- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.601
günaydınnnnnn.....bayram haftasıııı....bebeklerimizle ilk bayramımızzzz...boshayallersmilezemuszemus
mrb annişler napıyonuz doktordan geldik çok ii durumumuz 7.330 kilo boyumuz 69 cm aşılar tamam gelişim ii çok sevindirik oldum ii bakmışım yaneeeee bebişlerinizle bol bol konuşun her şeyi anlatın tanıtın doktormuz öle dedei ben zaten yapıyomm 10 gün sonra yine gitcem ultrason çekilcek ve kan sayımı yapılcak ek gıdaları artır ver yiyebildiğini yesin kıymaya başla dedi ben başlamıştım zatensempatiksalakcinni şimdilik böyle bizden
Bu arada benim kızım aktif olarak emekliyor teyzeleri...
ayy ne güzeeeeelll hihoyyyt :sm_cool: :teytey:
çok şükür Allah'ıma :Saruboceq:
8 yıldır kucağımız boş geziyoduk çok farklı olacak bu yıl boshayallersmile opuyorumnanaktan
maaşallah miraç'a
jale teyze çok tşk ederim bi sen gördün bende olan değişikliği annem buraya yazdı ama kimse görmemiş öptüm senia.s.a.s.
Teşekkürler Jalecim, emeklemesini bende dört gözle beklemiştim, bunun keyfi de ayrı oluyor doğrusu ama anne için çok daha zor günlerinde başlangıcı evet..
hadi hayırlı olsun canım darısı bizimkilerin başına
aferim bana maaşallah oğluma;
125 ml'lik kavanoza yoğurt mayalamıştım az önce hepsini yediği için oğluma maaşallah
kavanozu ters çevirdiğimde dökülmeyecek kadar sert bir yoğurt mayaladığım için de aferim banaaa
slm mart anneleri ben mayıs annesiyim daha önce gaz sorunumda tecrübeleriniden yararlanmıştım gene sorum var yardımcı olurmusunuzzz...
oğlum 4 aylık emmek istemyor gündüzleri..tüm tahlilleri yaptırdık şükürler olsun herşey temiz ama emmede sorun var..aranızda bu sorunu yaşayan oldu mu sütüm azalacak diye korkuyorum emzirmk istediğimde ağlıyoo hemde nasıll...dr m mama ver dedi bugün onu verdim ama ben beni bırakmasın istiyorummm...şimdiden teş.ler..
aynen benimki de böyle başladı. sakın pes etme. sadece uyjuda emiyordu. kucağımda bekliyordum acıkmasını. geceleri emiyordu onu da bıraktı. pompa aldım sağıp veriyorum. ilaç niyetine.sağmazsan bir süre sonra kesilir sütün. kolay gelsin.....
ceren iflahımı kuruttu bugün dudağımı burnumu yoldu saçlarımı kopardı.. bitmiş haldeyim azmanlıkta yüksek lisansını tamamladı((
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttt-tatlicadiarzu-
sabahtan beri5 dakika meme + 70cc mama+ 5 kaşık yoğurtla duruyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?