- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.661
Ben 2011 mart topiğine yazmaya çalıştım ama ters gidiyor bu gece herşeyTecrübeli annelerin topiğine düşüvermişim:) Acemiliğimi anne adaylığının heyecanına verin arkadaşlar :)))
senin adına ve bebegin adına cok cok sevindigimi biliosun dimii:))canlarım hepini çok özlüyorum,burada olan herşeyi de,sakın negir doğum yaptı burayı bıraktı diye düşünmeyin,bişliyorsunuz ki çok zor günler geçirdik ama Allahıma çok şükür oılsunki evliliğimiz adına herşey düzelmiş durumda o eski aşklı ve heyecanlı günlere döndük çok şükür,tek soprun eşim istanbuldaki işinden ayrılıp antalyaya gelip iş n bulması ama en geç ocağa kadar istanbulda annesinmin yanında kalıp dönücek şu an da antalyadayız eşim ben ve kızçem evimizdeyiz ve çok güzel günler geçiriyoruz,eşim yarınn istanbula geri dönüyor,bayram tatili bittiben ve kızçem antalyada kendiş evimizde kalıcaz bunu ben işstedim eşimde sen nasıl istersen öyle olsun ben arada kaçar gelirim siz mutlu huzurlu olur,yeter çok sıkıntı çektin artık daha fazla üzülmeni istemiyorum sen ne istersen arkasındayım dedi,yani bizden böyle evimde henüğz internet yok uzun süreder olmıcak,ek masraf yapmak istemiyorum,kardeşlerimin tükkana geldikçe bakarım artık,bu arada bugün zeynoyu denize spoktuk çok sevdi,gülaya ne olmuş ya boşanmış mı anlamadım Allah yardımcısı olsun işnşallah hepinizi kucak dolusu hatta fazlası öpüyorum hepinizin bayramı mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?