- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.561
mrb annişler napıyonuz doktordan geldik çok ii durumumuz 7.330 kilo boyumuz 69 cm aşılar tamam gelişim ii çok sevindirik oldum ii bakmışım yaneeeee bebişlerinizle bol bol konuşun her şeyi anlatın tanıtın doktormuz öle dedei ben zaten yapıyomm 10 gün sonra yine gitcem ultrason çekilcek ve kan sayımı yapılcak ek gıdaları artır ver yiyebildiğini yesin kıymaya başla dedi ben başlamıştım zatensempatiksalakcinni şimdilik böyle bizden
evet hafta sonu doktorun yönlendirmeleri sayesinde kendimi çok iyi ve güvenli hissettim insanın doktoruna güvenmesi çok önümli bi kez daha anladım bu arada itiraf ediyorum ben hamileyken kurba bayramında oğlumun ilk bayramlığını almıştım inşallah bu bayram giyecek delikafadulden:kedi:
selam canlar hepinize.ALP KUZUM saat 5:30 da başladı mesaiye.
YOĞURT TARİFİ VEREN ARKADAŞLAR SAĞOLUN BİRDE DEDİĞİNİZ GÜNLÜK SÜTLERLE DENEYEYİM.
BURCU VE PINAR sağolun canlar.BURCU doruk paşamın iyi olmasına sevindim.
bende oğluma ve kendime bayramlık aldım:lepi:bu arada tartıda 60 ın azıck altına inmişim çok mutlu oldumzemuszemus
kızlar birşey soracağım.ben ALP E şöyle bir menü uyguladım ek gıdaya başladığımdan beri.sabah 12-12:30 gibi meyve püresi veriyorum.öğlen bişey yok akşamüstü 5-6 gibi yoğurt veriyorum yada bazen çorba.sonrada gece geç yattığından 22:00 gibi muhallebi yada kendi sütüme ezdiğim cicibebe.nasıl sizce???bir öğün daha koyup öğlenleri mesela çorba versem mi yoksa iyi mi???tabii bu aralarda sürekli beni emiyor.
gelin walla herkes gelsin 10 eylül:)hihoyyytMinadex ne?
Doruk'un uykuları da sapıttı.
5 kere mi ne kalktı gece, oyun istiyor.
En son 6'da uyandı, ben çıkarken hala uyanıktı...
Bi de tok tutsun, uzun uyusun diye tahıllı muhallebi yedirdim akşam :))
:lepi:
Ben bayramlık aldım oğlumaa kaydirigubbakcemile3
Doktorun içine sinmesi çok iyi olmuş, böyle memnun memnun devam edersiniz inşallah...
Açılışa davetli miyiz?
Doruk hastalanınca gözüm korktu, vazgeçtim tatile gitmekten.
Gel beraber takılalım.
Minadex ne hasret?
Sağol Yazgım...
Hayırlı olsun Alp'imin ek gıdalara geçişiii :)
Bizim yeni doktor meyve saat 10 civarında, yani sabah ara öğünü olarak verdiriyor.
Öğlen sebze çorbası / püresi.
Akşam üzeri 16:00 gibi yoğurt.
Akşam 20:00 civarında da muhallebi.
Özellikle muhallebi çok geç vermemeye gayret et, uyuyacağı için hazımsızlık yapabilir dedi. Onun dışında saatlere sadık kalamayabilirsin uyku saatleri sebebiyle, sıralaman bu olsun dedi.
