2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merve,meral,jale,aylin,hasret,yazgı,ebru...hepinize teşekkür ederim...beğendiğinize sevindim canlar...

emr da cektırdım geldım.oyle anlattıkları gıbı degılmıs be emr cektırmek.
gırıyorsun tık tık tak tak sesler gelıyor bıtıyor sonra.bende bısı sanmıstım
can acıtıcı bişey yok ama ben darlandım içerde.fenalık gelmişti..bu arada doktorlar sitesindeki murat beye yzdım mr sonucunu..kesinlikle fizik tedavi almalısın sadece egzersizle geçmez demiş....

herkese GÜNAYDIIIIN
----OLCAY geçmiş olsun asyamıza allah korumuş yine çok badere atlatmış kuzum yaaa yazık annenede çok üzülmüş .nebilsin kadıncağız bizim mart bebeklerinin durduğu yerde durmadığını.ayrıca saçta çok yakışmış ben koyu renkten sarıya dönmeyi pek tasvip etmesemde sana yakışmış.
-------burcu canım doruk paşamada geçmiş olsun umarım çabuk atlatır ayrıcada rota aşısınıda yaptırmışın ben aşı olan bebekte rota virüsü olsun ilk kez duydum yanlış olmasın iyice bir araştır
------ÖZNUR bacım sen neler yaşamışın neler gelmiş başına rabbim başka acılar göstermesin.NİMETİN bebeğinin ismide yağızdı ama o trabzonlu değil sanırsam

günaydın annişlerrrr

adını andığım bir belasın sen!!!!!!!!!

bilmiyorumkismile :1ninca:

sağol filizciğim opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar napiyniz bnm uykum var uff sincabım 5te kalkiyo yatağımıza aliyom mecburiyettten uyumuyo bizimle oynayacak tirmalaycak babasını ise gonderip sonra uyucak paşam anam azgın oldu bunlar

Günaydın kızlar napiyniz bnm uykum var uff sincabım 5te kalkiyo yatağımıza aliyom mecburiyettten uyumuyo bizimle oynayacak tirmalaycak babasını ise gonderip sonra uyucak paşam anam azgın oldu bunlar

günaydın canım aynı dert bizdede var gece dokuzda uyuttum 11 de ayakta 2 de ayakta dörtte ayakta enson 6 30 ayakta.artık en erken 6 en geç 8 uyanma saatimiz

GÜNAYDIN........

ALP düştümafoldumbenağlamadı bile ama ben tir tir titrdim dakikalarca.benle beraber bizim yatakta yatıyorduk.sabah benimki uyanmış ve nasıl yaptı bilmiyorum ayaklarımızın geldiği taraftan düşmüş nasıl gitti oraya meçhul ben sese uyandım birde bakarım yerde beni gördü gülüyor Allah tan ince battaniyesi yerdeymiş muhtemelen onla oynuyordu yere düşürdü sonrada kendi gitti peşinden kafası onun olduğu yere gelmiş birde halı vardı.çok korktumsenağlamabişeyi yok hareketleri normal.ama çok azıcık kustu ikikere oda suydu hani bazen bizlerede olur ya öyle.bişeyi yoktur değil mi Allah korusun.

bişey yoktur canım korkma alpin bukadar kuduruklukla şimdiye kadar düşmemesi anormaldi zaten geçmiş olsun

gecmiş olsun canım benimm..
muhtemelen düştüğü yer cok sert bi zemin degildi ..ALLAH koruyo meleklerimizi bişekilde..
normal kusmasıdır herlde yazgıcm genede takip et..

YAZGI geçmiş olsun canım...bişey olmuyo kolay kolay...olsa bize olurdu davul gibi şişmişti kafası asyanın...endişelenme ama tabi yine takip et...

kızlar sağolun hepiniz.şimdi gayet iyi.ama yinede takipteyim.

ALLAH koruyor yavrularımızı alpin düştüğü yerin hemen yani kalebodur düşünün yani kafayı oraya vurduğunu ama o halı ve üstüne battaniyesini attığı yere düşüyor çok büyük Allah.normalde o uyanınca beni uyandırır hemen ama bugün olacağı varmış ya hiç sesi çıkmadı.ama düştüğü yeri görseniz nasıl indiğini bir türlü çözemiyoruz eşimle hala.

yazgıcım balım peteğimopuyorumnanaktan
best fmden bana istek şarkı gönderdiiii. beni we kıızımı çok sewiomuş we nil özalpten kalp boşşşşş şu an bana çalıyorrzemuszemus çok mutlu oldum yhaaaabayanssulusmileopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:gitme::lepi:Şeniznaniknanikhihoyyyt:1closedeyes:alkisalkisalkis:içelim:
tüm duyguları tek tek yaşıyorum walla:sm_cool:

OLCAY CANIM GEÇMİŞ OLSUN ASYAMIZA..ALLAH KORUMUŞ..

ÖZNUR CANIM GEÇMİŞ OLSUN BAŞ AĞRIN İÇİN...NELER YAŞAMIZSIN ÖYLE...!aLLAHIM BİR DAHA YAŞATMASIN...

YAZGI GEÇMİŞOLSUN ALP PAŞAMIZA..ONUDA ALLAH KORUMUŞ..DÜŞTÜĞÜ YER SERT DEĞİLDİ DEMEKKİ..ENDİŞELENME BİŞEY OLMAMIŞTIR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…