- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.421
kızlar birşey soracağım. ishalin tipik belitileri neler. defne sabah olmak üzere günde 1 kez kaka yapıyor. bugün sabah yatı ama bu saate kadar azar azar 3 kez daha yaptı. çok az da sümüksü gibiydi.
mikrobik bir durum mu acaba.
afiyet olsun. hamileyken kullandığımız eleviti sabahları sütle alıyordum. ama araştırmalarım sonucu portakal suyu gibi şeylerle almam gerektiğini öğrendim.çünkü süt alkali ortam yaratıp demir atılımını aetırıyormuş. asitli içecekler ise tam tersi. yani yoğurda pekmez karıştırınca süttekine benzer bir durum olmaz mı. dr. mu önerdi. sen maşallah bu konularda çok iyisin. yinede bir sorayım dedim....
yaa kuzum çook geçmiş olsun. çökme Allahım başka hastalık vermesin. sen çökmee ayakta kal doruğun sana ihtiyacı var onun için ayakta alacaksın senin çökme lüksün yookkGünaydın,
Çökmüş durumdayım kızlar.
Doruk'ta rota virüsü çıktı.
Meğer iştahsızlığı, huysuzluğu, hafif ishali hep ondanmış.
Dün doktor kontrolümüz vardı ya, orada çok huzursuzlandı, ateşi yükseldi, bi de kilo almamış hiç, doktor acile yönlendirdi. Oradaki tahlillerde çıktı. Aşı olduğu için ve anne sütü aldığı için hafif geçiriyormuş.
Karın ağrısı varmış, yavrum nasıl inliyordu boynuma sarılıp...
Sıvı kaybetmiş ama serum gerekecek kadar değilmiş, bütün gece emzirdim kuzumu.
Bugün çok kritik işlerim olduğu için gelmek zorunda kaldım, toparlayıp gidicem hemen...
ayyyy dikkatt ett canımmumarım mıgrendır en fazla :))) daha once beyın kanaması gecırdıgım ıcın tırsmıyorda degılım hanı.
gercı pazartesı cok sınırlenmıstım ve 1 saat sonra baslamıstı agrım.
kız ne gülmesi Allahım seni çocuklarına bağışlamışş dikkat ettdurup dururken olmadı aslında.trafık kazasına baglı beyın kanaması ve ıc kanama gecırdım.oldu dıye morga koymuslar kaydirigubbakcemile3
kucukdum daha.arabalara otobuslere bınemezdım ben kusardım sarsıntıda falan.sureklı burnum kanardı.lıse bıttı bulantılar kanamalar gectı.sag kolumda ve herıkı ayak bıleklerımde dıkıs ızlerı vardır kocaman kocaman.bıde kafatasında catlak kaydirigubbakcemile3 dalga gecenı oyarımmm
yoğurt zamanı:) muzlu bebe bisküwili pekmezli yoğurt hazırlıyayım...
aksamınan emr "a gırıom ben.buyuk olasılıkla strese baglı bas agrısı atagı yasıyormusum.
atagı durdurmak ıcınde emzırmeyı bı kac gunlugune bırakmam lazımmıs ılacları kullanmak ıcınç
ya diş bu kadar huysuz yapabilir mi bi çocuğu kucağımda bile mutsuz ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım..
kafayı sıyırcam o olacak yani
öznur kız benim belim de fena valla.egzersizleri yapıyom ama tık yok...geçen senelerde babam bel yüzünden resmen yamuk yürüyodu.antep te bi adama gitti süpper oldu geldi.sonra kayınvalidemi götürdük o da düzeldi..aslında böyle işlere kızarım ama geçmezse bide fizik tedaviyi deniycem o da fayda etmezse ben de gitcem bel çektirmeyeeeeeeee
geçmiş olsun canım emzirmeyi dert etme iyileşmene bakk
YA OĞLUŞUMUN ELİ DOĞDUĞUNDAN BERİ AĞZINDADA Bİ İCRAAT YOK 5 GÜNDÜR UYUMUYODU GECE TMM DEDİM DİŞ GELİYO YOK HİÇ BİŞİ YOK AN ÖNCE ÇIKARSADA KURTULSAM BENİDE BU BEKLEME GERDİeyvahedigeldismile
ya diş bu kadar huysuz yapabilir mi bi çocuğu kucağımda bile mutsuz ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım..
kafayı sıyırcam o olacak yani
kıslarrrrrr mart annesı olup trabzonda olup bebegının ısmı yagız olan kım var aramızda ?????
YA OĞLUŞUMUN ELİ DOĞDUĞUNDAN BERİ AĞZINDADA Bİ İCRAAT YOK 5 GÜNDÜR UYUMUYODU GECE TMM DEDİM DİŞ GELİYO YOK HİÇ BİŞİ YOK AN ÖNCE ÇIKARSADA KURTULSAM BENİDE BU BEKLEME GERDİeyvahedigeldismile
:)))) bızım dr 8.ayında cıkarmasını ıstıyor ama sebebını sormadım ben.
bırde canım senın ısmın nedır kusura bakma ben senı yenı goruyorum haftada 1 gırıyordum
çocuğun dişi 1 tane değil ki çıkarsa da kurtulsak diyorsun en az 2 yaşına kadar gidecek bu durum, geçen gün parkta tanıştığım bir kadınla karışılaştım 1,5 yaşlarında oğlu var oyuncak ağzındaydı, azı dişlerini çıkarıyor herşey ağzında dedi.
Yani bu durum geçici değil çoook uzun süre kalıcı ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?