- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.721
Hepinize teşekkür ediyorum canlarım
Sizleri çok özledim KK sorun olmuş galiba
Burcu size çok geçmiş olsun ve gözün aydın canım
Hasret hadi hayırlısı canım
Yazgı bayramınızın güzel geçmesine sevindim
İşe başladım aklım kızımda ama bir sorun yok şimdilik uyumuş uyanmış oyun oynuyormuş babası da işe gitmeden önce görmüş babasını görünce başlamış gülmeye ayaklarını çırpmaya başlamış iyiyiz yani....
ben mama vermek istemiyorum ya garip bir antipatim var mamalara evde ne varsa onu yesin istiyorum o yüzden sıkıntım
biz de cuma gideceğiz.baalım bizim çirozda durumlar ne.sağlıklı olsunlar da artık kiloya takılmıyorum benkaydirigubbakcemile5
herkese merhaba:)a.s.
uzun zamandır giremedim yine..herkes iyidir umarım..
eşim hala gelmedi az kaldı ama..annemler geldi gitti.ama oğluşumla bayramı yalnız gecirdik..
özgür ün alt iki dişi de patladı görünüyor bile artık gülünce:) sırada üstler var sanırım 2 gündür cok huysuzz
size söylemiştim ya italya ya gidebiliriz diye eşimin calışma koşulları cok ağır olacağı için vazgectik tabi benim kociş tekrar caymazsa cünkü en az 5 kere karar değiştirdi..
bu arada oğluşum tam bir sokak cocuğu oldu günde en az 2 kez sokaktayız.caddeye cıkıp arabaları seyrediyoruz yoksa durmuyor evde..bir de ek gıda da çok sorun yaşıyorum kızlar ağzını bir kilitliyor hiç bişey veremiyorum.zorlamadım hiç ama canım sıkılıyor işi gücü meme..
amma biriktirmişim ben de:))
selammmmopuyorumnanaktan
güzel bi bayramdı..ablacımm geldi istanbul dan enişteyle...
bugün YAGMUR un hem aşısı hem dr kontrolü var..16:00 dan sonra..
yagmur iyice oda oda gezmeye başladı ..konr-trol edemiyorum..
bu arada babannesi bi künye hediye etti torununna..:jeyyar:bugün getircek eşim merak ettim dogrusu isim yazdrmış arkalı önlü..
temzlik yapıorum ev kalktı gidiyo gecmişe bakamadım umarım herke iidr..
yaa bu hafta ALP İN AŞISI VAR hemde birkerede 4 tane.3 iğne bir ağızdan.yuhh dedim hepsini bir defada vurdurmayacağım ama.yazık günah yaa bir defada 4 tane küçücük daha bu bebekler 4 aşı ne demek.
ALP artık çok fena...eline istemediği bişey verdiğimde fırlatıyor,dişler zorluyor sürekli benim babasının burnunu çenesini nereyi tutarsa ısırıyor.yemek istemediğinde kaşığa bir vuruyor heryer püre,çorba oluyor.kalabalığı sevmiyor.kalabalıktayken herkes susana kadar bağırıyor,sustuklarında oda susuyor.daha neler neler kuduruktu şimdi birde psikopat oldusempatiksalakcinni:asigim:
ya dükkan senin üzerineyse niye konut kredisi çekemiyosun sen çekebilmen gerekmiyor mu? bilmiyorumkismile
aman canım yaptırma hepsini aynıgün tabii yazık ya bu ülkenin acaip yönetmeliklerinden biri işte... karsta insan hergün sağlık ocağına gidemezmiş karda kışta we türkiyenin heryerinde aynı yönetmelik uygulanıyor e tabi nolur ki başbakana sorsan büyüyünce unuturlar der:umursamaz: geçer!!!!!yaa bu hafta ALP İN AŞISI VAR hemde birkerede 4 tane.3 iğne bir ağızdan.yuhh dedim hepsini bir defada vurdurmayacağım ama.yazık günah yaa bir defada 4 tane küçücük daha bu bebekler 4 aşı ne demek.
