2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarın ıkılı test sonuÇlarınmı alıcam dua edın Çok kafaya takıyorum arkadaŞın down sendromlu bı ÇocugÜu var bende psıkolojım baya bozuk ya hamılleıkten sonra baya bı takıntılı oldum yaaa dua edın bırde ne aŞısı bu saĞlık ocaĞı muhabbetı

günaydın arkadaşlarım,
geçmişe şöyle bir göz atayım dedim, bitecek gibi değil :))
fotoğraflar eklenmiş, kaldırılmış, hiçbirini göremedim (
dün çok kötüydüm, hiç katılamadım size. geceyi de çok kötü geçirdim, baktım olacak gibi değil, bugün işe gitmedim.
doktor randevumu da yarından bugüne aldım, hem bulantılara bir çare bulsun hem de bebeğimi bir gün önce göreyim istedim...
şimdi yeniden geçmişe dönüyorum, umarım bugün bir yerinden yakalarım sohbeti :))

sağol canım darısı başına :) özelde hastane giriş ücretiyle beraber 75tl tuttu.ssklılardan genelde daha az alıyorlar ya da hiç almıyorlar hastaneden hastaneye fark ediyor sanırım..

ne güzel canım ilk görüş çok güzel oluyor
sağlık ocağına galiba 5-6 aylarda gidiliyor ben doktoruma sorarım gelecek hafta söylerim size

İkili üçlü test fiyatları konusuluyor galiba... Bakalım ben ne kadar vereceğim... Haftaya gideceğim ama yelpaze çok farklı fiyatlardan oluşuyor....

inş canım bişi olmaz allahın izniyle fazla kafanı takıp üzme kendinide daha benimkide belli değil inş iyi çıkar hepimizinki :Saruboceq:
bu sağlık ocağı işi tetenoz aşısıymış sanırım bildiğim kadarıyla mahallenin sağlık ocağına kaydoluyosun doğuma kadar 3 kere tetenoz aşısı vuruluyorsun doğum sırasında kullanılan aletlerden etkilenmemek için diye biliyorum öle duydum daha önce doğum yapan arkadaşlardan bide kayıtlı olduğun sağlık ocağındaki ebeler her ay evde kontrol ediyolar kilo yapacağın tahliller v.s v.s

günaydın kızlar.
DıLAcım geçmiş olsun.belki birazda demişsin ya uykusuzluğun etkisi vardır.inşaalllah olmazsın hasta falan canım.allah korusun.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
doktor yolcusu arkadaşlar güzel ve hayırlı haberlerle gelin allahın izniyle.
kızlar bende gidiyorum bugün doktora meleğimi göreceğim özledim.dua edin herşey yolunda olsunn kızlar.allah bebeklerimize sağlık versin:Saruboceq:

Dila geçmiş olsun
portakal suyunu kendinmi sıktın?

yok bebişim tost aldığım yerde sıktılar...
beyzade takma kafana inşallah iyi çıkar kendini kasıp stres olma şimdi bebişine zarar canım.
sonuçları alınca hemen bizede haber ver...
bakma bende çok merak ediyorum...
ya gerçekten bu aşı muhabbeti ne bi anlatın?

Zeka anomalilerinden ben de çok korkuyorum... Allaha emanetiz...

benim büyükte tutmadı çanım bu şayet erkekse buda tutmayaçak..ikisindede kız diyordu...erkek geldi ve sanırım bir erkek daha geliyor...

Günaydınn kıslarrr ;

yaz ve diğer hatunlar az önce wc gittim küçük abdestimi yaptım idrarımda beyaz akıntı gördüm peceteye gelmedi ama sizde böyle oluyormu

aayy ne güzel yaa bende haftada bir gidip görmek istiyorum krampları hissedince orda olduğunu hissediyorum hem ağrıyı çekiyorum hem seviniyorum..
doktorum mazoşit senin hatun dedi kocama
delikafaduldendelikafadulden

sağlık ocağına kaydolmak hem hamilelik dönemindeki aşılar ve takipler hemde doğum sonrası yine bebek ve annenin aşıları için gerekli.ilk aşımız 4-5 ay arası tetanoz.bende bugün kaydolacağım.

Günaydınn kıslarrr ;

yaz ve diğer hatunlar az önce wc gittim küçük abdestimi yaptım idrarımda beyaz akıntı gördüm peceteye gelmedi ama sizde böyle oluyormu

canım ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri öyleyim normal yani...
bazen peçete koymama rağmen açık renk pantolon giydiğimde pantolondan bile geçtiğini görüyorum dahada çok olacak dedi doktorum.

Kıslar siz devlet hastanesinemi gidiyorsunuz? benim gittim ssk karşılamıyor 140 ikiliyi yaptırdım .. üclüyüde isterlermiki gayet iyi hiç bi sorun yok dedi doktorum ama ..

Günaydınn kıslarrr ;

canım bendede oluyodu o doktora sordum normal dedi aylar ilerlerip rahim yerleştikçe geçer dedi kafana takma normalmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…