- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.881
3 aşı birden nasıl kıydın yawruma lan:mymeka: nasıl dayansın o acıya yaaaaaa:gitme:
yaa deli olucam şimdi eşimin üzerine ew war kartalda 3+1 sitede.. + belediyede maaşlı eleman e herhangi bi kara listede adı da yok.. bu yeterli değil mi yaaa ew kredisi için 80000 değerinde ew 45000kredi için???? benim kefilliğimi bile kabul etmemiş banka bi kredi kartı yüzünden yaa:umursamaz:
Selam kızlar, geçmişi okuyamadım, hastalara acil şifalar diliyorum, kuzularınızı da çok öpüyorum, Hasretcim krediniz onaylanır inşallah, SONY tavsiye ederim, 5 senedir kullanıyorum çok memnunum..
Bunların dışında, pek keyfim yok, sorunlar bitmiyooooorrr, kardeşimin düğünü vardı ya, yüzük atılacak sanırsam, bu akşam ipler kopacak, bizim için dua edin, çok yıprandık artık yaa, kızım da çok kuduruk oldu, 1 dk. durmuyor, evin her yerini karıştırıyor, peşinde koşmaktan yoruldum, günlerdir hastayım, aile hekimine gittim, bir çözüm bulamadı, lenf bezim şişmiş, hastaneye yönlendirdi, yarın hastaneye gidecem.
Selam kızlar, geçmişi okuyamadım, hastalara acil şifalar diliyorum, kuzularınızı da çok öpüyorum, Hasretcim krediniz onaylanır inşallah, SONY tavsiye ederim, 5 senedir kullanıyorum çok memnunum..
Bunların dışında, pek keyfim yok, sorunlar bitmiyooooorrr, kardeşimin düğünü vardı ya, yüzük atılacak sanırsam, bu akşam ipler kopacak, bizim için dua edin, çok yıprandık artık yaa, kızım da çok kuduruk oldu, 1 dk. durmuyor, evin her yerini karıştırıyor, peşinde koşmaktan yoruldum, günlerdir hastayım, aile hekimine gittim, bir çözüm bulamadı, lenf bezim şişmiş, hastaneye yönlendirdi, yarın hastaneye gidecem.
bizde dün olduk 3 bide agızdan 4 tane ilkinde aglamadı son ikide agladı bence öbe daha iyi. bi ağıtta bitiyor hepsi öbür türlü her hafta tekk tek acı dahas kötü. gitmedende calpol wermiştim ewe gelesiye arabada uyudu iyi atlattık şükür.
gerçi şimdi uyutmaya çalışıom mümkün diil. yarım saat uyudu kalktı şimdi sallıorm tek elimlede zapt ertmeye çalışıom uyucak gibi diil ama deniorm:s hiç uyumöadı bugün hç
canım hakkınızda hayırlısı daha önce anlattıklarına bakarsan uzun bile sürmüş o aile insanın ömrünü yerr kardeşinede yazık olurdu inşallah çok üzülmez kardeşin benim ablam hala ağlıyor artık saplantı haline geldi gerçi yine görüşüyo onunla off bu konuya hiç girmiyim daralıyorum
sanada geçmiş olsun canım acil şifalar
canım hayırlısı olsun.ama daha öncede söylemiştim kardeşin için bu daha iyi olacak gibi anlattığın aileyle sorun hiç bitmez yoksa.sanada çok geçmiş olsun ihmal etme mutlaka görün bir doktora.
en hayırlısı neyse o olsun kardeşin için evlendikten sonra biteceğine böyle bitmesi daha iyi
sana da çok geçmiş olsun yasemincim kötü bişey çıkmaz inşallah...
yasmin hayırlısı kardesin için..Selam kızlar, geçmişi okuyamadım, hastalara acil şifalar diliyorum, kuzularınızı da çok öpüyorum, Hasretcim krediniz onaylanır inşallah, SONY tavsiye ederim, 5 senedir kullanıyorum çok memnunum..
canımcım benim oğluşta pütürlere öğürüyo hatta ]
tü tü tü maşallah tüçük murunluya çok güzel kilo almış annesi ve geçmiş olsun çok ateşlenmeden atlatır inşallah
minoset şurup verdim ateşlenme olmadı neyseki seyo cum..
evet canım kayınvalidem ve de çoğu akrabam orda annemlerde ordaydı ama 10 yıl aradan sonra tekrardan istanbul'a taşındılar
ohh ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur benim tatlı da kapış kapışa gitti zemuszemus
oyy maaşallah kuzuya tombik olmuş
opuyorumnanaktan
yavrum bi kerede hepsi çıkması daha iyi..agrı kesicide verdim..3 aşı birden nasıl kıydın yawruma lan:mymeka: nasıl dayansın o acıya yaaaaaa:gitme:
benmkinin huysuzlugu hafifi öksürügü var bir de damakları iyice şişmiş dedi dr..hepsi bi araya geldi işte..:sm_confused:
bol bol ıhlamur ver nimet yumuşasın bogazcıkları kuzumun..
sagol cnm bende aldırayım belki yumuşar
yaymuy da çok geçmiş olsun atlattı bakalım biz ne yapıcaz.boğazı...
opuyorumnanaktanselam canlar hepinize:1hug:
BOSNA burcum kim kızdırdı seni söyle bana dün akşam kayınvalidemin sonu için geliştirdiğim yöntemleri onun üzerinde uygulayayımklava:
OLCAYCIM oğluşun okula başlamış hadi hayırlı olsun okusun büyük adam olsun beyimiz.