ALP artık çok fena...eline istemediği bişey verdiğimde fırlatıyor,dişler zorluyor sürekli benim babasının burnunu çenesini nereyi tutarsa ısırıyor.yemek istemediğinde kaşığa bir vuruyor heryer püre,çorba oluyor.kalabalığı sevmiyor.kalabalıktayken herkes susana kadar bağırıyor,sustuklarında oda susuyor.daha neler neler kuduruktu şimdi birde psikopat oldusempatiksalakcinni:asigim:
Ebru,
Rüyamda seni ve Yağmur'u gördüm, hayırdır inşallah.
Biz seninle komşuymuşuz, sen Yağmur'u bana bırakmışsın, ben de evin içinde kaybetmişim, bavulun içinden çıktı en son.
Uyandığımda ter içindeydim, titriyordum :)
Biz de aşılarımızı olamadık daha, rota yüzünden ertelendi.
Bu hafta olucaz, artık herşeyi anlıyorlar, nasıl olacak bilmiyorum.
Kalabalığı sevmemek, ele vurup kaşıktakileri etrafa saçmak, sinirlenince avaz avaz bağırmak Doruk'ta da mevcut. En son dün akşam sırma saçlarına muhallebi döktürdü, soluğu banyoda aldık. Herşeyi ağzına sokuyor, ağzına girmeyenlere sinirleniyor, fırlatıp atıyor. Bazen gözüm korkuyor valla :)
Bu arada ağırlıklı ek gıdaya geçtiğimizden beri sürekli huzursuzum.
Yeteri kadar anne sütü alıyor mu, doğru besliyor muyum, vermem gerekenleri veriyor muyum, ahh mama vermesem, vay bu alerji yapar mı diye diye sıyırmak üzereyim.
delirmek üzereyim.....
oturtuyorum kaykılıp yatıveriyor ..
ağzına 1 kaşık corba koyamadım
tek başına durmuyor katıla katıla ağlıyor yalnız kalınca..wc de bile kapıda bırakıp bağıra cağıra sarkı söylüyorumm..
uyumuyor gündüz hala..
kucakta gezsin herşeyi ellesinn ..
kızlar nasıl başa cıkıcam çok yoruldum..
aman canım yaptırma hepsini aynıgün tabii yazık ya bu ülkenin acaip yönetmeliklerinden biri işte... karsta insan hergün sağlık ocağına gidemezmiş karda kışta we türkiyenin heryerinde aynı yönetmelik uygulanıyor e tabi nolur ki başbakana sorsan büyüyünce unuturlar der:umursamaz: geçer!!!!!
ewet bu bebişlerin demekki hepsi aynı tepkileri weriyor ceryde öyle çığlık atıp bağırıyor sürekli sinirlenince kıplkırmızı oluyor kendini sıkıyor titretiyor.
iki tel saçı war onları yoluyo sinirlenince , kulağını çekiyo sonra ağlıyo... benim burnum we göz altımı yırttı sızım sızım sızlıyomafoldumben
bizimkide kaşığı döküyo hatta ağzındakileri suratıma püskürtüyo...
ayakta durmak istiyo, kndini arbadan salıncaktan heryerden atıyo...
suratımı bilgisayara çewirdiğimde bağırıyor we yalandan ağlıyor..
ıslak mendilleri emiyor elinden almak imkansız:sinifsinif: altını değiştirirken elimde olan ıslak mendili wermezsem kıyametler kopuyor gözlerinden yaşlar sel olup akıyor bnde mecbur weriorum ağzında suyu kuruyana kadar:çok üzgünüm: zararı olurmu bilmiyorum yaa alkolsüzler ama yinede esanslı işte ufff yaa tek başıma baş etmek imkansız oldu annem hemen hergün burda:1no2:
Ebru,
Biz seninle komşuymuşuz, sen Yağmur'u bana bırakmışsın, ben de evin içinde kaybetmişim, bavulun içinden çıktı en son.
