2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkes öyle demek.neyseçok kafaya takmıyım.düzelirler inşallah.
evet yaa ilk bayramları.ben de birazda çıkkıp oğluşuma bayramlık alıcamsengözlerimebaksanab

gecmiş olsun canoo inan bu kötü eneyimi herkes bi defada olsa yaşıyo maaleseff
ALLAH korusun yavrularımızı
..

kırıkkale niye aşkım kayınvaldik mi var???
eline saglık valla ayıptr süülemesi iki tepsi tatlı actım hemide baklava..hemide beeeeeeeennn..hemide elime saglık..
cokacimcoook

napıonus bacılar.ben koydeyım hala.buradanda kocamın memlekete coruma gececegız.sanırım salı gunu ıst da oluruz.ozledınızmı benı anda

yagmur uyanır şimdi..
ananeye bırakıp carsıya gececem kocişle..
bişeyler bakayım kendime
heryer vıgırcık gibi ..
kızımın teyzesi gelcek ist buldan yarın..mutluyum..opuyorumnanaktan

selam millet ben de geldim inşallah uğrayacağım artık sık sık nasılsınız görüşmeyeli :)

amanın nihayet düzelmiş site..özledim sizi kızlar..2 gündür giremiyordum .bi bakayım kızlara dedim bugün.site kapı duvar....nabersiniz bakalım?

paylaşım için teşekkürler.şahsen benim işime yaradı.bizde yeni yeni beslenme düzeni kuruyoruz...senin isim neydi canım?

hiç korkma.asya da 3 kez düştü.hemde birinde üstüne konsol kapağı düştü.o şoku yeni atlatmışken ertesi günde karyoladan düştü.kafası kocaman şişti..çok kötü 2 gündü..çok korkmuştu yavrum.ama şükürki bişey olmadı...kusma,hareketlerinde yavaşlama olmadığı sürece sorun olmuyo...

canlarım özledim sizi be :2:

eymen kudurukluğa devam modunda...

cuma gecesi tatil için yola çıkıyoruz aydına hoş eymenle ne denli tatil yapacağım tırı vırı :))

1 hafta yokum beni özleyin e miii

Hepinizin bayramı mübarek olsun bıdıklarınızı ve sizi kocamaaaaaan öpüyoruz eymen uşağumla...

kızlar dün oğluşumun 6 aylık aşılarını yaptırdık 1 yaşına kadar aşısı yok dediler ama aşı kartında 8. ayında işaretler var anlayamadım size ne söylendi

Güzel annişler ve onların birbirinden güzel bebikleri bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum...Hepinizi çoook öpüyorum...

iyi bayramlar güzel mart anneleri ve onların tatlı bebekleri
kuzularımızla ilk bayramımız ne mutlu bizlere Rabbim bu güzellikleri hediye etti

tüm mart annelerinin ve bebiklerinin bayramını kutlarım RABBİM nice nice bayramlara kavuşmamızı nasip etsin inşALLAH....

iyi bayramlar güzel anneler ve melekleri bebişlerle ilk bayramınız kutlu olsun nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan

herksese şeker gibi tatlı bebişleriyle nice şeker tadında bayramalr geçirmeniz dileğiyle bayramınız kutlu olsuuunnnn....zemuszemus

BU BAYRAM ANNEYİZyasakkelime

GÜZEL ANNELR VE BALDAN TATLI YAVRULAR:
HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.NİCE GÜZEL BAYRAMLAR GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE.......a.s.

Kızlar merhaba...Benim şu anda sat 4 Nisan ama her an mart annesi olabilirim:))) Hayırlısı bakalım...

Sizlere birşey danışmak istiyorum : 2li test iki aşamada oluyor ya; ultrason ve kan tahlilleri..Kan tahlilini AÇ karna mı veriyoruz??? Cevaplarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…