- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.521
yaaa sinir oluyorum kızlar siz yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz oldu diyorum dolaba koyuyorum kaşığı sokunca sıvılaşıyor.yani bende mi bir sorun var.pınar ın kutu sütünyle yapıyorum mama kavanozuna bir çaykaşığı maya çalıyorum yok.siz nasıl yapıyorsunuz??
Yazcım merhaba;
Ben Sütaş ın yada Yörsan ın günlük sütleriyle yapıyorum, sütü iyice kaynatıp aynen senin gibi küçük mama kavanozlarına koyuyorum, sonra ılımaya bırakıyorum, sol elimin serçe parmağını yakmayacak kadar soğumuşsa bir çay kaşığı yoğurt ile mayalıyorum ve üzerini örtü ile örtüp sarıyorum, 5-6 saat sonra açıyorum ve buzdolabına koyuyorum dinlenmesi için, benimki iyi tutuyor valla, gece yapıp sabaha dolapta dinlenmiş vaziyette hazır ediyorum ben.
selam kızlar dün anaannemlere gittim gce kocam alacaktı ama gelemdi we orda kaldım bu akşam geldim şimdi o hazırlanıyor işe gidecek kızım uyuyor umarım uyanmaz bnde erken yatacağım çünküuyurken pirinçunu maması yedirdim 150cc mamalı.. doymadı anırım hala emmek istiyodu 90lık mama yaptım bebe bisküwili şimdide onu wereceğim..
duş alacağım bakımımı yapacağım we yatacağım dün gece 3te yattım we sabah 9da uyandım çokk yorgunum ceren çok huysuz damaklar fena azıttı off ya kolayca atlatırız umarım.. bu gün toplasam 1 saat uyumadı..
bnden bu kadar herkese iyi akşamlar geçmişe bakamadım
canım ya bu bahsetiğin günlük sütler nerde marketlerdemi satılıyo :1no2::1no2:
GÜNAYDIN........
ALP düştümafoldumbenağlamadı bile ama ben tir tir titrdim dakikalarca.benle beraber bizim yatakta yatıyorduk.sabah benimki uyanmış ve nasıl yaptı bilmiyorum ayaklarımızın geldiği taraftan düşmüş nasıl gitti oraya meçhul ben sese uyandım birde bakarım yerde beni gördü gülüyor Allah tan ince battaniyesi yerdeymiş muhtemelen onla oynuyordu yere düşürdü sonrada kendi gitti peşinden kafası onun olduğu yere gelmiş birde halı vardı.çok korktumsenağlamabişeyi yok hareketleri normal.ama çok azıcık kustu ikikere oda suydu hani bazen bizlerede olur ya öyle.bişeyi yoktur değil mi Allah korusun.
noluyo kıızz kime kızdın yine :uhm:adını andığım bir belasın sen!!!!!!!!!
okuduğum anda verdiğim tepki aynen şuydu "aaaaaaaaaaaa"bugün doğana pirinç,kabak,patates ve havuçtan oluşan bir sebze çorbası yaptım süzgeçten geçirdim posasını cam rendede tek tek ezdim.bayağı ezdim tekrar geçirdim tekrar ezdim.3.kaşıktan sonra eliyle tabağa bir vurdu ne anakucağı ne üst baş hiçbişey kalmadı anakucağının kılıfınıda dün yıkamıştım bütün emekler boşa gitti yiyemediğinemi etrafın battığınamı yanayım
aman su haftasonlarından nefrt etmeye başladım artık kocam hep mesaiye kalıyo bnde uyus oluyom ve hp kavga ediyoz canımda sıkkın ablamın kızı zatüre olmuş doktor başlangıç demiş bi dünya iğne ilaç tedaviye başlamışlar
slm kızlar nasılsınız uğrayamaıyorum buraya faceden takip eder oldum onu bile zorla herkes iyidir inşallah
bi derdim varki sormayın serhan biberonu da terk etmeye hazırlanıyor zaten iki gündür zoraki alıyodu bugün hiç emmedi uyuyo uykusunda veriyorum aç aslında ama emmiyo deli etti beni off off kaşık mamalarını lüplüyo ama biberonu istemiyo
ve çok kısa uyuyo sadece 10 15dk yıprattı beni 1 haftada neyse iftar hazırlığı yapmam lazım öpüyorum hepinizi canlarımopuyorumnanaktan
yaaa sinir oluyorum kızlar siz yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz oldu diyorum dolaba koyuyorum kaşığı sokunca sıvılaşıyor.yani bende mi bir sorun var.pınar ın kutu sütünyle yapıyorum mama kavanozuna bir çaykaşığı maya çalıyorum yok.siz nasıl yapıyorsunuz??
Benim kızım 80 cc ile doyuyo:))
Günaydııın
Sabahları kalkıp işe gelmesi gün gittikçe zorlaşıyor benim içinKuzucukla oynamak varken milletin kahrını çekiyoruz, eskiden işe kariyer diyerek gelirdim şimdi kahır çektiğimi düşünerek geliyorum ooooffff of, bir de ben cuma günü ilk adet olayını yaşadım ve hafta sonu bi ara kan kaybından gidiciyim herhalde diye düşündüm, doğumdan sonra 40 gün toplansa bu kadar gelmemişti, ayrıca bu kansızlık unutkanlığıma unutkanlık ekledi, yakında kocamı yolda görsem tanımıycam 2 dk öncesini bile hatırlamıyorum.
Doruk bebeğe bak hele cicide yaparmış
Cokoprens ben hala adet olamadım çok rahatsızım bu durumdan yaa ayrıca unutkanlık bende de mevcut cümle kuramıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?