- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.081
Bu pek öyle değil Aylincim, daha önce en müteakip defalar ayrı yaşadılar. En son boşanıp 7 yıl hiç görüşmediler, babam evlendi hatta. Sonra yine geri geldi, 3 yıldır beraberler, şimdi yine anlaşamıyoruz gidicem demiş anneme...
Yaşın 60 oldu be adam, hala ne istiyorsun... Daha ne kadar alt üst edeceksin herkesin hayatını...
Ben kullanamıyorum ki, bağırtmam eksik kalsın :))
Otomatik olursa, bi umut var hiç olmazsa...
Tam alışmaya başlamıştım, hamile kaldım, oturamadım tabi direksiyona, ööyle kaldı...
bakıcı ablamız 3.gününde.gayet güzel gidiyo.umarım ben yokken de böyle olur...asyayı uyuttu.eve de bir güzel makina tutup sildi sağolsun....ben de gel keyfim gel..bu hafta saltanat haftasızemuszemus..pazertesi okullar açılıyor....tek isteğim şu an ben evdeykenki gibi sevgiyle baksın yavruma...amin.....
günaydın arkadaşlar..
çok acil yardımcı olun nolur kafam çok karışık.. daha önce söyledimmi bilmiorum kızkardeşim 13 hafta 4 günlük hamile mart annesi olucak nasipse.. bayram öncesi yaptırdığı ikili test sonucunu aldı dün risk çok yüksek çıkmış ense kalınlığı fazla demişler.. testi devlet hastanesinde yaptırmıştı şimdi bana gelio özelde yaptırıcam dio çok mutsuz hep ağlıyo.. dr kürtaj önermiş ama o istemio daha önceden de bir düşüğü var çünkünapıcamızı şaşırdık özeldeki testte de yüzksek çıkarsa nolucak.. kardeşim düşükten sonra bu bebeğe çok bağlandı kaybtmeyi kaldıramaz.. ben naapmalıyım nolur bi akıl verin.. yokda gelicek az sonra doktora gidicez.. nolur dua edinde temiz çıksın bu sefer.. tek tek alıntı yapamayabilirim cevapyazamayabilirim ama bu sayfayı sık kullanılanlara ekliyip üm tavsiyelerinizi kardeşimle birlkikte okumayı düşünüyorum.. :1no2:
sağolun canlarım çok mutluyum ekimde kendi ewimde oturuyo olacağımdelikafadulden
allahım şükürler olsun.....
meralcim 2+1 güya.. bak resimlerini gösterem
Hürriyet Emlak : Satılık Konut İlan Detayı - Satılık | Apartman Dairesi | İstanbul | Üsküdar | Murat Reis | 80.000 TL | 80 m2 | 2 oda | 1 salon | üsküdar emlakdan acele sartılı daire | 4734-407 | 15.09.2010
sorma çok etkilendi ya ayağımda sallıyorum tam dalacak kız bağırıyor bizimki korkup sıçrıyor ağlamaya başlıyor çocuğum çok korktu kızınkide bişeyden değil hee durup dururken edepsizliğinden yani.vallahi bilmiyorum nimetcim biraz büyüseler değişir heralde ama şimdi sürekli bizle olduklarından yabancı bir üçüncü kişiyi hazmedemiyorlar galiba.ağlamaktan mahvoldu yavrum:çok üzgünüm:
sağolun canlarım çok mutluyum ekimde kendi ewimde oturuyo olacağımdelikafadulden
allahım şükürler olsun.....
meralcim 2+1 güya.. bak resimlerini gösterem
Hürriyet Emlak : Satılık Konut İlan Detayı - Satılık | Apartman Dairesi | İstanbul | Üsküdar | Murat Reis | 80.000 TL | 80 m2 | 2 oda | 1 salon | üsküdar emlakdan acele sartılı daire | 4734-407 | 15.09.2010
HASRETİM GÖZÜNAYDINhihoyyyt:dance:
Misafirler gitti evde Alp le bir 4 çocuk.biri 7 aylık biri 9 aylık biri 5 yaşında ve birde Alp.
ve kızlardan 7 aylık olan öyle çok bağırdı ki Alp rekorktu dudağını büke büke gözünün yaşı ile ağladı.ve onlar gittiğinden beride aynı şekilde ağlıyor.biraz önce ağlaya ağlaya zorla uyudu.
kızlar delirmek üzereyim biraz önce cöpü koymak için kapıyı actım apartma boşluğunda duvarda bişey var ne ki bu diye eğildim devasa bir hamam böceği....:bbo:hemen kapının altını ilaçladım eve girmesin diye..acaba baska varmıdır eve girmişmidir...feci halde kasınıyorum şimdi bu gece uyuyamam benn
iyi akşamlar:)
yorgunluktan ölmek üzereyimm iş de cok sööle bir bakayım dedim size.
