2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hıhh mart kedileri yine kudurdu yok anam yok bunlar yalnız bırakılmaya gelmiyo benim kudurukta yedi uyudu şimdi anneside aç aç bekliyo sabah da yiyemedim doktora götürdüm aşıya şimdi kalkıp atıştırayım artık kızlar ben çorbalarına falan bugüne kadar hep soğanda kattım azcık salçada koydum tuzda ekledim ha bartmadım ama bence soğan olsun antibiyotik yararlı biliyosunuz hem ne zararı var soğanın salçanın yicek konusunda ben biraz rahatım sizde takmayın bebişiniz neyi seviyosa yedirin

günaydınnnnnn.....bayram haftasıııı....bebeklerimizle ilk bayramımızzzz...boshayallersmilezemuszemus

ayy ne güzeeeeelll hihoyyyt :sm_cool: :teytey:
çok şükür Allah'ıma :Saruboceq:
8 yıldır kucağımız boş geziyoduk çok farklı olacak bu yıl boshayallersmile opuyorumnanaktan

maaşallah miraç'a

Bu arada benim kızım aktif olarak emekliyor teyzeleri...

ayy maaşallah yasemincim iklim'e ben de 4 gözle bekliyorum gerçi anne için çok zor bi dönem ama olsun çok şirin oluyolarr opuyorumnanaktan

ALP ve YAĞMUR yerim ben siziiii... ıccırırım kollarınızdan bacaklarınızdan

selam kızlar inş herkes iyidir bebişler büyüdü artık biz de 6 aymızı doldurduk benim sıpa 1 hafta önce emmeyi bıraktı maalesef. ek gıdaya epey alıştı şükür birde okula başladık malum bakıcısına kök söktürüyo oğlum kadın bırakıp kaçmasa bari diyorum çoooooooook yaramaz ufaklık.oğluma kahvaltılarda 3 çeşit meyve püresi 1 kaşık evde yaptığım peynir 3 tane bebe bisküvisi arada bir azcık yumurta sarısı karıştırıp veriyorum daha farklı neler koyuyosunuz biraz daha çeşitlendirmek istiyorum paylaşırsanız sevinirim

Teşekkürler Jalecim, emeklemesini bende dört gözle beklemiştim, bunun keyfi de ayrı oluyor doğrusu ama anne için çok daha zor günlerinde başlangıcı evet..

yerim ben seni yağmur....onun üstünde olman lazım altında değillllllllll...

simeney hayırlı olsun emeklemeniz...evet artık daha tehlikeliler....darısı bizlere..ben de biran evvel kucaktan insin istiyorum takibe razıyım..belim kopacak yakında...

Teşekkür ederiz teyzeler, darısı sizlere olsun, ama böyleside zor söyleyim, benimde aylardır belim kopuyordu kucakta taşımaktan ama yine de kucak istiyor arada..

aferim bana maaşallah oğluma;
125 ml'lik kavanoza yoğurt mayalamıştım az önce hepsini yediği için oğluma maaşallah
kavanozu ters çevirdiğimde dökülmeyecek kadar sert bir yoğurt mayaladığım için de aferim banaaa

slm mart anneleri ben mayıs annesiyim daha önce gaz sorunumda tecrübeleriniden yararlanmıştım gene sorum var yardımcı olurmusunuzzz...
oğlum 4 aylık emmek istemyor gündüzleri..tüm tahlilleri yaptırdık şükürler olsun herşey temiz ama emmede sorun var..aranızda bu sorunu yaşayan oldu mu sütüm azalacak diye korkuyorum emzirmk istediğimde ağlıyoo hemde nasıll...dr m mama ver dedi bugün onu verdim ama ben beni bırakmasın istiyorummm...şimdiden teş.ler..

aynen benimki de böyle başladı. sakın pes etme. sadece uyjuda emiyordu. kucağımda bekliyordum acıkmasını. geceleri emiyordu onu da bıraktı. pompa aldım sağıp veriyorum. ilaç niyetine.sağmazsan bir süre sonra kesilir sütün. kolay gelsin.....

kaç aylıkken başladı ek bişii vermezsem çatlıyo açlıktan ve sinirden hiçemmiyoo ne yapayımm

4 aylıktı. şimdi 6 aylık oldu. zaten zayıftı mama takviyesi veriyordum.önce biberonu almıyordu. ona alışınca da memeyi bıraktı

ceren iflahımı kuruttu bugün dudağımı burnumu yoldu saçlarımı kopardı.. bitmiş haldeyim azmanlıkta yüksek lisansını tamamladı((

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttt-tatlicadiarzu-

Vay vay vaaayyyy, Cery' ye de bak sennn, işin zor bacım bu kızla, hoş benimkinin de aşağı kalır yanı yok, benimde saçımı yoluyo hınzır İklim, saçımı doğumdan beri hiç açık bırakamadım, hep toplamak zorunda kaldım, İklim koparmasın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…