- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.781
İşte tokluk hissi yaratıp sabaha kadar deliksiz uyuttuğu için karşıyım, süt içmesine veya emmesine engel oluyor, halbuki onlar hiçbirşey yemese de süt içmeliler bu aylarda bence. Ben 12de uyandırmadan süt içiriyorum 120 cc, eğer muhallebi yese bi kitler ağzını içmez,3-4 gibi de mıkırdanıyor hemen yine uyandırmadan emziriyorum o farkında bile değil uyumaya devam ediyor.
bende doktora herkes dedim anneden kalma yönetem kullanıyor sonuçta heran yanlarında olamıyoruz yapıcak bişey yok canım sıkma canını vücudu alerjik bi reaksiyon göstermediği sürece devam et ama sakın sakın tuz ve şeker kullanma böbrekler süzemiyormuş ne kadar geç tanışırlarsa o kadar iyi
BENİM BEBEĞİM DELİKSİZ UYUMUYOR MUHALLEBİYLE... Kİ ZATEN 6. AYINI BİTİRMİŞ BİR BEBEĞİ HANGİ DR A SORARASAN SOR SABAHA KADR DELİKSİZ UYUMASI GEREKİR DİYOR! UYKUDA BÜYÜYECEK DİYO BENİM DOKTORUM HATTA ONA KALSA GECE UYANINCA EMZİRME MAMA WERME EMZİKLE GECE ÇAYIYLA KANDIR GECE 12-6 ARASI DELİKSİZ UYUMASI LAZIM DİYOboshayallersmile UYUTMADAN YARIM SAAT ÖNCE MUHALLEBİ YEDİ DİYELİM Kİ.. 10DA UYUDU 2DE,3TE UYANIYOR EMMEK İÇİN... ( ZATEN ŞU SIRALAR 11-12DEN AŞAĞI UYUMUYOR:umursamaz:) SONRA 5,6 GİBİ UYANIYOR.. YANIMA ALIYORUM SABAH TAMAMEN UYANANA KADRDA ARA ARA EMİYOR UYURKEN...
bisküvi konusunda kararsızım. bi diyorum werim herşeyden sakınma bide wermim diorm. bisküviyi doktorların önermeme nedeni yağlı bi gıdanın yüksek ısıda fırınlanması sonucu yağdaki kanserojen salınımının artması yanıyor ya hani,.o yüzden artı şeker içermesi.. ben kendim bile çok yerim onu:)) muhallebi werilebilir biz nadı çeşit olsun die pirinç pilavını yiyoruz besleyici özelliği yok. bebekler içinde öle. tok tutar kilo aldırır ama besin değeri çok yüksek diil. ayrıca benim sütüm full yetse ne ek gıda ne bişey.. gittiği yere kadar giderdim. ama artık istiolar..
kızlar ek gıdalardan bahsetmişsiniz biz ne yediricez bu bebişlere şunda şu var bunda bu var diye diye ömrümüz bitti daha şimdiden şunun şekeri bunun yağı şu doyurdu bu yaramıyo off şiştim valla
ben serhana sabahları kahvaltı 4bebe bis. içine yarıma yakın muz ve 90cc mama ile karıştırıyorum bunu hee bide bi çay kaşığı pekmez koyuyorum içine
bazende bi üçgen peynir bi yumurtanın 4/1 sarısı yine 3 bebe bisk. pekmez ve yine mamayla hazırlıyorum
öğlen yoğurt bazende sebze püresi/meyve püresi
yatmadan önce muhallebi yediriyorum bu arada aralarda hep mama içiyor
yalnız serhan yine de gece iki kez uyanıp mama içiyo erken uyuduğu için sanırım
şimdi bebe bisk. vermiyimmi ne yapayım kafam karıştı valla sempatiksalakcinni
Hanife'cim ben de özledim cnm. Sena'yı yerim ben maşallah emeklemeye başlamış gibi
Biz de ek gıdalara başladık ama benim paşa ona özel hazırlanan yiyeceklerden pek hoşlanmıyor. ama sofrada herşeyden tatmak istiyor ve bizim yediklerimizi çok seviyor çoğu bebek gibi:))
senin sendromdan çıkamamış olman çok doğal sadece 3 ay bebeğinle her anı paylaşmışsın çünkü.. bence onu göklerede çıkarsan yeridir... 12 saat ayrı kalan bir annesin.. 1 aya kdar bnde senin gibi olacağım bebeğime annem bakacak artık ew alıyoruz üsküdarda iş beşiktaşta bnde 12 saat ayrı kalacağım çoğu zamanbe galiba hala lohusa sendromundayım çıkamadım hala ağladığında onunla ağlıyorum işe başladığımda henüz 3 aylıktı ve ben sabah 8 akşam 8 çalışıyorum öğle arası da çalışıyorum yani neredeyse hiç görüşmüyoruz çok vicdan azabı çekiyorum sanırım o yüzden kalan tüm vaktimi ona adıyorum
randevu aldım yrın öğle arası oğlumun adını bir güneş içinde omzuma kazıtcam korkuyorummmm
yanındayken emzirmeyi nasıl başarıosun yaa ben yatarak emziremiorm kesinlikle..
bnmki en güzel o şekil emiyor ben ona o bana doğru dönük oluyorsırnaşık şey yada sadece kafasını çewiriyor ben ona dönük çok rahat oluyo kızşakkıdı
Mrl senin sıpacıkda 6 ay anne sütü aldı dimi. neyle başladın sen neler weriosun kahvaltı fln weriomusun. bizim süt ürünlerine allerjimiz cıktıgı için yogurt peynir yok bisküvide wermek istemiorm öyle olunca tıkandım kaldım sen naptın..
bnmki en güzel o şekil emiyor ben ona o bana doğru dönük oluyorsırnaşık şey yada sadece kafasını çewiriyor ben ona dönük çok rahat oluyo kızşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?