- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.481
can acıtıcı bişey yok ama ben darlandım içerde.fenalık gelmişti..bu arada doktorlar sitesindeki murat beye yzdım mr sonucunu..kesinlikle fizik tedavi almalısın sadece egzersizle geçmez demiş....emr da cektırdım geldım.oyle anlattıkları gıbı degılmıs be emr cektırmek.
gırıyorsun tık tık tak tak sesler gelıyor bıtıyor sonra.bende bısı sanmıstım
bebe bisküvisi zararlımıymış eyvahedigeldismile bende bugün almıştım tüh vermiyelimmi yanii
onedemek gııııııadını andığım bir belasın sen!!!!!!!!!
adını andığım bir belasın sen!!!!!!!!!
herkese GÜNAYDIIIIN
----OLCAY geçmiş olsun asyamıza allah korumuş yine çok badere atlatmış kuzum yaaa yazık annenede çok üzülmüş .nebilsin kadıncağız bizim mart bebeklerinin durduğu yerde durmadığını.ayrıca saçta çok yakışmış ben koyu renkten sarıya dönmeyi pek tasvip etmesemde sana yakışmış.
-------burcu canım doruk paşamada geçmiş olsun umarım çabuk atlatır ayrıcada rota aşısınıda yaptırmışın ben aşı olan bebekte rota virüsü olsun ilk kez duydum yanlış olmasın iyice bir araştır
------ÖZNUR bacım sen neler yaşamışın neler gelmiş başına rabbim başka acılar göstermesin.NİMETİN bebeğinin ismide yağızdı ama o trabzonlu değil sanırsam
Günaydın kızlar napiyniz bnm uykum var uff sincabım 5te kalkiyo yatağımıza aliyom mecburiyettten uyumuyo bizimle oynayacak tirmalaycak babasını ise gonderip sonra uyucak paşam anam azgın oldu bunlar
GÜNAYDIN........
ALP düştümafoldumbenağlamadı bile ama ben tir tir titrdim dakikalarca.benle beraber bizim yatakta yatıyorduk.sabah benimki uyanmış ve nasıl yaptı bilmiyorum ayaklarımızın geldiği taraftan düşmüş nasıl gitti oraya meçhul ben sese uyandım birde bakarım yerde beni gördü gülüyor Allah tan ince battaniyesi yerdeymiş muhtemelen onla oynuyordu yere düşürdü sonrada kendi gitti peşinden kafası onun olduğu yere gelmiş birde halı vardı.çok korktumsenağlamabişeyi yok hareketleri normal.ama çok azıcık kustu ikikere oda suydu hani bazen bizlerede olur ya öyle.bişeyi yoktur değil mi Allah korusun.
gecmiş olsun canım benimm..GÜNAYDIN........
ALP düştümafoldumbenağlamadı bile ama ben tir tir titrdim dakikalarca.benle beraber bizim yatakta yatıyorduk.sabah benimki uyanmış ve nasıl yaptı bilmiyorum ayaklarımızın geldiği taraftan düşmüş nasıl gitti oraya meçhul ben sese uyandım birde bakarım yerde beni gördü gülüyor Allah tan ince battaniyesi yerdeymiş muhtemelen onla oynuyordu yere düşürdü sonrada kendi gitti peşinden kafası onun olduğu yere gelmiş birde halı vardı.çok korktumsenağlamabişeyi yok hareketleri normal.ama çok azıcık kustu ikikere oda suydu hani bazen bizlerede olur ya öyle.bişeyi yoktur değil mi Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?