hayırlı olsun hasretcim cok sevimli bir evmiş
.tatlı tatlı oturun borcundan kurtarsın cabucak inşallahh
aynı sorunu ben de yasadım canım üstelişk yavrum emerken uyumak üzreydi bir sıcradı ağlayarakk o gümden beri bagıran o cocuga gıcığım laf aramızda:)
ya ben kulağına sevdiği sarkı filan mırıldanarak rahatlatmıştım hala da işe yarar..bir de yüksek sese tepki veriyorlar ya ben de evde arada yüksek sesle sarkı söylüyorum ya da oynuyorum alışsın diye..tırsık benimki ama:)
anam hasret bacımın ev işi olmuş sanırsam çok çok çok sevindim Rabbim huzurla sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah ve Allah olmayanlarada nasip etsinn en kısa zamanda
hasret canım hayırlı olsun
şişttttt alüüüüüüüü bebemmmm napıyonnn özledim kı seniopuyorumnanaktan
günaydın kızlar..
ben bişeye sewinmiyeyim zaten, burnumdan gelmesi lazım...
kabus gibi bir gece geçirdim daha geçmiş değil ya neyse..
gece 1 kocam aradı harfiyat çok fazlaymış, neredeyse ağlayacak haldeydi sabaha kadar burdayım dedi.. bütün kauçuk parkelerinde kullanılmayacak duruma geldiğini we çöpe gittiğini söyledi... 600liraya almıştık onları we sabaha kadar kocam tek başına yapıştırmıştı.. werilen emeğemi çöpe giden paralara mı üzüleyim bilmiyorum:1no2: neyse kapattık telefonu.. dükkana geçtim annem sigara içtiği için dükkanda ki ofiste oturup içiyor onun yanına geldim anlatıyordum böyle böyle olmuş die neyse ki fazla durmadım we ewe geldim ki ne göreyim!!! yatak odasından salonu basan su!!!!!!!!!!!!kafamçokkarıştı
aman allahım termosifon patlamış yatak odası göl olmuş:gitme:
kızım beşiğinde uyuyor yüzüstü dönmüş(( we altında ki 3lü priz su içinde hemen şalteri kapattık önce sonra binadan wanayı... cengizi aradım birini gönderdi yardım için we gce 3,30a kadar kowalarca su boşalttık... şifonyerim gitti çöpe su içindeydi tam termosifonun altında duruyodu...
oyyy anam oyyyy
iyiki annemler ewe gitmedi yoksa ben ne yapardım bilmiyorum:umursamaz:
ölü gibiyim bitmiş haldeyim cengiz hala orda ben dükkanı açtım 8de... ölüyorum
günaydın kızlar..
gece 1 kocam aradı harfiyat çok fazlaymış, neredeyse ağlayacak haldeydi sabaha kadar burdayım dedi.. bütün kauçuk parkelerinde kullanılmayacak duruma geldiğini we çöpe gittiğini söyledi... 600liraya almıştık onları we sabaha kadar kocam tek başına yapıştırmıştı.. werilen emeğemi çöpe giden paralara mı üzüleyim bilmiyorum:1no2: neyse kapattık telefonu.. dükkana geçtim annem sigara içtiği için dükkanda ki ofiste oturup içiyor onun yanına geldim anlatıyordum böyle böyle olmuş die neyse ki fazla durmadım we ewe geldim ki ne göreyim!!! yatak odasından salonu basan su!!!!!!!!!!!!kafamçokkarıştı
kızım beşiğinde uyuyor yüzüstü dönmüş(( we altında ki 3lü priz su içinde hemen şalteri kapattık önce sonra binadan wanayı... cengizi aradım birini gönderdi yardım için we gce 3,30a kadar kowalarca su boşalttık... şifonyerim gitti çöpe su içindeydi tam termosifonun altında duruyodu...
oyyy anam oyyyy
Günaydın,
Hasretcim, kredi çıkmış, hayırlı olsun. Fotoları da gördüm, bahçe bir harika, evin içi biraz küçük ama olsun, kendi evin sonuçta. Bizim ev kocaman da noluyor, ne istediğin gibi eşya alabiliyorsun ne bişey, kira evine güven yok ki... Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin, bahçende kahve içmeye gelicemmmm :))
Yine çok uykusuzum, Doruk kaç kere uyandı bilmiyorum, uyurken kaç kere ağlayıp bağırdığını da bilmiyorum, ceset gibiyim. Allahtan şu makyaj malzemeleri var.
Az önce de annem aradı, süt içmiyormuş kuzu, en son 6.30 gibi emzirmiştim, paniklemiş annem, napıyım diyor. Bekle dedim, acıkınca içer...
Kaç gündür kafam yerinde değil diye hiç iş yapmadım, bugün artık biraz çalışmam lazım, sayfa açık kalsın, ara ara bakarım yine...
günaydın kızlar..
oyyy anam oyyyy
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN HASRET ....ALLAH KOLAYLIK VERSİN...ÇOK ZOR BİR GECE YAŞAMIŞSIN
HASRET TAŞINSIN HELE EVİNE BAHÇESİNDE BEBEKLERİMİZLE ÇAYA GİDERİZ kaydirigubbakcemile5 BU DÖNEMLER HUYSUZ OLUYORLAR SANIRIM ACIKINCA ALIR SÜTÜNÜ OĞLUŞUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?