- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.581
yani herkes günde 4 öğün veriyor demekki bunlar dışında mamaya devam ediyormusun ebrum gece falan mesela.
EWET AŞKIM ARALARDA HEP MAMA...[/B]
ben yerde oturuyordum kucağımdayken tutundu kalktı.bizimki diş kaşıyıcısını hiç kullanmıyor 3 tane var üçünüde ben sinirlenince dişliyorumsempatiksalakcinni
HAHHAAYYYYYsırnaşık şey
sorma birtek sehpanın altına bişi sermedim benim sıpamda gidip gidip oraya giriyor kuduruk ya teyzesi ondan böle oluyorboshayallersmile.amannnnnn yerim ben o alp i......maşallah kuzuma....artık kocaman yerler bitti sehpaların altı kaldı dimii...
ben giydiryorum canım ki benim evimin içi 27 derece.ama kısakolluyla kolları soğuk oluyordu songünlerde bende uzun kolluya geçtim.gece altınada pijama giydiriyorum.kızlar uzun kollu giysilere başladınızmııı???evim aslında 25 derece..
evet çorbamız oldu tadını bilmem kokusu çok fena:bbo::1ninca:bakalım şimdi yedirmeye çalışacağım.Tatilde ben de kabak, fasulye falan koyucam, napacak bakalım.
Lezzetlendirecek bişiler koymak lazım, zira bu haliyle yenecek gibi değil...
Aralarda anne sütüne devam, istediği kadar verecekmişiz...
Kudursun kudursun...
Yeni doktor dedi ki, hareketli, kuduruk bebek mutlu ve sağlıklı bebektir.
O yüzden kudursunlar kudurabildikleri kadar...
Doruk daha ayakta duramıyor teyzesi, ruh ikizine yetişemedi bu konuda.
Kanımca ayağa kalkınca zıplamak gerektiğini sanıyor, o yüzden denge sağlamak gibi bi gayreti yok.
bi yaramazlıkta yagmur dan geliyoooo
]
Kızlar,
Kuzuların çorbalarına soğan koyamıyoruz di mi daha?
Sağol canımcım...
Valla tariflerini paylaşabilirsen çok sevinirim, ben çok şaşkınım, nerden başlayacağım neyi ne kadar vereceğim bir türlü karar veremiyorum.
Sütün azalmasına artık eskisi kadar takılmıyorum. Bunca strese ve çalışma temposuna rağmen 6 ayı bitirdik çok şükür. Napıcam bilmem derken, süt azaldı ya, nasıl besleyeceğimi bilmiyorum ben yaaa... Mesela gündüz ek gıda aralarından süt ya da mama vermeye gerek yok mu? Gece uyanınca sütle doyar mı? Doymazsa mama mı vericem? Napıcam, aydınlatın beni biriniz...
yazgıı bizimde ögün sıramız;
sabah mama iki tane cicibebe ilaveli
ögle;meyve suyu yada püresi..
ögleden sonra ikindi sebze corbası..
akşam yogurt veya milupanın tahıllı bisküvili kaşık maması veya muhallebi..(muhallebi hiç vermedim artık başlıyorum )..
kızlar uzun kollu giysilere başladınızmııı???evim aslında 25 derece..
sağol burcucum...
ben soğan koymuyorum.ama benim kız bize yaptığım çorbalardan bayıla bayıla yiyo..ona yaptığım tuzsuz ve salçasız çorbalardan yemiyo.nolcek böyle?
aralarda devam sütü veriyorsun değil mi? 6 aylık bebeğin en az 500 ml süt içmesi gerekir. Ayrıca bir yerde bence hatalısın yoğurt veya kaşık maması demişsin, yoğurdu muhakkak vermelisinlmaz:
hadi maşallah iklim prensese.Yerim ben o Alp'i, kuduruğum benim, Yazcım aynı İklim gibi var ya, benim kızda öyle, sehpaların masaların altında geziyor...
Bebeklerin çorbalarına soğan, bakla, patlıcan v.s. konmuyor aklınızda olaaaa... Birde mercimek 8.aydan itibaren veriliyor kızlar, gaz problemi yaparmış, hazmedemezmiş bebekler..
Ek gıda verirken gündüz aralarda mama yada anne sütüne devam..
Bu arada benim kızım aktif olarak emekliyor teyzeleri...
eziyor canımcım yaa ben hep onla yapıyorum.miktarı az olunca bir kenara topla öyle sok blendırı içine ancak öyle çekiyor.bende artık uzun kollu lara başlayım..
patates pirinç ve kabak corbası yaptım..
ya bunları tel hani şu plastik süzgecten gecirenler varmı..
ben blendrla eziorum ama pirincleri ezmiyo manyak şeyCADIARZU
Ben gündüz de işyerinde süt sağıyorum böylece gündüz 1 biberonda olsa anne sütü içmiş oluyor, gece de emziriyorum, ayrıca mesela dün pazardı ya evdeydim emzirdim hem de bayağı uzun uzun emdi yarım saat sonra kahvaltısını verdim ve gayet aç gibi yedi, yani artık sütün pek doyuruculuğu kalmamış.
Muhallebi yapmıyorum sizler yazdıkça dikkatimi çekti, akşam 9 gibi emzirip yatırıyorum 12de uyandırmadan 120 lik mamanın içine 1 tane cicibebe atıyorum ve onu içiriyorum en az 2 defa daha kalkıyor onlarda da emziriyorum, pirinç unu veya tahıllı mama katmak istemiyorum ki emmeye devam etsin, yanlış mı?
bende artık uzun kollu lara başlayım..
patates pirinç ve kabak corbası yaptım..
ya bunları tel hani şu plastik süzgecten gecirenler varmı..
ben blendrla eziorum ama pirincleri ezmiyo manyak şeyCADIARZU
Ebruuu, maşallah Yağmuruma, Mart bebekleri çok hareketli sanırım, hepsi birbirinden kuduruk..
İklim tek başına bir yerlere tutunup kalkıyor artık, emeklemeye başladı ki, bir an olsun yalnız bırakam ıyorum, her an ayağımın altında kendisi, yada bir bakıyorum bir yerleri karıştırıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?