- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.141
aynen aynen.zaten spiralle hamile kaldım ben.ayrıca kanamalarımı çok artırmıştı.artık çocuk bezi bağlayacaktım nerdeyse...
sağolun canlarım çok mutluyum ekimde kendi ewimde oturuyo olacağımdelikafadulden
allahım şükürler olsun.....
meralcim 2+1 güya.. bak resimlerini gösterem
Allah ağız tadıyla ,huzurla oturmayı nasip etsin.hayırlı,uğurlu olsun.sositososito ne kadara aldınız evi?
80000 diyelim toplam..
sağolasın canım amin..hasretcim hayırlı uğurlu olsun allah ödeme kolaylığı versin
ewet canım sağolasın.. kolay gele sanada..oyyyy Hasret çok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten. bol bol dua okuyun Hasret, Dükkan ev falan alıyorsunuz, nazar var bence. tekrar geçmiş olsun
büyük oğlana forma falan almaya gidiyorum ben de, öptüm hepinizi
ebeveyn banyomuza bağlı banyoda çürümesin die kapı önüne koymuştuk:umursamaz:çokoprens bende ilaç düşmanıyım aynı mama gibiama ilaçsızda olmuyor ki bende calgel kullanıyorum cunku kuzucum çok acı çekiyor görüyorum sıkıyor kendini dişliğini eline alıo tırtıklı yerini agzına getiresiye ağlıyo o derece kaşınıo calgel'in antiseptik özelliği var azda olsa uyuşturuyo onu sürdümmü biraz rahatlaıo kuzumun rahatlaması önemli sonuçta sende sür bence çekmesin acı. bide allerji ilacı kullanıorm ben e folik asit d3 derken biton ilacı war hangisini wermim olmaz yani. kan önemli d vitaminide wermiodm ama raşitizm fln olur die weriorm dışarı cıktıgımız gün wermiorm. amaan öle böle büyücekler inş..
,
hasret geçmiş olsun canım sadaka wer bol bol az sadaka çok bela sawar 3-5 deme bi cocuk sewindir fakir doyur fln. iyi gelir. de ben termosifon yatak odasına ne arıo onu anlamadım:)
bende olmadım doktor 1 sene olmayabilirsin dedi emzirdiğin için prolaktin hormonundan dolayı dedi
kaydirigubbakcemile3hadi yaaa ben spiral taktırmiim o zamn:)))))aynen aynen.zaten spiralle hamile kaldım ben.ayrıca kanamalarımı çok artırmıştı.artık çocuk bezi bağlayacaktım nerdeyse...
Biz prezervatiften nefret eden bi çiftiz.
Doğum kontrol hapı kullanmak da istemiyorum.
Spiralden de korkuyorum.
Geleni doğurayım bari ben :)
doğur doğur:))))
ben nefret ederim prez.den kocide sewmio... biz korunma taktiğini bulduk ama : sarılıp uyumakbenneyaptımki
aynen aynen.zaten spiralle hamile kaldım ben.ayrıca kanamalarımı çok artırmıştı.artık çocuk bezi bağlayacaktım nerdeyse...
kaydirigubbakcemile3...
bizde sevmiyoruz prezv.ama napalım bi süre idare etcez....ama doğum kont.hapı bana çok iyi geliyor....sadece adet kanamasının düzeni için bile kullanabilirm.her ay 1 haftam kabus gibi geçiyodu doğum kontrol hapına kadar....
80000 diyelim toplam..
kaydirigubbakcemile3hadi yaaa ben spiral taktırmiim o zamn:)))))
doğur doğur:))))
ben nefret ederim prez.den kocide sewmio... biz korunma taktiğini bulduk ama : sarılıp uyumakbenneyaptımki
Senden bunu duymak aklinialirimsmile
canım başka şikayetlerin oldumu bide takıldıktan ne kadar süre sonra hamile kaldın?
sebze çorbasını yemiyor,yogurt tan dolayı yogurt corbası çok seviyordu yiyemiyor.mercimek corbası aşırı gaz yaptı ne yedircem ben bu cocaa yaa ufff[/QUM
Merve ben dün tesadüfen şunu keşfettim, sebze çorbasına pirinci fazla koyarsan tadı gayet lezzetli oluyor, hem senin çiroz kız kilo alır:)
Edit tuşuna noldu yaw...
Alıntı yapmışım, yazmayı unutmuşum.
Yurdanur, sen taktırdın di mi?
Çok acıyor mu takılırken?
Benim düzensizliğim de yok ki...
Yani yoktu hamile kalmadan önce.
Ama yine de en iyisi doğum kontrol hapı galiba, emzirme bitince...
Senden bunu duymak aklinialirimsmile
ya işte gör bu hayat beni neyledi:1rolleyes:kötükedihüso
ben yeni evlendiğimde 1,5 sene yasmin adlı doğum kontrol hapı kullandım.69 kilodan 48 kiloya düştüm.1 sene sonra tekrar kilomu aldım.aslında en güzeli hap ama oda sinir yapıyo.ne yapacaz bilmiyom.2. çocuğu da yapıp bağlattırsak mı?eyvahedigeldismile
Ben 2 kiloyu veremedim sen 21 kg vermişsin vay beee bende mi bu haptan kullansan emmesi bitince? gerçi ben ondan kullanmıştım baş ağrısı yaptığı için bırakmıştım diye hatırlıyorum
canım başka şikayetlerin oldumu bide takıldıktan ne kadar süre sonra hamile kaldın?
biz aşılarımızı olduk sonrada annemle buluşup eve döndük ancak şimdi girebildim.ALP 8 kilo 68 cm olmuşyavrum aşının birinde çok ağladı kuzum benim içimi dağladı resmen.artık diğer aşısı doğumgününün ertesinde yani 5 mart 2011.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?