2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şu an seni öldürmek istiyorum ebrualsanaalsanasmile klozete atıp üzerine sifonu çekmek istiyorum:mymeka:Çok üzgünüm çoook:umursamaz:senağlama:gitme:

kızlar yaa extra smart 15mp foto makinası, benq 12 megapixel, kodak c190 mı???? bunlarla ilgili fikri olan wra mı?? 1 haftadır dönüp duruyorum bunlar arasında..

Mrb annisler bn geldim nasılsiniz kiymayi önce bı güzel hasliyorum azcikin yağ azcikin salça birazda soğan pistikten sonrada sebzeleri başlayıp yediriyorum

şu an seni öldürmek istiyorum ebrualsanaalsanasmile klozete atıp üzerine sifonu çekmek istiyorum:mymeka:Çok üzgünüm çoook:umursamaz:senağlama:gitme:
noluyoooo leynnnn niyeküüCADIARZU
öznurrrrr belimi çektirdim bennnn
olciiiiii iyi geldimi barii :)
İyileşti galiba Olcaycım...

Kıyamam ben onaa, çok geçmiş olsun...
Çok güzel kilo almış, maaşallah, yeni mamalar da yarasın :)

Rüyayı sordun mu kayınvalidene :)

hayır bebem fırsatım olmadı dün cok huzursuzduk..
Ohh maşallah Yağmur'a aman ateşlenmesinde....

bugünde cok halsiz iştahsız..hafif gribi var dedi dr..ıhlamur yapacam şimdi..

şimdilik ağrım yok canım :lepi:..umarım böyle devam eder...

yok kesin katil olucam tutmayın beni bu hafta sudana gidiyo oh bende biraz nefes alırım hafta sonu da yeni evime taşınıyorum bi süre sadece oğlum ve ben allahım sen o güne kadar sabır verdelikafadulden

günaydın kızlar,yağız boğazı balgam dolu çıkaramıyo,
öksürüyü de var antibiyotik kullanıyoz ama 4 günde geçmezmi bu
tekrar dr götüreyimmi yoksa balgamı yenimi sökmeye başladı.?
olcay geçmiş olsun inşallah bişeyin kalmaz...

canım annem sebzelerle pişer diyor ama ne biliym bana sanki bişiler ters gibi geliyor ben önce su da haşlayıp öyle atma taraftarıyım..
hasret haşladıkdan sonra onun vitamini kalıyomu.?içinde pişse bence daha iyi olur.

selam canlar hepinize:1hug:

BOSNA burcum kim kızdırdı seni söyle bana dün akşam kayınvalidemin sonu için geliştirdiğim yöntemleri onun üzerinde uygulayayımklava:
OLCAYCIM oğluşun okula başlamış hadi hayırlı olsun okusun büyük adam olsun beyimiz.
TÜÇÜK MURUNLU YAĞMUR A maşallah kocaman olmuş ve geçmiş olsun kıyamam kuzuma üç aşı kolay mı tabi huysuzlanır annesi.

3 aşı birden nasıl kıydın yawruma lan:mymeka: nasıl dayansın o acıya yaaaaaa:gitme:

kırıkkale niye aşkım kayınvaldik mi var???
eline saglık valla ayıptr süülemesi iki tepsi tatlı actım hemide baklava..hemide beeeeeeeennn..hemide elime saglık..
cokacimcoook

evet canım kayınvalidem ve de çoğu akrabam orda annemlerde ordaydı ama 10 yıl aradan sonra tekrardan istanbul'a taşındılar
ohh ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur benim tatlı da kapış kapışa gitti zemuszemus

nehircim çok sevindim aranızın düzelmesine inşallah hep öyle olursunuz :Saruboceq:

Benim de 5,5 aylık kızım var Ankarada hiç kimsemiz yok. Ankaralı arkadaşlar varsa tanışmak isterim. Dikmende oturuyoruz.

hoşgeldin aramıza ben de Ankara'dayım kaydirigubbakcemile5

bugün ewraklar weriliyor bankaya akşama kesin haber çıkacak... dua edin bana bi pürüz çıkmadan alalım krediyi kızlra

hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:

Arda'nın okulu hayırlı olsun zorlanmaması çok iyi olmuş
Asya'nın da bişeyi çıkmaz inşallah kıyamam kuzuya
ve sen de fayda görürsün inşallah şu çektirme işinden artık bel ağrısı olanları toplar götürürsün antep'e belki grup indirimi yaparlar kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN BİRAZDAN KOCA KATİLİ OLACAM HAPSE GİREEM GİRMEDEN SON KEZ GÜNAYDIN DİYİM DEDİMdelikafadulden

neden öldürüyosun kız ne kastın var hayrola??

oyy maaşallah kuzuya tombik olmuş

çok geçmiş olsun balgamı söktüğü için öksürüyodur büyük ihtimal,
bol bol su içir daha rahat söker balgamı

canımcım benim oğluşta pütürlere öğürüyo hatta kusuyodu geçen gün muz ezdim çatala hafif pütürlüydü mama kattım içine bikaçtanede cici bebe biraz sulu oldu çorba gibi hiç sorunsuz bitirdi hepsini sonra sebze püresi yapmıştım onuda birazz sulu ve pütürlü bıraktım yine sorunsuz yedi sulu olunca içebiliyo ama pürelerin içindeki pütürleri yutamıyo ben bu şekilde alıştırmaya karar verdim zamanla pürelerin içinide pütürlü bırakıcam inşallah bir daha kusmaz çünkü serhan her seferinde kustu

hayırlısı olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz

canım geçmiş olsun sanırım doruk kuzuda hastaymış ikinizede acil şifalar :1hug:

canım hayırlı olsun oğluşun okula başlamış hayatı boyunca hiç zorlanmadan okuyup güzel bi meslek sahibi olsun inşallah
sanada geçmiş olsun inşallah sonradan bi sorun yaşamazsın belinle ilgili

canım bence sebzelerle atmak daha iyi yada önce kıymayı biraz haşlarsın sonra sebzeleri katarsın kemik suyu çok faydalı ama biraz fazla olursa şimdi ishal yapabiliriz

tü tü tü maşallah tüçük murunluya çok güzel kilo almış annesi ve geçmiş olsun çok ateşlenmeden atlatır inşallah

geçmiş olsun canımcım kıyamam yaa minicik o daha iyi olur inşallah biran önce annesi

yaa deli olucam şimdi eşimin üzerine ew war kartalda 3+1 sitede.. + belediyede maaşlı eleman e herhangi bi kara listede adı da yok.. bu yeterli değil mi yaaa ew kredisi için 80000 değerinde ew 45000kredi için???? benim kefilliğimi bile kabul etmemiş banka bi kredi kartı yüzünden yaa:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…