2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam hosgeldin bebegin hayirli olsun.Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.2 li test icin burdaki yaziyi okuyup daha fazla bilgi sahibi olabilirsin.
İkili test, Birinci trimester tarama testi, ense kalınlığı ölçümü, 11-14 testi - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

buda benim ama pek uymadı,ben disiplinliyimdir evde... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama çocuğuma aşırı bir düşkünlüğüm vardır..

çanım hoşgedin...evet o hftalarda yapıyorlar testi,utrasonda ense kalınlığını ölçüyorlar birde kan tahlili yapıyorlar bu kadar...

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkeze ikili test yaptıran anneler test ücretlerini yazabilirlermi bende yaptıracağım karşılaştırma yapmak istiyorum fiyatları teşekkürler

Herkese Günaydın,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
Ben muhabbete katılamıyorum genelde... ama napalım youn çalişiorusss.. sonradan takip ediyorum yazdıklarınızı.. Paylaşımda bulunan teyzoşlar çok teşekkürler...
Bu arada ben 79 doğumluyum 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve ilk bebişimiz...

Öpüyorum hepinisi..

günaydın kızlar ben muayene üçretiyle birlikte 180 verdim,,muayene üçreti 100 tl,80 teste vermiş oluyorum bu durumda...özel de yaptırdım...devlette yapıyorlarsa daha uygun olabilir...

devlet karşılamıyormuş sanırım ama fiyatlar çok farkediyor arkadaşlar bu test nasıl yapılıyorki kandamı bakılıyor 5 eylül muaynem var belki ense kalınlığına o gün bakar ultrasonda ama kan testti yada herhangi birşeyde gereklimi ?

canım ultrasonla dokrot bakar ense kalınlığına sonra kan alırlar daha detaylı bilgiler için galiba...
bende emin değilim bizimkide 8 eylülde.

bana kan testi yapmadı ultrasonda ense kalınlığını ölçtü 1.8 dedi 3.8den sonrası tehlikeli oluous sanırım normal çıkınca kan testine gerek duymadı herhalde 15 eylüldede 3lü tarama testi yapacak hem cinsiyetini öğrenecekmişim

nasıl yani benim doktor 11 haftalıkken ense kalınlığına baktı, ikili test yapmadı, sizde korkmayın test sonucu kötü çıkar diye. 7 gün sonra gideceğim 15 haftalık oluyor galiba bir hafta sonrada 3lü teste çağırır çünkü 16-20 haftalar arasında oluyormuş 3lü test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…