2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Emziriyor muydun hatırlamıyorum ama emzirmen azalınca olursun ben ek gıdalara geçtim 1 ay içinde oldum,
2. soruna gelince;normal bir durum, ben de böyleydim ama baktım eşim de gittikçe uzaklaşıyor kendimi topladım çünkü tamameeen psikolojik hormonal falan deyip kendimizi kandırmayalım, yorgunluk da var bide, ondan oluyo, ayrıca eşimle aram iyi değil diyorsun, o yüzden de soğumuş olabilirsin. İmza: Haydar Dümen sempatiksalakcinni

cevap 1 ben 1 kere regl oldum spıral taktırdım gecen ay bu ay hala olmadım ama hamılede degılım spıralden sanırım
cevap 2 bende donem donem oluyor ıstersen bıraz daha bekle

yok cnm üsküdar olur mu hiç:))))
sucuyuz biz serwis alanımız beşiktaş... buraya ewle birlkte 1600kira ödüyorduk e ewe geçince buraya 1600 wermek olmaycak.. o yüzden beşiktaşta 500,600e bir dükkana geçeceğiz...

emziriyorum ama çok azaldı doyumluk değil tadımlık yani bende artık olmama gerek diyorum ama olmadım burdaki doktoruma da güvenmiyorum hamileyken adanaya gidiyordum doktora doğumu mecburen burda yaptım ama 6. ayımız bitsin yine gidiyim bari

ahahahaha aynen aynen benim kocam bilse bu şarkıyı o da bana armağan eder kesinkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile birde benim kocam günü 4,5 saat uykuyla geçiriyor 1- 1,5 aydır we resmen köşe kapmaca oynar olduksempatiksalakcinni

Tabi tabi, bunlar daha iyi günlerimiz.
Büyüdükçe ele güne maymun edecekler daha bizi.
Dün akşam alışverişe gittim kuzuyu alıp.
Arabasında oturdu, etrafı seyretti, arada çığlık attı sadece.
19 aylık bi kız çocuğu vardı, bütün mağazayı inletti yıldızlı tişörtü değil kalpli tişörtü istiyorum diye.
Allahım dedim, ne halt edecez, nerden bulacaz bu sabrı :)))

Doruk tam 6 aylık oldu, ek gıda miktarını arttırdık ve ben regl oldum.
Benim de spiral taktırmam lazım.
Gel gör ki, pek de gerek yok gibi. Çünkü ben de çok soğudum, ne aklıma geliyor, ne canım istiyor, zaten Doruk'u uyuturken yanında sızıyorum, kurtarıyorum paçayı. Ne kadar böyle gidecek bilmiyorum.

oyyyy Hasret çok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten. bol bol dua okuyun Hasret, Dükkan ev falan alıyorsunuz, nazar var bence. tekrar geçmiş olsun

büyük oğlana forma falan almaya gidiyorum ben de, öptüm hepinizi

bence kesinlikle taktırın canım benim onbeş gün oluyor en büyük rahatlık ve sizdeki o durgunluk psikolojik ondanda eser kalmıyor bayanssulusmile

çokoprens bende ilaç düşmanıyım aynı mama gibi ama ilaçsızda olmuyor ki bende calgel kullanıyorum cunku kuzucum çok acı çekiyor görüyorum sıkıyor kendini dişliğini eline alıo tırtıklı yerini agzına getiresiye ağlıyo o derece kaşınıo calgel'in antiseptik özelliği var azda olsa uyuşturuyo onu sürdümmü biraz rahatlaıo kuzumun rahatlaması önemli sonuçta sende sür bence çekmesin acı. bide allerji ilacı kullanıorm ben e folik asit d3 derken biton ilacı war hangisini wermim olmaz yani. kan önemli d vitaminide wermiodm ama raşitizm fln olur die weriorm dışarı cıktıgımız gün wermiorm. amaan öle böle büyücekler inş..

ewet aksiyon, atraksiyon eksilmiyo hayatımızdan...
,
hasret geçmiş olsun canım sadaka wer bol bol az sadaka çok bela sawar 3-5 deme bi cocuk sewindir fakir doyur fln. iyi gelir. de ben termosifon yatak odasına ne arıo onu anlamadım:)

bende olmadım doktor 1 sene olmayabilirsin dedi emzirdiğin için prolaktin hormonundan dolayı dedi

bende geçen ay regl oldum.ek gıdalara başladım 1 ay içinde geldi.sütün kesilecek diye korkmuştum ama olmadı. diğer aganigi işlerine gelince,benimde ilk başlarda canım istemiyodu gerçi şimdide aklıma gelmiyorda.yanlız başlayınca arkası geliyo.eşine bağlı biraz.

kurtarıyorum paçayı:::roflol::roflol: ay çok güldüm.ilahi burcu

kolay gelsin

bizimde 6.ayımız doluyo ve ben de hala regl olmadım..pekte şikayetçi değilim...

hamileyken çok soğumuştum aga nigi işlerinden.hep böyle kalıcam sandım,çok zor oluyo öyle valla..allaha şükür doğumdan sonra düzeldi..

Anla işte ne kadar soğudumu kaydirigubbakcemile3

biz şimdilik prezervatifle idare ediyoruz....emzirme sonrası doğum kont.hapıyla devam etcem..çadetimi düzene sokmuştu ,çok rahattım hapla...

Biz prezervatiften nefret eden bi çiftiz.
Doğum kontrol hapı kullanmak da istemiyorum.
Spiralden de korkuyorum.
Geleni doğurayım bari ben :)

Biz prezervatiften nefret eden bi çiftiz.
Doğum kontrol hapı kullanmak da istemiyorum.
Spiralden de korkuyorum.
Geleni doğurayım bari ben :)

kaydirigubbakcemile3...
bizde sevmiyoruz prezv.ama napalım bi süre idare etcez....ama doğum kont.hapı bana çok iyi geliyor....sadece adet kanamasının düzeni için bile kullanabilirm.her ay 1 haftam kabus gibi geçiyodu doğum kontrol hapına kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…