- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.701
kk yı protesto ediyorum ne bu ya günlerdir bağlanamıyorum alla alla yyaaaaaaaaaaa
hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum ben olayları kısaca özetliyeyim..
üsküdarda bi ew bakmıştık daha önce söz etmiştim bahçesi güzel kendisi döt kadar olan bi ew:) cengiz tutturdu illa burası olsun bahçesi çok güzel die.. gitti baktı okeyledi beni götürdü bende başka şansım olmadığından (aslında seçenek çok ama cengo bey buraya tutuldu) bnde caymasın die tamam dedim.. emlakçının tanıdığı banka war we kredi kesin çıkar dedi.. yarın başwuruyoruz we akşama doğru okeylenecek! dükkanı satmıyoruz küçük bi dükkana taşınıyoruz yine ben duruyorum öğlene kdar cengiz öğleden itibaren ben duruyorum kızıma da annm bakacak bazen yanımada getirir.. dükkan müsait olursa bnde getiriim bazı günler..
borcu rahatlatana kadar ses çıkarmicam 3 yıllıkk çekioruz.. amacımız 1 yılda bitirmek.. bakalım hayırlısı olsun ekim ayındada taşınacağız içinde mülk sahibi oturuyor.. o ekim gibi çıkacak.. böyle işte
bayramın ilk günü gezdik diğer günler dükkandaydık..
dua edin benim için bi ewi aldırayım sonra dükkandada durmicam zamanla onunda çaresine bakacağım!!!!
canlarım güzel dilekleriniz için sağolun.. şu an ewrakları hazırlıyorum mlakçı bankaya sunacak öğleden sonra.. krediyi eşimin üzerine çekeceğiz kartal daki ew tapusu onun adına.. we sanırım o başwuracağı için ewde mecburen onun üzerine oluyormuş bu durum canımı sıktısempatiksalakcinni benim üzerime olacak die konuşmuştuk.. bu konuda bilgisi olan war mı????
canım ayıptır söölemesi ben gayrimenkul değerleme uzmanıyım yani bu kredi işleri benden sorulur eğer 1 yılda bitirmeyi planlıyorsanız 3 yıllık çekmeyin faiz oranını düşürmek üzere bankayla pazarlık edin eğer ödeyemezseniz o zaman gider revize edersiniz
evet müşterek tapuya kredi çıkmıyor maalesef ancak aile konutu şerhi koydurabilmen gerek tapudanyinede banka kabul etmiyebiliyo
ooo süper!
napalım peki ne önerirsin akbanktan çekiyoruz 80000e tamamlicaz altıları bozulacak bugün falan henüz elimzde olan nakiti bilmiyoruz.. biz 45000kredi çekeriz die hesapladık 45000ide ne olur ne olmaz en düşük miktara endekslenelim dedik.. 1433 ödeyeceğiz aylık 36ay fazla olursa 2taksit falan öder
çabucak bitiririz dedik böyle olunca faiz düşmüyor mu ki?
:sinifsinif:ne etmek lazım tapu onun adına çıkacak ertesi gün gidip benim üstüme dewredebilirmi? we yine aynı tapu masraflarını karşılamk zorunda kalırmıyız?
günaydın kızlar özledim siziii face de beni kabul eden arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim :1hug: geçmişe şööle bi göz attım çoğunlukla iyi bir bayrm olmuş benim için harika bir bayramdı tüm bayramı olumla yüzerek ve onayarak geçirdim hayat güzel dünya güzel yaniiihihoyyyt
bu arada hasret evlendikten sonra edinilen tüm mallar ortak yani tapunun kimin adına olduğunun çok bi önemi yok senden habersiz satmasını istemiyorsan kredi ödendiği sürece zaten ipotekli olduğundan satamaz kredi biter bitez de aile konutu şerhi koydurursan yine senden habersiz satamaz
banada yolladınmı arkadaşlık? özlemmiydi?
Yok ondan değil.. Biraz inat meselesi ailesi dükkanı artabaları falan benim üzerime yapmasına acaip kilit oluyolar bu ewde olsaydı onlara süper olacaktı, oturacaklardı yerine babası bi kere arabadan dükandan nolacak taşınmaz olması önemli falan diyodu gıcık etti beni! Ayriyetten annemde tutturmuş durumda dükkanı motoru arabayı yapıo biri kaza yapsa hapse gireceksin, vergi ödemese yarın bi gün bişey olsa seni tutuklarlar hadi ewide yapsın görelim dio deli ediyo beni! Ortak diorum bişey olmaz ne alaka anlamıyo.. Bende benim üzerime olsun istiyorum ne bilim işte öyle bi takıntı..
Bayağı bir düğün varmış. Teyzeni de Allah mutlu etsin. Bakıcınızla da inşallah iyi gider işleri.
Doruk rota virüsü mü oldu haberim bile yok çok geçmiş olsun. Rota aşısı yaptırmamış mıydınız? Evdekilerden kurtulduğun için gözün aydın inşallah kocan gelecek sene sana verdiği sözü hatırlarda gelmelerine müsade etmez.
