- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.121
soru 1 ben daha adet olmadım burdaki doktorum 6. ayda gel adet olmasanda spirl takarım dedi sizde durum ne aynı durumda olan var mı sizin doktor ne dedi
soru 2 ben doğumdan sonra acaip soğudum bu aga nigi işlerinden ama feci soğudum ki hiç bana göre diil normal mi sizce geçer mi geçmzse bi psikoloğa fln mı gitsem diyorum napiyim
Doğumdan sonra ben eşimin üstüne atlar oldum, kilo emzirme falan derken o biraz çekti kendini ne yazık ki, o yüzden bu şarkıyı dinlerken "üstümde kurduğun edepsiz baskıya dayanamıyorum" bölümünü bana armağan ediyor :)
Yazgı ve Burcu Kerem de aynen sizin bıcırıklar gibi, dün doktor boğaz enfeksiyonu deyince ıhlamur ve elma kabuğunu kaynatıp içirdim ılık ılık, akşam da yatmadan önce yıkayıp yatırdım, sadece 3 defa uyandı gece, ya sizinkilerde diş çıkarıyor ya da boğazlarıyla ilgili huzursuzlar ya da dönemsel olarak böyle oluyor bebişler.
Bu arada bebişlere kuduruk falan diyorsunuz ya görümcemin oğlu 3 yaşında, pipisini sürtmeye başlamış her yere, görümcem rezil oluyorum diyor ve önüne de geçemiyorlarmış,yani bunlar gerçekten en iyi günlerimiz hiç oflamayalım :)
soru 1 ben daha adet olmadım burdaki doktorum 6. ayda gel adet olmasanda spirl takarım dedi sizde durum ne aynı durumda olan var mı sizin doktor ne dedi
soru 2 ben doğumdan sonra acaip soğudum bu aga nigi işlerinden ama feci soğudum ki hiç bana göre diil normal mi sizce geçer mi geçmzse bi psikoloğa fln mı gitsem diyorum napiyim
Tabi tabi, bunlar daha iyi günlerimiz.
Büyüdükçe ele güne maymun edecekler daha bizi.
Dün akşam alışverişe gittim kuzuyu alıp.
Arabasında oturdu, etrafı seyretti, arada çığlık attı sadece.
19 aylık bi kız çocuğu vardı, bütün mağazayı inletti yıldızlı tişörtü değil kalpli tişörtü istiyorum diye.
Allahım dedim, ne halt edecez, nerden bulacaz bu sabrı :)))
Doruk tam 6 aylık oldu, ek gıda miktarını arttırdık ve ben regl oldum.
Benim de spiral taktırmam lazım.
Gel gör ki, pek de gerek yok gibi. Çünkü ben de çok soğudum, ne aklıma geliyor, ne canım istiyor, zaten Doruk'u uyuturken yanında sızıyorum, kurtarıyorum paçayı. Ne kadar böyle gidecek bilmiyorum.
sağolun canlarım çok mutluyum ekimde kendi ewimde oturuyo olacağımdelikafadulden
allahım şükürler olsun.....
meralcim 2+1 güya.. bak resimlerini gösterem
Allah ağız tadıyla ,huzurla oturmayı nasip etsin.hayırlı,uğurlu olsun.sositososito ne kadara aldınız evi?
Herkese günaydın
Hasret geçmiş olsun amma macera dolu hayatınız var bi de ben kendim için çok aksiyonluyum derdim sen beni kat kat aşıyosun bacım :) Yeni eviniz de hayırlı olsun, taşınınca dua falan okut bari hayırlı gelsin ev. Nazar falan var galiba üzerinizde.
