- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.441
iyi akşamlar herkese ben de kısmetse mart 20 de bekliyorum bebişimi. Ben 10 hafta 5 günlük gebeyim . dr 2 hafta sonra test yapacak ama ben bu testler konusunda bilgisizim. Acaba bilgi sahibi olan yaptıran var mı 11- 14 haftalardaymış bu ikili testler
BURÇLARA GÖRE ANNELER
Balık burcu anne 20 Şubat-20 Mart:
Balık anne çocuklarına çok düşkündür, kendisinin küçüklüğünde mahrum kaldığı herşeye onlarınsahip olmasını ister. Aşırı hoşgörülü olması onlar üzerinde disiplin kurmasını zorlaştıracaktır belki deçocuklar disiplinsiz kalacaklardır. Kendisine çok yumuşak davranmasının zararları gösterilmeye ya daanlatılmaya çalışıldığında bu öğütleri dikkate alacak ve çabalayacaktır.
iyi akşamlar herkese ben de kısmetse mart 20 de bekliyorum bebişimi. Ben 10 hafta 5 günlük gebeyim . dr 2 hafta sonra test yapacak ama ben bu testler konusunda bilgisizim. Acaba bilgi sahibi olan yaptıran var mı 11- 14 haftalardaymış bu ikili testler
Ve hamilelikte beslenme ile ilgili dikkat edilecekler de burada okumanızı tavsiye ederim[/QUOTE
çanım bu gezel paylaşımlar için teşekkürederiz
kızlar yaştan falan bahsedilmiş....ben 27 yaşındayım 82 şubat doğumluyum,,,6 senelik evliyim,21 yaşında evlendim,ilk bebeğimi kuçağıma 22 yaşında aldım...:kedipuyorumnanaktan
Günaydııınnnn!!!
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkeze ikili test yaptıran anneler test ücretlerini yazabilirlermi bende yaptıracağım karşılaştırma yapmak istiyorum fiyatları teşekkürler
devlet karşılamıyormuş sanırım ama fiyatlar çok farkediyor arkadaşlar bu test nasıl yapılıyorki kandamı bakılıyor 5 eylül muaynem var belki ense kalınlığına o gün bakar ultrasonda ama kan testti yada herhangi birşeyde gereklimi ?
kızlar 3lü testleremi geçiyoruz hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?