- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.681
kk yı protesto ediyorum ne bu ya günlerdir bağlanamıyorum alla alla yyaaaaaaaaaaa
hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum ben olayları kısaca özetliyeyim..
üsküdarda bi ew bakmıştık daha önce söz etmiştim bahçesi güzel kendisi döt kadar olan bi ew:) cengiz tutturdu illa burası olsun bahçesi çok güzel die.. gitti baktı okeyledi beni götürdü bende başka şansım olmadığından (aslında seçenek çok ama cengo bey buraya tutuldu) bnde caymasın die tamam dedim.. emlakçının tanıdığı banka war we kredi kesin çıkar dedi.. yarın başwuruyoruz we akşama doğru okeylenecek! dükkanı satmıyoruz küçük bi dükkana taşınıyoruz yine ben duruyorum öğlene kdar cengiz öğleden itibaren ben duruyorum kızıma da annm bakacak bazen yanımada getirir.. dükkan müsait olursa bnde getiriim bazı günler..
borcu rahatlatana kadar ses çıkarmicam 3 yıllıkk çekioruz.. amacımız 1 yılda bitirmek.. bakalım hayırlısı olsun ekim ayındada taşınacağız içinde mülk sahibi oturuyor.. o ekim gibi çıkacak.. böyle işte
bayramın ilk günü gezdik diğer günler dükkandaydık..
dua edin benim için bi ewi aldırayım sonra dükkandada durmicam zamanla onunda çaresine bakacağım!!!!
Canım ben 2 ay aradım, benim açımdan bakarsan bakıcı çok zor bulunuyor. Eğer 1000 TL ve üzeri verebiliyor olsaydım kolayca bulabilirdim ama ben 1000 TL verebilecek durumda değildim. Allah yardımcın olsun.tüm mart annelerine iyi bayramlar
bende mart annesiyim 6 aylık bebişim var daha öncede birkaç kere yazmıştım bu topikte size birşey danışmak istiyorum acil bakıcıya ihtiyacım var aklıma gelen heryolu denedim ama hala bir bakıcı bulamadım sizden fikir almak istedim en acilinden bakıcı bulmak için napabilirim sizce bide şu yabancı bakıcılar hakkında ne düşünüyorsunuz sağolun şimdiden
kk yı protesto ediyorum ne bu ya günlerdir bağlanamıyorum alla alla yyaaaaaaaaaaa
hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum ben olayları kısaca özetliyeyim..
üsküdarda bi ew bakmıştık daha önce söz etmiştim bahçesi güzel kendisi döt kadar olan bi ew:) cengiz tutturdu illa burası olsun bahçesi çok güzel die.. gitti baktı okeyledi beni götürdü bende başka şansım olmadığından (aslında seçenek çok ama cengo bey buraya tutuldu) bnde caymasın die tamam dedim.. emlakçının tanıdığı banka war we kredi kesin çıkar dedi.. yarın başwuruyoruz we akşama doğru okeylenecek! dükkanı satmıyoruz küçük bi dükkana taşınıyoruz yine ben duruyorum öğlene kdar cengiz öğleden itibaren ben duruyorum kızıma da annm bakacak bazen yanımada getirir.. dükkan müsait olursa bnde getiriim bazı günler..
borcu rahatlatana kadar ses çıkarmicam 3 yıllıkk çekioruz.. amacımız 1 yılda bitirmek.. bakalım hayırlısı olsun ekim ayındada taşınacağız içinde mülk sahibi oturuyor.. o ekim gibi çıkacak.. böyle işte
bayramın ilk günü gezdik diğer günler dükkandaydık..
dua edin benim için bi ewi aldırayım sonra dükkandada durmicam zamanla onunda çaresine bakacağım!!!!
