2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Napiyonuz canlar bn sincabını uyutuyorum anlamlar annemlere geçtiler ev bı sessizlesti yaf 4tane cocuk Artik siz duşunun hijyen canım dolvdn ver azcikin ağrısını alır ha bide eline taze soğanın sert kısmını ver

dıgerlerınnı bılmıom ama benım halaaaaaaaaaaa basım agrıyor mıdem bulanıyor.
len bı de bu essek sıpası ıyıce sacıma yapısıp cekıo.oglum bırak basım agrıyor zaten dıyorum oyun sanıp kahkaha atıyor :)

deli gibi çalışıyorum arada foruma bakıyorum tekrar çalışıyorum 6 ya kadar yazmam gereken 4 rapor var yoksa yarın annemlerde kalma işi yatar ühü ühü çok yoruldum pc ye bakmaktan başım ağrıdı benden de bööle

ben yıne cıkar canlar
once oglusu dr goturcemmmm sonra onu eve bırakıp kendım emr cektırmeye gıtcem.kocıs kısısı umarım gec kalmaz cunkum o bakcek oglus kısısıne :))))

ya ben diş hekimime sordum diş etine süülen jelleri önermiyo sonuşta bebek yutuyo zaten çok kısa sürede de etkisi geçiyomuş buzdolabına konan kaşıyıcılar birde soğutulmuş salatalık ama tabi baçında durucan ısırmicak bi dene istersen

Selam kızlar misafirlerim var,2 gündür bakamıyorum. şimdi Eymeni uyuturken bi bakayım dedim ama gitmem lazım. sabahki 1-2 sayfayı okudum anca.
Burcu canım çok geçmiş olsun, allahtan aşısını yapmışsın
Olcay Asyam nazara gelmiş anlaşılan, size de çok geçmiş olsun cnm
Özoo senin niye böle çatlak olduğunu da anlamış oldumlülülülülülü şaka bi yana sana da geçmiş olsun cnm
Yazgı işte aynen anlattığın modelden bi tane bende ar. hiç bi şekilde memnun edemiyorum sıpayı bugünlerde. huniyi beraberce geçirelim kafaya tatlımvereliniortak

dentinox biliyorum var yok hepsini denedim hiç bir şey rahatlatmıyor minik adamımı
mafoldumben
bu resme bitiyorum pınar şampiyon beşiktaş der gibi yumruklarıda sıkmış oleeeey die bağrıyo sanki sıpam yaa:)))))

nesi war erkekimin calgel sürüyorum bnde o rahatlatıyor bide soğuk hawuç falan weriorum eline.. ama onu en çok rahatlatan tişört çorap falan kemirmek..

olcay sacın cok yakısmıs bence.
hasret canım 5 ınde olduk.ıyıde kuzum cumartesı takıyorlar spıral.ne olmusku gıt taktır.

aldım randewu 1,30da gidiyorekaydirigubbakcemile2 tabi bu aksar biraz ama olsunolumunekankayizsmile

nerdesin jaleee şimdi baktım faceye yanlış özlem uysal olmasın ordada aynı oğlumun bu resmi vardı ohaoldumsmile canım

evet yanlış özlem uysalmış ama o resime göre değil de ortak arkadaşa göre eklemiştim silver5 yani olcay'ın arkadaşı varmış özlem gür uysal diye ben o sanarak ekledim o da reddetmiş tabii ki naapsın tanımıyo etmiyo senin yazıyı da okuyunca hemen kendisine msj attım kusura bakmayın isim benzerliğinden oldu diye kaydirigubbakcemile3

ayy olcaaay geçmiş olsun asyaya Allah beterinden korusun bi dee ben de çok beğendim sarışın halini hakkaten herkese yakışmaz ama sen yakışanlardansın yerimseniben
sümeyra hayırlı olsun inciniz

geçmiş olsun Ardaya opuyorumnanaktan
fikir güzel hayata geçer inşallah bir gün bebeler acı çekmekten kurtulur...

sağol pınarım

oyy kuzuum kıyamam yaa valla şu aşının huzursuzluğuna bile zor dayandım Allah şifa versin burcum çok şükür ki hafif atlatıyo

inşallah çok önemli bişey değildir :Saruboceq: çook geçmiş olsun öznurcum

dolvdn ne ya hu ?

dolven demek istedi bence ağrı kesici ateş düşürücü bir şurup
ibuprofen içerikli... bi yerde okuduğum kadarıyla 6. aydan sonra veriliyormuş bu şurup ona göre 6 ayı doldurmayan bebişlerimiz var dr'a sormadan vermeyin kızlar noolur noolmaz
6 aydan önce parasetamol içerikli olanlar veriliyor

olcay sevdim saçını bence güzel olmuş canım.

pınar alp ten mi bahsediyorsun.
Pınar ve meral biz ölmüşüz ağlayanımız yok bacılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…