2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bebek milleti çok numaracı yaaaa kaydirigubbakcemile3 bu kadar kendilerini sevdirmek için uğraşmasalar çekilmezler zaten, Kerem de sabahları ilk uyandığında ben suratına bakıp gülümsediğim an gülmeye başlıyor ya benim bittiğim an o an oluyor :dance: gerçek aşk buymuş...

bosnacim gecmis olsun.....ins tez zamanda sagligina kavusur yavrucagin..........

arkadaslar size bisey sorucam sizin kuzulariniz gunde kac saat uyuyor gunduzleri yani...tesekkur ederim simdiden cvplariniz icin....

Doruk bebeğe bak hele cicide yaparmış

Cokoprens ben hala adet olamadım çok rahatsızım bu durumdan yaa ayrıca unutkanlık bende de mevcut cümle kuramıyorum resmen

Doruk pek bi cilveli oldu valla Pınar teyzesi :)

Valla ne olacak böyle bilmiyorum ben yine demir hapına başlıyacağım, işim çıkıp mutfağa gitmesem ocaktakileri de unutuyorum birgün evi yakacağım :kedi:

Ben de unutuyorum, bu sabah laptopı bırakıp öyle çıktım evden.
Yolun yarısında aklıma geldi.
Demir eksikliğim de yok, noluyu ? :)

Çok tatlılar çok..
Sabah ilk karşılaşmaya hastayım ben de...
Ahhhh deyip gülmeye başlıyor önce.. Muhabbet ilerleyince gerinme ve tepinme... Her sabah yeniden doğuyorum onun gülümsemesiyle :)

bosnacim gecmis olsun.....ins tez zamanda sagligina kavusur yavrucagin..........

arkadaslar size bisey sorucam sizin kuzulariniz gunde kac saat uyuyor gunduzleri yani...tesekkur ederim simdiden cvplariniz icin....

Çok teşekkür ederim.

Doruk, günde 2 ya da 3 defa, toplamda en fazla 3,5 saat falan uyuyor. Bazen günü 2 saat uykuyla kapadığı da oluyor.

Milupa'nın sitesine bakıyorum şimdi...
Bir sürü çorba, gece öğünü vb. tarifi var.
Hemen hepsinin içinde bebek sütü, kavanoz mama ya da kaşık maması da var.
Bunlardan yapıp vermek mantıklı mı, yoksa bebeğe saçma bi damak tadı mı kazandırır bilemedim.
Gerçi bizim verdiğimiz sebze çorbalarının da tadı çok kötü, saman gibi...

herkese selamlarrrr..
dün erken uyuyacaktım sözde yatakta döndüm durdum 12eye doğruydu uyuyabildim.. cery erken yatmanın acısını gece 3.30da uyanıp 4,30a kadar wızırdanmakla çıkardı.. şimdi kahwaltısını 4,5 kaşık yedi zorla we uyuyor... minadex aldım portakallı wermeye başladım 3 gündür, 1 hafta sonunda görülür bakalım etki edecek mi göreceğiz

günaydın kızlar herkese iyi haftalar bu hfta harika olucak çünkü oğluşumla 4 tam gün geçiricem doktorumu değiştirdim ve yeni doktorumu çok beğendim çok ilgiliydi mama tarifleri verdi bebeğe nasıl yemek yedireceğimi öğretti demir eksikliği çıktı damla verdi devit 3 kullanıyordum değiştirdi içinde a ve c vitamini de olan bişi verdi birde kafasının şeklini beğenmedi bir beyin cerrahının takip etmesini istedi bişi olmazmış sadece estetik açıdan dedi aslında bence çok güzel oğlumun kafası zaten bana göre bööle tatlı bi bebek daha yok dünyada:kedi:

kocam bayramda cafe pub ın açılışiını yapıo 2.gün.. oysa ben 2,3 gün bi yerlere kaçarız demiştim:umursamaz: bayramda hergün gibi geçecek eminim..