Kalabalığı sevmemek, ele vurup kaşıktakileri etrafa saçmak, sinirlenince avaz avaz bağırmak Doruk'ta da mevcut. En son dün akşam sırma saçlarına muhallebi döktürdü, soluğu banyoda aldık. Herşeyi ağzına sokuyor, ağzına girmeyenlere sinirleniyor, fırlatıp atıyor. Bazen gözüm korkuyor valla :)
Yeteri kadar anne sütü alıyor mu, doğru besliyor muyum, vermem gerekenleri veriyor muyum, ahh mama vermesem, vay bu alerji yapar mı diye diye sıyırmak üzereyim.[/QUOT
Hepimiz yine aynı durumdayız demek ki, Kerem de bağıra çağıra kendi çapında bişeyler anlatıyor 2 aydır falan resmen anneeeee diyerek ağlıyor herkes şaşırıyor (tabi bilinçsizce),herşeyi ellemek istiyor,örtüyü çekiyor, oturmak istiyor ama oturtunca önce doğru düşüyor bu sefer yatırıyorum etinden et koparmışım gibi ağlamaya başlıyor,dün 3 te kahvaltı etti o saate kadar sadece 1 kere 90 lık mama yiyip çok az emdi, ben de biraz daha emsin diye acıkmasını bekledim ama baktım saat 3 oluyor ve hala emmiyor kahvaltısını verdim zorla da olsa yedi.
Bir de herkes aynı şeyi yapıyor şaşırıyorum, neden akşam muhallebi veriyorsunuz??? hem de su pirinç unu ve şekerle??? bu aydaki bebeklerin daha en az 3 yaşına gelene kadar süte ihtiyaçları var, anne sütü veremeyen arkadaşlar mama vermemek için direnmeyin allah aşkına o mamaların hepsi içeriği anne sütüne en yakın mamalar, mama firmalarına gıcık olabilirsiniz ama sonuçta o mama dediğiniz içeriği gayet zenginleştirilmiş süt tozu, ben 9da emzirip ayrıca 90 ya da 120 cc mamasını içirip yatırıyorum sonra 12 de tekrar 120 cc mama yapıp içine sadece zayıf kalmaması için 1 bisküvi atıp içiriyorum sonra da gece 2 defa emziriyorum.
valla ben saldım artık burcu düşünmekten kafayı sıyıracaktım yoksa doyuyor mu,bu yarar mı,ne versem acaba falan filan iştesempatiksalakcinniEbru,
Yeteri kadar anne sütü alıyor mu, doğru besliyor muyum, vermem gerekenleri veriyor muyum, ahh mama vermesem, vay bu alerji yapar mı diye diye sıyırmak üzereyim.
yaptırmayacağım kesin kararlıyım yazık oğlumu kevgire çevirecekleraman canım yaptırma hepsini aynıgün tabii yazık ya bu ülkenin acaip yönetmeliklerinden biri işte... karsta insan hergün sağlık ocağına gidemezmiş karda kışta we türkiyenin heryerinde aynı yönetmelik uygulanıyor e tabi nolur ki başbakana sorsan büyüyünce unuturlar der:umursamaz: geçer!!!!!
ewet bu bebişlerin demekki hepsi aynı tepkileri weriyor ceryde öyle çığlık atıp bağırıyor sürekli sinirlenince kıplkırmızı oluyor kendini sıkıyor titretiyor.
iki tel saçı war onları yoluyo sinirlenince , kulağını çekiyo sonra ağlıyo... benim burnum we göz altımı yırttı sızım sızım sızlıyomafoldumben
bizimkide kaşığı döküyo hatta ağzındakileri suratıma püskürtüyo...
ayakta durmak istiyo, kndini arbadan salıncaktan heryerden atıyo...
suratımı bilgisayara çewirdiğimde bağırıyor we yalandan ağlıyor..
ıslak mendilleri emiyor elinden almak imkansız:sinifsinif: altını değiştirirken elimde olan ıslak mendili wermezsem kıyametler kopuyor gözlerinden yaşlar sel olup akıyor bnde mecbur weriorum ağzında suyu kuruyana kadar:çok üzgünüm: zararı olurmu bilmiyorum yaa alkolsüzler ama yinede esanslı işte ufff yaa tek başıma baş etmek imkansız oldu annem hemen hergün burda:1no2:
Hepimiz yine aynı durumdayız demek ki, Kerem de bağıra çağıra kendi çapında bişeyler anlatıyor 2 aydır falan resmen anneeeee diyerek ağlıyor herkes şaşırıyor (tabi bilinçsizce),herşeyi ellemek istiyor,örtüyü çekiyor, oturmak istiyor ama oturtunca önce doğru düşüyor bu sefer yatırıyorum etinden et koparmışım gibi ağlamaya başlıyor,dün 3 te kahvaltı etti o saate kadar sadece 1 kere 90 lık mama yiyip çok az emdi, ben de biraz daha emsin diye acıkmasını bekledim ama baktım saat 3 oluyor ve hala emmiyor kahvaltısını verdim zorla da olsa yedi.
