2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç bilmiyorum canım çılgın gibi... dentinox sürüyorum onun muadili fakat işe yaramıyor bugün fitil bile attım ama yok sanırım gerçekten kanı düşük kansızlığın belirtilerinde huysuzluk flan yazıyor çünkü

ben zaten vermiyorum şurup bizim doktor paranox fitil ver diyor sadece

olcay sevdim saçını bence güzel olmuş canım.

pınar alp ten mi bahsediyorsun.
Pınar ve meral biz ölmüşüz ağlayanımız yok bacılar.

akşamlarıda eskisi gibi dalıp uyumuyor artık öyle yok
dün akşam 10 da zor uyuttum gece de kaç kere kalktı
sabahda 6 da uyanıyor mesaisi var adamın gündüz uyku yok desen yeridir...

hiç durmuyor yerinde sanki pil takmışız ona fıldır fıldır benim pilim bitiyor o hala enerji dolu
anlamıyorum ki bunca enerjiyi nerden buluyor
oda da 10 saniye yalnız dursa katılarak ağlamaya başlıyor hep yanımda kucağımda tabii iyice bana ve kucağa alışıyor çok zor
şimdiden kök söktürüyor bana büyümüş halini düşünemiyorumsempatiksalakcinni
Allah sağlık sıhhat versin onlara bize de güç kuvvet onlarla baş edebilecek...

geeeeççmiş olsunn benim de kafam karıştı şimdi , biz bugün ikinci doz rota virüs aşısını olduk. doktor yüksek ateşi ve ishali engeller demişti. garip oldu şimdi...

iyi akşamlar kızlar
bugün oğlumla parka gittik hava çok sıcaktı yada bana öyle geliyor hala hasta olmadım ondan sanırım
6 aylık kontrolünde doktorumuz hazır olan herşeyi bebek yoğurdunu ve özellikle bebek bisküvisini yasakladı sigara gibi yan etkileri varmış ben artık vermiyorum kendi yaptığım benim yediğim şeyleri oğlumda beğeniyor
sabah yumurta pekmez labne peyniri
arada meyve
öğlen sebze çorbası veriyorum
özellikle sadece 1 kaşık ve 1 tane vereceksin ısrar etmeyeksin ısrar edersin yemek zamanını işgence olarak anlar yemek yemez diye önerdi doktorumuz

yurt dışında yasakmış verme dedi
d vitamininide 1 damla yeter dedi kemik gelişimi iyiymiş
kan ilacını 8 damla çok yüksek buldu bizi hit fakiri gibi görüyolar dedi aslında bebeğin kan tahliline göre vermek gerekiyormuş ben 1 haftadır vermiyorum 2 damla ver dedi fazlası karaciğerde dpolanıp organları etkiliyormuş kıyma kullabilirsin çorbalara ama et suyu kullanma dedi

Selam bayanlar herkesler iyidir umarım uzun zamandır giremiyordum K.K ya bir sorun vardı sanırım .Anlamadımm
Bugun bizde 6. ay asılarımızı olduk ama burnumuzdan geldi inanın kızlar 3 ası yapıldı bacaktan cok agladı didem 2. asıda birden tıkandı omrumden omur gitti ugrastılar ebeler ilk önce baktılar olmuyor morarmaya baslayınca asagı doktor odasına goturduler ne oldu bilmiyorum sonra kendine geldi ben bittiim ama resmen oyle korktum ki sarıldım kızım agladı ben agladım

eylül geçmiş olsun bizimkide iki bacaktan ve ağızdan yapıldı sonrada tekrar aynı bacaktan 1 cm üsttn yaptılar dayanamadı başladı ağlamaya hemen sarıldım zaten çok uykusu vardı emziği verdim hemen uyudu ama gece her saat başı uyandı 2 kere calpol verdim
sanırım diğer aşılar 1 yaşında rahatız artık

Mutlu peki labne peyniri ve yumurtayı neyle veriyorsun ben cici bebeyle veriyordum karıstırıp cici bebe kullanmazsak neyle vericez

hepsinden 2 çay kaşığı koydum tabağa karıştırmadan
pekmez az pişmiş yumurta 3 dk haşlıyorum ekmek ıslatıyorum sıcak suyla ve labne peyniri
bi peynirle pekmez veriyorum yumurtayı sade veya ekmekle ezip veriyorum tam ezmedede yiyor

sanada çok geçmiş olsun canım bu arada a.s.

sagolun canlarım.

bugun mu yaptıracaksın anlamadım bilmiyorumkismile

amın ınsallah

kızlar 2010 mart anneleri grbunda facede sizleri eklesem benide kabul edermisiniz eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ederık tabe

geeeeççmiş olsunn benim de kafam karıştı şimdi , biz bugün ikinci doz rota virüs aşısını olduk. doktor yüksek ateşi ve ishali engeller demişti. garip oldu şimdi...

ben yıne sordum ası olmussa rota vırusu degıldır o tahlıllerı yanlıs degerlendırıyorlardır dedı
egerkı ası olmayıpda rota vırusu gecırdıyse de bı daha rota vırusu olmaz dedı.

kızlar rota virüsüaşısı bu sağlık ocaklarında yaptırdığımız aşılardan ayrımı yapılıyo eyvahedigeldismile:kedi:

evet canım ozel ası oluyor

bebe bisküvisi zararlımıymış eyvahedigeldismile bende bugün almıştım tüh vermiyelimmi yanii

alla alla bızımkıde bugun yazdı verebılursun dedı

emr da cektırdım geldım.oyle anlattıkları gıbı degılmıs be emr cektırmek.
gırıyorsun tık tık tak tak sesler gelıyor bıtıyor sonra.bende bısı sanmıstım

şöle bi baktım tekrardan, Olcayyy sana sarı yakışmış güzelimbayanssulusmile
ben bi keresinde sarıya boyatmıştım da hemen ertesi günü tekrar koyulaştırmıştımkaydirigubbakcemile3 korkunç olmuştum:1ninca:
herkese iyi geceler canlar

ay gülüm seni o kadar iyi anlıyorum ki.çok zor bir duru.iyi ki aşısını yaptırmışsın.benim oğlum rota virüsü olduğunda ölümlerden döndü.kollarımın arasında eridi.inşallah Doruk bir an önce iyi olur.
umarım mıgrendır en fazla :))) daha once beyın kanaması gecırdıgım ıcın tırsmıyorda degılım hanı.
gercı pazartesı cok sınırlenmıstım ve 1 saat sonra baslamıstı agrım.

anam neler yaşamışsın canım benim.çok geçmiş olsun.
yaw herkeslerin inci boncukları cıkıyoo
bizdee bizdee bizdeeeeeeeboshayallersmile
istioz artık
ayy evet ya çıksın artıksempatiksalakcinni
sarı çok güzel olmuşbayanssulusmile
günde 6-7 kere yapıyorsa ve kusma varsa hemen doktora git derim cano.
ALLAH hayırlı sonuçlar nasip etsin gülüm.
dolvdn ne ya hu ?
dolvendir o.ağrı kesici.
kızlar rota virüsüaşısı bu sağlık ocaklarında yaptırdığımız aşılardan ayrımı yapılıyo eyvahedigeldismile:kedi:
o özel aşı gülüm.ayrı yapılıyo.

yumurta katı pişmiş veriliyor fulyacım bi araştır ya da doktoruna sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…