TÜÇÜK MURUNLU YAĞMUR A maşallah kocaman olmuş ve geçmiş olsun kıyamam kuzuma üç aşı kolay mı tabi huysuzlanır annesi.
[C
çok geçmiş olsun balgamı söktüğü için öksürüyodur büyük ihtimal,
bol bol su içir daha rahat söker balgamı[/COLOR]
geçmiş olsun canımcım kıyamam yaa minicik o daha iyi olur inşallah biran önce annesi
yaa deli olucam şimdi eşimin üzerine ew war kartalda 3+1 sitede.. + belediyede maaşlı eleman e herhangi bi kara listede adı da yok.. bu yeterli değil mi yaaa ew kredisi için 80000 değerinde ew 45000kredi için???? benim kefilliğimi bile kabul etmemiş banka bi kredi kartı yüzünden yaa:umursamaz:
geçmiş olsun yasemin ,,kardeşin içinde hayırlısı, neyse o olsun. evlendikten sonra daha bir kötü oluyo..Selam kızlar, geçmişi okuyamadım, hastalara acil şifalar diliyorum, kuzularınızı da çok öpüyorum, Hasretcim krediniz onaylanır inşallah, SONY tavsiye ederim, 5 senedir kullanıyorum çok memnunum..
Kabak yemee mercimek çorba yanına pirinç pilavı hariç ne yapem kızlar yaa. gerçi kızım ayaamda ama uyanınca yapcam
evet canım kayınvalidem ve de çoğu akrabam orda annemlerde ordaydı ama 10 yıl aradan sonra tekrardan istanbul'a taşındılar
ohh ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur benim tatlı da kapış kapışa gitti zemuszemus
nehircim çok sevindim aranızın düzelmesine inşallah hep öyle olursunuz :Saruboceq:
hoşgeldin aramıza ben de Ankara'dayım kaydirigubbakcemile5
hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
Arda'nın okulu hayırlı olsun zorlanmaması çok iyi olmuş
Asya'nın da bişeyi çıkmaz inşallah kıyamam kuzuya
ve sen de fayda görürsün inşallah şu çektirme işinden artık bel ağrısı olanları toplar götürürsün antep'e belki grup indirimi yaparlar kaydirigubbakcemile3
neden öldürüyosun kız ne kastın var hayrola??
oyy maaşallah kuzuya tombik olmuş
çok geçmiş olsun balgamı söktüğü için öksürüyodur büyük ihtimal,
bol bol su içir daha rahat söker balgamı
canımcım benim oğluşta pütürlere öğürüyo hatta kusuyodu geçen gün muz ezdim çatala hafif pütürlüydü mama kattım içine bikaçtanede cici bebe biraz sulu oldu çorba gibi hiç sorunsuz bitirdi hepsini sonra sebze püresi yapmıştım onuda birazz sulu ve pütürlü bıraktım yine sorunsuz yedi sulu olunca içebiliyo ama pürelerin içindeki pütürleri yutamıyo ben bu şekilde alıştırmaya karar verdim zamanla pürelerin içinide pütürlü bırakıcam inşallah bir daha kusmaz çünkü serhan her seferinde kustu
hayırlısı olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz
canım geçmiş olsun sanırım doruk kuzuda hastaymış ikinizede acil şifalar :1hug:
canım hayırlı olsun oğluşun okula başlamış hayatı boyunca hiç zorlanmadan okuyup güzel bi meslek sahibi olsun inşallah
sanada geçmiş olsun inşallah sonradan bi sorun yaşamazsın belinle ilgili
canım bence sebzelerle atmak daha iyi yada önce kıymayı biraz haşlarsın sonra sebzeleri katarsın kemik suyu çok faydalı ama biraz fazla olursa şimdi ishal yapabiliriz
tü tü tü maşallah tüçük murunluya çok güzel kilo almış annesi ve geçmiş olsun çok ateşlenmeden atlatır inşallah
geçmiş olsun canımcım kıyamam yaa minicik o daha iyi olur inşallah biran önce annesi
günaydın kızlar,yağız boğazı balgam dolu çıkaramıyo,
öksürüyü de var antibiyotik kullanıyoz ama 4 günde geçmezmi bu
tekrar dr götüreyimmi yoksa balgamı yenimi sökmeye başladı.?
olcay geçmiş olsun inşallah bişeyin kalmaz...
hasret haşladıkdan sonra onun vitamini kalıyomu.?içinde pişse bence daha iyi olur.
hayırdır gülüm ne kredi kartı bu bankalar bi alem zaten olmayacak kişilere verir krediyi sana bana vermez
canım üsküdarda ew war dedim ya onun için krediye başwuruyoruz..
3yılda ödicez dioruz... taksitler 1450 oluyo neymiş 7 yıllık kredi weriyolarmış.. 890a geliomuş taksitleri bilmem ne deli mi bunlar ya ben 3 yıl istiyorum cengizin maaşı 1100 görünüyo e diğer ewide kirada gösterdik... eee daha ne istiyolar ya kafayı sıyırıcam şimdi
canım üsküdarda ew war dedim ya onun için krediye başwuruyoruz..
3yılda ödicez dioruz... taksitler 1450 oluyo neymiş 7 yıllık kredi weriyolarmış.. 890a geliomuş taksitleri bilmem ne deli mi bunlar ya ben 3 yıl istiyorum cengizin maaşı 1100 görünüyo e diğer ewide kirada gösterdik... eee daha ne istiyolar ya kafayı sıyırıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?