler korusun bebişini allahtan aşıyı ihmal etmemişsiniz umarım en kısa zamanda yine cin gibi bakar gözünün içine

umarım mıgrendır en fazla :))) daha once beyın kanaması gecırdıgım ıcın tırsmıyorda degılım hanı.
gercı pazartesı cok sınırlenmıstım ve 1 saat sonra baslamıstı agrım.

Ciddi birşey değildir umarım...

Sağol Yazgıcım...
Amin, Allah hepsini korusun, hiç hasta olmasınlar, biz olalım onların yerine...

Yerim o canavarı...

çok geçmiş olsun melekler korusun bebişini allahtan aşıyı ihmal etmemişsiniz umarım en kısa zamanda yine cin gibi bakar gözünün içine

Çok teşekkürler, inşallah...

e ben hala goremıyorum onlıne olanları

Ben de göremiyorum..

Öznur beyin kanaması mı geçirdin sen?
Ne zaman, nasıl oldu yaw?
Çok geçmiş olsun..

Burcu geçmiş olsun Doruğumuza... çabucak atlatır inşallah...

Yazgı aynısından bende de var o yüzden ben de yazamıyorum ve seni çok iyi anlıyorum

umarım mıgrendır en fazla :))) daha once beyın kanaması gecırdıgım ıcın tırsmıyorda degılım hanı.

Daha önce beyin kanaması mı geçirdinnnn nası yaniii :1shok: hemen kontrole git amannnnn ihmal etme

Bu arada ben de iğrenç bir güne uyandım, işe arabayla giderim 1 saat daha uyuyayım dedim kuzucuk erkenden hortladı yine uyumak yalan oldu, bi baktım Keremciğin burnu tıkalı, tabi sigara içmek için sürekli camı açan ve zaten küs olduğum koca kişisine iyice sinir oldum, dışarı çıktım arabayı bulamadım tekrar eve döndüm arabanın yerini sormak için, sonra işe gelebildim bi baktım süt sağma pompasını unutmuşum,tuvalete bi gittim adet olmuşum

aynen aynen aynen aynen ayneeen..kafamçokkarıştı[/B

nası yani öznur

bunları yaşadık burcucum...

Daha önce beyin kanaması mı geçirdinnnn nası yaniii :1shok: hemen kontrole git amannnnn ihmal etme

durup dururken olmadı aslında.trafık kazasına baglı beyın kanaması ve ıc kanama gecırdım.oldu dıye morga koymuslar kaydirigubbakcemile3
kucukdum daha.arabalara otobuslere bınemezdım ben kusardım sarsıntıda falan.sureklı burnum kanardı.lıse bıttı bulantılar kanamalar gectı.sag kolumda ve herıkı ayak bıleklerımde dıkıs ızlerı vardır kocaman kocaman.bıde kafatasında catlak kaydirigubbakcemile3 dalga gecenı oyarımmm

canım kötü düşünme inşaallah önemli bişey yoktur.geçmiş olsun daha önce böyle bişey yaşadıysan hemen git görün ihmal etme Allah korusun.
Sağol Yazgıcım...
Amin, Allah hepsini korusun, hiç hasta olmasınlar, biz olalım onların yerine...

Yerim o canavarı...
evet bende razıyım aşılarını ben olablirim,hasta olabilirim,aç kalabilirim,diş çıkartabilirim hatta imkanı varsa yada şeyim olsa sünnette olabilirim razıyım yanisempatiksalakcinniyeterki onlara bişey olmasın.

Yazgı aynısından bende de var o yüzden ben de yazamıyorum ve seni çok iyi anlıyorum

zaten bunlar aynı model.çıldırtacak beni yakında huniyi takacağım kafamakafamçokkarıştı

Sağol Pınarcım...

Allahtan cuma bugün :)

bunları yaşadık burcucum...

Off Olcaycım, ne fena olmuş, çok üzüldüm yaaa..
Geçmiş olsun Asya'ma, Allah bi daha göstermesin...

Burcucum çok geçmiş olsun.İnşallah Doruk paşa bu sıkıntıyı bir an önce geçirir.Keşke onların yerine biz hasta olsak değil mi?Sen de üzme kendini.

:1shok::1shok:akannehirakannehir
neler atlatmışsın geçmiş olsun.gülünür mü kız deli morga koydular diyeohaoldumsmileayy ALLAH KORUSUN bidaha yaşatmasın:Saruboceq:

Yazgı bahsettiğinin aynısından bende de var.Canımı okuyor.Mızmızmız.Umarım geçici bir dönemdir.Zira ben hadi neyse annesiyimde , bayramdan sonra annem bakmaya başlayacak.Kadına yazık.

Yazgı bahsettiğinin aynısından bende de var.Canımı okuyor.Mızmızmız.Umarım geçici bir dönemdir.Zira ben hadi neyse annesiyimde , bayramdan sonra annem bakmaya başlayacak.Kadına yazık.

ay senın bu kızına hastayım ben ya.cızgı fılm karakterı betty bop gıbı.mınıcık agız burun

valla bende geçici bir dönem olmasını umuyor,diliyor ve istiyorum nevimcim.zira değilse banada yazık olacak:1shok:kafamçokkarıştı

bak görürsün annen bakarken hiç sorun olmaz çünkü bunların nazı bize geçiyorsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…