Bu arada benim sütüm çok azaldı, onu napacaz bilmiyorum :sm_confused:
al kızını kaç sende guclubacismile
gelin walla herkes gelsin 10 eylül:)hihoyyyt
minadex multi witamin canım içinde omega 3 flanda war iştah açıcı özelliğide war tabi.. bu sitede de hakkında çok iyi yorumlşar okudum kötü eleştiri hiç yok..
multiwitamin canım balık yağıda mewcut.. en iyi şurup bu araştırmalarıma göre..
bir de multi sanastol war ama o ithal bulamadım.. bu iyi gelirse dewam edeceğim.. americadan gelen teyzemde bu şurubu kullandıktan sonra kızının iştahının açıldığını söyledi..
sağol burcum.yaa eğer öğleye çorba verirsem bende menü ve sıralama aynı olacak.ama işte ben kararsız kaldım çok mu gelir bu defa beni emmezse diye.muhallebiyi geç veriyorum çünkü ALP EN ERKEN 23:00 te uyuyor ama olmadı 21:00 e çekeyim.süt konusuna gelince neden bilmem dün bugün benimde göğüsler fos haa yok değil çok şükürki var ama alışmışım ya fışkırmasına garip geliyor.
yyaa birde fazla yükleme yapıp çocuğu şişirmekte istemiyorum evet ben bir ara arayayım doktoru adam benim yüzünden numarasını değiştirecek yakındaYarasın zıp zıpıma :)
Valla ek gıdayı arttırdıkça anne sütü ile araları bozuluyor kanımca.
Haftasonu hep ek gıda verdim ben, anne sütünü epey az aldı, gece emdi işte.
Ama çok da yok ki zaten...
Sanırım bu aylarda bütün doktorlar aynı menüyü öneriyorlar ama sen kendi doktoruna bi danış istersen Yazgıcım.
Sütün hala yeterli ve besleyiciyse, ki inşallah öyledir, çok ek gıdaya gerek yoktur belki...
Selam kızlar
Geçmişe hızlıca bir göz attım, Bosnacım ve Yazcım, çook geçmiş olsun kuzulara..
Yaz bende Bosnaya katılıyorum, bizim doktorda aynı sıralama ile ek gıda önermişti ve muhallebiyi saat 20:00 a çek bence, çünkü bu saatten sonra hazımsızlık çekmemesi için sadece anne sütü yada devam sütü alması gerekiyor, yoksa gece uyuyamaz çocuk
Bosnacım, ben Milupanın sitesindeki tarifleri kendime göre uyguluyorum, kavanoz maması/püresi koymuyorum, evde kendim yapıyorum sebzeleri, istersen sanada tarifler verebilirim :)))
Şu sütüm azaldı/bitti takıntılarını bırakın artık arkadaşlar, çok şükür bu zamana kadar emzirdiniz, bizde oda olmadı hiç, bizi düşünüp teselli bulun, sütünüz azaldı ise gündüz ek gıda gece de sabaha kadar emzirir yine idare edersiniz, siz böyle yazdıkça benim içim parçalanıyor, mama ile takviyeli olarak 4 ay ancak emzirebildim yavrumu, bende üzülüyorum ama elden ne gelir..
Selam kızlar
Geçmişe hızlıca bir göz attım, Bosnacım ve Yazcım, çook geçmiş olsun kuzulara..
Yaz bende Bosnaya katılıyorum, bizim doktorda aynı sıralama ile ek gıda önermişti ve muhallebiyi saat 20:00 a çek bence, çünkü bu saatten sonra hazımsızlık çekmemesi için sadece anne sütü yada devam sütü alması gerekiyor, yoksa gece uyuyamaz çocuk
Bosnacım, ben Milupanın sitesindeki tarifleri kendime göre uyguluyorum, kavanoz maması/püresi koymuyorum, evde kendim yapıyorum sebzeleri, istersen sanada tarifler verebilirim :)))
Şu sütüm azaldı/bitti takıntılarını bırakın artık arkadaşlar, çok şükür bu zamana kadar emzirdiniz, bizde oda olmadı hiç, bizi düşünüp teselli bulun, sütünüz azaldı ise gündüz ek gıda gece de sabaha kadar emzirir yine idare edersiniz, siz böyle yazdıkça benim içim parçalanıyor, mama ile takviyeli olarak 4 ay ancak emzirebildim yavrumu, bende üzülüyorum ama elden ne gelir..
yani herkes günde 4 öğün veriyor demekki bunlar dışında mamaya devam ediyormusun ebrum gece falan mesela.yazgıı bizimde ögün sıramız;
sabah mama iki tane cicibebe ilaveli
ögle;meyve suyu yada püresi..