Canım benimki de pek keyifli yemiyordu açken verdim o zaman alıyor. Sadece kaşıkla veriyorum ek gıdaları tamamen püre ya da sıvı şekilde doktor öyle başla zamanla pütür miktarını artırırsın dedi. Ben zorlamıyorum. Hergün vermeyi deniyorum ama aldığı kadar istemiyorsa kaldırıyorum.
ALLAHIM ÇOK ÖZLEDİM SİZİopuyorumnanaktan
bayramı özetleyeyim.gezdik tozduk,yattık kalktık ALP kudurdu herzamanki gibi öyle işte.yanlız oğluma minnetarım el öpmeye gittiğimiz yerlerde öyle bağırdı öyle yaramzlık yaptıki kimse bize uzun oturmamız için ısrar etmedi bizde 5-10 dk görünüp kaçabildikzemuszemus
HASRETİM inşaallah olacak bu iş hadi hayırlısıopuyorumnanaktan.
BURCUCUM mülteciler kampı bitirmiş çok sevindim seni şikayet mi çokta dokundu zaten pehh.
AYFERCİM işe başlamış canım Allah yardımcın olsun.
yaa Alp te evdeki yemeklere bayılıyor.dün domatesli tarhana çorbası yaptım çok sevdi.bende veriyorum açıkcası abartmadan.
Milupa'nın kaşık mamalarını deneyebilirsin belki...
ne karmaşık işler yaaaşimdi canım olay şu bazı bankalar vade arttıkça faiz oranını arttırıyor bildiğim kadarıyla şu anda en düşük faiz iş bankasında evin değeri 80 000 ise ki bunu benim meslektaş belirler size 60 000 tl kredi çekme şansı verirler şimdi hesabınızı bankaya gidip görevli memurla çözün deyin ki biz 1 yılda geri ödersek faiz oranı ne olur taksit ne olur 3 yılda ödersek ne olur 1 yıl diye başlayın eğer ödemede sıkıntı olursa revize edip 3 yıla çevirebilirsiniz ama bunu da önceden konuşun sonra size keyfi bir faiz oranı dayatmasınlar revize edersem kaçtan olur deyin
face de arkadaşlık gönderdim esin bnm adım, hmm anladım evet bu biraz özel bi durummuş ama maalesef kredi onun adına ise tapu da onun adına olacak başka yolu yok
Kızlar merhabaaa iyi baYRMALR OLMUŞTUR umarım
bizde annemlerin ve kayınvaldemlerin yanına gittik 3 gün orda 4 gün orda derken biraz yorucu geçti şimdi ewi toparlıyorum kuzucuğumun üst dişleri geliyor sanırım sürekli mızmız bagırıyor herşeyi deliler gibi ıssırıyor.jel kullandınız mı faydasını gördünüz mü. dişleri curutuyormuş die duydum ama aslı warmı bilmiyorum memnun kalanınız warsa hemen alcam bebeğim çok zorlanıyor. altlar çok kolay gelmişti ama üstler maf etti
doktora gittik 6.5 kiloyuz:))
doktorumuz biraz rahar biri allahtan yogurda allerjimiz warmış sırtı sürekli fısır fısır kalkıyordu baktı allerjisi war dedi verme dedi. kızımda çok seviyordu mahrum kalcak yawrucum.
doktorda ewde yağtıgı hareketlerin yarısını bile yapmadı ama doktorumuz bu kadar harekete ve kakaya(6 kez yağpıyor) gene iyi dedi boyu 71 santimmiş boyununz uzadıgı için gelişiyorsunuz boyda uzamasa bi problem olabilirdi doymuo diyebilirdim dedi. bagırsaklarımızı düzeltici ilaç werdi. kilosuna takılma rahat ol kızın iyi dedi. ek gıdayada çok binme süte dedi. kaşık mama werip gece emzirmemezlik yapma dedi. böyle işte.
biraz kilo alsak iyi olcak ya 6.5. çok az. bide boyu uzun olunca çiroz oluo iicene yarum benim.
şey sorcaktım ben organik meyveli tahıllı püre veriyorum onun içine bisküvi ezsem kahvaltı gibi olur muki. pekmezli bişileri nasıl verebilirim formül mamasız bi şekilde:S
umarım sizlerde iyisinizdir.
hasret ew almanıza çok sewindim inşş en kısa zamanda ödersiniz bıcırık küçükken ew almak en mantıklısı allah herkese nasip etsin..
banada yolladınmı arkadaşlık? özlemmiydi?
yok ondan değil.. biraz inat meselesi ailesi dükkanı artabaları falan benim üzerime yapmasına acaip kilit oluyolar bu ewde olsaydı onlara süper olacaktı, oturacaklardı yerine babası bi kere arabadan dükandan nolacak taşınmaz olması önemli falan diyodu gıcık etti beni! ayriyetten annemde tutturmuş durumda dükkanı motoru arabayı yapıo biri kaza yapsa hapse gireceksin, vergi ödemese yarın bi gün bişey olsa seni tutuklarlar hadi ewide yapsın görelim dio deli ediyo beni! ortak diorum bişey olmaz ne alaka anlamıyo.. bende benim üzerime olsun istiyorum ne bilim işte öyle bi takıntı..
biz de cuma gideceğiz.baalım bizim çirozda durumlar ne.sağlıklı olsunlar da artık kiloya takılmıyorum benkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?