- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.381
valla bende geçici bir dönem olmasını umuyor,diliyor ve istiyorum nevimcim.zira değilse banada yazık olacak:1shok:kafamçokkarıştı
bak görürsün annen bakarken hiç sorun olmaz çünkü bunların nazı bize geçiyorsempatiksalakcinni
durup dururken olmadı aslında.trafık kazasına baglı beyın kanaması ve ıc kanama gecırdım.oldu dıye morga koymuslar kaydirigubbakcemile3
kucukdum daha.arabalara otobuslere bınemezdım ben kusardım sarsıntıda falan.sureklı burnum kanardı.lıse bıttı bulantılar kanamalar gectı.sag kolumda ve herıkı ayak bıleklerımde dıkıs ızlerı vardır kocaman kocaman.bıde kafatasında catlak kaydirigubbakcemile3 dalga gecenı oyarımmm
canım kötü düşünme inşaallah önemli bişey yoktur.geçmiş olsun daha önce böyle bişey yaşadıysan hemen git görün ihmal etme Allah korusun.
evet bende razıyım aşılarını ben olablirim,hasta olabilirim,aç kalabilirim,diş çıkartabilirim hatta imkanı varsa yada şeyim olsa sünnette olabilirim razıyım yanisempatiksalakcinniyeterki onlara bişey olmasın.
zaten bunlar aynı model.çıldırtacak beni yakında huniyi takacağım kafamakafamçokkarıştı
Burcucum çok geçmiş olsun.İnşallah Doruk paşa bu sıkıntıyı bir an önce geçirir.Keşke onların yerine biz hasta olsak değil mi?Sen de üzme kendini.
Yazgı bahsettiğinin aynısından bende de var.Canımı okuyor.Mızmızmız.Umarım geçici bir dönemdir.Zira ben hadi neyse annesiyimde , bayramdan sonra annem bakmaya başlayacak.Kadına yazık.
ay senın bu kızına hastayım ben ya.cızgı fılm karakterı betty bop gıbı.mınıcık agız burun
Sağol Pınarcım...
Allahtan cuma bugün :)
Off Olcaycım, ne fena olmuş, çok üzüldüm yaaa..
Geçmiş olsun Asya'ma, Allah bi daha göstermesin...
durup dururken olmadı aslında.trafık kazasına baglı beyın kanaması ve ıc kanama gecırdım.oldu dıye morga koymuslar kaydirigubbakcemile3
kucukdum daha.arabalara otobuslere bınemezdım ben kusardım sarsıntıda falan.sureklı burnum kanardı.lıse bıttı bulantılar kanamalar gectı.sag kolumda ve herıkı ayak bıleklerımde dıkıs ızlerı vardır kocaman kocaman.bıde kafatasında catlak kaydirigubbakcemile3 dalga gecenı oyarımmm
Komik değil mi?Mart bebiklerimiizn hepsi çok tatlı ya maşallah.Öznurcum dr. ihmal etme.Çok geçmiş olsun neler yaşamışsın.
özuuu gecmişler ola bitanem atlatmışssın ..kıs nelerin var senin daha bilmediğimizz...
Ece uyandı kötü kötü bana bakıyor.Enerjimi topladım birazdan canına okuyacağım gibieyvahedigeldismile
Offf Öznur, valla fenalaştım.
Büyük geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun..
kaydirigubbakcemile3 Hiç güleceğim yoktu valla...
Bütün gece dua ettim, Allahım ondan al, daha fazlasını bana ver diye...
Boynuma sarılıp inlemesi gitmiyor kulağımdan...
Sizinkilerle aynı model, bi de üstelik hasta, Allah anneme yardım etsin bugün :)
Bu arada akşam 11 gibi gittik eve, hastanaden.
Ben yorgunluktan ve ağlamaktan pörtlemiştim.
Doruk'u doyurdum, hemen uyudu yavrum.
Doktor saat başı falan emzir demişti, dedim ki ben de hemen yatayım, gece sık sık kalkacam.
O bizim evde yatan danadan bozma mülteciler demediler ki, gece yardıma ihtiyacın olabilir, biz varız, sesleniver.
Deseler seslenir miydim, hayır, Allah'a şükür çocuğuma bakacak gücüm kuvvetim var.
Ama siz benim evimde konaklayıp zerre kada yardım etmez, bir biberon bile yıkamazsanız, daha benden insanlık bekleyebilir misiniz diye sorasım var...
Sağol Nevincim...
Sizin de başınıza gelmişti benzeri, biliyorsun, içi eriyor insanın.
Allah Ece'ye bir daha göstermesin.
[
İşte benim annem bakıyor.
Kadının kollarına derman kalmadı, akşamları perti çıkıyor resmen.
Beni kucağına al, şarkı söyle, dans et, gezdir, zıplat...
Bunların hepsini aynı anda ve sürekli yap... diyen bir torunu var :)
Al benden o kadar :)
Çok tatlı :))
sağol canım
of neler yaşamışsın canım.allah birdaha göstermesin
doguhan ınleyıp duruyor.canım ıyıce sıkıldı.dıslerımı yapıyor anlamadım.basagrımda arttı sıkıntıdan.
bıde bu halde yarın yola cıkacagız.Allah yar ve yardımcımız olsun.
Mrb annisler nasılsiniz burcum çok gecmis olsun Rabbim bı an önce saglık versin bebisine aymı sekilde silvercim size de rabbim korusun yavrularımızı oznurum anam dikkat et tatlım aman budağa yaşatmasın Rabbim hafif bı basagridir inşallah haberdar et bizi resim bıraktın mı sen
Aynen öyle Burcu.İnsanın canı gidiyor bebeği hasta olduğunda.Allah onlara hep güzellikler versin.
Kız nireeeeee
sagol canım.
ne resmı hayatım?
bugün anneme gidiyorum hafta sonu için buda demektir ki bekleyin sabah uykuları ben geliyorummm
Sac boyaytin mı yoksa yanlismi hatirliyom
fantazııııı :))))
öle deme hayallerim var sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?