- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.541
Hislerime tercüman olmuşsun...
Benim kariyer derdim uzun süre önce bitmişti zaten bu şirkette, artık sadece zorunluluktan geliyorum. Çalışma şeklimse, salla başını al maaşını :) Bir de bu sabah Doruk uyanıp minicik elleriyle cici yapıp boynuma sarılmasın mı...:asigim:
Doruk bebeğe bak hele cicide yaparmış
Cokoprens ben hala adet olamadım çok rahatsızım bu durumdan yaa ayrıca unutkanlık bende de mevcut cümle kuramıyorum resmen
Valla ne olacak böyle bilmiyorum ben yine demir hapına başlıyacağım, işim çıkıp mutfağa gitmesem ocaktakileri de unutuyorum birgün evi yakacağım :kedi:
Bu bebek milleti çok numaracı yaaaa kaydirigubbakcemile3 bu kadar kendilerini sevdirmek için uğraşmasalar çekilmezler zaten, Kerem de sabahları ilk uyandığında ben suratına bakıp gülümsediğim an gülmeye başlıyor ya benim bittiğim an o an oluyor :dance: gerçek aşk buymuş...
bosnacim gecmis olsun.....ins tez zamanda sagligina kavusur yavrucagin..........
arkadaslar size bisey sorucam sizin kuzulariniz gunde kac saat uyuyor gunduzleri yani...tesekkur ederim simdiden cvplariniz icin....
bosnacim gecmis olsun.....ins tez zamanda sagligina kavusur yavrucagin..........
arkadaslar size bisey sorucam sizin kuzulariniz gunde kac saat uyuyor gunduzleri yani...tesekkur ederim simdiden cvplariniz icin....
kocam bayramda cafe pub ın açılışiını yapıo 2.gün.. oysa ben 2,3 gün bi yerlere kaçarız demiştim:umursamaz: bayramda hergün gibi geçecek eminim..
günaydın kızlar herkese iyi haftalar bu hfta harika olucak çünkü oğluşumla 4 tam gün geçiricem doktorumu değiştirdim ve yeni doktorumu çok beğendim çok ilgiliydi mama tarifleri verdi bebeğe nasıl yemek yedireceğimi öğretti demir eksikliği çıktı damla verdi devit 3 kullanıyordum değiştirdi içinde a ve c vitamini de olan bişi verdi birde kafasının şeklini beğenmedi bir beyin cerrahının takip etmesini istedi bişi olmazmış sadece estetik açıdan dedi aslında bence çok güzel oğlumun kafası zaten bana göre bööle tatlı bi bebek daha yok dünyada:kedi:
herkese selamlarrrr..
dün erken uyuyacaktım sözde yatakta döndüm durdum 12eye doğruydu uyuyabildim.. cery erken yatmanın acısını gece 3.30da uyanıp 4,30a kadar wızırdanmakla çıkardı.. şimdi kahwaltısını 4,5 kaşık yedi zorla we uyuyor... minadex aldım portakallı wermeye başladım 3 gündür, 1 hafta sonunda görülür bakalım etki edecek mi göreceğiz
günaydınnnnnn.....bayram haftasıııı....bebeklerimizle ilk bayramımızzzz...boshayallersmilezemuszemus
günaydın kızlar herkese iyi haftalar bu hfta harika olucak çünkü oğluşumla 4 tam gün geçiricem doktorumu değiştirdim ve yeni doktorumu çok beğendim çok ilgiliydi mama tarifleri verdi bebeğe nasıl yemek yedireceğimi öğretti demir eksikliği çıktı damla verdi devit 3 kullanıyordum değiştirdi içinde a ve c vitamini de olan bişi verdi birde kafasının şeklini beğenmedi bir beyin cerrahının takip etmesini istedi bişi olmazmış sadece estetik açıdan dedi aslında bence çok güzel oğlumun kafası zaten bana göre bööle tatlı bi bebek daha yok dünyada:kedi:
kocam bayramda cafe pub ın açılışiını yapıo 2.gün.. oysa ben 2,3 gün bi yerlere kaçarız demiştim:umursamaz: bayramda hergün gibi geçecek eminim..
Dr. söylediklerini paylaşır mısın?benim kızda sırt üstü yattığından kafası yamuk.
Minadex ne?
:lepi:
Ben bayramlık aldım oğlumaa kaydirigubbakcemile3
Doktorun içine sinmesi çok iyi olmuş, böyle memnun memnun devam edersiniz inşallah...
evet hafta sonu doktorun yönlendirmeleri sayesinde kendimi çok iyi ve güvenli hissettim insanın doktoruna güvenmesi çok önümli bi kez daha anladım bu arada itiraf ediyorum ben hamileyken kurba bayramında oğlumun ilk bayramlığını almıştım inşallah bu bayram giyecek delikafadulden:kedi:
sık besliyosundur..Benim kızım 80 cc ile doyuyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?