2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah düzelirler yaa ne zor bu işler hayırlısı olsun

Ben kullanamıyorum ki, bağırtmam eksik kalsın :))
Otomatik olursa, bi umut var hiç olmazsa...
Tam alışmaya başlamıştım, hamile kaldım, oturamadım tabi direksiyona, ööyle kaldı...

kız ben 8 aylık hamileyken direksiyon sınavına girdim ve öncesinde tüm derslere de katılmıştım ayrıca eşim de gösteriyodu beni etkilemedi yani hamilelik kaydirigubbakcemile3

ohh ohh ne güzel inşallah hep öyle olur

hem ikili testle kalmasın hem de tek doktorla
Allah'ın izniyle hiçbişeycik olmaz
ama şahsi düşüncem kuzumda öyle bişey çıksaydı aldırmayı düşünmüyordum
bu testler sadece riski gösteriyor kesin sonuç doğunca belli olur
Rabbim sağlıklı versin inşallah

hasret gözün aydın canım Allah güle güle oturmak nasip etsin hayırlı uğurlu olsun

selam güzellikler nasılsınız herkes iyidir inşallah
bu serhan hep beni bekliyo valla yaa şu pc başına oturup ne zaman kk ya girsem ya uyanır ya acıkır yada icraat yapar şu anda da icraatın içinden programına başladı yine bi
verip kaçıyorum öptüm datlıı bademlerropuyorumnanaktan

anam hasret bacımın ev işi olmuş sanırsam çok çok çok sevindim Rabbim huzurla sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah ve Allah olmayanlarada nasip etsinn en kısa zamanda

yüksek sesten korkuyorlar arkadaşlar aynı sorun denizde de var, ilk defa hastanede kontrol sırasında oldu; müşahede odasında emzirmek zorunda kaldım orada serum takılan ve hasta çocukların ağlamalarına dayanamayıp başladı, şimdi her çocuk ağlamasında dudğı büke büke ağlıyor, bayramda bir arkadaş 1.5 yaşındaki çocuğuyla geldi ufaklık oğlumu sevmeye çalıştı dokunurken çığlık attı ve ipler koptu çocuk gidene kadar ağladı benim sıpa da

iyi akşamlar:)
yorgunluktan ölmek üzereyimm iş de cok sööle bir bakayım dedim size.

hayırlı olsun hasretcim cok sevimli bir evmiş
.tatlı tatlı oturun borcundan kurtarsın cabucak inşallahh

aynı sorunu ben de yasadım canım üstelişk yavrum emerken uyumak üzreydi bir sıcradı ağlayarakk o gümden beri bagıran o cocuga gıcığım laf aramızda:)
ya ben kulağına sevdiği sarkı filan mırıldanarak rahatlatmıştım hala da işe yarar..bir de yüksek sese tepki veriyorlar ya ben de evde arada yüksek sesle sarkı söylüyorum ya da oynuyorum alışsın diye..tırsık benimki ama:)

kızlar delirmek üzereyim biraz önce cöpü koymak için kapıyı actım apartma boşluğunda duvarda bişey var ne ki bu diye eğildim devasa bir hamam böceği....:bbo:hemen kapının altını ilaçladım eve girmesin diye..acaba baska varmıdır eve girmişmidir...feci halde kasınıyorum şimdi bu gece uyuyamam benn

hepinize iyi akşamlar ben ewe geçer..
yazgıcıma bir hediye alacğım ew işini ilk ona söylemiştim o da içime doğuyor olacak demişti:))) canım yaaopuyorumnanaktan

anam hasret bacımın ev işi olmuş sanırsam çok çok çok sevindim Rabbim huzurla sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah ve Allah olmayanlarada nasip etsinn en kısa zamanda

sağolun canlarım
allah her isteyene nasip etsin

Günaydın kızlarrrrrrrrrr
gece 11 bucukta uyudu babasının alarmı saolsun 7 bvucukta uyanıo illaki:* şimdi gene cıglık cıglık kafaltı yapıp uyutmayı denicem bakalım. hasret ew hayırlı olsun canımda çok küçük ya nası sıgcan o ewe sen: bahçe ortak dimi. giriş katı sanırsam hayırlı olsun canım

Günaydın,

Hasretcim, kredi çıkmış, hayırlı olsun. Fotoları da gördüm, bahçe bir harika, evin içi biraz küçük ama olsun, kendi evin sonuçta. Bizim ev kocaman da noluyor, ne istediğin gibi eşya alabiliyorsun ne bişey, kira evine güven yok ki... Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin, bahçende kahve içmeye gelicemmmm :))

Yine çok uykusuzum, Doruk kaç kere uyandı bilmiyorum, uyurken kaç kere ağlayıp bağırdığını da bilmiyorum, ceset gibiyim. Allahtan şu makyaj malzemeleri var.
Az önce de annem aradı, süt içmiyormuş kuzu, en son 6.30 gibi emzirmiştim, paniklemiş annem, napıyım diyor. Bekle dedim, acıkınca içer...

