- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.461
bu resme bitiyorum pınar şampiyon beşiktaş der gibi yumruklarıda sıkmış oleeeey die bağrıyo sanki sıpam yaa:)))))
nesi war erkekimin calgel sürüyorum bnde o rahatlatıyor bide soğuk hawuç falan weriorum eline.. ama onu en çok rahatlatan tişört çorap falan kemirmek..
[/B]
dolven demek istedi bence ağrı kesici ateş düşürücü bir şurup
ibuprofen içerikli... bi yerde okuduğum kadarıyla 6. aydan sonra veriliyormuş bu şurup ona göre 6 ayı doldurmayan bebişlerimiz var dr'a sormadan vermeyin kızlar noolur noolmaz
6 aydan önce parasetamol içerikli olanlar veriliyor
olcay sevdim saçını bence güzel olmuş canım.
pınar alp ten mi bahsediyorsun.
Pınar ve meral biz ölmüşüz ağlayanımız yok bacılar.
kızlar 2010 mart anneleri grbunda facede sizleri eklesem benide kabul edermisiniz eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Mutlu peki labne peyniri ve yumurtayı neyle veriyorsun ben cici bebeyle veriyordum karıstırıp cici bebe kullanmazsak neyle vericez
önce:
sonra:
sanada çok geçmiş olsun canım bu arada a.s.
Selam kızlar misafirlerim var,2 gündür bakamıyorum. şimdi Eymeni uyuturken bi bakayım dedim ama gitmem lazım. sabahki 1-2 sayfayı okudum anca.
Burcu canım çok geçmiş olsun, allahtan aşısını yapmışsın
Olcay Asyam nazara gelmiş anlaşılan, size de çok geçmiş olsun cnm
Özoo senin niye böle çatlak olduğunu da anlamış oldumlülülülülülü şaka bi yana sana da geçmiş olsun cnm
Yazgı işte aynen anlattığın modelden bi tane bende ar. hiç bi şekilde memnun edemiyorum sıpayı bugünlerde. huniyi beraberce geçirelim kafaya tatlımvereliniortak
bu resme bitiyorum pınar şampiyon beşiktaş der gibi yumruklarıda sıkmış oleeeey die bağrıyo sanki sıpam yaa:)))))
nesi war erkekimin calgel sürüyorum bnde o rahatlatıyor bide soğuk hawuç falan weriorum eline.. ama onu en çok rahatlatan tişört çorap falan kemirmek..
aldım randewu 1,30da gidiyorekaydirigubbakcemile2 tabi bu aksar biraz ama olsunolumunekankayizsmile
evet yanlış özlem uysalmış ama o resime göre değil de ortak arkadaşa göre eklemiştim silver5 yani olcay'ın arkadaşı varmış özlem gür uysal diye ben o sanarak ekledim o da reddetmiş tabii ki naapsın tanımıyo etmiyo senin yazıyı da okuyunca hemen kendisine msj attım kusura bakmayın isim benzerliğinden oldu diye kaydirigubbakcemile3
ayy olcaaay geçmiş olsun asyaya Allah beterinden korusun bi dee ben de çok beğendim sarışın halini hakkaten herkese yakışmaz ama sen yakışanlardansın yerimseniben
sümeyra hayırlı olsun inciniz
sağol pınarım
oyy kuzuum kıyamam yaa valla şu aşının huzursuzluğuna bile zor dayandım Allah şifa versin burcum çok şükür ki hafif atlatıyo
inşallah çok önemli bişey değildir :Saruboceq: çook geçmiş olsun öznurcum
dolven demek istedi bence ağrı kesici ateş düşürücü bir şurup
ibuprofen içerikli... bi yerde okuduğum kadarıyla 6. aydan sonra veriliyormuş bu şurup ona göre 6 ayı doldurmayan bebişlerimiz var dr'a sormadan vermeyin kızlar noolur noolmaz
6 aydan önce parasetamol içerikli olanlar veriliyor
kızlar 2010 mart anneleri grbunda facede sizleri eklesem benide kabul edermisiniz eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
geeeeççmiş olsunnbenim de kafam karıştı şimdi , biz bugün ikinci doz rota virüs aşısını olduk. doktor yüksek ateşi ve ishali engeller demişti. garip oldu şimdi...
