- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.801
hasret0587+, mrl81, SnowWhiteQueen alsanaalsanasmilelülülülülülü
[COLOR="DarkRed"]hasretcimhadi hayırlısı olsun..
nehir hep böyle mutlu olrsunuz inşallah,senin adına çok sevindim...
yazgıgeçmiş olsun en dogrusu tek tekyaptırman cnm..
burcugözün aydın tatilcilerin evi boşaltmış:))[/COLOR]
sağol canım öyle yapacağım zaten 4 tane birden çok fazla çünkü.
bu kaynanamın üstüne beton dökmek istiyorum.ağzına hortumu dayayıp musluğu açmayı istiyorum hatta ondan sabun bile yapmak istiyorum.biraz önce eve öyle bir girdi ki korkudan zıplarken tavana değmişimdir heralde.birde Alp ediyorki deden özledi aşağı inin hadi bu çocuk zaten kendi başına iniyor ya:umursamaz:inmiyorum işte.
bu arada alıntı yapıp yazmamışım:)) benimki de gece boyu yatarak emiyor. zaten başka türlü baş edemem bu canavarla, gecede kaç kez kalktığının hesabı yok. nasıl beceremiyosun ki?? çok rahat oluyor
senin oğlun bunları yiyebliyorsa bırak bisküvi de ysin bir şey olmaz
sağol canım öyle yapacağım zaten 4 tane birden çok fazla çünkü.
bu kaynanamın üstüne beton dökmek istiyorum.ağzına hortumu dayayıp musluğu açmayı istiyorum hatta ondan sabun bile yapmak istiyorum.biraz önce eve öyle bir girdi ki korkudan zıplarken tavana değmişimdir heralde.birde Alp ediyorki deden özledi aşağı inin hadi bu çocuk zaten kendi başına iniyor ya:umursamaz:inmiyorum işte.
nasılsınız kızlar?biz yoldayız ıstanbula dogru.sukur allahıma.hayırlısı ıle bi varsak insallah cok ozledım evimi.kayınvalidemde bizimle yarın 6ol og
:roflol::roflol:allah iiyligini versin ne güldürdün he:roflol:sağol canım öyle yapacağım zaten 4 tane birden çok fazla çünkü.
nasılsınız kızlar?biz yoldayız ıstanbula dogru.sukur allahıma.hayırlısı ıle bi varsak insallah cok ozledım evimi.kayınvalidemde bizimle yarın 6ol og
niyeki yaww çokmu bunlar???bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin yazgııkaydirigubbakcemile3
iyi yolculuklar canım olumunekankayizsmile
[QUOTE=mrl81;15130609]laelaelaelaelae konuşuyruz ya leynnnolumunekankayizsmile
selam arkadaş
Uzun zamandır giremiyordum, geçmiş bayamınız kutlu olsun. Ben 6 ayın sonunda regl oldum..Gerçekten çok rahatladım..psikilojik olarakta daha iyi gibiyim..
Geçmişi biraz okudum gıda problemleri var yumurcakların.. Tibette ek gıdaya meyvesuyu ,yoğurt,sebze püresiyle başladı .. Ama yemek istemiyor öğürüyor. Herşeyi sıvı istiyor. Elmayı bile püre halde yiyemiyor bende suyunu veriyorum. Çevremdeki insanlar yanlış yaptığımı sıvı olarak verirsen katı gıdaya geçemeyeceğimi söylüyorlar. Ama yemiyor birkaç defa zorladım öğürürken kustu..Kendimi çok başarısız hissediyorum.Bir akıl verin. annesütü içiyor ama 3 dk falan doyduğunu düşünmüyorum. 2 defada 90 cc mama içiyor.. Bazı gün aç uyuduğunu düşünüyorum.Gecede çok az emiyor..Bu gidişle kilo verecek diye korkuyorum..
selam arkadaş
Uzun zamandır giremiyordum, geçmiş bayamınız kutlu olsun. Ben 6 ayın sonunda regl oldum..Gerçekten çok rahatladım..psikilojik olarakta daha iyi gibiyim..
Geçmişi biraz okudum gıda problemleri var yumurcakların.. Tibette ek gıdaya meyvesuyu ,yoğurt,sebze püresiyle başladı .. Ama yemek istemiyor öğürüyor. Herşeyi sıvı istiyor. Elmayı bile püre halde yiyemiyor bende suyunu veriyorum. Çevremdeki insanlar yanlış yaptığımı sıvı olarak verirsen katı gıdaya geçemeyeceğimi söylüyorlar. Ama yemiyor birkaç defa zorladım öğürürken kustu..Kendimi çok başarısız hissediyorum.Bir akıl verin. annesütü içiyor ama 3 dk falan doyduğunu düşünmüyorum. 2 defada 90 cc mama içiyor.. Bazı gün aç uyuduğunu düşünüyorum.Gecede çok az emiyor..Bu gidişle kilo verecek diye korkuyorum..
polens gözün aydın canım ben hala regl olmadım..bomba gibiyim sanırım olunca ben de rahatlarım biraz..
ek gıda da biz de de sorun var..benimki memeden baska bişey istemiyor yoğurttan nefret ediyor..hergün corba yapıp döküyorumm ..
alışıncaya dek meyve suyu verebilirsin..meyve suyuna iyice alışınca da azar azar püre katarsın içine aşamalı coğaltırsın.ancak alşacaklar katıya ben de ööle yapmaya calışıyorum.kaşığa azcık püre ve meyve suyunu karışık alıp veriyorumm ağzını acarsa tabi:)
evet iyi yapmıyosun ögürsün bırak hatta kussun,bu senden kaynaklanmıyo,çocuklar sıvıdan katıya geçerken böyledir, yagızda böyleydi ama ben zorladım halada ögürüyo ama ilk günkü kusmaları yok, kaşıkları artırarak veriyorum,kusucagı zaman zorlamıyorum. ama tamamen blendrdan geçirmiyorum çatalla eziyorum. bende çok duydum çocuk 4 yaşında hala büre halinde yiyo,,
Hepatit senin afacan emiyormu ? benimki emmeyi azaltınca ragl oldum.. acaba bir bağlantı varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?