2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk aventi kullandm süperdi emanet almştm arkadşmdan ama ben öyle sık kullanmıorm günde bi sefer sagıorm oda gece dier göğsümü .. çalışsın die 60 cc kadar. avente ondan o kadar para wermek istemedm. bi yere giderkende manuel yeteri kadar boşaltmıo. sağıorm gelmio ama elimle bastırınca akıo.
medela kullanan arkadaşlar war mıı...

günaydın kızlar..yoğun günler geçiriyorum.geçmişe bakamadım...
bugün oğlum anasınıfına başladı.onu okuluna götürüp geldim.çok heyecanlı güzel bir duygu..daha önceden kreşe gittiği için hemen ısındı ortama.....

kızımın bakıcısı dün başladı.ilk gün güzeldi.şu an da annemle bakıcımız asyayı fakülte hastanesine götürdüler kalbindeki üfürüm kontrolü için....ben gidemedim ardayı zor okuluna bırakıp geldim...belki kızacaksınız ama hafta sonu antepe gittik ve belimi çektirdim.biliyorsunuz doğumdan beri vardı ağrım.son 2 hafta iyice şiddetlendi bacağa vurdu...

daha önceki yıllarda babamı kayınvalidemi ve eniştemizi götürmüştük ki babam ve kayınvalidem ameliyatlıktı ikiside dünyaya yeniden geldik diye geldiler..eşim 1 aydır başımın etini yiyordu gidelim diye cesaretimi toplamam uzun sürdü..

ben medelanın elektriklisini kullanıyorum acıtmıyor merak etme zaten ayar bölümü var ordan acıdığını hissettiğinde azaltırsın, ben 4 ay kullandım hiçbişey olmadı sonra birden yara oldu göğüslerim ben de ayarını azaltmayı sonunda akıl ettim, son damlasına kadar sağsın diye son ayarda kullanıyordum ayar azaltınca yaralarım da geçti şimdi yine son ayara çıkıyorum :jeyyar:

zeytinyağında kawurmaman gerekir nehir z.yağını piştikten sonra ekliyosun!
kıymayı haşla önce sonra kat çorbasına...

Bu arada Kerem de geceleri çok sık uyanmaya başladı(( sırtüstü yatırıyorum önce yana dönüyor bir süre sonra yüzüstü dönüyor herjalde bi süre sonra da öyle yatmaktan boynu falan ağrıyor tekrar sırtüstü dönemediği için ağlamaya başlıyor, gecelerim sürekli kalkıp onu ters çevirmekle geçiyor bu ne zamana kadar gidecek böyle yaaa yandık valla

zeytinyağında kawurmaman gerekir nehir z.yağını piştikten sonra ekliyosun!
kıymayı haşla önce sonra kat çorbasına...

Kıymayı nasıl haşlayacak suyla mı? sebzelerle birlikte kıymayı da atsak olur mu onlar pişene kadar o da haşlanmış olur? off ben de ete geçemedim daha, kemik alırsam kasaba gidip suyuna çorba yapmayı deneyeceğim

biz bekleriz canım sabırlıyızdır ....olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Canımsın :))

Olcaycım, hayırlı olsun, demek okula başladı abimiz...
Nice mürvetlerini görmeni dilerim, sağlıkla...

Sana da çok geçmiş olsun, büyük bir cesaret göstermişsin, inşallah faydasını görürsün.

Asya kuzum da hayırlı haberlerle döner umarım, anneciğinin yüreğine serin sular serper :)

GÜNAYDIN BİRAZDAN KOCA KATİLİ OLACAM HAPSE GİREEM GİRMEDEN SON KEZ GÜNAYDIN DİYİM DEDİMdelikafadulden

Elini kana bulama, erkek milleti için değmez...

peki gittinde belinin ağrısı geçti mi?
ASYA için inşallah güzel haberler alırsınız

ayfer hilal emekliyormu??tickerin doğrumu?

Bu ayın 18 inde 6 aylık olucak Hilal emeklemiyor ama oturuyor yüzüstü yatmayı ve durmayı sevmiyor...sırt üstü yattığında ayaklarıyla kayarak sağa sola dönüyor yada aşağıya kayıyor...Tickerimiz doğru canım

sağol burcucum.doruk kuzu tamamen iyileştimi?*?

günaydınnnnnnbayanssulusmile
nasılllar güzel anneler ve bebiklerii..
biz dün aşımızı olduk..2 bacaktan bi koldan ..YAGMUR yıktı ortalıgı ve dünü huzursuz gecirdik..
ardından dr kontrolümüze gittik..
1 ayda 750gr almışız..7.750 oldu tüçük murunlu miniğim..69cm boyumuz..
kahvaltıya başladık..beyaz peynir yarım yaglı suda bekletilmiş,pekmezcici bebe..
sebze corbalarına et ve kemik suyu..15 gün sonrada kıymaya başlıyoruz..

Ohh maşallah Yağmur'a aman ateşlenmesinde....

maşallah hilale..sanki emekliyor diye okudum...yanlış okumuşum şaşırdım ben de..,

ayfercim şu an hiç ağrım yok ama sargılar var 10 gün banyo yapmadan yatıcam..10 gün sonra daha net belli olur...

sağol burcucum.doruk kuzu tamamen iyileştimi?*?

İyileşti galiba Olcaycım...
Emin olmak için idrar ve kaka tahlili yaptırmamız lazım.
Fakat kıpırdak sıpa, çiş poşetini mümkün değil tutmuyor, kıyameti koparıyor.
Kaka tahlili için bezi ters bağlıyorum, yapmıyor, dışarı çıkarken, uyuturken düzünü çeviriyorum, o zaman yapıyor.
O yüzden 4 gündür yaptıramadık tahlilleri, umudum bugün :)
Ama bir şikayeti, sıkıntısı yok çok şükür.

Kıyamam ben onaa, çok geçmiş olsun...
Çok güzel kilo almış, maaşallah, yeni mamalar da yarasın :)

Rüyayı sordun mu kayınvalidene :)

oh bir sıkıntısı yoksa atlatmıştır inşallah....

canım annem sebzelerle pişer diyor ama ne biliym bana sanki bişiler ters gibi geliyor ben önce su da haşlayıp öyle atma taraftarıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…