- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.481
canım ya doktormu bırakmanı söyledi sen mi bıraktın? bende de kaşıntı yapıyor hafaya gideceğim doktora ben de o zaman bırakırım herhalde...
ben bu gün kendimi pek iyi hissetmiyorum..sabah tost almaya gittim kızın biri geldi deli gibi grip ben kaçıyorum o üstüme geliyo ben kaçıyorum o gittiğim yere geliyo deli etti beni...
iş yerine geldim portakal suyu içtim bi bardak şimdi halsizim midem ayakta bide öksürüyorum grip olup yatarsam o kızı bulup saçını başını yolucam...
ben bu gün kendimi pek iyi hissetmiyorum..sabah tost almaya gittim kızın biri geldi deli gibi grip ben kaçıyorum o üstüme geliyo ben kaçıyorum o gittiğim yere geliyo deli etti beni...
iş yerine geldim portakal suyu içtim bi bardak şimdi halsizim midem ayakta bide öksürüyorum grip olup yatarsam o kızı bulup saçını başını yolucam...
günaydın kızlar bugün inanın çok mutluyum bebeğimi gördüm çok sevinçliyim kıpır kıpırdı miniğim herşey çok normal dedi doktor 14 ünde ikili tarama testimiz olcak allahım herkesin yardımcısı olsun :Saruboceq:
arkadaşlar sağlık ocağına aşı içen giden varmı ilk aşı ne zaman yapılıyo?
Canım çok geçmiş olsun...ama içini çürütme...kendini kötü hissetmen birazda psikolojik bence..bişeycik olmas korkma
korkma canım insanın bünyesi çok değişiyor cidden hamilelikte ben bir kez grip atlattım bile 2 günde geçti şükür yoksa ben de senin gibi senede bir olurum ama tam olurum ....bir şey olmaz Allahın izniyle....
bende aranıza yeni katıldım 10+4 hamileyim sat 15 haziran, 22 mart'ta anne olcam inşallah
Günaydın herkese :lepi:
ben de dün yaptırdım ikili testi...ense kalınlığı 0.7 çıktı doktor her şey çok güzel gelişimi normal endişelenecek bir şey yok dediçok şükür hihoyyyt
kan ve idrar tahlili de istedi ama onların sonuçları 10 gün sonra çıkacak sanırım Ankara'ya yoluuyorlar kanı...hastaneye giriş 20 ultrason 30 tahlil 25 yani toplamda 75 tl oldu...özel de yaptırdım.ücret ödemeyen arkadaşlar ssklı mı...ssk çok daha fazla gideri karşılıyor...ben emekli sandığına bağlıyım ama sanırım hastaneden hastaneye de fark ediyor...
bende aranıza yeni katıldım 10+4 hamileyim sat 15 haziran, 22 mart'ta anne olcam inşallah
Canım gözün aydın öncelikle, evet ben SSK lıyım, öezl hastaneye gidiyorum ve ikili test için hiç ücret ödemedim, ben muayene içinde ücret ödemiyorum.
teşekkürler opuyorumnanaktan
ssklılar daha şanslı sanırım bu konuda...ama bebek söz konusu olunca insan hiç düşünmeden veriyo ki...daha neler vericez :)
korkma canım insanın bünyesi çok değişiyor cidden hamilelikte ben bir kez grip atlattım bile 2 günde geçti şükür yoksa ben de senin gibi senede bir olurum ama tam olurum ....bir şey olmaz Allahın izniyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?