2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba sema sen kaç haftalık hamilesin?
banada yapmadı kan testi doktor.

ben 11 hafta 3 günlük hamileyim gecen cumartesi yaptı bana neden kan almadı merak etmiyor değilim açıkçası ya bide ben bişi sorcam size bana göre 11 hafta 3günlük doktor ultrosonda 12 haftalık gözüküyo dedi imkansız yani böle olması şaştım kaldım

Emelcim, geçen hafta yaptırdım ben ikili testi, ultrasondan ense kalınlığını ölçtü önce doktor, sonuç 1,6 mm. çıktı, 3 den yukarısı tehlikeli oluyormuş, birde kan verdim, kanda da bazı değerlere bakacaklar, ikili test bundan ibaret canım.

teşekkürler anneler cevaplar için :)

Günaydın anne adayları;
Yarın ben gidicem bakalım dr ve sizler içinde sorarım ben özel hastaneye gidiyorum ve ssklı olan hastalara % 2,5-5 arası indirim yapıyorlar bende 11 haftalık 4 günlük olucam şimdi ikili testin fiyatını hastaneye tlf açarak öğrendim ssklı olduğumu da belirttim 61 TL olduğunu söylediler

sema öyle olanlar var merak etme bende 1 hafta sonra gideceğim söylerim ne kadarlık göründüğünü

sağol canım umarım ense kalınlığına bakması yeterli olur ve inşallah bir sorun çıkmaz

sağol canım hayırlı sonuçlar sanada

Günaydın kızlarrrr,
Halen bulantı ilacı kullanan benden başka var mı merak ettim...Ben dramamin kullanıyorum, sizin durum ne?

Canımcım günaydın, bana da önce Dramamine verdiler hiçbir faydasını görmedim, şimdi Zofer adında bir ilaç kullanıyorum, doktorum bulantın olduğu sürece içebilirsin dedi, benim bulantılarım çok şiddetliydi, şimdi çok şükür ilaç sayesinde iyyim.

Günaydın herkese hayırlı cumalar kızlar..
Geçmişi okudum bitirdim çok şükür...
ben ilk kalp atışlarını duymaya gittiğimde 5+4'tü..Doktor 6 haftalık dedi..Sanırım yarım haftadan sonrasını yuvarlıyolar mı ne
offf yaaa bende biran önce gitmek istiyorum ense kalınlığına baktırmak istiyorum..Of sıkıldım beklemektennnn...ama benim yaklaşık 2 hafta sonraaa

Semahamit, canım benim ki de öyle, şu an 12 haftalık ama ultraonda 13+5 görünüyor, olabilir böyle şeyler, takma kafana, önemli olan bebişlerin sağlıklı olması...

ben bu gün kendimi pek iyi hissetmiyorum..sabah tost almaya gittim kızın biri geldi deli gibi grip ben kaçıyorum o üstüme geliyo ben kaçıyorum o gittiğim yere geliyo deli etti beni...
iş yerine geldim portakal suyu içtim bi bardak şimdi halsizim midem ayakta bide öksürüyorum grip olup yatarsam o kızı bulup saçını başını yolucam...

Dilacım, geçmiş olsun canım, benimde en çok korkutuğum şeylerden biri grip olma, ama düşündüm de biz tedirgin olup kaçtıkça bizi bulur, fazla da takıntı yapmayalım bence, tedbirimizi alalım elbette ama korkarak ta yaşamayalım yani, bir söz vardır ya, sakınan göze çöp batar diye, başıma gelecek diye korkarak yaşıyorum bende valla..

tatlım ben normaldede senede bir kere grip olurdum.başkaları gibi nazlı değilimdir mesela millet kışın hep grip olur ben sadece bir kez olurum ama benimki çok ağır geçer bir hafta hastaneye taşınırım ondan korktum şimdi ilaçta içemem valla allah korusun bütün hamişleri bulaşıcı hastalıklar uzak dursun...

günaydın kızlar bugün inanın çok mutluyum bebeğimi gördüm çok sevinçliyim kıpır kıpırdı miniğim herşey çok normal dedi doktor 14 ünde ikili tarama testimiz olcak allahım herkesin yardımcısı olsun :Saruboceq:
arkadaşlar sağlık ocağına aşı içen giden varmı ilk aşı ne zaman yapılıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…