2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3 aşı birden nasıl kıydın yawruma lan:mymeka: nasıl dayansın o acıya yaaaaaa:gitme:

bizde dün olduk 3 bide agızdan 4 tane ilkinde aglamadı son ikide agladı bence öbe daha iyi. bi ağıtta bitiyor hepsi öbür türlü her hafta tekk tek acı dahas kötü. gitmedende calpol wermiştim ewe gelesiye arabada uyudu iyi atlattık şükür.
gerçi şimdi uyutmaya çalışıom mümkün diil. yarım saat uyudu kalktı şimdi sallıorm tek elimlede zapt ertmeye çalışıom uyucak gibi diil ama deniorm:s hiç uyumöadı bugün hç

Selam kızlar, geçmişi okuyamadım, hastalara acil şifalar diliyorum, kuzularınızı da çok öpüyorum, Hasretcim krediniz onaylanır inşallah, SONY tavsiye ederim, 5 senedir kullanıyorum çok memnunum..

Bunların dışında, pek keyfim yok, sorunlar bitmiyooooorrr, kardeşimin düğünü vardı ya, yüzük atılacak sanırsam, bu akşam ipler kopacak, bizim için dua edin, çok yıprandık artık yaa, kızım da çok kuduruk oldu, 1 dk. durmuyor, evin her yerini karıştırıyor, peşinde koşmaktan yoruldum, günlerdir hastayım, aile hekimine gittim, bir çözüm bulamadı, lenf bezim şişmiş, hastaneye yönlendirdi, yarın hastaneye gidecem.

hayırdır gülüm ne kredi kartı bu bankalar bi alem zaten olmayacak kişilere verir krediyi sana bana vermez

canım hakkınızda hayırlısı daha önce anlattıklarına bakarsan uzun bile sürmüş o aile insanın ömrünü yerr kardeşinede yazık olurdu inşallah çok üzülmez kardeşin benim ablam hala ağlıyor artık saplantı haline geldi gerçi yine görüşüyo onunla off bu konuya hiç girmiyim daralıyorum

sanada geçmiş olsun canım acil şifalar

canım hayırlısı olsun.ama daha öncede söylemiştim kardeşin için bu daha iyi olacak gibi anlattığın aileyle sorun hiç bitmez yoksa.sanada çok geçmiş olsun ihmal etme mutlaka görün bir doktora.

ohh kurtulmuşsunuz geçmiş olsun
ben de senin gibi düşünüyorum hepsi bi ağıtta bitsin ayrı ayrı daha zor bence

en hayırlısı neyse o olsun kardeşin için evlendikten sonra biteceğine böyle bitmesi daha iyi
sana da çok geçmiş olsun yasemincim kötü bişey çıkmaz inşallah...

canım hayırlısı olsun.ama daha öncede söylemiştim kardeşin için bu daha iyi olacak gibi anlattığın aileyle sorun hiç bitmez yoksa.sanada çok geçmiş olsun ihmal etme mutlaka görün bir doktora.

en hayırlısı neyse o olsun kardeşin için evlendikten sonra biteceğine böyle bitmesi daha iyi
sana da çok geçmiş olsun yasemincim kötü bişey çıkmaz inşallah...

Teşekkür ederim kızlar, hayırlısı ne ise o olsun evet, bende doktora gidecem, ihmale gelmez böyle şeyler, inşallah bişey çıkmaz, babamı kanserden kaybettiğim için bu tip hastalıklar beni hep korkutmuştur..

yasmin hayırlısı kardesin için..
yagmur da artık evi iyice talan etmeye başladı yorucu günlr başlıyor..
sanada gecmiş olsun ihmal etme
..

[C
çok geçmiş olsun balgamı söktüğü için öksürüyodur büyük ihtimal,
bol bol su içir daha rahat söker balgamı[/COLOR]

geçmiş olsun canımcım kıyamam yaa minicik o daha iyi olur inşallah biran önce annesi

çok sagolun kızlar ,aktara gittim henüz ıhlamur gelmemiş.:)

hasret kefili deiştirsin belki sen kara listede oldugun için olmuyodur..yerimseniben

geçmiş olsun yasemin ,,kardeşin içinde hayırlısı, neyse o olsun. evlendikten sonra daha bir kötü oluyo..
Kabak yemee mercimek çorba yanına pirinç pilavı hariç ne yapem kızlar yaa. gerçi kızım ayaamda ama uyanınca yapcam

mantı.makarna,arpa şehriye pilavı.bulgur pilavı.dolma şeç begen benim aklıma gelen bunlar:))

sağol jalecim..doğru söylüyosun iyileşirsem başta öznuru götürcemkaydirigubbakcemile3

sağol canım.geldiler doktordan..biraz kapanmış ama 6 ay sonra tekrar kontrol vermişler..

sağol nimet...

yasemin canım hakkınızda hayırlısı olsun...ilerde mutsuz bir yuvası olmasındansa şimdi bitsin

hayırdır gülüm ne kredi kartı bu bankalar bi alem zaten olmayacak kişilere verir krediyi sana bana vermez

canım üsküdarda ew war dedim ya onun için krediye başwuruyoruz..

3yılda ödicez dioruz... taksitler 1450 oluyo neymiş 7 yıllık kredi weriyolarmış.. 890a geliomuş taksitleri bilmem ne deli mi bunlar ya ben 3 yıl istiyorum cengizin maaşı 1100 görünüyo e diğer ewide kirada gösterdik... eee daha ne istiyolar ya kafayı sıyırıcam şimdi

canım bankayı değiştir hangi bankaya başvurdunuz her bankanın farklı istekleri oluyor

ya bnm kuzenim çekti sadece kendisi çalışıo kefil gösterdimi bilmiorm ne başka ewi war ne bişe maaşıda 1000 ancadır 40000 çekti sanırım finansbanktan çekti 1 hafta içindede aldı 10 yıl ödicek zavallı ama aldı yani sşizde başka bnkalara bakın bence birine aglı kalmayın

Aman finans demeyin bana onun kadR fırsatçı bi banka daha yok krediyi çok kolay veriyor sonrada anandan emdigin sutu burnundan getiriyorlar bn çektim bidaha tövbe

saol yasemincim
bence bu ewlilik olmasa daha iyi olur çok iğrenç insanlar.. anladığım kadarıyla.. çok mutsuz olursunuz ailecek kardeşinde zamanla pişmanlık duyar çünkü damadın ailesi çok etkin olacak bu ewlilk üstünde belli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…