ögleden sonra ikindi sebze corbası..
akşam yogurt veya milupanın tahıllı bisküvili kaşık maması veya muhallebi..(muhallebi hiç vermedim artık başlıyorum )..
ben yerde oturuyordum kucağımdayken tutundu kalktı.bizimki diş kaşıyıcısını hiç kullanmıyor 3 tane var üçünüde ben sinirlenince dişliyorumsempatiksalakcinnio sehpaya kendimi cıktı yoksaaaa:1shok::1shok:
sehpanın altndaki surat ifadesine baaakkkk
o balıklı diş kaşıyıcısı aynısı bizde var hemide maviii:lepi:
yerim yerr...
adam çok yoğun çalışıyor hasretcim işi başından aşkınboshayallersmile.kuduruklar piri iş başında:)))
masanın altına nasılda girmiş öyle sıpa:))))
hep kudursun mu???sempatiksalakcinniakannehir:1shok:Eyy Alp kuzusu,
Senin o minik ellerini ayaklarını, yakalanınca suratında oluşan muzur ifadeyi, parlayan gözlerini yerim ben...
Son fotoğrafta Doruk'uma ne çok benziyorsun...
Maaşallah sana, Allahım nazardan saklasın, hep böyle enerjik ol, hep kudur, hep gül
yyaa birde fazla yükleme yapıp çocuğu şişirmekte istemiyorum evet ben bir ara arayayım doktoru adam benim yüzünden numarasını değiştirecek yakında
şimdi ALP e sebze çorabsı koydum ocağa havuç,patates,kabak ve pirinç.kabak ilk kez deniyorum ve ben kabağı hayatım boyunca ağzıma sürmedim hamileliğimde dahil buna babasıda yle inşaallah oğlum yer.
belkide bundan uyumuyor çocuğum dur bugün daha erken vereyim muhallebiyi.ne bileyim geç yatıyor ya bende o saate bırakıyordum.
simenaycım böyle söyleme bende üzülürüm şimdi olsun her çocuk annesütüyle büyümüyor ki bakma sen bana ben kafayı bozdum bu süt işi ile geçen günde söyledim ya öyle sıyırdımki yakında kendi yemeklerimizede katarsam şaşmamak lazımyerimseniben.
kızlar uzun kollu giysilere başladınızmııı???evim aslında 25 derece..
bi yaramazlıkta yagmur dan geliyoooo
]
merhaba anniş arkadaşlar....okuldan geldim,..
akşama kayınvalidemler var yemeğe..sonra onları terminale bırakcaz.bu bayram yoklar antalyaya gidiyorlar..o yüzden gelin bizde yiyin oradan gidersiniz dedim...
umarım herkes iyidir
yani herkes günde 4 öğün veriyor demekki bunlar dışında mamaya devam ediyormusun ebrum gece falan mesela.
ben yerde oturuyordum kucağımdayken tutundu kalktı.bizimki diş kaşıyıcısını hiç kullanmıyor 3 tane var üçünüde ben sinirlenince dişliyorumsempatiksalakcinni
adam çok yoğun çalışıyor hasretcim işi başından aşkınboshayallersmile.
valla mutfaktan bir geldim baktım orda dönerek giriyor alıştı oraya hep gitmek istiyor şimdi önüne engel koydum çarpmasın biryerini diye.
hep kudursun mu???sempatiksalakcinniakannehir:1shok:
ama ben?bana yazık değil mi?
sağol teyzesi a.s.zaten ruhları benziyor ya demekki tipte çekiyor birbirine.
o hep gülsün hep mutlu olsun onun acısı kederi beni bulsun ben onun için herşeye razıyım yeterki o hep mutlu olsun:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?