Kaç gündür kafam yerinde değil diye hiç iş yapmadım, bugün artık biraz çalışmam lazım, sayfa açık kalsın, ara ara bakarım yine...

günaydın kızlar..
ben bişeye sewinmiyeyim zaten, burnumdan gelmesi lazım...
kabus gibi bir gece geçirdim daha geçmiş değil ya neyse..
gece 1 kocam aradı harfiyat çok fazlaymış, neredeyse ağlayacak haldeydi sabaha kadar burdayım dedi.. bütün kauçuk parkelerinde kullanılmayacak duruma geldiğini we çöpe gittiğini söyledi... 600liraya almıştık onları we sabaha kadar kocam tek başına yapıştırmıştı.. werilen emeğemi çöpe giden paralara mı üzüleyim bilmiyorum:1no2: neyse kapattık telefonu.. dükkana geçtim annem sigara içtiği için dükkanda ki ofiste oturup içiyor onun yanına geldim anlatıyordum böyle böyle olmuş die neyse ki fazla durmadım we ewe geldim ki ne göreyim!!! yatak odasından salonu basan su!!!!!!!!!!!!kafamçokkarıştı
aman allahım termosifon patlamış yatak odası göl olmuş:gitme:
kızım beşiğinde uyuyor yüzüstü dönmüş(( we altında ki 3lü priz su içinde hemen şalteri kapattık önce sonra binadan wanayı... cengizi aradım birini gönderdi yardım için we gce 3,30a kadar kowalarca su boşalttık... şifonyerim gitti çöpe su içindeydi tam termosifonun altında duruyodu...
oyyy anam oyyyy
iyiki annemler ewe gitmedi yoksa ben ne yapardım bilmiyorum:umursamaz:
ölü gibiyim bitmiş haldeyim cengiz hala orda ben dükkanı açtım 8de... ölüyorum

ya hasret şaşırdım ev için hayırlı olsun mu diyim su basmış geçmiş olsun mu diyim neyse taşınıyorun hayırlısıyla bizde haziranda ev aldık tadilat vardı eylülde taşınırız diyodu bi hafta sonu yazlığa gittik döndük ki eve hırsız girmiş aynı hafta tadilat olan eve eşyaları bıraktık yazlığa taşındık işe ordan git gel yapıyorum bazan oluyo böyle terslikler annem terslik iyidir küçük küçük olsun büyük tersliği kovalasın der e bende inanırım hani sen yine evinin tadını çıkar küçük de sayılmaz sen benim aldığım evi gör salon kadar mutfak var ama odalar 1,5 oda bi salon ööle bişi yani seninkinin bahçesi yeter

of hasretcim ne diyim bilemedim...çok çok geçmiş olsun ya...ne kadar zor olmuştur....neler yaşadığını tahmin edebiliyorum...iş üstüne iş....allahtan prizden ceroşa bişey olmamış...

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN HASRET ....ALLAH KOLAYLIK VERSİN...ÇOK ZOR BİR GECE YAŞAMIŞSIN

HASRET TAŞINSIN HELE EVİNE BAHÇESİNDE BEBEKLERİMİZLE ÇAYA GİDERİZ kaydirigubbakcemile5 BU DÖNEMLER HUYSUZ OLUYORLAR SANIRIM ACIKINCA ALIR SÜTÜNÜ OĞLUŞUN...

Hasret, ne diyeyim bilemedim valla yaa...
Çok geçmiş olsun, gerçekten üst üste gelmiş.
Allah beterinden saklasın, sağlığınız yerinde olsun da, geçer gider canımcım.
Allah Ceren'i korumuş, çok şükür...

Alır tabi canım, annem sağolsun çabuk paniğe kapılıyor.

GÜNAYDIN HERKESE.

Allah ım uykusuzum yorgunum sinir sistemim error veriyor.kaçkere uyandı gece bilmiyorum ve normal uyanmada değil çığlık çığlığa bağıra bağıra ağlayarak uyandı.birde bugün aşıya götüreceğim off yaa aşıları yiyince iyice huysuzlaşacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…