- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.101
CANIM YAA kabus gibi nazar mı bu böyle nedir üst üste bukadar.geçmiş olsun.size bişey olmamış ya çok şükür cana geleceğine mala gelsin.ALLAH beterinden korusun hasretcim.günaydın kızlar..
ben bişeye sewinmiyeyim zaten, burnumdan gelmesi lazım...
kabus gibi bir gece geçirdim daha geçmiş değil ya neyse..
gece 1 kocam aradı harfiyat çok fazlaymış, neredeyse ağlayacak haldeydi sabaha kadar burdayım dedi.. bütün kauçuk parkelerinde kullanılmayacak duruma geldiğini we çöpe gittiğini söyledi... 600liraya almıştık onları we sabaha kadar kocam tek başına yapıştırmıştı.. werilen emeğemi çöpe giden paralara mı üzüleyim bilmiyorum:1no2: neyse kapattık telefonu.. dükkana geçtim annem sigara içtiği için dükkanda ki ofiste oturup içiyor onun yanına geldim anlatıyordum böyle böyle olmuş die neyse ki fazla durmadım we ewe geldim ki ne göreyim!!! yatak odasından salonu basan su!!!!!!!!!!!!kafamçokkarıştı
aman allahım termosifon patlamış yatak odası göl olmuş:gitme:
kızım beşiğinde uyuyor yüzüstü dönmüş(( we altında ki 3lü priz su içinde hemen şalteri kapattık önce sonra binadan wanayı... cengizi aradım birini gönderdi yardım için we gce 3,30a kadar kowalarca su boşalttık... şifonyerim gitti çöpe su içindeydi tam termosifonun altında duruyodu...
oyyy anam oyyyy
iyiki annemler ewe gitmedi yoksa ben ne yapardım bilmiyorum:umursamaz:
ölü gibiyim bitmiş haldeyim cengiz hala orda ben dükkanı açtım 8de... ölüyorum
GÜNAYDIN HERKESE.
Allah ım uykusuzum yorgunum sinir sistemim error veriyor.kaçkere uyandı gece bilmiyorum ve normal uyanmada değil çığlık çığlığa bağıra bağıra ağlayarak uyandı.birde bugün aşıya götüreceğim off yaa aşıları yiyince iyice huysuzlaşacak.
sağolun canım arkadaşlarım... çok kötüydü halı yüzüyordu yani ki 5 dakika durdum ofiste birde annemle muhabbte daldığımı düşünsenizemafoldumben off düşünmek dahi istemiyorum yangın çıkardı alimallah we bbeğim o odadamafoldumben termosifonun içinde ki kaynar su, hortum ya gardropa değilde yarım metre yanında duran beşiğe fışkırsaydı!! 80lt we 60derece olan su!!!! offf allahıma şükürler ediyorum ki ona bişey olmadı we iyiki hemen ewe geçtim yoksa neler olurdu düşünmek dahi istemiyorum(((
Herkese günaydın
Hasret geçmiş olsun amma macera dolu hayatınız var bi de ben kendim için çok aksiyonluyum derdim sen beni kat kat aşıyosun bacım :) Yeni eviniz de hayırlı olsun, taşınınca dua falan okut bari hayırlı gelsin ev. Nazar falan var galiba üzerinizde.
Dün aylık kontrol için doktora gittik, 8.250 olmuş Keremcik boyu da 69 cm dedi ama çok hareketli tam ölçemedim dedi. 15 gün içinde üst dişleri de çıkacak dedi, hafif boğaz enfeksiyonu var dedi hemen ilaç yazdı, ıhlamur kaynatıp vermek istiyorum geçmezse ilaç vereyim dedim sen bilirsin dedi, doktordan memnunum ama her gidişte muhakkak ilaç yazıyor, diş kaşıyıcı jel yazdı almadım, zaten çocuk herşeyle dişlerini kaşıyor ben o yapay şeyi sürsem de kaşıyacak sürmesem de, doğru mu yanlış mı yapıyorum deneme yanılma yöntemiyle göreceğim.
Mercimek çorbasına başlayabilirsin dedi, annem hemen beyin verebilir miyiz diye sordu, içerisinde bir virüs olabileceğini eğer o virüsü içeriyorsa çocukta zeka geriliğine bile yol açabilecek bir hastalığa sebep olduğunu o yüzden bize bıraktığını söyledi, kemik çorbası verene kadar çorbanın içine dana eti at birlikte haşlansın sonra da çıkarırsın dedi, daha sonra da 2-3 defa çekilmiş kıyma koyarsın dedi,bundan sonra aylık kontrole getirmene gerek yok koca çocuk oldu dedi, zaten kontrole getirdim deyince 2 aydır tuhaf tuhaf suratıma bakıp bişeyi yok mu? yine de getirdin mi? diyodu :)
Bu arada bakıcıyla anlaştık 400e bakacak tüm gün ve c.tesi öğlene kadar, uzaktan tanıdığım bir insan inşallah iyi bakar kuzucuğuma.
Bizden haberler böyle
Herkese günaydın
Hasret geçmiş olsun amma macera dolu hayatınız var bi de ben kendim için çok aksiyonluyum derdim sen beni kat kat aşıyosun bacım :) Yeni eviniz de hayırlı olsun, taşınınca dua falan okut bari hayırlı gelsin ev. Nazar falan var galiba üzerinizde.