canlarım hepini çok özlüyorum,burada olan herşeyi de,sakın negir doğum yaptı burayı bıraktı diye düşünmeyin,bişliyorsunuz ki çok zor günler geçirdik ama Allahıma çok şükür oılsunki evliliğimiz adına herşey düzelmiş durumda o eski aşklı ve heyecanlı günlere döndük çok şükür,tek soprun eşim istanbuldaki işinden ayrılıp antalyaya gelip iş n bulması ama en geç ocağa kadar istanbulda annesinmin yanında kalıp dönücek şu an da antalyadayız eşim ben ve kızçem evimizdeyiz ve çok güzel günler geçiriyoruz,eşim yarınn istanbula geri dönüyor,bayram tatili bittiben ve kızçem antalyada kendiş evimizde kalıcaz bunu ben işstedim eşimde sen nasıl istersen öyle olsun ben arada kaçar gelirim siz mutlu huzurlu olur,yeter çok sıkıntı çektin artık daha fazla üzülmeni istemiyorum sen ne istersen arkasındayım dedi,yani bizden böyle evimde henüğz internet yok uzun süreder olmıcak,ek masraf yapmak istemiyorum,kardeşlerimin tükkana geldikçe bakarım artık,bu arada bugün zeynoyu denize spoktuk çok sevdi,gülaya ne olmuş ya boşanmış mı anlamadım Allah yardımcısı olsun işnşallah hepinizi kucak dolusu hatta fazlası öpüyorum hepinizin bayramı mübarek olsun
güzel ama çok yorucu geçen bayramın arkasından herkese günaydın, keremcik için bayramın 2. günü yarım yaş günü kutlaması yaptık pasta kestik :) 3. gün kız kardeşimi evlendirdik bizim ailenin son gelini de evden çıktı :) herşey iyiydi güzeldi ama kerem dün gece sürekli çok ağlayarak uyandı ve hep yanımda yattı zaten bütün gün mızmızdı, sebebini anlayamadım çok uykusuzum
günaydın arkadaşlar...of off ek gıdaya geçtik güya ama oğlum yemio yaaaçok üzülüyorum ne biberon ne kaşıkla hiç bi şekilde yemio sadece emmek istiyo napıcamı şaşırdım sizin bebişlerde yadırgqasımı ek gıdayı başlarda napmalıyım ne olur bi fikir verin.. bazen fazlamı zorluyorum diorum kendime şaşırdım kaldım kendi eline ekmek tarzı şeyler verdiğmde diş kaşıma bahanesi ile kemiriyo o kadar umarım çabuk alışır yoksa ben deliricem
günaydın arkadaşlar...of off ek gıdaya geçtik güya ama oğlum yemio yaaaçok üzülüyorum ne biberon ne kaşıkla hiç bi şekilde yemio sadece emmek istiyo napıcamı şaşırdım sizin bebişlerde yadırgqasımı ek gıdayı başlarda napmalıyım ne olur bi fikir verin.. bazen fazlamı zorluyorum diorum kendime şaşırdım kaldım kendi eline ekmek tarzı şeyler verdiğmde diş kaşıma bahanesi ile kemiriyo o kadar umarım çabuk alışır yoksa ben deliricem
selam millet :) geçmiş bayramınız mübarek olsun. uzun zamandır giremiyordum nihayet daimi olarak döndüm sahalara zemuszemus face de sizleri bulmaya çalışıyorum herkesi tanımak zor oluyor ama çabalıyorum hqberiniz olsun.
ben de yaklaşık bir aydır ek gıda vermeye çalışıyorum ama herşeyi beğenmiyor katı olan hiç birşeyi yutmayı denemiyor, tek bir pirinç tanesini bile tükürüyor, muhallebiyi sevdirmeye çalışıyorum ülker goglynin içine pekmez karıştırdım zor da olsa yiyor şimdi bir de normal pirinç unu alıp vanilya koydum içine belki onu daha çok sever haftaya okul açılıyor artık birşeyler yemesi lazım babası nasıl bakacak sonra bilemiyorum
burcu mültecilerden kurtulmana çok sewindim artık yoklar değil mi?
