2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhh be saatlerdir deniyorum özledim ben sizleri alısmısım cok aktif olamasamda bu canavardan arada takılıyodum yinede... benim derdim cok büyük kızlar benim cadı baykuş (kaynananm) delirdi iyice kafayı bana taktı.bugünm tam evden cıktım karsı karsıya geldik bana baktı egeye baktı kafasını cevirdi gitti anne dedim hiç oralı olmadı kocamı aradım annen bana bunu yaptı die .. oda annesini aramıs aysegülde bana öyle yapıyo diyomjus catlak .su an ititbariyle umrumda değil ama akıl verin bana napayım.ne zaman öle yapmısım dedim görmemeiş olabilirm seslenmişmi dedim cvp veremiyo kocam .gecimsiz karı kardeş hanımları biitti bana sardı

şükürler olsun yaaaa günaydın arkadaşlar çok kötü iki gün geçirdim ömrüm gitti resmen oğluşum iki kere düştü bi dün bi önceki gün düştüğü an çok ağladı ama kol bacakları kontrol ettim bişey yok dikkat kaybı kusma gibi bi şikayetimizde olmadı hastaneye götürüp perişan etmek istemedim kuzumu bişey yoktur dimi nolur beni bi rahatlatın elim ayağım tutmuyor iki gündür

günaydın kızlar dün görüşedik ösledim valla yok canım bişeyi doktur bende düşürdüm 1 ay kadar önce çok ağladı ama anladım ki acıdan değil korkudan ağlıyolar en çok ben doktora götürdüm hemen adam film falan hiç bişi istemedi mıncıkladı oynadı baktı tepkiler nomal 24 saat izle dedi çok kusarsa tazlikli kusarsa gözler kayarsa baygın gibi olursa getir yok sa bişicik olmaz dedi korkma yani

geçmişe şööle bi baktım alp ne tatli bişisin sen ööle yaramaz bıdık çok kıskandım bende yaramazlık fotoları çekicem ben evhamlı anne yaramazlık anında foto çekmek yerine anın da müdahale ediyorum nası değişicem bendelikafadulden
bu arada bi soğan konusu geçmiş doktoruma sordum ben çorbalara 1 yaprak soğan koyuyorum fakat haşlandıktan sonra çıkarıyorum yani sadece suyundan faydalanıyorum püreye geçmiyor , son gittiğim ve memnun kaldığım doktorumun bslenme önerisi sabah 08:00 kahvaltı maması içine çeyrek umurta sarısı (ben milupa kullanıyorum) 12:00 sebze çorbası 16:00 yoğurt,1 kaşık pekmezle karıştırılır arzuya göre 1 meyvenin püresi eklenir özellikle yoğurtla pekmezi karıştır dedi (sanırım hasret buna benzer bişi veriyodu ceri'ye) 18:00 pirinç unu vbebek sütüyle muhallebi bunada arzuya göre meyve püresi eklenebilir birde ara pirinç unu yerine irmik kullanın dedi oğlum saat 22:00 de yatıyor bende 21:00 de bebek sütü 22:00 de meme ve gece 3 kere yine bebek sütü veriyorum sütüm varsa meme veriyom listem bu NOT: bebeği tahıllara alıştırmak için çorbasına irmik ve şehriye ile başlamak üzere yavaş yavaş tahıl eklenmeli bööle umarım işinize yarar sevgiler

günaydın annişler şoklardayım sabhın 7 sinde uyanan sincap hala uyuyo ben 7 de uyandım uykum açılsın dedim paşam kalkıcak kahvaltısını hazır edeyim yoğurdunu mayalayayım dedim ama yukkk inadıma uyudu yaaa yicem poposunu
kepkaravana kusura bakma ismini bilmediğim için öyle yazdım ben ek gıdaya erken başlamıştım ve yemeklik soğn hep bıraktım bebişimn çorbalarına falan ne bilem eskilere göre gidiyorum aman onu vermiyim aman bunu vermiyim demiyorum allah ne nasip ederse veriyorum çok şükür sorunda yaşanmadı evet yoğurdu kesinlikle pekmezli ver ben hep öyle yaptım çorbalarına pirinç irmik arpa şehriye kat güzel oluyo

günaydııııııııınn kuzumun güzel teyzeleri ve tatlı arkadaşları hepinizi öpüyoruz oğlumla
bugün arefe olduğu için eşim öğlen gelecek işten ve biz herzamanki mekanımız KIRIKKALE' ye doğru yola çıkcaz bu bayram ailemsiz geçecek mafoldumben umarım taşındıklarına biran bile pişman olmazlar
fırında şuan haşhaşlı tatlının keki var cokacimcoook 2 tepsi yapıyorum kayınvalideme eminim çok sevinecek bu duruma kaydirigubbakcemile5 bu kez değişik bişey olsun dedim

korkma yurdanurcum Allah korusun bişey olsaydı anlaşılırdı zaten... çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın bi daha yaşatmasın aynı korkuyu :Saruboceq: Arda'da düştü bi kez bilirim yani o hissi

amaaan sende onu görmezden gel.yaptığı tavrın bu kadar önemsendiğini düşünürse en ufak şeyde yine bunu yapar.bunların tek çaresi iplememek.seni üzmesine izin verme.sen onu üz.(ne kadar kötüyüm yaa)klava:
kontrol etmişsin işte canım bişey olmaz.hem bunlar yürümeye başlayınca ohoo ne kadar çok düşüyolar.benim kuzenim hep kafası mor gezerdi.şimdi 6 yaşında bomba gibi bi çocuk.:lepi:

ya benim canavar oğlum hiçbişey yemiyo.çok iştahsız.ne memeyi düzgün emiyo ne de yaptıklarıma ağzını açıyorum.valla bi amuda kalkmadığım kaldı mama yedirirken

ya aslında bişi ocağından değil bizde ööle büyüdük gayet te büyüğüm yani ama hani doktor dedi bende ööle yapıyorum paylaşıyım dedim akidişlerle yoksa az mı inek sütü içtim gayet büyük bi insanım şimdi boyum da 1,72 yani bişi olmamış işe bile yaramış bu arada adım esin

ya benim canavar oğlum hiçbişey yemiyo.çok iştahsız.ne memeyi düzgün emiyo ne de yaptıklarıma ağzını açıyorum.valla bi amuda kalkmadığım kaldı mama yedirirken

son günlerde benimkide öyle dişe veriyorum zorlama dedi ktor zorlamıyorum aslında kilosunu az buluyorlar ama sıcaklar diş hepsi etken toparlar dedi seninki de ööledir ben artık düşünmüyorum yoksa günde 10 kez evi arayıp yedi mi ne kadar yedi demekten iş apamaz oldum

canlarım günaydınnnnn merveemir yazadıkların için tşk ederim iplemeyecem tabiki o zaman daha kuduruyo ..neyse bugün cok güzel bi gün kardeşim geliyo ist dan haziran sonunda görüşmüştük en son :Ç(( eşiyle birlikte annemlere sürpriz yapacaklar :))))) bizde bayramda kusadsındayız yarın yolculuk var :)))

bu bizim miniklerimizle ilk bayramımız :)))))) herkesin bayramını kutluyorum nice güzel bayramlara

hasret nilüfer ve ebru açamıyomuş kk'yı niden acaba :uhm: ve burası bu kadar sakin olduğuna göre daha açamayan çok kişi var

BİKAÇ KİŞİYİ DAHA EKLİCEM UMARIM KABUL EDERLER DUYURUUUUU FACEDE SİN TURUNÇ GÜL BENİM GÖRÜNCE KİM BU YAA DEMEYİNlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…