2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yemekte sebzeli bulgur pilavı ve kavurma var ama Furkan bey kıymalı makarna istiyor. kalkıp yapamboshayallersmile öptüm herkesleri
bu arada bayram öncesi 60 kg olmuştum ama şimdi tekardan 61.3( offffff niye bu kadar çok yediysem. şu tatlı olayı beni bitiriyor

sağol canım öyle yapacağım zaten 4 tane birden çok fazla çünkü.

bu kaynanamın üstüne beton dökmek istiyorum.ağzına hortumu dayayıp musluğu açmayı istiyorum hatta ondan sabun bile yapmak istiyorum.biraz önce eve öyle bir girdi ki korkudan zıplarken tavana değmişimdir heralde.birde Alp ediyorki deden özledi aşağı inin hadi bu çocuk zaten kendi başına iniyor ya:umursamaz:inmiyorum işte.

ahahahaha süper yaratıcısındelikafadulden
in sende 1 saat dur yeter onlara 1 haftakaydirigubbakcemile3

bu arada alıntı yapıp yazmamışım:)) benimki de gece boyu yatarak emiyor. zaten başka türlü baş edemem bu canavarla, gecede kaç kez kalktığının hesabı yok. nasıl beceremiyosun ki?? çok rahat oluyor

Saol meralcım ya. şaştım wala. bizimki test yapmadı dr ye sırtını gösterdim yhogurt yiyince azıo dedim allerjik gibi dedi. ama dün gene oldu ki ben bi haftadır yogurt wermiorm tarhana corbası wermiştim acaba onun içindeki yogurt mu yaptı ki. ewet süt gidince elimde beişy kalmıyor. bende bisküvi wermim dedim ama dediğin gibi wercez yoksa ne yicekler zaten bu devirde herşey zararlı artık. tşk ederim...
emziremiyorum ya kolunuza mı yaslıyorsunuz kafanızı ben yatınca yetişmiyor göğsüm:) öbür türlüde elim uyuşuo. kızımın başının altınada bişi koymam gerekio welhasıl beceremiyoruz:))

nasılsınız kızlar?biz yoldayız ıstanbula dogru.sukur allahıma.hayırlısı ıle bi varsak insallah cok ozledım evimi.kayınvalidemde bizimle yarın 6ol og

senin oğlun bunları yiyebliyorsa bırak bisküvi de ysin bir şey olmaz

niyeki yaww çokmu bunlar???bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin yazgııkaydirigubbakcemile3

nasılsınız kızlar?biz yoldayız ıstanbula dogru.sukur allahıma.hayırlısı ıle bi varsak insallah cok ozledım evimi.kayınvalidemde bizimle yarın 6ol og

iyi yolculuklar canım olumunekankayizsmile

[QUOTE=mrl81;15130609]laelaelaelaelae konuşuyruz ya leynnnolumunekankayizsmile[/QUOTE]
hıı belli ben yokmuşum gibim konuşuyonuz tamam öyle olsun..
:roflol::roflol:allah iiyligini versin ne güldürdün he:roflol:

hayırlı yolculuklar...:)insanın evi gibisi yok yaa, ablama bile gitsem bir an önce kaçmak istiyorum evime...

niyeki yaww çokmu bunlar???bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin yazgııkaydirigubbakcemile3

iyi yolculuklar canım olumunekankayizsmile

[QUOTE=mrl81;15130609]laelaelaelaelae konuşuyruz ya leynnnolumunekankayizsmile

hıı belli ben yokmuşum gibim konuşuyonuz tamam öyle olsun..

:roflol::roflol:allah iiyligini versin ne güldürdün he:roflol:

hayırlı yolculuklar...:)insanın evi gibisi yok yaa, ablama bile gitsem bir an önce kaçmak istiyorum evime...
[/QUOTE]

