- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.401
doguhan ınleyıp duruyor.canım ıyıce sıkıldı.dıslerımı yapıyor anlamadım.basagrımda arttı sıkıntıdan.
bıde bu halde yarın yola cıkacagız.Allah yar ve yardımcımız olsun.
Mrb annisler nasılsiniz burcum çok gecmis olsun Rabbim bı an önce saglık versin bebisine aymı sekilde silvercim size de rabbim korusun yavrularımızı oznurum anam dikkat et tatlım aman budağa yaşatmasın Rabbim hafif bı basagridir inşallah haberdar et bizi resim bıraktın mı sen
Aynen öyle Burcu.İnsanın canı gidiyor bebeği hasta olduğunda.Allah onlara hep güzellikler versin.
bugün anneme gidiyorum hafta sonu için buda demektir ki bekleyin sabah uykuları ben geliyorummm
Olcaaay,
Ben hep koyu renk saç taraftarıyımdır, ama sana sarı çok yakışmış kanımca bayanssulusmile
önce:
ÇOK YAKIŞMIŞ ÇOK BEĞENDİM SAKIN KOYULAŞTIRMA HATTA BENDE BAYRAMA DEĞİŞİK GİREYİM DİYODUM BENDE Mİ YAPTIRSAM ACEP NETSEM :uhm:
Bi de o kenardan gözüken Asya'yı yerim :)
opuyorumnanaktanönce:
ÇOK YAKIŞMIŞ ÇOK BEĞENDİM SAKIN KOYULAŞTIRMA HATTA BENDE BAYRAMA DEĞİŞİK GİREYİM DİYODUM BENDE Mİ YAPTIRSAM ACEP NETSEM :uhm:
oy 2 oldu hihoyyyt
Günaydın,
Çökmüş durumdayım kızlar.
Doruk'ta rota virüsü çıktı.
Meğer iştahsızlığı, huysuzluğu, hafif ishali hep ondanmış.
Dün doktor kontrolümüz vardı ya, orada çok huzursuzlandı, ateşi yükseldi, bi de kilo almamış hiç, doktor acile yönlendirdi. Oradaki tahlillerde çıktı. Aşı olduğu için ve anne sütü aldığı için hafif geçiriyormuş.
Karın ağrısı varmış, yavrum nasıl inliyordu boynuma sarılıp...
Sıvı kaybetmiş ama serum gerekecek kadar değilmiş, bütün gece emzirdim kuzumu.
Bugün çok kritik işlerim olduğu için gelmek zorunda kaldım, toparlayıp gidicem hemen...
Sağol canım benim...
Valla rota virüsü herşeyden bulaşabiliyormuş, biz taşıyabilirmiş, oyuncaktan, başka hasta çocuklardan bulaşabilirmiş.
Yılda 2 milyon bebek bu yüzden hastaneye yatıyormuş.
Çöktüm, çünkü çocuğum nerdeyse 10 gündür savaşıyormuş virüsle, ama doktorumuz farkında değil...
Haber veririm gelişmeleri..
çok çok geçmiş olsun canım.. neyse ki hafif seyreden bir ishal umarım çabucak atlatır.. kaç kilo şu an?Allah Allaaah !!!
Bak iyice kafam karıştı şimdi.
İki doktor baktı akşam tahlillere, ikisi de aynı şeyi söyledi.
Napıcam şimdi ben...
Bugün yeniden doktora götürecektim zaten, sıvı kaybını kontrol ettirmek için, yeni bi doktora götüreyim bari...
bndede oluyodu işte onlar nörolojiye gittim hiç bişey çıkmadı kulak nezlesi dedi kbb dru bi sürü abuk subuk ilaç werdi hiç birini kullanmadım tabiya kızlar bana nazarmı degdı ne anlamadım :)) pazartesı gununden berı basım agrıyor.salı gunu kusmaya basladım.mıdem bulanıyor bırde.dunden berı de basım donuyor.gece uyanıyorum basım agrıyor gunduz gozumu acamıyorum agrıdan.tansıyonum normal.hamıle de degılım.ense koku basınc yapılıyormus gıbı sakaklarım ayrı sızlıyor.anlamadım ne oluyor.
bugun saat 14:00 e norolojı bolıumunden randevu aldım.bakalım Allah hayır etsın ınsallah.
9 canlı öznurrrsempatiksalakcinni way be duyda inanma kaç yaşındaydın kız bunları yaşarken.durup dururken olmadı aslında.trafık kazasına baglı beyın kanaması ve ıc kanama gecırdım.oldu dıye morga koymuslar kaydirigubbakcemile3
kucukdum daha.arabalara otobuslere bınemezdım ben kusardım sarsıntıda falan.sureklı burnum kanardı.lıse bıttı bulantılar kanamalar gectı.sag kolumda ve herıkı ayak bıleklerımde dıkıs ızlerı vardır kocaman kocaman.bıde kafatasında catlak kaydirigubbakcemile3 dalga gecenı oyarımmm
öp eceyi yerime newinnnEce uyandı kötü kötü bana bakıyor.Enerjimi topladım birazdan canına okuyacağım gibieyvahedigeldismile
bnde gidip annemde kalsam ne güzel olur yhaamafoldumbenbugün anneme gidiyorum hafta sonu için buda demektir ki bekleyin sabah uykuları ben geliyorummm
önce:
sonra:
kızlar hero baby ye üye olmuştum. kavanoz maması, bisküvi ve kahvaltı maması geldi. siz de üye olun....
slm canlar, bu sıralar pek evde olmadıgım için nete giremiyorum annemler burada ve 3 gündür kendimi carsıya attım .. birazdan yine cıkacagım yasasın özgürlük :)))
olcay sarı saç yakısmıs seni açmış bence güzel günlerde kullan .gecmişi okuyamıyorum umarım herkes iidri cokkkk öptüm))
yoğurt zamanı:) muzlu bebe bisküwili pekmezli yoğurt hazırlıyayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?