Dr. söylediklerini paylaşır mısın?benim kızda sırt üstü yattığından kafası yamuk.

Minadex ne?
Doruk'un uykuları da sapıttı.
5 kere mi ne kalktı gece, oyun istiyor.
En son 6'da uyandı, ben çıkarken hala uyanıktı...
Bi de tok tutsun, uzun uyusun diye tahıllı muhallebi yedirdim akşam :))

günaydınnnnnn.....bayram haftasıııı....bebeklerimizle ilk bayramımızzzz...boshayallersmilezemuszemus

:lepi:
Ben bayramlık aldım oğlumaa kaydirigubbakcemile3

Doktorun içine sinmesi çok iyi olmuş, böyle memnun memnun devam edersiniz inşallah...

kocam bayramda cafe pub ın açılışiını yapıo 2.gün.. oysa ben 2,3 gün bi yerlere kaçarız demiştim:umursamaz: bayramda hergün gibi geçecek eminim..

Açılışa davetli miyiz?
Doruk hastalanınca gözüm korktu, vazgeçtim tatile gitmekten.
Gel beraber takılalım.

Dr. söylediklerini paylaşır mısın?benim kızda sırt üstü yattığından kafası yamuk.

benim oğlumda hiç sırt üstü yatamıyo o yüzden kafası yanlardan basık öne arkaya biraz şişik bebeklerin kafa kemikleri birbirinden açık olur zamanla birleşirmiş aradaki boşluklar da bizim bıngıldak dediğimiz şeylermiş yanlar daha nce kapanırmış fakat bende vaktinden de önce kapanmaya başlamış beyinde açık bulduğu yere doğru büyürmüş kapanmadan düzeltmek mümkünmüş ama kapandıktan sonra bişey yapılamazmış herhangi bir zeka sorunu olmaz sadece estetik açıdan sorun olur dedi o yüzden bir beyin cerrahı takip etsin henüz müdahale edilecek bişey yok ama kontrol altında olursa iyi olur dedi işte bööle

mrb annişler napıyonuz doktordan geldik çok ii durumumuz 7.330 kilo boyumuz 69 cm aşılar tamam gelişim ii çok sevindirik oldum ii bakmışım yaneeeee bebişlerinizle bol bol konuşun her şeyi anlatın tanıtın doktormuz öle dedei ben zaten yapıyomm 10 gün sonra yine gitcem ultrason çekilcek ve kan sayımı yapılcak ek gıdaları artır ver yiyebildiğini yesin kıymaya başla dedi ben başlamıştım zatensempatiksalakcinni şimdilik böyle bizden

Benim kızım 80 cc ile doyuyo:))
sık besliyosundur..

GENELDE 2 YA DA NADİREN 3 UYKU UYUYOR... TOPLAMDA 4 SAAT ORTALAMA BAZEN 5TE OLUYO

selam canlar hepinize.ALP KUZUM saat 5:30 da başladı mesaiye.
YOĞURT TARİFİ VEREN ARKADAŞLAR SAĞOLUN BİRDE DEDİĞİNİZ GÜNLÜK SÜTLERLE DENEYEYİM.

BURCU VE PINAR sağolun canlar.BURCU doruk paşamın iyi olmasına sevindim.
bende oğluma ve kendime bayramlık aldım:lepi:bu arada tartıda 60 ın azıck altına inmişim çok mutlu oldumzemuszemus

kızlar birşey soracağım.ben ALP E şöyle bir menü uyguladım ek gıdaya başladığımdan beri.sabah 12-12:30 gibi meyve püresi veriyorum.öğlen bişey yok akşamüstü 5-6 gibi yoğurt veriyorum yada bazen çorba.sonrada gece geç yattığından 22:00 gibi muhallebi yada kendi sütüme ezdiğim cicibebe.nasıl sizce???bir öğün daha koyup öğlenleri mesela çorba versem mi yoksa iyi mi???tabii bu aralarda sürekli beni emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…