canlarım güzel dilekleriniz için sağolun.. şu an ewrakları hazırlıyorum mlakçı bankaya sunacak öğleden sonra.. krediyi eşimin üzerine çekeceğiz kartal daki ew tapusu onun adına.. we sanırım o başwuracağı için ewde mecburen onun üzerine oluyormuş bu durum canımı sıktısempatiksalakcinni benim üzerime olacak die konuşmuştuk.. bu konuda bilgisi olan war mı????
selam millet :) geçmiş bayramınız mübarek olsun. uzun zamandır giremiyordum nihayet daimi olarak döndüm sahalara zemuszemus face de sizleri bulmaya çalışıyorum herkesi tanımak zor oluyor ama çabalıyorum hqberiniz olsun.
ben de yaklaşık bir aydır ek gıda vermeye çalışıyorum ama herşeyi beğenmiyor katı olan hiç birşeyi yutmayı denemiyor, tek bir pirinç tanesini bile tükürüyor, muhallebiyi sevdirmeye çalışıyorum ülker goglynin içine pekmez karıştırdım zor da olsa yiyor şimdi bir de normal pirinç unu alıp vanilya koydum içine belki onu daha çok sever haftaya okul açılıyor artık birşeyler yemesi lazım babası nasıl bakacak sonra bilemiyorum
kızlar fazla sorun edip üstüne giderseniz yemek saatlerini işkenceye çewirirsiniz annemin cerende bunu başardığı gibi.. neyse ki ceren bir iki mızırdandıktan osnra kabul ediyor sewiyor çünkü bişeyler yemeyi bayramda cengizin halasına gittik kahwaltısını ewde yemedi ortda denedim ortdada yemedi mercimek çorbası wardı.. bende 2,3 kaşık wereyim dedim bizim kahwaltıya ağzını açmayan kız 1,5 kase acılı süzme mercimek içtiguclubacismiledelikafadulden we şöyle ki ceren ewde pişen yemeği daha çok sewiyorboshayallersmile
açken deneyin ek gıdayı oyunlar oynatarak şarkı söleyip komiklikler yaparak yedirmeye çalışın zamanla alışırlar inşallah..
Kızlar merhaba...Benim şu anda sat 4 Nisan ama her an mart annesi olabilirim:))) Hayırlısı bakalım...
Sizlere birşey danışmak istiyorum : 2li test iki aşamada oluyor ya; ultrason ve kan tahlilleri..Kan tahlilini AÇ karna mı veriyoruz??? Cevaplarsanız çok sevinirim
merhaba kızlar...bayramda köydeydik...benden 1 yaş küçük teyzem evlendi...baya yorucuydu ama güzel bir düğün oldu...
bakıcımız da bugün başladı.şu an asya yı uyutuyo.bakalım inşallah iyi olur...
aylin gözünüz aydın.allah mutlu etsin
hasretcim hadi bakalım hayırlı olsun.çok sevindim adına..inşallah istediğin gibi olur herşey.hakettin sen..
merhaba anneler;
bugün iş başı yaptım aklım kızımda şuana kadar bir sorun yok bakalım herşey yolunda 1 haftaya yakın ev ve üzerine bayram derken burayla ilgilenemedim herkes iyidir umarım
Günaydın herkese,
Koca 5 günlük tatilde bilgisayarı açacak 5 dakikam olmadı.
Geçmiş bayramınız kutlu olsun, güzellikler getirsin...
HASRET, çok sevindim ev işinin hallolmasına. Allah gönlüne göre versin...
ESRİN, ek gıdalara geçişiniz hayırlı olsun, yarasın Esin kuzuma...
AYLİN, kızkardeşini tebrik ederim, Allah mesut etsin.
AYFER, Allah kolaylık versin, inşallah sen de Hilalim de çabucak alışırsınız...
Biz burdaydık bayramda, Doruk'un rota olayından sonra ben bi yer gitmeye cesaret edemedim, tekrarlar diye korktum. Hava da güzel değildi zaten, biraz gezdik biraz evde takıldık. Evdeki cadılar gittiği için kafam dinlendi, ama işe dönmek zor oldu tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?