2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya doktormu bırakmanı söyledi sen mi bıraktın? bende de kaşıntı yapıyor hafaya gideceğim doktora ben de o zaman bırakırım herhalde...

neslihan'cım bana doktorum burak dedi.kaşıntıdan dolayı idrarımı yaptığım yerde kanama başladı .progestan vajinal akıntı yaptığı için kaşınma oluyomuş bende kanama başlayınca bıraktırdı.kaşıntı içinde ketoral diye bi krem verdi o iyi geldi bana şuan çok rahatım.

Günaydın herkese :lepi:
ben de dün yaptırdım ikili testi...ense kalınlığı 0.7 çıktı doktor her şey çok güzel gelişimi normal endişelenecek bir şey yok dedi çok şükür hihoyyyt
kan ve idrar tahlili de istedi ama onların sonuçları 10 gün sonra çıkacak sanırım Ankara'ya yoluuyorlar kanı...hastaneye giriş 20 ultrason 30 tahlil 25 yani toplamda 75 tl oldu...özel de yaptırdım.ücret ödemeyen arkadaşlar ssklı mı...ssk çok daha fazla gideri karşılıyor...ben emekli sandığına bağlıyım ama sanırım hastaneden hastaneye de fark ediyor...

bu arada tahmini doğum tarihimiz yine değişti ama bu sefer kesin 12 Mart :CüvCüv:
bi de doktor kıza yatkın ama değişebilir henüz çok erken net görünmüyor dedi...eğer kızsa herkesi şaşırtıcaz delikafadulden herkes nedense oğlum olacağını düşünüyor ben de öyle tahmin ediyorum ama kız olmasını daha çok isterim....de yine boş oldu bu laflar sağlıklı ya çok şükür daha ne isterim :dance:

Canım çok geçmiş olsun...ama içini çürütme...kendini kötü hissetmen birazda psikolojik bence..bişeycik olmas korkma

korkma canım insanın bünyesi çok değişiyor cidden hamilelikte ben bir kez grip atlattım bile 2 günde geçti şükür yoksa ben de senin gibi senede bir olurum ama tam olurum ....bir şey olmaz Allahın izniyle....

ne güzel maşallah
ben gitmedim sağlık ocağına henüz ama 5. ayda sanırım ilk iğne....

Canım çok geçmiş olsun...ama içini çürütme...kendini kötü hissetmen birazda psikolojik bence..bişeycik olmas korkma

sağol canımmmmm..
birde akşam misafir vardı 11 e kadar oturmuşuz farketmedik normalde hemen uyurdum akşam biliyosunuz.
birazda uykusuzluk yordu herhalde neyseki bu gün cuma yarın dinlenicem.
kızlar ya zaman geçmiyo 8 eylül gelsede bende yazsam ikili testimin sonuçlarını...of
yok yok ben bugün psikopata bağladım...

korkma canım insanın bünyesi çok değişiyor cidden hamilelikte ben bir kez grip atlattım bile 2 günde geçti şükür yoksa ben de senin gibi senede bir olurum ama tam olurum ....bir şey olmaz Allahın izniyle....

sağol canım inşallahhh...
alışverişim geldi kıslar haftaya bişiler almaya çıkarım herhalde.artık pantolonlarım olmuyo.

Canım gözün aydın öncelikle, evet ben SSK lıyım, öezl hastaneye gidiyorum ve ikili test için hiç ücret ödemedim, ben muayene içinde ücret ödemiyorum.

ya cinsiyetlerden bahsetmişken, çin takvimini herkes duymuştur herhalde,
benim çin takvimine bakarsak kız olucak diyo..ama benim içime doğan erkek..Bu arada cinsiyeti belli olanlar bi çin takvimine baksın bakalım gerçekten doğrumu diyeee

%90 doğru çıkıyormuş

Canım gözün aydın öncelikle, evet ben SSK lıyım, öezl hastaneye gidiyorum ve ikili test için hiç ücret ödemedim, ben muayene içinde ücret ödemiyorum.

teşekkürler opuyorumnanaktan
ssklılar daha şanslı sanırım bu konuda...ama bebek söz konusu olunca insan hiç düşünmeden veriyo ki...daha neler vericez :)

sağol canım inş bizimde ikili tarama testlerimizde normal çıkar sıra onda hayırlısıyla inş ne güzel maşallah sizin herşeyiniz yolunda darısı başımıza:Saruboceq:
canım sen ikili tarama testini kaça yaptırdın biz ssk lıyız 50 dediler...

Dila geçmiş olsun
portakal suyunu kendinmi sıktın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…