- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.501
sağol canım inş bizimde ikili tarama testlerimizde normal çıkar sıra onda hayırlısıyla inş ne güzel maşallah sizin herşeyiniz yolunda darısı başımıza:Saruboceq:
canım sen ikili tarama testini kaça yaptırdın biz ssk lıyız 50 dediler...
günaydın kızlar bugün inanın çok mutluyum bebeğimi gördüm çok sevinçliyim kıpır kıpırdı miniğim herşey çok normal dedi doktor 14 ünde ikili tarama testimiz olcak allahım herkesin yardımcısı olsun :Saruboceq:
arkadaşlar sağlık ocağına aşı içen giden varmı ilk aşı ne zaman yapılıyo?
Kızlar yarın İkİlİ test sonuÇlarınmı alıcam dua edİn Çok kafaya takıyorum arkadaŞın down sendromlu bİ ÇocugÜu var bende psİkolojİm baya bozuk ya hamİlleİkten sonra baya bİ takıntılı oldum yaaa dua edİn bİrde ne aŞısı bu saĞlık ocaĞı muhabbetİ
Kızlar yarın İkİlİ test sonuÇlarınmı alıcam dua edİn Çok kafaya takıyorum arkadaŞın down sendromlu bİ ÇocugÜu var bende psİkolojİm baya bozuk ya hamİlleİkten sonra baya bİ takıntılı oldum yaaa dua edİn bİrde ne aŞısı bu saĞlık ocaĞı muhabbetİ
Dila geçmiş olsun
portakal suyunu kendinmi sıktın?
ya cinsiyetlerden bahsetmişken, çin takvimini herkes duymuştur herhalde,
benim çin takvimine bakarsak kız olucak diyo..ama benim içime doğan erkek..Bu arada cinsiyeti belli olanlar bi çin takvimine baksın bakalım gerçekten doğrumu diyeee
%90 doğru çıkıyormuş
ne güzel canım ilk görüş çok güzel oluyor
sağlık ocağına galiba 5-6 aylarda gidiliyor ben doktoruma sorarım gelecek hafta söylerim size
günaydın kızlar.
DİLAcım geçmiş olsun.belki birazda demişsin ya uykusuzluğun etkisi vardır.inşaalllah olmazsın hasta falan canım.allah korusun.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
doktor yolcusu arkadaşlar güzel ve hayırlı haberlerle gelin allahın izniyle.
kızlar bende gidiyorum bugün doktora meleğimi göreceğim özledim.dua edin herşey yolunda olsunn kızlar.allah bebeklerimize sağlık versin:Saruboceq:
Günaydınn kıslarrr ;
yaz ve diğer hatunlar az önce wc gittim küçük abdestimi yaptım idrarımda beyaz akıntı gördüm peceteye gelmedi ama sizde böyle oluyormu
Günaydınn kıslarrr ;
yaz ve diğer hatunlar az önce wc gittim küçük abdestimi yaptım idrarımda beyaz akıntı gördüm peceteye gelmedi ama sizde böyle oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?