Dün aylık kontrol için doktora gittik, 8.250 olmuş Keremcik boyu da 69 cm dedi ama çok hareketli tam ölçemedim dedi. 15 gün içinde üst dişleri de çıkacak dedi, hafif boğaz enfeksiyonu var dedi hemen ilaç yazdı, ıhlamur kaynatıp vermek istiyorum geçmezse ilaç vereyim dedim sen bilirsin dedi, doktordan memnunum ama her gidişte muhakkak ilaç yazıyor, diş kaşıyıcı jel yazdı almadım, zaten çocuk herşeyle dişlerini kaşıyor ben o yapay şeyi sürsem de kaşıyacak sürmesem de, doğru mu yanlış mı yapıyorum deneme yanılma yöntemiyle göreceğim.
Mercimek çorbasına başlayabilirsin dedi, annem hemen beyin verebilir miyiz diye sordu, içerisinde bir virüs olabileceğini eğer o virüsü içeriyorsa çocukta zeka geriliğine bile yol açabilecek bir hastalığa sebep olduğunu o yüzden bize bıraktığını söyledi, kemik çorbası verene kadar çorbanın içine dana eti at birlikte haşlansın sonra da çıkarırsın dedi, daha sonra da 2-3 defa çekilmiş kıyma koyarsın dedi,bundan sonra aylık kontrole getirmene gerek yok koca çocuk oldu dedi, zaten kontrole getirdim deyince 2 aydır tuhaf tuhaf suratıma bakıp bişeyi yok mu? yine de getirdin mi? diyodu :)
Bu arada bakıcıyla anlaştık 400e bakacak tüm gün ve c.tesi öğlene kadar, uzaktan tanıdığım bir insan inşallah iyi bakar kuzucuğuma.
Bizden haberler böyle
,ewet aksiyon, atraksiyon eksilmiyo hayatımızdan...
Tabi tabi, bunlar daha iyi günlerimiz.
Büyüdükçe ele güne maymun edecekler daha bizi.
Dün akşam alışverişe gittim kuzuyu alıp.
Arabasında oturdu, etrafı seyretti, arada çığlık attı sadece.
19 aylık bi kız çocuğu vardı, bütün mağazayı inletti yıldızlı tişörtü değil kalpli tişörtü istiyorum diye.
Allahım dedim, ne halt edecez, nerden bulacaz bu sabrı :)))
Doruk tam 6 aylık oldu, ek gıda miktarını arttırdık ve ben regl oldum.
Benim de spiral taktırmam lazım.
Gel gör ki, pek de gerek yok gibi. Çünkü ben de çok soğudum, ne aklıma geliyor, ne canım istiyor, zaten Doruk'u uyuturken yanında sızıyorum, kurtarıyorum paçayı. Ne kadar böyle gidecek bilmiyorum.
kolay gelsinoyyyy Hasret çok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten. bol bol dua okuyun Hasret, Dükkan ev falan alıyorsunuz, nazar var bence. tekrar geçmiş olsun
büyük oğlana forma falan almaya gidiyorum ben de, öptüm hepinizi
ayrıca ben spiral'e karşı olanlardanım.bana hiç cazip gelmiyor.doktorum banada ısrarla söyledi ama istemedim.
kurtarıyorum paçayı:::roflol::roflol: ay çok güldüm.ilahi burcu
kolay gelsin
bizimde 6.ayımız doluyo ve ben de hala regl olmadım..pekte şikayetçi değilim...
hamileyken çok soğumuştum aga nigi işlerinden.hep böyle kalıcam sandım,çok zor oluyo öyle valla..allaha şükür doğumdan sonra düzeldi..
aynen aynen.zaten spiralle hamile kaldım ben.ayrıca kanamalarımı çok artırmıştı.artık çocuk bezi bağlayacaktım nerdeyse...
Ben de korkuyorum spiralden.
Eee napcaz?
biz şimdilik prezervatifle idare ediyoruz....emzirme sonrası doğum kont.hapıyla devam etcem..çadetimi düzene sokmuştu ,çok rahattım hapla...
Biz prezervatiften nefret eden bi çiftiz.
Doğum kontrol hapı kullanmak da istemiyorum.
Spiralden de korkuyorum.
Geleni doğurayım bari ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?