2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM YAA kabus gibi nazar mı bu böyle nedir üst üste bukadar.geçmiş olsun.size bişey olmamış ya çok şükür cana geleceğine mala gelsin.ALLAH beterinden korusun hasretcim.

sağolun canım arkadaşlarım... çok kötüydü halı yüzüyordu yani ki 5 dakika durdum ofiste birde annemle muhabbte daldığımı düşünsenizemafoldumben off düşünmek dahi istemiyorum yangın çıkardı alimallah we bbeğim o odadamafoldumben termosifonun içinde ki kaynar su, hortum ya gardropa değilde yarım metre yanında duran beşiğe fışkırsaydı!! 80lt we 60derece olan su!!!! offf allahıma şükürler ediyorum ki ona bişey olmadı we iyiki hemen ewe geçtim yoksa neler olurdu düşünmek dahi istemiyorum(((

eşimde öyle diyor a.q. bi dükkan açtık herkesin gözü üzerimzde her gelen oo parayı bulmuşsun way şöyle way böyle.. sanki milyar kazandık diyo daha tadilat bitmeden!!! bu kadarla kurtulalım kalksın gitsin üzerimizden diyorum sadece!!

Herkese günaydın
Hasret geçmiş olsun amma macera dolu hayatınız var bi de ben kendim için çok aksiyonluyum derdim sen beni kat kat aşıyosun bacım :) Yeni eviniz de hayırlı olsun, taşınınca dua falan okut bari hayırlı gelsin ev. Nazar falan var galiba üzerinizde.
Dün aylık kontrol için doktora gittik, 8.250 olmuş Keremcik boyu da 69 cm dedi ama çok hareketli tam ölçemedim dedi. 15 gün içinde üst dişleri de çıkacak dedi, hafif boğaz enfeksiyonu var dedi hemen ilaç yazdı, ıhlamur kaynatıp vermek istiyorum geçmezse ilaç vereyim dedim sen bilirsin dedi, doktordan memnunum ama her gidişte muhakkak ilaç yazıyor, diş kaşıyıcı jel yazdı almadım, zaten çocuk herşeyle dişlerini kaşıyor ben o yapay şeyi sürsem de kaşıyacak sürmesem de, doğru mu yanlış mı yapıyorum deneme yanılma yöntemiyle göreceğim.
Mercimek çorbasına başlayabilirsin dedi, annem hemen beyin verebilir miyiz diye sordu, içerisinde bir virüs olabileceğini eğer o virüsü içeriyorsa çocukta zeka geriliğine bile yol açabilecek bir hastalığa sebep olduğunu o yüzden bize bıraktığını söyledi, kemik çorbası verene kadar çorbanın içine dana eti at birlikte haşlansın sonra da çıkarırsın dedi, daha sonra da 2-3 defa çekilmiş kıyma koyarsın dedi,bundan sonra aylık kontrole getirmene gerek yok koca çocuk oldu dedi, zaten kontrole getirdim deyince 2 aydır tuhaf tuhaf suratıma bakıp bişeyi yok mu? yine de getirdin mi? diyodu :)
Bu arada bakıcıyla anlaştık 400e bakacak tüm gün ve c.tesi öğlene kadar, uzaktan tanıdığım bir insan inşallah iyi bakar kuzucuğuma.
Bizden haberler böyle

Haydaaa...
Aynı Doruk da öyle işte, noldu yine bunlara, sözleştiler mi?
Alp'in diş etleri ne durumda Yazgıcım, acaba onun da diş sıkıntısı var?

Offf, Hasret kanım çekildi valla, çok büyük tehlike atlatmışsınız gerçekten, verilmiş sadakanız varmış.
Allah korumuş melek kuzumu...

Maaşallah Kerem'e, kocamaaan olmuş :)

Bakıcınız da hayırlı olsun, inşallah senin gözün arkada kalmaz, Keremcik de mutlu olur bakıcısıyla...

maşallah iyi büyütmüşsün ilaçlar konusunda bende senin gibi düşünüyorum çok gerekmediçe vermiyorum aşılar dışındada vermedim çok şükür ha bide sünnet olduğunda verdim ilk antibiyotiği o oldu kuzumun

Yazgı ve Burcu Kerem de aynen sizin bıcırıklar gibi, dün doktor boğaz enfeksiyonu deyince ıhlamur ve elma kabuğunu kaynatıp içirdim ılık ılık, akşam da yatmadan önce yıkayıp yatırdım, sadece 3 defa uyandı gece, ya sizinkilerde diş çıkarıyor ya da boğazlarıyla ilgili huzursuzlar ya da dönemsel olarak böyle oluyor bebişler.
Bu arada bebişlere kuduruk falan diyorsunuz ya görümcemin oğlu 3 yaşında, pipisini sürtmeye başlamış her yere, görümcem rezil oluyorum diyor ve önüne de geçemiyorlarmış,yani bunlar gerçekten en iyi günlerimiz hiç oflamayalım :)

ewt bişiler yaptırmak şart buliim kurşuncu birini dicem ama taşınıcaz bu dükkandanda ewdende artık yeni yeri kurşunlatırız:1ninca:

yıllarca senin için
özümden werdim çok ii anlıyorum!!!!

gidiorum şimdi elime çantaaaaaaaaaaa
tüm bağlantımı kestim şu anda:dance:
güm! güm! atıyor çok üzülerek
ölüyorum ama gidiyorummmmm:teytey:

hop hop kop kop
amannnnn
pek bi neşemi getirdi bu şarkı beaaa
bu sonuca nasıl geldik delice sewreeeeeeeeekkkk

ewt bişiler yaptırmak şart buliim kurşuncu birini dicem ama taşınıcaz bu dükkandanda ewdende artık yeni yeri kurşunlatırız:1ninca:

AAA dükkandan niye taşınıyosunuz, ben anlamadım zaten sizin eve dükkandan mı çıkılıyodu? nereye taşıyacaksınız peki dükkanı, bari o da üskürdarda olsun da rahat edersin.

hop hop kop kop
amannnnn
pek bi neşemi getirdi bu şarkı beaaa
bu sonuca nasıl geldik delice sewreeeeeeeeekkkk

Doğumdan sonra ben eşimin üstüne atlar oldum, kilo emzirme falan derken o biraz çekti kendini ne yazık ki, o yüzden bu şarkıyı dinlerken "üstümde kurduğun edepsiz baskıya dayanamıyorum" bölümünü bana armağan ediyor :)

hadi hayırlı olsun bakıcınız.inşallah iyi çıkar canım.fiyatta çok iyiymiş...

soru 1 ben daha adet olmadım burdaki doktorum 6. ayda gel adet olmasanda spirl takarım dedi sizde durum ne aynı durumda olan var mı sizin doktor ne dedi
soru 2 ben doğumdan sonra acaip soğudum bu aga nigi işlerinden ama feci soğudum ki hiç bana göre diil normal mi sizce geçer mi geçmzse bi psikoloğa fln mı gitsem diyorum napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…