kızlar rota virüsüaşısı bu sağlık ocaklarında yaptırdığımız aşılardan ayrımı yapılıyo eyvahedigeldismile:kedi:
bebe bisküvisi zararlımıymış eyvahedigeldismile bende bugün almıştım tüh vermiyelimmi yanii
ay gülüm seni o kadar iyi anlıyorum ki.çok zor bir duru.iyi ki aşısını yaptırmışsın.benim oğlum rota virüsü olduğunda ölümlerden döndü.kollarımın arasında eridi.inşallah Doruk bir an önce iyi olur.Günaydın,
Çökmüş durumdayım kızlar.
Doruk'ta rota virüsü çıktı.
Meğer iştahsızlığı, huysuzluğu, hafif ishali hep ondanmış.
Dün doktor kontrolümüz vardı ya, orada çok huzursuzlandı, ateşi yükseldi, bi de kilo almamış hiç, doktor acile yönlendirdi. Oradaki tahlillerde çıktı. Aşı olduğu için ve anne sütü aldığı için hafif geçiriyormuş.
Karın ağrısı varmış, yavrum nasıl inliyordu boynuma sarılıp...
Sıvı kaybetmiş ama serum gerekecek kadar değilmiş, bütün gece emzirdim kuzumu.
Bugün çok kritik işlerim olduğu için gelmek zorunda kaldım, toparlayıp gidicem hemen...
umarım mıgrendır en fazla :))) daha once beyın kanaması gecırdıgım ıcın tırsmıyorda degılım hanı.
gercı pazartesı cok sınırlenmıstım ve 1 saat sonra baslamıstı agrım.
anam neler yaşamışsın canım benim.çok geçmiş olsun.durup dururken olmadı aslında.trafık kazasına baglı beyın kanaması ve ıc kanama gecırdım.oldu dıye morga koymuslar kaydirigubbakcemile3
kucukdum daha.arabalara otobuslere bınemezdım ben kusardım sarsıntıda falan.sureklı burnum kanardı.lıse bıttı bulantılar kanamalar gectı.sag kolumda ve herıkı ayak bıleklerımde dıkıs ızlerı vardır kocaman kocaman.bıde kafatasında catlak kaydirigubbakcemile3 dalga gecenı oyarımmm
ayy evet ya çıksın artıksempatiksalakcinniyaw herkeslerin inci boncukları cıkıyoo
bizdee bizdee bizdeeeeeeeboshayallersmile istioz artık
sarı çok güzel olmuşbayanssulusmileönce:
sonra:
günde 6-7 kere yapıyorsa ve kusma varsa hemen doktora git derim cano.kızlar birşey soracağım. ishalin tipik belitileri neler. defne sabah olmak üzere günde 1 kez kaka yapıyor. bugün sabah yatı ama bu saate kadar azar azar 3 kez daha yaptı. çok az da sümüksü gibiydi.
mikrobik bir durum mu acaba.
ALLAH hayırlı sonuçlar nasip etsin gülüm.aksamınan emr "a gırıom ben.buyuk olasılıkla strese baglı bas agrısı atagı yasıyormusum.
atagı durdurmak ıcınde emzırmeyı bı kac gunlugune bırakmam lazımmıs ılacları kullanmak ıcınç
dolvendir o.ağrı kesici.dolvdn ne ya hu ?
o özel aşı gülüm.ayrı yapılıyo.kızlar rota virüsüaşısı bu sağlık ocaklarında yaptırdığımız aşılardan ayrımı yapılıyo eyvahedigeldismile:kedi:
hepsinden 2 çay kaşığı koydum tabağa karıştırmadan
pekmez az pişmiş yumurta 3 dk haşlıyorum ekmek ıslatıyorum sıcak suyla ve labne peyniri
bi peynirle pekmez veriyorum yumurtayı sade veya ekmekle ezip veriyorum tam ezmedede yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?