- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.861
günaydınnnnnnbayanssulusmile
nasılllar güzel anneler ve bebiklerii..
biz dün aşımızı olduk..2 bacaktan bi koldan ..YAGMUR yıktı ortalıgı ve dünü huzursuz gecirdik..
ardından dr kontrolümüze gittik..
1 ayda 750gr almışız..7.750 oldu tüçük murunlu miniğim..69cm boyumuz..
kahvaltıya başladık..beyaz peynir yarım yaglı suda bekletilmiş,pekmezcici bebe..
sebze corbalarına et ve kemik suyu..15 gün sonrada kıymaya başlıyoruz..
noluyoooo leynnnn niyeküüCADIARZUşu an seni öldürmek istiyorum ebrualsanaalsanasmile klozete atıp üzerine sifonu çekmek istiyorum:mymeka:Çok üzgünüm çoook:umursamaz:senağlama:gitme:
olciiiiii iyi geldimi barii :)öznurrrrr belimi çektirdim bennnn
İyileşti galiba Olcaycım...
Kıyamam ben onaa, çok geçmiş olsun...
Çok güzel kilo almış, maaşallah, yeni mamalar da yarasın :)
Rüyayı sordun mu kayınvalidene :)
Ohh maşallah Yağmur'a aman ateşlenmesinde....
kızlar yaa extra smart 15mp foto makinası, benq 12 megapixel, kodak c190 mı???? bunlarla ilgili fikri olan wra mı?? 1 haftadır dönüp duruyorum bunlar arasında..
noluyoooo leynnnn niyeküüCADIARZU
olciiiiii iyi geldimi barii :)
hayır bebem fırsatım olmadı dün cok huzursuzduk..
bugünde cok halsiz iştahsız..hafif gribi var dedi dr..ıhlamur yapacam şimdi..
dr u aradım..
paranox yarım fitil verebilirsin dedi huzursuzluk varsa..
şimdi eczaneden alıp vericem
hasret haşladıkdan sonra onun vitamini kalıyomu.?içinde pişse bence daha iyi olur.canım annem sebzelerle pişer diyor ama ne biliym bana sanki bişiler ters gibi geliyor ben önce su da haşlayıp öyle atma taraftarıyım..
canım ıhlamura elma kabugu katıyorum..limon veya şeker katmıorum..
ıhlamuru nasıl yapıyosun içine bişey katıyomusun limon.şeker.vs
canım ıhlamura elma kabugu katıyorum..limon veya şeker katmıorum..
hatice lütfen sor:)))))))))
kırıkkale niye aşkım kayınvaldik mi var???
eline saglık valla ayıptr süülemesi iki tepsi tatlı actım hemide baklava..hemide beeeeeeeennn..hemide elime saglık..cokacimcoook
canlarım hepini çok özlüyorum,burada olan herşeyi de,sakın negir doğum yaptı burayı bıraktı diye düşünmeyin,bişliyorsunuz ki çok zor günler geçirdik ama Allahıma çok şükür oılsunki evliliğimiz adına herşey düzelmiş durumda o eski aşklı ve heyecanlı günlere döndük çok şükür,tek soprun eşim istanbuldaki işinden ayrılıp antalyaya gelip iş n bulması ama en geç ocağa kadar istanbulda annesinmin yanında kalıp dönücek şu an da antalyadayız eşim ben ve kızçem evimizdeyiz ve çok güzel günler geçiriyoruz,eşim yarınn istanbula geri dönüyor,bayram tatili bittiben ve kızçem antalyada kendiş evimizde kalıcaz bunu ben işstedim eşimde sen nasıl istersen öyle olsun ben arada kaçar gelirim siz mutlu huzurlu olur,yeter çok sıkıntı çektin artık daha fazla üzülmeni istemiyorum sen ne istersen arkasındayım dedi,yani bizden böyle evimde henüğz internet yok uzun süreder olmıcak,ek masraf yapmak istemiyorum,kardeşlerimin tükkana geldikçe bakarım artık,bu arada bugün zeynoyu denize spoktuk çok sevdi,gülaya ne olmuş ya boşanmış mı anlamadım Allah yardımcısı olsun işnşallah hepinizi kucak dolusu hatta fazlası öpüyorum hepinizin bayramı mübarek olsun
Benim de 5,5 aylık kızım var Ankarada hiç kimsemiz yok. Ankaralı arkadaşlar varsa tanışmak isterim. Dikmende oturuyoruz.
bugün ewraklar weriliyor bankaya akşama kesin haber çıkacak... dua edin bana bi pürüz çıkmadan alalım krediyi kızlra
günaydın kızlar..yoğun günler geçiriyorum.geçmişe bakamadım...
bugün oğlum anasınıfına başladı.onu okuluna götürüp geldim.çok heyecanlı güzel bir duygu..daha önceden kreşe gittiği için hemen ısındı ortama.....
kızımın bakıcısı dün başladı.ilk gün güzeldi.şu an da annemle bakıcımız asyayı fakülte hastanesine götürdüler kalbindeki üfürüm kontrolü için....ben gidemedim ardayı zor okuluna bırakıp geldim...belki kızacaksınız ama hafta sonu antepe gittik ve belimi çektirdim.biliyorsunuz doğumdan beri vardı ağrım.son 2 hafta iyice şiddetlendi bacağa vurdu...
daha önceki yıllarda babamı kayınvalidemi ve eniştemizi götürmüştük ki babam ve kayınvalidem ameliyatlıktı ikiside dünyaya yeniden geldik diye geldiler..eşim 1 aydır başımın etini yiyordu gidelim diye cesaretimi toplamam uzun sürdü..
