- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.821
uçtu uçtuu kuş uçtu yapıyorum gülüyo bende o esnada kaşık agızda oluyo:))EFTEL ağzını açmaya nasıl ikna ediyorsun?
kırk takla atıyorum 2 kaşık bişey girsin ağzına diye...çöp torbası gibi büzüyor agzını acmak ne mümkün..
Hepatit senin afacan emiyormu ? benimki emmeyi azaltınca ragl oldum.. acaba bir bağlantı varmı?
uçtu uçtuu kuş uçtu yapıyorum gülüyo bende o esnada kaşık agızda oluyo:))
bende emziriyorum.ilk regl ramazanda oldum,
bence yoktur diye düşünüyorum..
canım yazgı kaşıkları artırarak veriyorum demişsin yaa ..adet olarakmı ? yani 10 kaşık falan gibi yoksa kaşığı tepelememi dolduruyorsun ? ben azcık azcık veriyorum ginede gitmiyor. Dilinin üstünde duruyor pütürler..sıvısını içmiş.... :)))
benimki ona gülmüyor(gülerkene agzına sokunca en fazla 3. seferde agzı kapalı sırıtıp kasığı görünce kafasını sağa sola sallıyor..bişeyler yesin diye her türlü şebeklik yapmaya hazırımm -tatlicadiarzu-
emzirmeyle ilgisi var canım ama bireye görede süresi değişiyor tabi .
POLENS sen nasıl ağzını actıryon?
bi agzını actırsam sıpaya hemen tıkcam da yemekleri ...deli oldum bugün yine memeyi görünce fırın kapağı gibi oluyor agız ama..
yemeyen çocuk çok zor onlar yemek saati oldugunu biliyo eglenceye dönüştürmek lazım ,bizimkinin beni görünce zaten agzı kulaklarında,
bana karşı ayrı bir sempatisi var,kızlar birde çocuga yemek yedirirken,
tedirgin olursanız o çocuk anlarmış kendiside teleşlanırmış
benim bir yemek yedirmem var sanki arkadan atlı geliyo, sanki
3-4 çocuk anasıyım hiç teleş yapmam 5 dk yedirir kalkarım..
evet canım zor..
aslında telaş yapmıyorum her seferinde özenerek ve umutla başlıyorum..
umarım babasını görünce düzelir.düzelmezse işim cok zor olacak..
Günaydın,
Alerjim tuttu, burnum tıkalı, nefes alamıyorum.
Doruk gece 4 kere mi ne uyandı, uykusuzluktan geberiyorum.
Henüz anlatmaya hazır olmadığım bir nedenle, sinirlerim inanılmaz bozuk, elim ayağım titriyor.
Huzur istiyorum ama ondan başka herşey var...
kızlar babasını unutmuşmudur ki benim sıpa? 20 günü gecti görmeyeli..gelince yabancılarsa çok üzülür eşim.
ya bir de bazen bu huysuzluğu acaba babasını özlediğinden mi ki diyorum unutmayıp arıyordur belki??
Saat 1 gece yarısı ve ben alışığım geç saatlerde uyumaya ilk Günaydın be nden olsun istedim....
İlk iş günümde işlere adapte olmak istedim o yüzden fazla ilgilenemedim sizlerle ....
Hilal ilk günü bensiz olmasına rağmen çok iyi geçmiş hazırladığım sebze püresi,meyva püresini ,yoğurdunu yemiş zaten 6-7inci aylarda bebeklerde yememe iştahsızlık olur dedi doktor çünkü anne sütü azaldığında ek gıdalardan da aldığı vitaminlerle en fazla 3 saat kadar tok durabileceğini söylemişti dk doktorumuz o yüzden ben evdeyken bile zorlayarak vermiyordum mama ve ek gıdaları....Uyuyacağı zaman emerek uyurdu bu sefer mama ile uyudu ...
İlk iş günümün tecrübesizliğiyle bütün gün göğüslerim sızladı ve şişti akşam gelene kadar çok sertti eşime yoldayken bana pompa al dedim sağmak için zaten eskisi gibi fazla sütüm yok ama gün içinde emme olmayacağından göğüslerim dolucak ...Eşimde sağ olsun almış ....
Hilal beni ilk gördüğünde başladı gülmeye hemen emzirdim göğüsüm yumuşadı...Eve geldik oyun oynadık bol bol kokladım kızımı....Sanki ben işe gitmemiş gibiydim eve gelince sabah yine aynı maraton olucak ...Ve buarada kızlar benim 2 gündür sesim kısık şekilde dolaşıyordum ve bugün Hilal'inde sesi kısılmış acaba ben üşüttüm de Hilal'demi geçti? Beni emdikten sonra öksürük şurubu verdim ...Misafirim vardı ve Hilal 21.30 da uyudu saat 23 de ağladı gittim 15 dk emzirdim ve hala uyuyor sabah kaldırıp ablama götürdüğüm için o da erkenden kalktı hemen cin gibi uyanır sabah oyunlar oynamış,ee uyku saatleride değişecek bu gidişle akşamları daha erken uyuyacak...
Muhallebi değilde sizlere tavsiyem tahıllı mamalardan vermeniz daha iyisi bebeklerimiz tahıl alması şart ...Muhallebinin besleyici yanı tartışmalı tabii ki sizde bugün bunları konuşmuşsunuz. Kendim sebze püresi yaptığımda ya pirinç yada irmik koyuyorum ayrıca sebze püresine tavsiyem havuç herzaman olmalı bu bebeklerimiz için yararlı...
Hilal emeklemiyor ama kollarından tuttuğumuzda yürümeye bayılıyor emeklemeden yürüyecek sanırım .Oturduğunda oyun oynamaktan sıkıldığında hemen kollarını kaldırıyor ve dolaştırmamızı istiyor...Ayrıca kızın BA BA BA BA BAAAAAA yada AB AB ABA ABAAAA diye sesleniyor ...
Benden bu kadar şimdilik yarın yine görüşürüz bugünüm böyle geçti kızlar sizleri de özledim .
Hayır olsun canım biraz sakinleş anlat bize....
ilk günaydın benden olsun 2yi geçiyodu yattım annem we teyzem bizde kaldılar gece laflamışız koci geldide tuttu kulağımdan götürdü yatağa şükür ki yoksa kaç olurdu bilmem we şimdi maymuna dönmüşüm gözler pörtlemiş halde... kızımda sağolsun gece o saatten sonra beni 3kere kaldırdı we 5te uyanmış yanımda takla atıyordu... zor bela emerek uyudu...
bugün ewraklar weriliyor bankaya akşama kesin haber çıkacak... dua edin bana bi pürüz çıkmadan alalım krediyi kızlra
bosna sen medela pompa kullanıodun dimi bende aldımda göğsüme tutmaya korktum :)) sürekli çekio gibi çalışıo sütyene tuttumda:)) hava boşluğunu ne zmn alıo sen hangi ayarda kullanıosun
bnm manueldebi bırakıp bi sagıosun ya o sanki sürekli çekio gibi anneee:))
günaydın canlarım nasılsınız umarım hepiniz hayatı ile ilgili herşey yolundadır,kızlar bana acil cvp verirseniz ç.ok mutlu olurum kardeşlerimin dükkanına geldim ,valla vaktim yok inanaın,ben kızın çorbasına tavuk ve kıyma koymaya başlıcam bugün
kıymayı nasıl koyucam çorbayı fikri olan varsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?