2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doguhan ınleyıp duruyor.canım ıyıce sıkıldı.dıslerımı yapıyor anlamadım.basagrımda arttı sıkıntıdan.
bıde bu halde yarın yola cıkacagız.Allah yar ve yardımcımız olsun.

Kıyamam, bi yeri mi ağrıyor acaba?

Sağol Haticecim, amin...

Aynen öyle Burcu.İnsanın canı gidiyor bebeği hasta olduğunda.Allah onlara hep güzellikler versin.

Kendi hasta olduğumdan daha çok canım acıyor...
Amin...

bugün anneme gidiyorum hafta sonu için buda demektir ki bekleyin sabah uykuları ben geliyorummm

:sm_cool:

Gördüğünüz gibi saat 1, benim çocuğum hasta ve hala buradayım.

Çünkü bin kişinin nazını çeke çeke iş yapmaya çalışıyorum.
Az sonra birini gırtlaklayacam :smiley-cool:

hadi ben bağa gidiyorum.akşama kayınvalideciğim iftara 20 kişi ağırlayacak.gidem de accık yardım edem...
yorumlarınızı bekliyorummmm

slm canlar, bu sıralar pek evde olmadıgım için nete giremiyorum annemler burada ve 3 gündür kendimi carsıya attım .. birazdan yine cıkacagım yasasın özgürlük :)))

olcay sarı saç yakısmıs seni açmış bence güzel günlerde kullan .gecmişi okuyamıyorum umarım herkes iidri cokkkk öptüm ))

çok çok geçmiş olsun canım.. neyse ki hafif seyreden bir ishal umarım çabucak atlatır.. kaç kilo şu an?
doktorunuda değiştiriyosun sanırsam!!!!
ama aşı olduysa nasıl rota wirüs ishali onu çözemedim.. zaten aşı sadece 1 çeşit ishale karşı korurmuş bu da başka bi çeşidi demekkiCADIARZU

bndede oluyodu işte onlar nörolojiye gittim hiç bişey çıkmadı kulak nezlesi dedi kbb dru bi sürü abuk subuk ilaç werdi hiç birini kullanmadım tabi ama baş ağrısı yoktu bnde.. sürekli başım dönüyodu sonra demir hapına başladım we öyle geçti...

9 canlı öznurrrsempatiksalakcinni way be duyda inanma kaç yaşındaydın kız bunları yaşarken.
Ece uyandı kötü kötü bana bakıyor.Enerjimi topladım birazdan canına okuyacağım gibieyvahedigeldismile
öp eceyi yerime newinnn
bugün anneme gidiyorum hafta sonu için buda demektir ki bekleyin sabah uykuları ben geliyorummm
bnde gidip annemde kalsam ne güzel olur yhaamafoldumben

bnce gayet hoş olmuş değişk olmuş kullan bi sürede böle yakışmış:))

yine kimsecikler yokkk..
kız öznur geçen ay kaçında regl olduk biz ben dün sabah regli oldum spiral işi yine haftasonuna kalıyo yaa deliricem

Benim kayınvalidem "hadi işten gel de ben bi çıkıp çarşı pazar yapayım" dediği için ben hayatımı evden işe işten eve şeklinde geçiriyorum. benneyaptımki:a015::çok üzgünüm::bbo:

3 saat sonra annemdeyim pazar günü doğum günüm bakalım baba olacak zat hatırlicak mı heycanla beklemekteyiz:jeyyar:

kızlar birşey soracağım. ishalin tipik belitileri neler. defne sabah olmak üzere günde 1 kez kaka yapıyor. bugün sabah yatı ama bu saate kadar azar azar 3 kez daha yaptı. çok az da sümüksü gibiydi.
mikrobik bir durum mu acaba.

yoğurt zamanı:) muzlu bebe bisküwili pekmezli yoğurt hazırlıyayım...

afiyet olsun. hamileyken kullandığımız eleviti sabahları sütle alıyordum. ama araştırmalarım sonucu portakal suyu gibi şeylerle almam gerektiğini öğrendim.çünkü süt alkali ortam yaratıp demir atılımını aetırıyormuş. asitli içecekler ise tam tersi. yani yoğurda pekmez karıştırınca süttekine benzer bir durum olmaz mı. dr. mu önerdi. sen maşallah bu konularda çok iyisin. yinede bir sorayım dedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…