GÜNAYDIN BİRAZDAN KOCA KATİLİ OLACAM HAPSE GİREEM GİRMEDEN SON KEZ GÜNAYDIN DİYİM DEDİMdelikafadulden
biz dün aşımızı olduk..2 bacaktan bi koldan ..YAGMUR yıktı ortalıgı ve dünü huzursuz gecirdik..
kahvaltıya başladık..beyaz peynir yarım yaglı suda bekletilmiş,pekmezcici bebe..
günaydın kızlar,yağız boğazı balgam dolu çıkaramıyo,
öksürüyü de var antibiyotik kullanıyoz ama 4 günde geçmezmi bu
tekrar dr götüreyimmi yoksa balgamı yenimi sökmeye başladı.?
selam arkadaş
Uzun zamandır giremiyordum, geçmiş bayamınız kutlu olsun. Ben 6 ayın sonunda regl oldum..Gerçekten çok rahatladım..psikilojik olarakta daha iyi gibiyim..
Geçmişi biraz okudum gıda problemleri var yumurcakların.. Tibette ek gıdaya meyvesuyu ,yoğurt,sebze püresiyle başladı .. Ama yemek istemiyor öğürüyor. Herşeyi sıvı istiyor. Elmayı bile püre halde yiyemiyor bende suyunu veriyorum. Çevremdeki insanlar yanlış yaptığımı sıvı olarak verirsen katı gıdaya geçemeyeceğimi söylüyorlar. Ama yemiyor birkaç defa zorladım öğürürken kustu..Kendimi çok başarısız hissediyorum.Bir akıl verin. annesütü içiyor ama 3 dk falan doyduğunu düşünmüyorum. 2 defada 90 cc mama içiyor.. Bazı gün aç uyuduğunu düşünüyorum.Gecede çok az emiyor..Bu gidişle kilo verecek diye korkuyorum..
ilk günaydın benden olsun 2yi geçiyodu yattım annem we teyzem bizde kaldılar gece laflamışız koci geldide tuttu kulağımdan götürdü yatağa şükür ki yoksa kaç olurdu bilmem we şimdi maymuna dönmüşüm gözler pörtlemiş halde... kızımda sağolsun gece o saatten sonra beni 3kere kaldırdı we 5te uyanmış yanımda takla atıyordu... zor bela emerek uyudu...
bugün ewraklar weriliyor bankaya akşama kesin haber çıkacak... dua edin bana bi pürüz çıkmadan alalım krediyi kızlra
Günaydın,
Alerjim tuttu, burnum tıkalı, nefes alamıyorum.
Doruk gece 4 kere mi ne uyandı, uykusuzluktan geberiyorum.
Henüz anlatmaya hazır olmadığım bir nedenle, sinirlerim inanılmaz bozuk, elim ayağım titriyor.
Huzur istiyorum ama ondan başka herşey var...
günaydın kızlar..yoğun günler geçiriyorum.geçmişe bakamadım...
bugün oğlum anasınıfına başladı.onu okuluna götürüp geldim.çok heyecanlı güzel bir duygu..daha önceden kreşe gittiği için hemen ısındı ortama.....
kızımın bakıcısı dün başladı.ilk gün güzeldi.şu an da annemle bakıcımız asyayı fakülte hastanesine götürdüler kalbindeki üfürüm kontrolü için....ben gidemedim ardayı zor okuluna bırakıp geldim...belki kızacaksınız ama hafta sonu antepe gittik ve belimi çektirdim.biliyorsunuz doğumdan beri vardı ağrım.son 2 hafta iyice şiddetlendi bacağa vurdu...
daha önceki yıllarda babamı kayınvalidemi ve eniştemizi götürmüştük ki babam ve kayınvalidem ameliyatlıktı ikiside dünyaya yeniden geldik diye geldiler..eşim 1 aydır başımın etini yiyordu gidelim diye cesaretimi toplamam uzun sürdü..
Kıymayı nasıl haşlayacak suyla mı? sebzelerle birlikte kıymayı da atsak olur mu onlar pişene kadar o da haşlanmış olur? off ben de ete geçemedim daha, kemik alırsam kasaba gidip suyuna çorba yapmayı deneyeceğim
günaydın kızlar,yağız boğazı balgam dolu çıkaramıyo,
öksürüyü de var antibiyotik kullanıyoz ama 4 günde geçmezmi bu
tekrar dr götüreyimmi yoksa balgamı yenimi sökmeye başladı.?
olcay geçmiş olsun inşallah bişeyin kalmaz...
hasret haşladıkdan sonra onun vitamini kalıyomu.?içinde pişse bence daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?