Bir de herkes aynı şeyi yapıyor şaşırıyorum, neden akşam muhallebi veriyorsunuz??? hem de su pirinç unu ve şekerle??? bu aydaki bebeklerin daha en az 3 yaşına gelene kadar süte ihtiyaçları var, anne sütü veremeyen arkadaşlar mama vermemek için direnmeyin allah aşkına o mamaların hepsi içeriği anne sütüne en yakın mamalar, mama firmalarına gıcık olabilirsiniz ama sonuçta o mama dediğiniz içeriği gayet zenginleştirilmiş süt tozu, ben 9da emzirip ayrıca 90 ya da 120 cc mamasını içirip yatırıyorum sonra 12 de tekrar 120 cc mama yapıp içine sadece zayıf kalmaması için 1 bisküvi atıp içiriyorum sonra da gece 2 defa emziriyorum.
Ebru,
burcuuu ALLAH hayırlara cıkarsın...
biraz önce ne düşündüm biliomusun tam üstüne denk geldi..uyuyo yagmur kapının ucundan bakıp cıkıorum arada yokluyorum..şöyle bi göz ucuyla baktım göremedim o iki saniyelik an bile kalbim tekledi vallahi yatagın en köşsine kedi gibi sıkışmış battaniyesinin içinee ..şöyle bi ohh cektim..ve bi an hırsız girse eve yagmur umu alıp götürse ben naapardımm ALLAH ım düşünmek bile istemiyorum..
demek bavulun içinden cıktı..hiç şasırmadım rüyada bile yaramazlık peşinde..hemen kayınvaldeme yorumlatayım cok iyi rüya yorumlar..
Demek ki bu aralar pek birşeyden memnun olmama, sürekli daha fazlasını isteme dönemleri. Oturtunca artık eskisi kadar devrilmiyor, ama bu sefer de düz duvara tırmanırcasına ayağa kalkmaya çalışıyor haspam. Sanki kalksa bişi yapacak :)
Ben muhallebi değil kaşık maması veriyorum aslında, mamaya karşı değilim.
Önce emziriyorum, sonra yarım ölçü kaşık maması veriyorum, üzerine de emebildiği kadar emziriyorum tekrar.
Kaşık mamasını versem de vermesem de yaklaşık aynı miktarda emiyor.
Ne yalan söyliyim, doktorlar karşı olsa da, ben hala gece her uyandığında emzirmeye devam ediyorum bu arada...
Sütüm daha ne kadar gelir bilmiyorum, geldiği kadar emsin bari napıyım...
ne karmaşık işler yaaabugün hallolur inşallah.. ewin değeri tapu üzerinde 130,000 yazıyo?
bana gelmedi sanırım??
o zamn krediyi benim adıma çekmem gerekiyo öyle mi? wergi lewhası fotokopsi we geçici wergi beyannamesi yeterli olur mu? we eşimin üzerine olan ailesinin ewini ben sunabilirmiyim kocam olarak?fisfisfis
burcuuu ALLAH hayırlara cıkarsın...
biraz önce ne düşündüm biliomusun tam üstüne denk geldi..uyuyo yagmur kapının ucundan bakıp cıkıorum arada yokluyorum..şöyle bi göz ucuyla baktım göremedim o iki saniyelik an bile kalbim tekledi vallahi yatagın en köşsine kedi gibi sıkışmış battaniyesinin içinee ..şöyle bi ohh cektim..ve bi an hırsız girse eve yagmur umu alıp götürse ben naapardımm ALLAH ım düşünmek bile istemiyorum..
demek bavulun içinden cıktı..hiç şasırmadım rüyada bile yaramazlık peşinde..hemen kayınvaldeme yorumlatayım cok iyi rüya yorumlar..
bende emz,riyorum her uyandığında.yani emzirmemek zaten doğru olur mu?sonuçta verince alıyor demekki midesi boş oluyor.aç mı yatsın çocuk?
İşler yavaş yavaş bulmaya başladı beni ilk gün sakin ama yine de sıkıntılar başlamadı bakalım...
Burası da çok sessiz hayırdır herkes nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?