2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sebze çorbasını yemiyor,yogurt tan dolayı yogurt corbası çok seviyordu yiyemiyor.mercimek corbası aşırı gaz yaptı ne yedircem ben bu cocaa yaa ufff

Benim düzensizliğim de yok ki...
Yani yoktu hamile kalmadan önce.
Ama yine de en iyisi doğum kontrol hapı galiba, emzirme bitince...

Edit tuşuna noldu yaw...
Alıntı yapmışım, yazmayı unutmuşum.
Yurdanur, sen taktırdın di mi?
Çok acıyor mu takılırken?

Edit tuşuna noldu yaw...
Alıntı yapmışım, yazmayı unutmuşum.
Yurdanur, sen taktırdın di mi?
Çok acıyor mu takılırken?

yok tatlım fazla acımıyor bende çok aratırdım en mantıklısı bu geldi bana herkes ya olumlu ya olumsuz bir sürüşey söylüyor bakalım şimdilik gayet memnunum inşallah bi kaza gelmez başımıza bilmiyorumkismile

ben yeni evlendiğimde 1,5 sene yasmin adlı doğum kontrol hapı kullandım.69 kilodan 48 kiloya düştüm.1 sene sonra tekrar kilomu aldım.aslında en güzeli hap ama oda sinir yapıyo.ne yapacaz bilmiyom.2. çocuğu da yapıp bağlattırsak mı?eyvahedigeldismile

Ben 2 kiloyu veremedim sen 21 kg vermişsin vay beee bende mi bu haptan kullansan emmesi bitince? gerçi ben ondan kullanmıştım baş ağrısı yaptığı için bırakmıştım diye hatırlıyorum

Ben 2 kiloyu veremedim sen 21 kg vermişsin vay beee bende mi bu haptan kullansan emmesi bitince? gerçi ben ondan kullanmıştım baş ağrısı yaptığı için bırakmıştım diye hatırlıyorum

tabii benimde bırakma sebebim baş ağrısı migren var bende azdırıyo.ben hayatımda ilk defa bu kadar kilo verdim.herkese kilo aldırırmış bu haplar bana ters etki yaptı.ters insanda değilim ama kaydirigubbakcemile3

slm canlar nasılsınız,biz kızçem ile evimizde günlerimizi geçirmekteyiz ve çok güzel kızçemle evimde yalnız olmak bu arada ben de napıcağımı düşünüyoum ben de araştırdım spiral ile olumlu olumsuz fikirler aldım hala karear veremedim,şimdilikp. ile idare edişyoruz bakalım
neyse kız uyandı meyve saati:)))

canım başka şikayetlerin oldumu bide takıldıktan ne kadar süre sonra hamile kaldın?

canım adetimin aşırı olması en büyük şikayetimdi...ayrıca kaymış 1 buçuk sene sonra ve gebelik oldu...daha ne olsun....kaydirigubbakcemile3

ama tabi bünyeylede alakalı biraz....bana doğum kontrol hapı iyi geldi....

dışardaydım döndüm valla bende yasmin kullandım kilom aynı kaldı ama bi şiştim ki yürüyemez oldum bide sinir yapt bırktım benim koca ben takarım ama sen hatırlat diyo anlayın artık ne kadar takar prez. bana tek çıkar yol spiral gibi neye haftaya tekrar gideyim doktora olmadı adanaya gideyim bu ara ben kaçıyorum o kovalıyo

biz aşılarımızı olduk sonrada annemle buluşup eve döndük ancak şimdi girebildim.ALP 8 kilo 68 cm olmuşyavrum aşının birinde çok ağladı kuzum benim içimi dağladı resmen.artık diğer aşısı doğumgününün ertesinde yani 5 mart 2011.

kızım yine saatlerdir uyuyo allahım yaaa... artık geç saatte uyuyor sabahta 9,30a kadr uyuyor ama ben henüz hiç eşlik edemedim meleğime

hadi gözünaydın aşkım atlattınız..
banada 1 yaşında geliceksin dedi hemşire..

napıosunuz yaw bakamadım bugün size kuziler bizdeydi..bende kaldılar akşam..tlf sapıklıgı yaptık..kociş iş seyahatnde gece tokatta kaldı..numara sallayıp milleti işleettik matrak oldu koptuk gece..
yagmur u yıkadım..uyuyo..
kocacımı bekliorum gelir biraszdan..
bide dizimi bekliorum beren saati..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…