- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.501
bugün doğana pirinç,kabak,patates ve havuçtan oluşan bir sebze çorbası yaptım süzgeçten geçirdim posasını cam rendede tek tek ezdim.bayağı ezdim tekrar geçirdim tekrar ezdim.3.kaşıktan sonra eliyle tabağa bir vurdu ne anakucağı ne üst baş hiçbişey kalmadı anakucağının kılıfınıda dün yıkamıştım bütün emekler boşa gitti yiyemediğinemi etrafın battığınamı yanayım
kuduruk doğan ,yazık etmiş emeğine......asya da öyle hemen atlıyo elimde ne varsa...bide ne versem püskürtüyo.bayılıyo püskürtmeye.ortalık hep batıyo..bugün doğana pirinç,kabak,patates ve havuçtan oluşan bir sebze çorbası yaptım süzgeçten geçirdim posasını cam rendede tek tek ezdim.bayağı ezdim tekrar geçirdim tekrar ezdim.3.kaşıktan sonra eliyle tabağa bir vurdu ne anakucağı ne üst baş hiçbişey kalmadı anakucağının kılıfınıda dün yıkamıştım bütün emekler boşa gitti yiyemediğinemi etrafın battığınamı yanayım
boş bulundum bidahamı tövbe emekler çöpe gitti ya doğan hiç uyumaz oldu neolucak buhalim hiçyorulmazmı bu çocuk yemeğimi zor yapıyorum şu annemler gelsede yayladan biraz rahatlasam.canım ablamının kızına geçmiş olsun enazından başlangıcında teşhis konulmuş ya çok geç olsaydı.benimkide haftasonları bile çalışıyo gecede geç geliyo seçim varya yoğun çalışıyolar.alışverişe gidilecek birsürü eksik var beyimiz ortada yok anlıycan bende sendenimgeçmiş olsun bn korkudan tabağa baya bi uzağa bırakıyorum kolları bacakları yerlerinde duruyo ki afacanların
ya aynen doydumu başlıyo püskürtmeye eşim bugün pazardan önlük serisi almış ancak zaptediyo bide şimdi tırnaklarıyla koltukları heryeri kazıyo çıkan ses çok gıcık.bide kendini kucaktan atma huyumuz başladıkuduruk doğan ,yazık etmiş emeğine......asya da öyle hemen atlıyo elimde ne varsa...bide ne versem püskürtüyo.bayılıyo püskürtmeye.ortalık hep batıyo..
şimdi farkettim ilk dişimiz çıkmış hemide önden değil soldan doktorun dediği gibi
şimdi farkettim ilk dişimiz çıkmış hemide önden değil soldan doktorun dediği gibi
Sağol canım asıdan sonra hiç sorun yasamadık biz calpol veerdim uyudu bir daha vermedim ateşte olmadı ama aşı olması kabus gibiydi.eylül geçmiş olsun bizimkide iki bacaktan ve ağızdan yapıldı sonrada tekrar aynı bacaktan 1 cm üsttn yaptılar dayanamadı başladı ağlamaya hemen sarıldım zaten çok uykusu vardı emziği verdim hemen uyudu ama gece her saat başı uyandı 2 kere calpol verdim
sanırım diğer aşılar 1 yaşında rahatız artık
dün elime bi pütür geldi diş dedim bugün bakmaya çalışıyorum hemen dilini çıkartıyo hemen sevinmiyeyim belkim diş değildir.evet nekadar geç çıkarsa okadar sağlam olurmuş ön damağını bi görsen kabarmış kimbilir nasıl canları yanıyoMihriban benim canım inanılmaz derecede ekşi istemişti.Şimdi aklıma geliyorsa o yediğim ekşileri dişlerim kamaşıyor.Ece cinsiyetini 20. haftaya kadar göstermedi.Dr. önce erkek dedi sonra kız sonra tekrar erkek ve en sonunda yine kız dedi.Ama biz doğana kadar yine bir süpriz bekliyorduk.Benim namuslu kızım bcaklarını açmadı bir türlü anlayacağın.Senin belli olmadı mı cinsiyeti?
Filizcim inciniz hayırlı olsun.Biz nerdeyse 6,5 aylık olduk ama incimiz henüz yok.Dr. ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi dedi.Ben de çok takmıyorum ama siz böyle incimiz çıktı dedikçe heveslenmiyorda değilim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?