- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.441
canım bende trabzondayım mart annesiyim ama oğluşumun adı ömür bildiğim kadarıyla trabzonlu 2 kişiyiz topicte selinus ikiz bebekleri olan bide ben..
Napiyonuz canlar bn sincabını uyutuyorum anlamlar annemlere geçtiler ev bı sessizlesti yaf 4tane cocuk Artik siz duşunun hijyen canım dolvdn ver azcikin ağrısını alır ha bide eline taze soğanın sert kısmını ver
Napiyonuz canlar bn sincabını uyutuyorum anlamlar annemlere geçtiler ev bı sessizlesti yaf 4tane cocuk Artik siz duşunun hijyen canım dolvdn ver azcikin ağrısını alır ha bide eline taze soğanın sert kısmını ver
öznur geçmiş olsun bacım
sagol canım.
dlvdn bılmıyorum ama dentı bılmem ne varmıs.onu suruyormussun damaklara bebenın rahatlıomus.bıde arkıdısım dıdıkı buzdolabına konan sulu dıs kasıyıcılardan al.o da rahatlatıomus bebıklerı
calgel jel de var dişetlerine sürmek için rahatlatıyor
onun yan etkısı varmıs deyyolar dogrumu yanlısmı bılemeyyom
bu resme bitiyorum pınar şampiyon beşiktaş der gibi yumruklarıda sıkmış oleeeey die bağrıyo sanki sıpam yaa:)))))dentinox biliyorum var yok hepsini denedim hiç bir şey rahatlatmıyor minik adamımı
mafoldumben
olcay sacın cok yakısmıs bence.
hasret canım 5 ınde olduk.ıyıde kuzum cumartesı takıyorlar spıral.ne olmusku gıt taktır.
nerdesin jaleee şimdi baktım faceye yanlış özlem uysal olmasın ordada aynı oğlumun bu resmi vardı ohaoldumsmile canım
geçmiş olsun Ardaya opuyorumnanaktan
fikir güzel hayata geçer inşallah bir gün bebeler acı çekmekten kurtulur...
Günaydın,
Çökmüş durumdayım kızlar.
Doruk'ta rota virüsü çıktı.
Meğer iştahsızlığı, huysuzluğu, hafif ishali hep ondanmış.
Dün doktor kontrolümüz vardı ya, orada çok huzursuzlandı, ateşi yükseldi, bi de kilo almamış hiç, doktor acile yönlendirdi. Oradaki tahlillerde çıktı. Aşı olduğu için ve anne sütü aldığı için hafif geçiriyormuş.
Karın ağrısı varmış, yavrum nasıl inliyordu boynuma sarılıp...
Sıvı kaybetmiş ama serum gerekecek kadar değilmiş, bütün gece emzirdim kuzumu.
Bugün çok kritik işlerim olduğu için gelmek zorunda kaldım, toparlayıp gidicem hemen...
ya kızlar bana nazarmı degdı ne anlamadım :)) pazartesı gununden berı basım agrıyor.salı gunu kusmaya basladım.mıdem bulanıyor bırde.dunden berı de basım donuyor.gece uyanıyorum basım agrıyor gunduz gozumu acamıyorum agrıdan.tansıyonum normal.hamıle de degılım.ense koku basınc yapılıyormus gıbı sakaklarım ayrı sızlıyor.anlamadım ne oluyor.
bugun saat 14:00 e norolojı bolıumunden randevu aldım.bakalım Allah hayır etsın ınsallah.
dolvdn ne ya hu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?