2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ateş huzrsuzluk we 6dan fazla olması...

Öncelikle, ikisinin de tadına alışması ve benimsemesi açısından, ikisini ayrı ayrı vermenizi öneririm. Pekmezi aç karna almasının, içeriğindeki demirin barsaklardan daha fazla emilmesi açısından daha faydası olacaktır.

Saygılarımla...

Uz Dr Mahmut EKİCİ

ped.... por.... adlı sitede de benzer ifadeler var.

çok araştryorum cnm.. sütte oluyor o dediğin ama yoğurdun bileşimi değiştiği için aynı şey söz konusu değil miş... hatta pekmez demirden ziyade kalsiyum yönünden daha zengin olduundan emilim engellemesi gibi bişiy olmazmış..

olcay sacın cok yakısmıs bence.
hasret canım 5 ınde olduk.ıyıde kuzum cumartesı takıyorlar spıral.ne olmusku gıt taktır.

MAŞŞLAHHHHH ..... BİZDE VERSEK ARTIK ŞU GÜZEL HABERİİİ... İNŞALALH ATEŞİ FELAN OLMAMIŞTIR ?

sağol canım olmadı yaa d-flor çook işe yaradı. rahatladı.

YÜRÜTEÇ BENDE DÜŞÜNÜYORUM AMA HERKES KULLANMA DİYOR NAPSAM ?
bende düşünüyorum ama ikilemdeyimm

yaa kuzum çook geçmiş olsun. çökme Allahım başka hastalık vermesin. sen çökmee ayakta kal doruğun sana ihtiyacı var onun için ayakta alacaksın senin çökme lüksün yookk
umarım mıgrendır en fazla :))) daha once beyın kanaması gecırdıgım ıcın tırsmıyorda degılım hanı.
gercı pazartesı cok sınırlenmıstım ve 1 saat sonra baslamıstı agrım.
ayyyy dikkatt ett canımm
kız ne gülmesi Allahım seni çocuklarına bağışlamışş dikkat ett
yoğurt zamanı:) muzlu bebe bisküwili pekmezli yoğurt hazırlıyayım...

afiyett olsun bizde bayılıyoruzz buna

aksamınan emr "a gırıom ben.buyuk olasılıkla strese baglı bas agrısı atagı yasıyormusum.
atagı durdurmak ıcınde emzırmeyı bı kac gunlugune bırakmam lazımmıs ılacları kullanmak ıcınç

ya diş bu kadar huysuz yapabilir mi bi çocuğu kucağımda bile mutsuz ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım..
kafayı sıyırcam o olacak yani

ya diş bu kadar huysuz yapabilir mi bi çocuğu kucağımda bile mutsuz ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım..

çok zordur bi daha başlamadık diş tantanasına ama en ufak bi huzursuzluğunda bende onunla ağlıyprum bakalım dişte nacaz bi an önce kurtulursunuz umarım

doguhan yakında elını yutacak ayol ne dıyorsunuz.bırde ınlıyor 2 gundur dısden dıye dusunuyorum.aksam 6 dada onu goturecegım doktoruna.

YA OĞLUŞUMUN ELİ DOĞDUĞUNDAN BERİ AĞZINDADA Bİ İCRAAT YOK 5 GÜNDÜR UYUMUYODU GECE TMM DEDİM DİŞ GELİYO YOK HİÇ BİŞİ YOK AN ÖNCE ÇIKARSADA KURTULSAM BENİDE BU BEKLEME GERDİeyvahedigeldismile

başlamasın zaten küçükken yaa boşver memeyi bir ısırıyor canım çıkacak sanıyorum anlamıyorki kızsamda...
geç olsun güç olmasın derler yaaa öyle olsun yani

anacım dellenme Allah korusun.sen hareketlerını yap olmadı fızık tedavıde gecer.

geçmiş olsun canım emzirmeyi dert etme iyileşmene bakk

ah canım ya yıne sagmam gerekıyormus.ben ısden ayrıldım tam sevındım sut sagma derdı olmayacak dıye bıde bu cıktı :))) herseyın hayırlısı tabı

:)))) bızım dr 8.ayında cıkarmasını ıstıyor ama sebebını sormadım ben.
bırde canım senın ısmın nedır kusura bakma ben senı yenı goruyorum haftada 1 gırıyordum

canım bence yapıyo beratın dişi dün çıktı ondan önceki gece saat iki salla emzir gezdir ne durdu ne uyudu ama bugün daha sakin kendi kendine oynuyo bence iyce yaklaşmıştır çıkması kaydirigubbakcemile5:uhm:

kıslarrrrrr mart annesı olup trabzonda olup bebegının ısmı yagız olan kım var aramızda ?????

canım bende trabzondayım mart annesiyim ama oğluşumun adı ömür bildiğim kadarıyla trabzonlu 2 kişiyiz topicte selinus ikiz bebekleri olan bide ben..

çocuğun dişi 1 tane değil ki çıkarsa da kurtulsak diyorsun en az 2 yaşına kadar gidecek bu durum, geçen gün parkta tanıştığım bir kadınla karışılaştım 1,5 yaşlarında oğlu var oyuncak ağzındaydı, azı dişlerini çıkarıyor herşey ağzında dedi.
Yani bu durum geçici değil çoook uzun süre kalıcı ne yazık ki

özlem bizim 2 dişimiz çıktı zaten öncesi daha iyidi sonrası daha beter..

eymen bir tuhaf günden güne uslanacağına aksi huysuz bir bebek oldu çıktı...
adamda bi sinir var katılıyor ağlarken elleri titriyor ne edeceğimi şaşırdım
mafoldumben

e işte bi başlasak bitme yolunda ilk adımı atsak diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…