Dün aylık kontrol için doktora gittik, 8.250 olmuş Keremcik boyu da 69 cm dedi ama çok hareketli tam ölçemedim dedi. 15 gün içinde üst dişleri de çıkacak dedi, hafif boğaz enfeksiyonu var dedi hemen ilaç yazdı, ıhlamur kaynatıp vermek istiyorum geçmezse ilaç vereyim dedim sen bilirsin dedi, doktordan memnunum ama her gidişte muhakkak ilaç yazıyor, diş kaşıyıcı jel yazdı almadım, zaten çocuk herşeyle dişlerini kaşıyor ben o yapay şeyi sürsem de kaşıyacak sürmesem de, doğru mu yanlış mı yapıyorum deneme yanılma yöntemiyle göreceğim.
Mercimek çorbasına başlayabilirsin dedi, annem hemen beyin verebilir miyiz diye sordu, içerisinde bir virüs olabileceğini eğer o virüsü içeriyorsa çocukta zeka geriliğine bile yol açabilecek bir hastalığa sebep olduğunu o yüzden bize bıraktığını söyledi, kemik çorbası verene kadar çorbanın içine dana eti at birlikte haşlansın sonra da çıkarırsın dedi, daha sonra da 2-3 defa çekilmiş kıyma koyarsın dedi,bundan sonra aylık kontrole getirmene gerek yok koca çocuk oldu dedi, zaten kontrole getirdim deyince 2 aydır tuhaf tuhaf suratıma bakıp bişeyi yok mu? yine de getirdin mi? diyodu :)
Bu arada bakıcıyla anlaştık 400e bakacak tüm gün ve c.tesi öğlene kadar, uzaktan tanıdığım bir insan inşallah iyi bakar kuzucuğuma.
Bizden haberler böyle
maşallah iyi büyütmüşsün ilaçlar konusunda bende senin gibi düşünüyorum çok gerekmediçe vermiyorum aşılar dışındada vermedim çok şükür ha bide sünnet olduğunda verdim ilk antibiyotiği o oldu kuzumun[/QUOT
Ben de sünneti doğduğunun ertesi günü yaptırmıştım sadece krem vermişlerdi sürmem için, ateş için de 38 olmadan ateş düşürücü vermeyin diyor doktorlar, vücudunun savaşması için, o yüzden aşı olduğunda 37,8 i görene kadar ateş düşürücü de vermedim, gerçi emen bebeğin ateşi 38 i geçemez diyorlar ama deneyemedim o kadar, çocuğun bacakları bile sıcaktı.
Kerem 2 aylıktı kaka yapamıyordu 1 hafta falan, gittiğimiz doktor TSH testi yaptırdı tabi o zaman çok acemiydik yaptırdık çocuğumu ağlata ağlata kan aldılarşimdi öğrendik tabi anne sütü alan çocuk 10 gün bile yapmayabilir, ilk çocuklar deneme yanılma yöntemiyle büyüyor ne yazık ki :kedi:
maşallah iyi büyütmüşsün ilaçlar konusunda bende senin gibi düşünüyorum çok gerekmediçe vermiyorum aşılar dışındada vermedim çok şükür ha bide sünnet olduğunda verdim ilk antibiyotiği o oldu kuzumun[/QUOT
Ben de sünneti doğduğunun ertesi günü yaptırmıştım sadece krem vermişlerdi sürmem için, ateş için de 38 olmadan ateş düşürücü vermeyin diyor doktorlar, vücudunun savaşması için, o yüzden aşı olduğunda 37,8 i görene kadar ateş düşürücü de vermedim, gerçi emen bebeğin ateşi 38 i geçemez diyorlar ama deneyemedim o kadar, çocuğun bacakları bile sıcaktı.
Kerem 2 aylıktı kaka yapamıyordu 1 hafta falan, gittiğimiz doktor TSH testi yaptırdı tabi o zaman çok acemiydik yaptırdık çocuğumu ağlata ağlata kan aldılarşimdi öğrendik tabi anne sütü alan çocuk 10 gün bile yapmayabilir, ilk çocuklar deneme yanılma yöntemiyle büyüyor ne yazık ki :kedi:
bende sünneti ertesi gün yaptırmak istedim ama maalesef burdaki hiçbir hastanede o teknoloji yktu ilk hafta sünnet olursa dikiş bile atmıyorlar gerçi yinede çok zorlanmadık ben aşıdan sora 1 kere fitil vermek zorunda kaldım o da ateşlendi ama ateşten çok aşıyı sabah 10 da yaptık akşam 9 olduğunda hala durmaksızın ağlıyordu doktoru aradım eziyet etmişsiniz çocuğa demek ki bir acısı var 2 saatten uzun süre ağlarsa verin fitili dedi ben 11 saat ağlattım yavrumu hatırladıkça canım sıkılıyor acemilik işte bende direnç kazansın diye çekicek biraz diyorum
ewt bişiler yaptırmak şart buliim kurşuncu birini dicem ama taşınıcaz bu dükkandanda ewdende artık yeni yeri kurşunlatırız:1ninca:
hop hop kop kop
amannnnn
pek bi neşemi getirdi bu şarkı beaaa
bu sonuca nasıl geldik delice sewreeeeeeeeekkkk
Herkese günaydın
Bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?