Sagolun kızlar.evet ya insanın evi gibi yok.10 günde 1 kere duş alabildim düşünebiliyormusunuz bitlenecektim.çıldırmama ramak kalmıştı ama ses etmedim yinede.dün gece hamam hayalleri kurarken uyumuşum.neyse detayları sonra yazacagım telefondan zor oluyor destan yazmak :)

selam arkadaş
Uzun zamandır giremiyordum, geçmiş bayamınız kutlu olsun. Ben 6 ayın sonunda regl oldum..Gerçekten çok rahatladım..psikilojik olarakta daha iyi gibiyim..
Geçmişi biraz okudum gıda problemleri var yumurcakların.. Tibette ek gıdaya meyvesuyu ,yoğurt,sebze püresiyle başladı .. Ama yemek istemiyor öğürüyor. Herşeyi sıvı istiyor. Elmayı bile püre halde yiyemiyor bende suyunu veriyorum. Çevremdeki insanlar yanlış yaptığımı sıvı olarak verirsen katı gıdaya geçemeyeceğimi söylüyorlar. Ama yemiyor birkaç defa zorladım öğürürken kustu..Kendimi çok başarısız hissediyorum.Bir akıl verin. annesütü içiyor ama 3 dk falan doyduğunu düşünmüyorum. 2 defada 90 cc mama içiyor.. Bazı gün aç uyuduğunu düşünüyorum.Gecede çok az emiyor..Bu gidişle kilo verecek diye korkuyorum..

ben nette okumuştum bebeğiniz ilk pütürlü gıda werdişğinizde haliyle öğürecektir asla tepki wermeyin eğer tepkinizi fark ederse en ufak pütürde bunu size koz olarak kullanır demişti.bende öyle yaptım şimdi kızım pütürleri öne getirip dişleriyle ezmeye çalışıyor öğürüyor ama bireaz bekliyorum. gerçi seninki kusmuş. sende azcıkda olsa pütürlşü wermeyte çalış etraFIN DOORU sölüo arkadaşımın kızı 4 yaşında hala yeşil fasulyeyi yiyemiro düşün.. allah hepimize yardım etsin. aç deüildir merak etme. doktorum eğer çok kuvvetli emerse bi göğsün işini 3 dk da bititrir demişti demekki seninkide öle aç olsa asla uyumaz merak etme

polens gözün aydın canım ben hala regl olmadım..bomba gibiyim sanırım olunca ben de rahatlarım biraz..
ek gıda da biz de de sorun var..benimki memeden baska bişey istemiyor yoğurttan nefret ediyor..hergün corba yapıp döküyorumm ..
alışıncaya dek meyve suyu verebilirsin..meyve suyuna iyice alışınca da azar azar püre katarsın içine aşamalı coğaltırsın.ancak alşacaklar katıya ben de ööle yapmaya calışıyorum.kaşığa azcık püre ve meyve suyunu karışık alıp veriyorumm ağzını acarsa tabi:)

evet iyi yapmıyosun ögürsün bırak hatta kussun,bu senden kaynaklanmıyo,çocuklar sıvıdan katıya geçerken böyledir, yagızda böyleydi ama ben zorladım halada ögürüyo ama ilk günkü kusmaları yok, kaşıkları artırarak veriyorum,kusucagı zaman zorlamıyorum. ama tamamen blendrdan geçirmiyorum çatalla eziyorum. bende çok duydum çocuk 4 yaşında hala büre halinde yiyo,,

EFTEL ağzını açmaya nasıl ikna ediyorsun?
kırk takla atıyorum 2 kaşık bişey girsin ağzına diye...çöp torbası gibi büzüyor agzını acmak ne mümkün..

Hepatit senin afacan emiyormu ? benimki emmeyi azaltınca ragl oldum.. acaba bir bağlantı varmı?

canım yazgı kaşıkları artırarak veriyorum demişsin yaa ..adet olarakmı ? yani 10 kaşık falan gibi yoksa kaşığı tepelememi dolduruyorsun ? ben azcık azcık veriyorum ginede gitmiyor. Dilinin üstünde duruyor pütürler..sıvısını içmiş.... :)))

Hepatit senin afacan emiyormu ? benimki emmeyi azaltınca ragl oldum.. acaba bir bağlantı varmı?

evet canım emiyor..hatta sömürüyor beni hala alışamadı ek gıdaya
bir de emmeyi cok seviyor :))
evet ilgisi var..sütü üreten hormon progesteron regl olmayı sağlayan östrojenin salgılanmasını etkiliyor.sonunda da benim gibi hormon bombası oluyorsunlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…